Poliisin eillinen toiminta Jyväskylässä sai suurta huomiota Ruotsissa

13

Kuvakaappaus 2017-09-05 09:26:38

Kuvakaappaus 2017-09-05 09:24:31

Kuvakaappaus 2017-09-05 09:24:10

Eillinen Jysväskylän pakolaiskapina on saanut suuret mittasuhteet Ruotsissa. Suomen poliisin toiminta nähdään esimerkillisenä toimintana ja Suomi nousi unkarimaiseen asemaan. Monet ruotsalaiset some-keskustelijat ovat tyrmistyneitä kaasun käytöstä:

– Kun Suomen poliisi laittaa laittomat muslimit aisoihin kaasulla niin Ruotsin poliisi tarjoilee heille kahvia ja pullaa!!, eräs keskustelija sanoo. ”Ruotsin poliisin pitäisi jatkossa mennä Suomeen opiskelemaan poliisitoimintaa”, toinen kertoo.

Vaihtoehtomedioista esimerkiksi Tundratabloid on seurannut tapahtumaa. Juttua on jaettu kymmenillä ruotsalaisilla Facebookin keskustelupalstoilla, joissa tapahtuma on saanut avointa ihastelua ja toivoa jostain… ”Vielä on olemassa ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa vastaan tunkeutujille!”, muuan mies kirjoittaa.

Ehkäpä Suomessakin pitäisi asiaan suhtautua hiema eri tavalla.

Advertisements

10 thoughts on “Poliisin eillinen toiminta Jyväskylässä sai suurta huomiota Ruotsissa

 1. Jos Ruotsi ja Suomi olisivat toimineet yhdessä yhteistä vihollista vastaan olisimme voittaneet pelin jo aikoja sitten ja nyt meidän maissamme vallitsisi ihana rauha konfliktien ja öyhötyksen sijasta. Eivät nämä itämään oliot kuulu eikä sovi tänne.

 2. Aamulla Ylellä kauhisteltiin, kuinka vihapuhe on lisääntynyt Turun ja Jyväskylän tapahtuma jälkeen. Ei niillä vaan silmät aukea mistä vihapuhe johtuu. Pitäisikö kansan hyväksyä laittomasti maahan tulleiden olo maassamme elätettävinä. Yle ja koko valtamedia aiheuttaa uutisoinnillaan vastakkainasettelua ja vihapuhetta. Koskaan ei olisi pitänyt päästää näitä kaiken suvaitsevaisia mediaan hääräämään. He yrittävät kaikin keinoin estää maahanmuuttoa vastustavien mielipiteet . Totuutta vastustavat bannaavat Facebookissa keskustelijoiden kommentteja väärin perustein.

  1. Suomessa on viime vuosina käyty julkisuudessa yhtä ainoaa vihapuhetta. Se on viha ja katkeruus suomalaisia työttömiä, etenkin pitkäaikaistyöttömiä kohtaan. Tätä harjoittaa mm. eräs ensimmäisen kauden kansanedustaja.

   1. Pitää muuten paikkansa, työttömät on sotkettu suohin ja se on häpeällistä suomalaisilta.

    Samat piirit on yrittäneet nostaa nämä( maahantunkeutuneet öhöttäjät) jalustalle.

 3. Toivottavasti mediassa leviää vahvasti väritettyjä ”tositarinoita” poliisin kidutuksesta ja mielivallasta. Ehkä joku jää Ruotsiin ihan sen takia. Ehkä joku poistuu, koska Rasmus ynnä RHC itkevät rasismia, fasismia ja natsismia. Matut kuvitelkoot, että tuhkaksi menevät, jos tänne jäävät. Suomessa odottaa itku ja hammastenkireys, älkää tulko!

 4. Humanity is good for human people ,against lisääntyviä loisiviä matuja doesn’t work. Lisää kaasu !!!

 5. Ilta-Sanomien juttu 9.5

  Otsikko:

  ’Äiti ja vauva pakenivat pakkopalautusta Kyyjärvellä – isä vietiin töistä, toinen lapsi päiväkodista’

  Muutama ote jutusta:

  ’– Rattaat jäivät neuvolan pihaan. Sen jälkeen naisesta ja poikavauvasta ei ole havaintoja…’

  ’Poliisi aloitti tehtävänsä hakemalla perheen isän työpaikaltaan. Sen jälkeen mentiin perheen kotiin, missä ei ollut ketään. Kotoa poliisi jatkoi matkaa päiväkotiin, josta haettiin perheen toinen lapsi, kaksivuotias tyttö.

  Betsetin toimitusjohtaja ei ota kantaa viranomaisten toimintaan, mutta korostaa turvapaikanhakijoiden osoittautuneen hyviksi työntekijöiksi.’

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005354137.html

  Minä olen elänyt siinä uskossa, että turvapaikanhakija on vokissa odottamassa päätöstä.

 6. Kyllä normijärjellä varustettu tietää, että poliisin käskiessä selittelyt ja vastarinta on turhaa. Järjestyksenpidosta sekä lainvoimaisten tuomioiden täytänttönpanosta on huolehdittava, vaikka sitten voimakeinoin.

 7. Suvakki mediat tekevät hyvää työtä.Suomen matujen keskuudessa alkaa levitä tunne että olikohan Suomi sittenkään se kultamaa vaikka pääministerimme niin kertoi, luvaten talonsa heidän käyttöönsä ja armeijan sotilaat kantoivat heidän laukkujaa kun saapuivat maahan ja olivat valmiina palvelemaan heitä. Monella on varmaan pettynyt olo alkuhuuman jälkeen. Ruoka oli vain puuroa jota Irkin armeijan entinen upseeri ei suostu syömään, parasta pitäisi olla. Poliisi ei ollutkaan valmis alistumaan heille kuten Ruosin,Saksan,Ranskan vässykät vaan antaa pamppua ja pippurikaasua niskottelusta. Suvakit itkevät rattopoikiensa perään ja valittavat viranomaisten raakaa kohtelua ja antavat maailmalle kuvan ettei täällä ole loisijoden hyvä olla. Jatkaa samalla linjalla niin hyvä tästä vielä tulee. Sipilä ja kumppanit vaan pitäisivät turpansa kiinni ja antaisivat viranomaisten hoitaa tehtävänsä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.