Mainokset

Vasemmistopolitiikko: Muslimit ovat rikastuttaneet Ruotsia aivan suunnattomasti

image

Ljungbyn pikkukylässä on menossa mielenkiintoinen kiista. Sverigedemokraatit haluavat estää kunnan uimahallia myymästä burkiineja, joka taas on saanut vasemmiston raivoihin. Vasemmistoliiton Björn Gullanderin mukaan kunnan tulee ostaa kymmenen burkiinia, joita voidaan lainata musliminaisille.

Uimahallissa on ollut jo jonkin aikaa myynnissä burkiineja, joita kaikki kylän musliminaiset käyttävät jos käyvät uimahallissa. Sverigedemokraattinen mielestä burkiini on puhtaasti naisten alistamisen symbooli eikä sellaista pidä hyväksyä Ruotsissa.

Gullanderin mielestä Svergidemokraattien vaade on rasistien propagandaa.

– Jos musliminaiset itse sanovat, että heitä ei pakoteta burkiinin käyttöön niin miksi meidän pitäisi väittää toista. Sitäpaitsi jos he käyttävät burkiinia he oppivat myös uimaan.

Gullanderin lausunnot ovat mielenkiintoisia:

– SD väittää, että muslimit ja maahanmuuttajat ovat kaiken pahan alku. He ovat onnistuneet viemään propagandaansa esille, että Ruotsissa olisi muka kaaos ja ihmisten pitäisi pelätä pakolaisia.

– Mutta muslimeissa ei ole mitään vaarallista. Heillä on vain erilainen näkemys ja toisenlainen musiikki, joka on rikastanut meidän kurjaa ruotsalaista yhteiskuntaamme aivan suunnattomasti. Muiden kulttuurien vaikutus tekee asiat mukavammiksi ja olemme saaneet mielenkiintoisen yhteiskunnan ja se on positiivista kehitystä.

Mainokset

19 Comments on Vasemmistopolitiikko: Muslimit ovat rikastuttaneet Ruotsia aivan suunnattomasti

 1. Nimetön // 03/09/2017 20:37 // Vastaus

  Joo toisenlainen musiikki tosiaan. Se muuten on sellaista musiikkia, että sitä kun kuuntelee, tulee melko pian suljetun paikan kammo tai vastaavaa, joten ei kannata ihmetellä, miksi sellaisen musiikin kuuntelijat ovat sellaisia mitä ovat.

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 03/09/2017 22:52 // Vastaus

   Kun nyt mitä ilmeisimmin minäkin monien muiden tavoin ajattelen väärin ja tuhmasti näistä rikastuttajista, niin onkohan jollain tietoa, miten voisin luopua Suomen kansalaisuudesta? Ottaisin mieluummin esim. Unkarin, Puolan tai Tsekin kansalaisuuden tai jonkin maan, joka ei ole eurostoliiton kolhoosina. Suomen hulluus menee yli äyräiden aivan reippaasti. Ja joka puolella lähinaapureilla tilanne on sama, paitsi Venäjällä, jonka kansalaisuutta en periaatteessa halua. Ehkä Viron kansalaisuuuden saisi helpommin? Olen pahoittanut mieleni syystä, että hallitus ja resitentti ovat niin hurjan kaheleita.

   Tykkää

  • ruotsinsuomalainen // 04/09/2017 08:57 // Vastaus

   Katselin hetken videoa täällä netissä, missä kurkunleikkaajat oli tositoimissa.Siinä oli parikymmentä uhria työnalla ja kurkkuja nirhattiin poikki.
   Siinä soi kammottava musiikki koko ajan taustalla,minusta se kuulosti hyvin samanlaiselta musiikilta mitä tämä vasemmisto Gullander ylistää.Liekkö kenties jotaki yhteyttä ?

   Tykkää

 2. Nimetön // 03/09/2017 20:51 // Vastaus

  Kaikki hyvin ruotsissa siis.

  Tykkää

 3. Suomi Finland // 03/09/2017 20:57 // Vastaus

  Mielenkiintoinen yhteiskunta, kuormurikuski ajaa jalankulkijoiden päälle kiljuen allahu akbaria hullun kiilto silmissä.

  Tykkää

 4. Nimetön // 03/09/2017 21:13 // Vastaus

  No mitäpä muuta voi odottaakaan tuollaiselta joukkomurhaajien kollaboraattorilta?Täyttä tunnustusta teoistaan?Ei tietenkään.Hänhän on hyvä ihminen ja hän on vain rikastuttanut yhteiskuntaa toimillaan – rasistien syytähän se on eikä hänen jos ja kun todellisuus ei vastaakaan hänen harhojaan.

