Örebron isis-moskeijan pihalle kokoontui tuhansia muslimeja juhlimaan Eid al-Adhaa

13

Kuvakaappaus 2017-09-04 21:29:28

Perjantaina vietettiin muslimien Eid al-Adha-juhlaa ja Örebron Vivallan moskeijan pihalle kokoontui tuhansia sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita muslimimiehiä rukoilemaan allahia.

Örebron moskeijan pihalla kerrotaan olleen veljellisen lämmin tunnelma kun juhlahetki koettiin allahin suojeluksessa. Muuan Saed Abubakar, joka asuu Vivallassa, kertoo:

– Tämä on yhtä suuri juhla kuin joulu. Päivää kutsutaan uhrijuhlaksi. Päivän mittään tapaamme kavereita ja sukulaisia. Kaikki ovat iloisia, suuri päivä.

Örebron moskeija on tullut tutuksi siitä, että siellä on värvätty nuoria muslimimiehiä isikseen. Kyseinen moskeija on Pohjois- Euroopan suurin isispesäke. Moskeijassa on todistetusti ollut useaan otteeseen vihasaarnausta, jossa vääräuskoisten päänmenoksi on luettu loitsuja. SÄPO on useaan otteeseen pitänyt erilaisia tutkintoja moskeijan suhteen.

Lisäksi moskeijalla on hyvät suhteet Ruotsin kuuluisimpiin vihasaarnaajiin, jotka käyvät usein Vivallana moskeijassa saarnamatkalla loitsupuuhissa.

 

 

Advertisements

9 thoughts on “Örebron isis-moskeijan pihalle kokoontui tuhansia muslimeja juhlimaan Eid al-Adhaa

 1. On hienoa katsoa peruutuspeiliin ja nähdä kaikki menneet uhrit. Pelätäänkö, ettei uusia tule?

 2. Paikalta otetuista kuvista näkee että kas – islamopaskojen tilaisuutta ei tarvitse suojella strategisesti parkkeeratuin rekka-autoin.Joku tiedostava mädättäjätorakka voisikin siis kertoa että mistähän se mahtaisi johtua kun islamilla ei kuitenkaan koskaan ole mitään tekemistä islamin kanssa eikä varsinkaan sen kanssa että muiden joukkotilaisuuksissa niitä nykyään joudutaan parkkeerailemaan.

 3. Nyt. Tämä on tärkeää. Nyt jätkät kuulolle.

  Älkää koskaan, ikinä, milloinkaan nimittäkö vihollisen juhlia niitten oikeilla nimillä.

  Juhlan nimi on eid-mikävittulieeivoisvittuvähempääkiinnostaa.

  Ymmärrättekö?

  Tuota eid-mikävittulienettä vietetään sen kunniaksi, että kun Raamatussa Aabrahami oli uhraamassa poikaansa, ja sitt joku enkeli kiilasi väliin just kun iskä ois päässy katkomaan poikansa kurkun auki.
  Eihän se kuraani muuta ole kuin kokoelma laittomia lainauksia ja humalaisen muhiksen höpöpuheita, joista ei pirukaan ota selvää.

 4. https://yle.fi/uutiset/3-9810347

  Ylen jutun mukaan ennen niin ongelmallisessa Fitjan matulähiössä ei ole kuulemma enää mitään ongelmia. Muslimimummot ovat kuulemma tehneet ihmetekoja. Onkohan taas Ylen tuttua propagandaa?

 5. Mikä helvetin velvollisuus meidän on muka sallia tällaista toimintaa- jossa kiihotetaan vihaan ja törkeisiin rikoksiin- omalla maaperälläme? Näyttäkää se lainkohta missä sanotaan että tätä on pakko sietää ja kustantaa. Ei oikeus harjoittaa vapaasti omaa uskontoaan tarkoita että sitä harjoitetaan meidän kustannuksellamme ja meille vahingollisesti. Vihasaarnaamiselle on ehdottomasti saatava loppu ja kaikenlainen valtion tuki lopetettava.

  Tähän pitää puolueitten ottaa kantaa seuraavissa eduskuntavaaleissa eikä vain olla olevinaan kuin ongelmaa ei olisi. Moskeijatouhu on fanaattista, yhteiskunnalle vahingollista ja miesten ja naisten tasa-arvon pilkkaamista. Tähän on puututtava nyt.

 6. Onpas siellä mukavaa, kaikki miehet kerääntyvät suht homosti yhteen jodlailemaan rankan työviikon jälkeen. Aika huvittavaa kun nuo neekerit luulevat että arabit pitävät heitä samanarvoisina uskonveljinä..

 7. Innovaatio: persekarvat lähtee kun kymmenen dronea pudottaa täsmä-neutronipommit perseilijöiden niskaan.

 8. Se on mukava pyllistellä yhdessä, kun ei tarvitse pelätä vääräuskoisia vihaavan fanaatikon karauttavan Scanialla väkijoukkoon. Toista se on Ruotsalaisten juhlapäivinä, kun saa jatkuvasti pelätä että Scaniaa pöllitään jo nurkan takana, tai lähimarketissa käy karvaranne veitsiostoksilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.