Mainokset

Muslimit pääsivät onnellisesti perille Bodeniin ja turvaan

21370878_1095065520629247_8925314218232524236_n.jpg

Norrbottenissa Bodenin kaupungissa ollaan laitettu parasta pöytään, jotta Suomesta sotapakolaiseksi Ruotsiin lähteneet miehet viihtyisivät. Turvapaikanhakijat olivat perillä Bodenissa ennen auringonlaskua ja ensimmäisenä kulkurit istutettiin soppapöytään. Nälkähän se tulee kun päivän osoittaa mieltään ja matkustaa päälle.

Tarjolla oli halal_liha_soppaa, voileipää, vihanneksia ja teetä. Jälkiruuaksi tarjoiltiin vitamiinipitoinen kiwi-hedelmä.

 

 

Miehet majoitettiin vanhaan kurssikeskukseen, jonka vieressä sijaitsee ennestään yksi vastaanottokeskus ja maahanmuuttoviraston toimisto. Tarjolla on kerrossänkyä ja lattiapatjaa. Miehet kertovat kuitenkin olevansa tyytyväisiä. He ovat, kuten itse sanovat, jumalan tähden turvassa.

21317572_1433174650095501_2344223407041103204_n

 

Mikä parasta muslimit uskoivat Tuukan kantamaa Tiinan tekemää kylttiä. Arabit kertovat kuinka ruotsalaiset toivottivat heidät tervetulleiksi.

Kuvakaappaus 2017-09-05 23:13:23

Mainokset

33 Comments on Muslimit pääsivät onnellisesti perille Bodeniin ja turvaan

 1. Nimetön // 05/09/2017 23:11 // Vastaus

  Vielä kun noi muutkin ählyraiskaajat lähtis swedistaniin mistä tulivatkin.Ja onhan tuolla enemmän raiskattavia naisiakin ja voihan niitä feministi miehiäkin raiskata.

  Tykkää

  • Stulex Abido // 06/09/2017 02:38 // Vastaus

   Vaikka kommenttisi on karkea ja sisältää ei suotavilla asioilla sarkastista spekulointia, enkä voi siihen täysin yhtyä, on vaikea kieltää että salaa sisällä sitä huokaa pienesti helpotuksesta kun ovat takaisin rakkaiden naapurien riesana. Itsehän ovat niitä kerjänneet.

   Tykkää

  • parsta_pöytään // 06/09/2017 17:54 // Vastaus

   Podenissä ilmeisesti ei ollutkaan” paskapuuroa” pöydässä niin kun Suomessa ,niin nämä muslimit on
   puuron nimittäneet ruokamielenosoituksissaan.

   Tykkää

 2. orbanisti // 05/09/2017 23:35 // Vastaus

  Kylttihän oli oikeassa, kun ruokakin näyttää maittavan. Vaikka tämä bussillinen on vain pari promillea siitä massasta, jonka Ruotsi dumppasi meille pari vuotta sitten, voi sen antamalla signaalilla sosiaalisessa mediassa olla iso merkitys. Monokulttuuri-ryhmä saattoi yhdellä kyltillä säästää Suomelta miljoonia elinkaarikustannuksina.

  Tykkää

  • Valtsu // 06/09/2017 06:59 // Vastaus

   Unelma käänsi maailman faktat päälaelleen. Ennen oltiin iloisia, jos saatiin turisteille ja vierastyöläisille hyviä kokemuksia Suomesta, Nyt ollaan onnesta soikeita, mitä enemmän muslimit Suomea haukkuvat. Lisää vaan islaminvastaisuutta: me emme tarvitse (lisää) ahdasmielisiä uskontoja, meillä ei naisia pussiteta nyt eikä tulevaisuudessa. Jokainen Suomea haukkuva muslimi tasapainottaa valtion budjettia isoilla summilla ja vähentää terrori-iskun mahdollisuutta. Ruotsissa saa rakennella suurmoskeijoitakin, koska vieraan valtion ideologian levittäminen on ihmisoikeus tai jotain semmoista.

   Tykkää

  • Musun ihailija tuonpuoleisessa // 06/09/2017 09:09 // Vastaus

   Toivon että Tuukka&Junes muistivat kerätä bussiin nousseilta muslimitorakoilta kelagoldit pois. Ellei, hukka perii!

   Tykkää

   • 100% varma // 06/09/2017 10:35 // Vastaus

    Nyt alkaa kela-aaminen edestakaisin eli haetaan kaikkea kivaa molemmista maista. Saatte nähdä vaan niin niillä on joku keino molempien lypsämiseen.

    Tykkää

    • Nimiä riittää. Sehän todettiin, miten tietojenvaihto toimii. Ruotsissa monta hylkyä ja maahantulokielto, Suomessa valitusrumba ja elatus pelaa

     Tykkää

 3. Tänään hyviä lähetetyksiä // 06/09/2017 00:14 // Vastaus

  Taas näki niitä henkilökohtaisesti vainottuja.
  . Usko siihen, että maailma on paha vahvistui. Onneksi jotkut pääsevät pakenemaan Ruotsiin.

  Tykkää

 4. Kyltti for doggies!🤘👈

  Tykkää

 5. Stulex Abido // 06/09/2017 02:33 // Vastaus

  Ihanaa, mä lupaan aina hypätä pystyyn ja huutaa hep ku monta matu-ukkoa lähtee kerralla Ruotsiin takaisin flirttailemaan rasismilla, sexismillä, jihadilla, naisvihalla, sosiaaliturvalla, antisemitismillä, yhteiskunnan destabiloinnilla, moniosaamisella, koneinsinööriydellä ilman papereita, raiskailulla, lukutaidottomuudella tai marxilaisuudella.

  Ei mullahilla ammmmuuuuuta.

  Tykkää

 6. Eivät kertakaikkiaan pysty pitämään turpaansa kiinni // 06/09/2017 03:17 // Vastaus

  Tällä viikolla viimeistään SVT/TV4 haastattelevat heitä. Tämä viikko SAATTAA kulua niin etteivät he valita mutta jo ensiviikolla alkaa normimarmatus ruoasta ja huoneista entiseen malliin.

  Tykkää

 7. Hienoa että on some. Juttu leviää Suomen partalasten keskuudessa ja kaikki haluavat pois naapurimme yltäkylläisyyteen. Vielä juttuja kuinka sosiaalipuoli antaa uudet merkkivaatteet ja viimeisintä malli olevat i-phonet, myös rahallinen puoli on satakertaa parempi kuin Suomessa. Hienoa humaani Ruotsi, tuo pohjoismaiden Jupiter joka imee kaikki matut huomaansa ja näin pelastaa suomen näiltä ihmistuholaisilta. Tässähän heitäytyy ihan runolliseksi tämän ilouutisen myötä.

  Tykkää

  • ei ihan // 06/09/2017 16:43 // Vastaus

   Some kuitenkin levitti vuonna 2015 Sipilän aivotonta talolahjoitusta arabiankielisillä sivustoilla ja houkutteli irakilaiset elintasoshopparit tänne alun alkaen. Kaksiteräinen miekka.

   Tykkää

 8. Säästö se on isokin säästö sanoi työssäkäyvä kantis kun matut suuntas naapuriin.

  Tykkää

 9. Metsuri // 06/09/2017 05:51 // Vastaus

  On tämä touhua.Nämä elintaso surfarit kulkevat maasta toiseen ja kaikki kustannetaan meidän verorahoista.Tämähän on näille paskiaisille seikkailua pitkin eurooppaa.Sitten ne päättävät johonkin asettua ja aloittavat islamin levittämisen ja pikku hiljaa vastaanottava maa muuttuu asuinkelvottomaksi normaali ihmisille.Järkihän tähän jo sanoo että tämä päättyy siihen kolmanteen rähinään euroopan kamaralla jonka jälkeen aletaan toimimaan tolkusti.Todellakin se näköjään sen rähinän vaatii missä nämä tänne kuulumattomat häädetään koko mantereelta helvettiin!

  Tykkää

 10. Valtsu // 06/09/2017 06:44 // Vastaus

  Nyt alkaa viestintä olemaan kohdillaan: Ruotsissa odottelee komeat kivitalot ja kunnon lihasopat, Suomi taas on islaminvastainen natsivaltio. Eiköhän se Sipilän kämppätarjous ala olemaan historiaa.

  Luulin, että tuo ’Sweden says welcome’-heppu oli suomalainen humoristi, mutta ilmeisesti onkin joku ruotsalainen rutistamassa maataan hengiltä. Sääliksi käy Ruotsia, mutta ihmisellä ja kansakunnalla on oikeus tehdä myös itsetuhoisia päätöksiä.

  Tykkää

 11. Hienoa kun menivät sinne ruotsiin Menis vaan enemmänkin kun kulkivat onnensa ohi kun tulivat linja autoilla suomeen Pieneen köyhään maahan

  Tykkää

 12. Olisi hienoa jos ruotsalaiset pitäisivät vanhuksistaankin yhtä hyvää huolta kuin kehareista.

  Tykkää

 13. Puosuvaari // 06/09/2017 10:35 // Vastaus

  Turha toivo, sillä ei saa niitä mukavia paikkoja Brysselistä..