  Tykkää

 5. Ei yksi vanha ukko kesää tee // 03/09/2017 21:23 // Vastaus

  Nå, Björn Gullander, 71 vuotta., on vasemmistolainen (VP) ja vasemmistolla on tällä hetkellä 7-8% kannatus joten ei hänen sanomisistaan paljon kannata välittää: https://www.svt.se/special/valjarbarometern/

  Häsleholm, joka ensimmäisenä aloitti burkinitouhun, on nyt perunut koko homman:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hassleholm-backar-om-burkini

  Tykkää

 6. Pitäisikö tuon mennä tutkituttamaan päänsä, taitaa olla ainoa ruotsalainen joka ei näe, tajua, eikä kuule miten ruotsi vajoaa islamiin 👿

  Tykkää

 7. Puosuvaari // 03/09/2017 21:46 // Vastaus

  ”..rikastanut meidän kurjaa ruotsalaista yhteiskuntaamme aivan suunnattomasti”
  Mikä lie syy, mikä seuraus?
  Mutta kurjemmaksi vain menee – älkää ihmeessä ottako mallia siellä Suomessa!

  Tykkää

  • Stulex Abido // 04/09/2017 02:17 // Vastaus

   Olen tullut siihen johtopäätökseen että n.s. fanako-suvaitsevaisuus on todella mielenterveydellinen ongelma, sairaus.

   Sen tunnusomaisena piirteenä on kaksijakoinen itseinho ja syvä alemmuuden tunne, mutta toisaalta voimakas huomion ja hyväksynnän, jopa ihailun kaipuu ja edelleen alentuva asenne toiseuden edustajiksi koettujen edessä.

   Osa sairaudesta voi selittyä toimettomuuden ja heikon osaamistason synnyttämän tarpeettomuuden tunteen aiheuttamasta traumasta, joka pitkittyessä muodostuu ajattelun ainoaksi kantavaksi teemaksi. Usein fanako-suvaitsevainen myös projisoi itseinhonsa, kyvyttömyytensä ja alemmuuskompleksinsa toisiin tunnistettavasti saman etnisen taustan omaaviin.

   Aistiharhojen ja epäloogisten mielleyhtymien avulla fanako-suvaitsevainen henkilö pyrkii hukuttamaan kognitiivisen dissonanssin synnyttämät ilmiselvät ristiriidat kuvitellun ja todellisen maailman sekä tapahtumien välillä.

   Tykkää

 8. Cullander on kunnon vatipää ja ikävä kyllä niitä on täälläkin. Muslimit ei ole tuottaneet ruotsissakaan yhtään mitään hyvää mutta haittaa on ollut senkin edestä.

  Tykkää

 9. Fuck you Sweden, how dare you send this scum on your national railways and busses to Finland? Fucking keep those rapists and murderers, your act should have been seen and taken as an act og WAR!!! Fucking cunts!!!

  Tykkää

 10. Tuo ukko vaatisi jo pikaisesti pakkohoitoa, on paha mielenterveysongelma. Lasittunut katse viittaa huumeiden tai lääkkeiden liikakäyttöön.

  Tykkää

 11. huihai // 04/09/2017 06:57 // Vastaus

  Just, kannattaisi kysyä terroritekojen uhrien omaisilta, kuinka paljon muslimit ovat rikastuttaneet Ruotsia.

  Tykkää

 12. Sivustaseuraaja // 04/09/2017 07:38 // Vastaus

  Miksi eivät mene rikastamaan muslimimaita eurooppalaisella kulttuurilla ja elämään niihin muslimien piikkiin? Sehän olisi heille hienoa ja muut eurooppalaiset saisivat elää elämäänsä kuten haluavat.

  Tykkää

 13. Spruits Spruits // 04/09/2017 08:56 // Vastaus

  Ilman muuta pitää ostaa burkiineja vuokrattavaksi tai lainattaviksi kunnallisiin uimahalleihin. Näin tasa-arvon nimissä myös miehille pitää sallia mahdollisuus vuokrata / lainata niitä, muuten haiskahtaa syrjinnältä

  Tykkää

 14. Olikohan tuo vitsi vai mikä?? Just joo , ja taivaalta sataa mannaa Ruåtsiin..

  Tykkää

 15. Nimetön // 04/09/2017 18:10 // Vastaus

  Malmö ,Göteborg ja Tukholma eivät ole enää ilmeisesti osa Ruotsia kun tuollaista Ljungbyn mies ihan vakavalla naamalla päästelee

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: