Muslimit pääsivät onnellisesti perille Bodeniin ja turvaan

0

21370878_1095065520629247_8925314218232524236_n.jpg

Norrbottenissa Bodenin kaupungissa ollaan laitettu parasta pöytään, jotta Suomesta sotapakolaiseksi Ruotsiin lähteneet miehet viihtyisivät. Turvapaikanhakijat olivat perillä Bodenissa ennen auringonlaskua ja ensimmäisenä kulkurit istutettiin soppapöytään. Nälkähän se tulee kun päivän osoittaa mieltään ja matkustaa päälle.

Tarjolla oli halal_liha_soppaa, voileipää, vihanneksia ja teetä. Jälkiruuaksi tarjoiltiin vitamiinipitoinen kiwi-hedelmä.

 

 

Miehet majoitettiin vanhaan kurssikeskukseen, jonka vieressä sijaitsee ennestään yksi vastaanottokeskus ja maahanmuuttoviraston toimisto. Tarjolla on kerrossänkyä ja lattiapatjaa. Miehet kertovat kuitenkin olevansa tyytyväisiä. He ovat, kuten itse sanovat, jumalan tähden turvassa.

21317572_1433174650095501_2344223407041103204_n

 

Mikä parasta muslimit uskoivat Tuukan kantamaa Tiinan tekemää kylttiä. Arabit kertovat kuinka ruotsalaiset toivottivat heidät tervetulleiksi.

Kuvakaappaus 2017-09-05 23:13:23

33 thoughts on “Muslimit pääsivät onnellisesti perille Bodeniin ja turvaan

 1. Vielä kun noi muutkin ählyraiskaajat lähtis swedistaniin mistä tulivatkin.Ja onhan tuolla enemmän raiskattavia naisiakin ja voihan niitä feministi miehiäkin raiskata.

  1. Vaikka kommenttisi on karkea ja sisältää ei suotavilla asioilla sarkastista spekulointia, enkä voi siihen täysin yhtyä, on vaikea kieltää että salaa sisällä sitä huokaa pienesti helpotuksesta kun ovat takaisin rakkaiden naapurien riesana. Itsehän ovat niitä kerjänneet.

  2. Podenissä ilmeisesti ei ollutkaan” paskapuuroa” pöydässä niin kun Suomessa ,niin nämä muslimit on
   puuron nimittäneet ruokamielenosoituksissaan.

 2. Kylttihän oli oikeassa, kun ruokakin näyttää maittavan. Vaikka tämä bussillinen on vain pari promillea siitä massasta, jonka Ruotsi dumppasi meille pari vuotta sitten, voi sen antamalla signaalilla sosiaalisessa mediassa olla iso merkitys. Monokulttuuri-ryhmä saattoi yhdellä kyltillä säästää Suomelta miljoonia elinkaarikustannuksina.

  1. Unelma käänsi maailman faktat päälaelleen. Ennen oltiin iloisia, jos saatiin turisteille ja vierastyöläisille hyviä kokemuksia Suomesta, Nyt ollaan onnesta soikeita, mitä enemmän muslimit Suomea haukkuvat. Lisää vaan islaminvastaisuutta: me emme tarvitse (lisää) ahdasmielisiä uskontoja, meillä ei naisia pussiteta nyt eikä tulevaisuudessa. Jokainen Suomea haukkuva muslimi tasapainottaa valtion budjettia isoilla summilla ja vähentää terrori-iskun mahdollisuutta. Ruotsissa saa rakennella suurmoskeijoitakin, koska vieraan valtion ideologian levittäminen on ihmisoikeus tai jotain semmoista.

  2. Toivon että Tuukka&Junes muistivat kerätä bussiin nousseilta muslimitorakoilta kelagoldit pois. Ellei, hukka perii!

   1. Nyt alkaa kela-aaminen edestakaisin eli haetaan kaikkea kivaa molemmista maista. Saatte nähdä vaan niin niillä on joku keino molempien lypsämiseen.

    1. Nimiä riittää. Sehän todettiin, miten tietojenvaihto toimii. Ruotsissa monta hylkyä ja maahantulokielto, Suomessa valitusrumba ja elatus pelaa

 3. Taas näki niitä henkilökohtaisesti vainottuja.
  . Usko siihen, että maailma on paha vahvistui. Onneksi jotkut pääsevät pakenemaan Ruotsiin.

 4. Ihanaa, mä lupaan aina hypätä pystyyn ja huutaa hep ku monta matu-ukkoa lähtee kerralla Ruotsiin takaisin flirttailemaan rasismilla, sexismillä, jihadilla, naisvihalla, sosiaaliturvalla, antisemitismillä, yhteiskunnan destabiloinnilla, moniosaamisella, koneinsinööriydellä ilman papereita, raiskailulla, lukutaidottomuudella tai marxilaisuudella.

  Ei mullahilla ammmmuuuuuta.

 5. Tällä viikolla viimeistään SVT/TV4 haastattelevat heitä. Tämä viikko SAATTAA kulua niin etteivät he valita mutta jo ensiviikolla alkaa normimarmatus ruoasta ja huoneista entiseen malliin.

 6. Hienoa että on some. Juttu leviää Suomen partalasten keskuudessa ja kaikki haluavat pois naapurimme yltäkylläisyyteen. Vielä juttuja kuinka sosiaalipuoli antaa uudet merkkivaatteet ja viimeisintä malli olevat i-phonet, myös rahallinen puoli on satakertaa parempi kuin Suomessa. Hienoa humaani Ruotsi, tuo pohjoismaiden Jupiter joka imee kaikki matut huomaansa ja näin pelastaa suomen näiltä ihmistuholaisilta. Tässähän heitäytyy ihan runolliseksi tämän ilouutisen myötä.

  1. Some kuitenkin levitti vuonna 2015 Sipilän aivotonta talolahjoitusta arabiankielisillä sivustoilla ja houkutteli irakilaiset elintasoshopparit tänne alun alkaen. Kaksiteräinen miekka.

 7. On tämä touhua.Nämä elintaso surfarit kulkevat maasta toiseen ja kaikki kustannetaan meidän verorahoista.Tämähän on näille paskiaisille seikkailua pitkin eurooppaa.Sitten ne päättävät johonkin asettua ja aloittavat islamin levittämisen ja pikku hiljaa vastaanottava maa muuttuu asuinkelvottomaksi normaali ihmisille.Järkihän tähän jo sanoo että tämä päättyy siihen kolmanteen rähinään euroopan kamaralla jonka jälkeen aletaan toimimaan tolkusti.Todellakin se näköjään sen rähinän vaatii missä nämä tänne kuulumattomat häädetään koko mantereelta helvettiin!

 8. Nyt alkaa viestintä olemaan kohdillaan: Ruotsissa odottelee komeat kivitalot ja kunnon lihasopat, Suomi taas on islaminvastainen natsivaltio. Eiköhän se Sipilän kämppätarjous ala olemaan historiaa.

  Luulin, että tuo ’Sweden says welcome’-heppu oli suomalainen humoristi, mutta ilmeisesti onkin joku ruotsalainen rutistamassa maataan hengiltä. Sääliksi käy Ruotsia, mutta ihmisellä ja kansakunnalla on oikeus tehdä myös itsetuhoisia päätöksiä.

 9. Hienoa kun menivät sinne ruotsiin Menis vaan enemmänkin kun kulkivat onnensa ohi kun tulivat linja autoilla suomeen Pieneen köyhään maahan

 10. Olisi hienoa jos ruotsalaiset pitäisivät vanhuksistaankin yhtä hyvää huolta kuin kehareista.

 11. Älkää vielä nielaisko. Kohta ne palautetaan takaisin Suomeen. Miksi neljän negan cääpiö saisi jäädä Ruotsiin, hänellähän ei todellakaan voi olla asylsyitä jos ei edes Kiesus Pipilä niitä hänelle antanut.

  1. Niin, nythän nämä turvapaikanhakijat voivat kilpailla siitä, kuinka monesta EU-maasta ”pakolainen” saa hylsyt? Olisi siinä sitten leuhkimista tupakavereille ”värisuoralla”, ”viitosilla” tai ”nelosilla” kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa (24 negaa, siitähän saisi jo joulukalenterin pakolaiselle!). Ja voihan niitä kuvia dokumenteista postailla sosiaaliseen mediaan…

   1. ”kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa” => kun on saanut 4-6 kertaa negat per maa. Kiesus näitä näppäilyvirheitä….

   2. Jaahas, edelliseen tuli ajatuskatkos lauseessa ”kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa”, piti mennä näin => kun on saanut 4-6 kertaa negat per maa.

    Kiesus näitä näppäilyvirheitä….

 12. ”On Suomi köyhä, siksi jää” nyt kun matuistakin menitte luopumaan, kultamunista. Mitä suvakkisivuilla nyt kirjoitellaan?

 13. voi vittu saatana ja perkele 😡😡 mikä piru siinä on että noita loisia paapotaan joka käänteessä ja passataan ruuat ym. naaman eteen. suomessa olisi asunnottomia ja tulottomia talouksia autettavaksi vaikka kuinka, mutta ei käy kun joukko elintasoloisia ravaa ympäri eurooppaa ilmasen elämän perässä prkl 😡 ihmettelen kun euroopassa ei vieläkään oteta astaloita käteen ja ajeta loisia sinne minne ne kuuluvatkin eli lähi-itään ja afrikkaan!

 14. Saivat nyt vihdoinkin tuoretta ranskanpullaa ja fläkittömiä tomaatteja, nämä aavikon hienohelmaneidit. Voi perseen suti miksi piti tämän heinäsirkkalauman löytää tiensä Pohjolaan?! Ei tässä tule seitsemää lihavaa vuotta ja seitsemää laihaa kuten Raamatussa vaan pelkkiä laihoja vuosia ja henkisesti niin kuluttavia.

 15. Sweden says welcome! Turnauksen paras info. Seuraaviin turvapaikanhakijoiden mielenilmauksissa voitaisiin jakaa arabiaksi käännettyjä flyereitä, jossa luvataan halalia kaikissa muodoissa ja ruotsalaisia blondeja kummallekin polvelle ja sänkyä lämmittää. Asunnoksi uusille tulijoille kunkun linna ja lupa nukkua niin pitkään kuin haluaa!

 16. Risikko ja Orpo antavat pian lausuntoja ja lupaavat huimia parannuksia jos kultamunat palaavat ja ettei tämä vaan toistu. Diskorahaan roima korotus,muotivaatteet ja i-phonet suoraan valmistajilta, ruoka hans välimäen ravintolasta, huvipuisto retkiä ja maksavat että joku pitää jonkun huvipuiston läpi vuoden auki, omat autot ym. Ovat huolissaan Suomen maineesta.

  1. Älkööt unohtako SUOMEN KANSALLE matujen sijasta tehtäviä julkisia anteeksipyyntöjä, tehokasta katumista, islamista irtisanoutumista ym. kunnes kieli on suvakinruskeana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.