  Tykkää

 14. Pieni Suuri Mies // 06/09/2017 10:42 // Vastaus

  Älkää vielä nielaisko. Kohta ne palautetaan takaisin Suomeen. Miksi neljän negan cääpiö saisi jäädä Ruotsiin, hänellähän ei todellakaan voi olla asylsyitä jos ei edes Kiesus Pipilä niitä hänelle antanut.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 06/09/2017 13:59 // Vastaus

   Niin, nythän nämä turvapaikanhakijat voivat kilpailla siitä, kuinka monesta EU-maasta ”pakolainen” saa hylsyt? Olisi siinä sitten leuhkimista tupakavereille ”värisuoralla”, ”viitosilla” tai ”nelosilla” kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa (24 negaa, siitähän saisi jo joulukalenterin pakolaiselle!). Ja voihan niitä kuvia dokumenteista postailla sosiaaliseen mediaan…

   Tykkää

   • - Soomepois Eestist - // 06/09/2017 14:01 // Vastaus

    ”kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa” => kun on saanut 4-6 kertaa negat per maa. Kiesus näitä näppäilyvirheitä….

    Tykkää

   • - Soomepois Eestist - // 06/09/2017 14:02 // Vastaus

    Jaahas, edelliseen tuli ajatuskatkos lauseessa ”kun on saanut 4-6 neljäkin kertaa negat per maa”, piti mennä näin => kun on saanut 4-6 kertaa negat per maa.

    Kiesus näitä näppäilyvirheitä….

    Tykkää

 15. Utelias // 06/09/2017 10:45 // Vastaus

  ”On Suomi köyhä, siksi jää” nyt kun matuistakin menitte luopumaan, kultamunista. Mitä suvakkisivuilla nyt kirjoitellaan?

  Tykkää

 16. petri mäkelä // 06/09/2017 10:54 // Vastaus

  voi vittu saatana ja perkele 😡😡 mikä piru siinä on että noita loisia paapotaan joka käänteessä ja passataan ruuat ym. naaman eteen. suomessa olisi asunnottomia ja tulottomia talouksia autettavaksi vaikka kuinka, mutta ei käy kun joukko elintasoloisia ravaa ympäri eurooppaa ilmasen elämän perässä prkl 😡 ihmettelen kun euroopassa ei vieläkään oteta astaloita käteen ja ajeta loisia sinne minne ne kuuluvatkin eli lähi-itään ja afrikkaan!

  Tykkää

 17. Heinäsirkat syövät pöydät tyhjiksi // 06/09/2017 11:06 // Vastaus

  Saivat nyt vihdoinkin tuoretta ranskanpullaa ja fläkittömiä tomaatteja, nämä aavikon hienohelmaneidit. Voi perseen suti miksi piti tämän heinäsirkkalauman löytää tiensä Pohjolaan?! Ei tässä tule seitsemää lihavaa vuotta ja seitsemää laihaa kuten Raamatussa vaan pelkkiä laihoja vuosia ja henkisesti niin kuluttavia.

  Tykkää

 18. Laittomat lompsivat- heitä ei hävetä. Minua kyllä hävettäisi. // 06/09/2017 15:06 // Vastaus
 19. Sweden says welcome! Turnauksen paras info. Seuraaviin turvapaikanhakijoiden mielenilmauksissa voitaisiin jakaa arabiaksi käännettyjä flyereitä, jossa luvataan halalia kaikissa muodoissa ja ruotsalaisia blondeja kummallekin polvelle ja sänkyä lämmittää. Asunnoksi uusille tulijoille kunkun linna ja lupa nukkua niin pitkään kuin haluaa!

  Tykkää

 20. Risikko ja Orpo antavat pian lausuntoja ja lupaavat huimia parannuksia jos kultamunat palaavat ja ettei tämä vaan toistu. Diskorahaan roima korotus,muotivaatteet ja i-phonet suoraan valmistajilta, ruoka hans välimäen ravintolasta, huvipuisto retkiä ja maksavat että joku pitää jonkun huvipuiston läpi vuoden auki, omat autot ym. Ovat huolissaan Suomen maineesta.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 07/09/2017 11:55 // Vastaus

   Älkööt unohtako SUOMEN KANSALLE matujen sijasta tehtäviä julkisia anteeksipyyntöjä, tehokasta katumista, islamista irtisanoutumista ym. kunnes kieli on suvakinruskeana.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: