Jyväskylässä sotapakolaiset estivät kolleegansa kiinnioton

13

Kuvakaappaus 2017-09-04 15:08:52

Jyväskyläss on menossa suuri poliisioperaatio Salmirannan vastaanottokeskuksessa. Poliisin tiedotteen mukaan partio meni aamulla hakemaan keskuksesta laittomia muslimeja, mutta joutui perääntymään mielenosoittajien vuoksi. Kiinniottoa oli estämässä niin turvapaikkaa hakevia miehiä kuten suomalaisia refugees hospitality-vapaaehtoisia.

Tietojen mukaan maastapoiston kohteena on afgaaniperhe kera sylivauvan. Poliisi joutui perääntymään kiinniotettavien asuntoon, jonka jälkeen turvapaikanhakijat ja suomalaiset pönkäsivät poliisit huoneeseen. Poliisi hälytti paikalle lisää porukkaa ja nyt paikalla on ainakin seitsemän partiota. Lisäksi paikalle on saapunut ambulansseja. Puoleen päivään mennessä tilanne oli vielä ratkaisematon.

 

Advertisements

19 thoughts on “Jyväskylässä sotapakolaiset estivät kolleegansa kiinnioton

 1. Junes Lokka lokka joutui vangituksi ja sakotetuksi niskottelusta, koska kysyi polpolta hänen tiedotusvelvollisuuksiinsa kuuluvaa tietoa, eli syytä kuvaamisen kiellolle ja etäisyyttä jonne pitää poistua. Se on niskottelua.
  Ehkä jos Junes olisi väkivaltaisella joukkovoimalla häätänyt polpon pois tilanteesta sakkoja ja vangitsemista ei olisi siis tullut, koska se ei ilmeisesti olisi ollut vastustelua.

 2. Joku muu joka tarvitsee poliisia tai ambulanssia jää ilman koska kaikki rahkeet kuluvat laittomien kanssa touhuamiseen. Laittomat ja suvakit samaan syssyyn ja äkkiä ulos maasta jonnekin Nistaniin Sinne Venäjän viereen.

  Kaipa sieltä aina sylivauvoja löytyy koska tekevät niitä liukuhihnatyönä juuri että saisivat jäädä (kuva kulutus VOKin sängyissä) ja saadakseen isot avustusrahat. Ruotsissakin saa lapsilisää 1250kr per kakara. Tee 5-10 kakaraa niin elätät itsesi niillä, tuilla ja avustuksilla- työtä ei tarvitse tehdä ikinä kunhan v*ttu toimii.

 3. Näin nämä sylivauvat osoittavat, etteivät he aio jatkossakaan kunnioittaa väärää lakia. Heillä on vahvemman laki ja se astuu voimaan heti, kun heitä on riitävästi. Aseet vielä, niin ei ”poliisilla” ole noille enää mitään asiaa.

 4. Suomen tapahtumat alkavat vähitellen muistuttaa kaikkea sitä, mistä Paavo on raportoinut jo pitkään. Poliisihan muuten noudatti omia ohjeitaan:”Pakene, piiloudu ja hälytä apua.”

 5. No nyt on sitten poliisi alkanut osoittamaan samaa munattomuutta, mistä taannoin täällä kommenteissa puhuttiin. Jokainen kai ymmärtää, ettei tällainen lepsuilu tule ainakaan vähentämään vastaavia tapauksia.

  Muualla on jo vertailtu, mitä tapahtuisi jos suomalaiset tekisivät jotain samanlaista. Kuvitelkaa sama panttivankitilanne Odinien kerhotuvalla. Poliisi varmaan alkaisi sielläkin sitten ”neuvottelemaan”, eikö?

  Tätä on ”anarkotyrannia”: tyranniaa lainkuuliaisille maksukykyisille kansalaisille, joilla on vaikka työpaikkansa menetettävänä – anarkiaa monikulttuurisille ja vasemmistolaisille väkivaltaisille porukoille.

  Sinä poliisi joka haet täikammalla vihapuhetta näiltäkin palstoilta: haluatko sinä tätä oikeasti vai etkö ymmärrä että nyt mennään täsmälleen samaa reittiä, millä on ajauduttu muualla NO-GO-alueellistumiseen?!

 6. This is a beginning of , no go zon , in Finland .Later they kill your dog ,rape your wife and burn your house .

 7. Olisivat tuon perheen sijasta karkottaneet nuoria miehiä, joita maahamme tuli laittomasti 2015

 8. Eka videossa suvakkinainen on tuonut vauvan tilaisuuteen ja jättää vauvan rattaissa nurkan taakse yksin.

 9. Ei kai tämäkin karkotettujen ja karkulaisten esitys jää vaille yhteiskunnan tukea?

 10. No kyllähän tätä riemutapahtumaa YLE kuvasi hyvin rauhanomaisena, jossa vain tuhmat ja väkivaltaiset suomalaiset poliisit hyökkäsivät rauhaa rakastavien rauhassa istuvien muslimilasten kimppuun..
  Anna mun kaikki kestää.
  Onneksi en maksa lisenssimaksuja Ylelle, en SVT:llekään. Periaatekysymys niin kauan aikaa kun jatkavat valehteluaan ja kansan sumuttamista.

 11. Miettikääpä millaisen viestin poliisi antaa näille muslimivalloittajille! He tulevat maista, joissa ei virkavaltaa kunnioiteta ja taistellaan niitä vastaan. Järjestäytynyt yhteiskunta ei näiden kaaliin uppoa sitten millään, ei vaikka eivät olisi jihadin asialla. Iso osa on jo tänne tullessa ollut rikollisia, järkyttävän iso osa ja nyt nämä rikolliset ovat täällä tekemässä rikoksia ja kun poliisi on munaton heidän edessään, halveksivat he entistä enemmän, sillä nämä kunnioittavat vain voimaa, no jos sitäkään.

 12. Ettekö te tyhmät suomalaiset todellakaan ole oppinut mitään Ruotsin alamäestä? Onko teidän aivan pakko tehdä täsmälleen samat virheet Suomessa?! Syyttäkää sitten itseänne jos elämästäne tulee samanlaista, rajoittunutta paskaa kuin Ruotsissa, jossa pitää olla silmät niskassakin jos jossakin julkisella paikalla liikkuu. Illalla ei kannata liikkua ollenkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.