Mainokset

Pt-Media haastatteli Tornion protestipäällikkö Nuor Dawoodia

21272608_345126965935620_4913148212872087864_n

”Matkalla pohjoiseen…”

Toimittajamme Helena Pennanen haastatteli turvapaikanhakijoiden Tornion mielenosoituksen protestipäällikkö Nuor Dawoodia, mutta hänellä ei ollut paljon kerrottavaa. Dawoodin mukaan protestin syynä on Suomen epäoikeudenmukainen turvapaikkapolitiiikka, jossa turapaikanhakija joutuu odottamaan vuosia päätöstään.

Lisäksi Dawood kertoi, että turvapaikanhakijat joutuvat jatkuvasti pelkäämään poliisia. Jopa ihan pikkulapset pelkäävät poliisia. Tarkemmin hän ei osannut eritellä miksi turvapaikanhakijat pelkäävät poliisia.

Dawoodin mukaan Tornion protesti pidetään Torniossa, eivätkä he aio edes marssia Ruotsiin. Dawood kertoo, että poliisi on kieltänyt heitä ylittämästä rajaa. Lisäksi poliisi on ohjeistanut protestoijia pysymään poliisin määrittelemällä alueella, sillä poliisin mukaan vastamielenosoittajat voivat olla vaarallisia. Sinänsä on kummallista, että miksi turvapaikanhakijat pelkäävät poliisia jos kuitenkin ovat olleet palaverissa heidän kanssaan.

Kun Dawoolta kysyttiin, miksi hän on tullut Suomen turvapaikanhakijana vaikka on asunut vuosia Turkissa ennen Suomeen tuloa, Dawood suuttui ja kieltäytyi vastaamasta. Hän lähinnä ihmetteli mistä tiedämme hänen majailleen Turkissa. Sen jälkeen Dawood ei halunnut enää haastattelua jatkaa, varsinkin mainitessa, että maailmassa on paljon oikeita turvapaikkaa tarvitsevia, mutta olletikin Dawood ei kuulu niihin.

Nuor Dawood on siis asunut ennen Suomeen tuloaan vuosia Turkissa, josta saapui Suomeen kuten myös sukulaisensa. Nyt hän on protestipäällikkönä mielenosoitukselle, jossa turvapaikanhakijoille vaaditaan loppuelämän kestävää ilmaista ylläpitoa.

Helena Pennanen haastatteli Nuor Dawoodia.

 

Mainokset

19 Comments on Pt-Media haastatteli Tornion protestipäällikkö Nuor Dawoodia

 1. Samaa mieltä Davoodin kanssa. Hänenkin lomailunsa maksanut suomalaisille summia, joilla ostetaan laumoittain sikoja ja lihotetaan heidät joulukuntoon. Nyt maksamme täysin turhasta. Samaa mieltä siis sikäli, että liian kauan kestää, kun heti rajalla voisi lyödä leiman otsaan (papereiden puuttuessa) ja taluttaa takaisin Ruotsiin. Mikä siinä kestää?

  Tykkää

 2. Eli mars kotimaahan, elättipossut // 05/09/2017 09:32 // Vastaus

  Miksi istutte isot äijät perseillänne ettekä ole töissä tai edes opiskelemassa kieltä? Ei tuolla pelillä integroiduta. Jos ei teistä ole mitään hyötyä Suomelle ei ole mitään aihetta antaa teidän olla täällä. Eikä sittenkään.

  Tykkää

 3. Valtsu // 05/09/2017 09:42 // Vastaus

  Yleissääntönä voisi sanoa vanhan viisauden: ”Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei ole totta.” Se päti jälleen. Turvapaikkasirkuksen omana luonnonlakina taas toimii ”Jos vaikuttaa, että veronmaksaja ei ole jossain asiassa häviäjä, se ei ole totta.”-viisaus. Toivottavasti murhakidutettujen ruskaretki on onnistunut ja hotellissa lattialämmitys, ettei jalat kylmety ja nenä vuoda.

  Tykkää

 4. Nimetön // 05/09/2017 09:45 // Vastaus

  Hyödytön vääräuskoisten kaulankatkojien loissakki ulos suomesta.Pipilä vieköön vaikka helvettiin ton kutsumansa terroristi sakin.RAUS RAUS RAUS😝

  Tykkää

 5. Ajöökken // 05/09/2017 09:45 // Vastaus

  Mitä te täällä norkoilette ja miksi?

  Emme me tarvitse teitä emmekä halua kuunnella valituksianne. Te kulutatte meidän rahojamme ja aiheutatte konflikteja ja riitaa. Teistä on pelkkää haittaa, ei mitään hyötyä. Loisia ja lintsareita emme ole koskaan arvostaneet tässä maassa. Ei ole mitään syytä jäädä. Parempi poistua ennenkuin kansan viha kasvaa suuremmaksi ja tilanne pahenee.

  Tykkää

  • Valtsu // 05/09/2017 09:49 // Vastaus

   Tuo on valitettavan totta. Itsekin suht rauhallisena suomalaisena miehenä voisin lähteä näitä jätkiä viemään niskaperse-otteella ulos maasta. Turkista matkaillaan narisemaan ruoasta ja kaikesta mahdollisesta. Elatus hoituu Suomen ottamalla velalla ja omalta kansalta leikkaamalla ja oikeasti hädänalaiset eivät saa koskaan apua. Kuvottavia äijiä.

   Tykkää

 6. -Beowolf- // 05/09/2017 10:04 // Vastaus

  ”…Kun Dawoolta kysyttiin, miksi hän on tullut Suomen turvapaikanhakijana vaikka on asunut vuosia Turkissa ennen Suomeen tuloa, Dawood suuttui ja kieltäytyi vastaamasta…”

  Niinpä niin. Islamin ’taqiqqua’ tässäkin. Islamin hyöty edellä mennään jolloin saa ja itse asiassa pitääkin valehdella ’vääräuskoisille’. Kun kiistaton totuus tuodaan eteen, islamilainen menettää kasvonsa ja suuttuu, jopa kostaa. Kasvojen menettäminen on pahimpia asioita noissa kulttuureissa, siltä pohjalta ne kunnia(?)murhatkin tehdään.
  Meillä päättäjät (p.o. päättämättä jättäjät) eivät tunnu tietävän edes perusasioita paapomastaan ihqusta moni/monokulttuuristaan. Mrr!

  Tykkää

 7. Fabuli // 05/09/2017 10:41 // Vastaus

  Järjen jättiläinen Nuor mokasi pahasti kun luuli että hänestä tulee matujen suuri sankari tällä tempauksella, laski varmaan myöskin sen varaan että hänen oma näkyvyytensä mediassa takaisi ilmaisen sossupaikan kuten on käynyt jo monelle muullekin mediassa huutelevalle valehtelijasaastalle. Mutta voi voi sentään, joku sai selville että Nuor parka ei olekaan mikään aito pakolainen, kuten 99.99% Eurooppaan tunkeutuneet, ja nyt taitaakin tulla Suomesta kenkää. Voi sinua Nuor lapsiparkaa.. Nooh, ehkä jos rimpuilee ja huutaa lentokoneessa niin voi saada vähän lisälomaa. Tai sitten vaan torille naisia puukottelemaan!

  Tykkää

 8. Talo elää tavallaan, vieraat lähtee ajallaan. HETI !

  Tykkää

 9. Nimetön // 05/09/2017 12:49 // Vastaus

  Perkele että vituttaa maksaa veroja.Ne menee näiden alkuasukkaiden perseeseen!Tämä on sairasta bisnestä.Rautatie pitää rakentaa keskelle eurooppaa johon nuo kaikki laitetaan suljettuihin vaunuihin ja kipataan Turkkiin.Pysyköön muslimit omalla maallaan!

  Tykkää

 10. Sivustaseuraaja // 05/09/2017 14:14 // Vastaus

  Vai poliisi kieltänyt ylittämästä rajaa? Jos on totta, niin poliisilla on nurinkurinen käsitys. Rajan ylittämisen voi kieltää vain tulijoilta, ei lähtijöiltä, ei ainakaan pitäisi.

  Tykkää

 11. #Pikkulapsi // 05/09/2017 16:01 // Vastaus

  Pikkulapsetkin pelkää poliisia,sehän nähtiin jyväskylässä eilen.

  Tykkää

 12. Puhuu ihan paskaa ja suuttui kun jäi kiinni että asunut Turkissa. Nämä on niin tyhmiä jäbällä on avoin fb.sivu joo,o -Miten ne voi tietää että olen asunut pitkään Turkissa? No siinä raapii töyhtöä ja ihmettelee..

  Tykkää

 13. Dirty dog oroguius kad say's : // 05/09/2017 16:41 // Vastaus

  Euroopan valloitus alkanut ,nuoroileva dawoodoilleva matu saasta palvelee jihadi .Lisää kaasu !!!

  Tykkää

 14. Nimetön // 05/09/2017 17:12 // Vastaus

  Mainiota toimintaa Tajukankaalta ja Helena Pennaselta. Lisää tällaisia asiallisia, mutta paljastavia haastatteluja! Onko jossain tallenne?

  Tykkää

 15. Helena Pennanen // 05/09/2017 17:33 // Vastaus

  mulla on puhelun tallentaja mutta jostain syystä se ei tietenkään juuri silloin toiminut. todella ärsyttävää kun mä pistin sitä matua ihan 6-0. se olisi ollut hienoa kuultavaa, mutta minkäs teet..

  Tykkää

 16. Jäikös se niiden marssiminen ruotsiin vaan puheeksi Valehdellahan ne osaa Moni jo ilahtui täällä suomessa että elätettävät vähenee kun ne suuntaa ruotsiin

  Tykkää

 17. Minkä tähden haastattelua ei löydy?

  Tykkää

 18. Kari Jalonen // 09/09/2017 10:28 // Vastaus

  Kun Helenalla ei skulannu luuri just silloin. Tää Helena on ihan loistava – niin loistava että on PT-mediassa työssä. Se on sellainen – keille ei matu vittuile. Aina pitänyt hänestä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: