11 thoughts on “Täältä linkki sotapakolaisten Tornion protestiin!!

 1. Meinaavatko nuo idiootimatut seistä tuolla koko päivän? Eikö löydy hyödyllisempää ajankulua, esim. kielenopiskelua jos ei mitään muuta keksi? TYHJÄBTOIMITTAJIA koko porukka. BUSY DOING NOTHING, LAZY PEOPLE…

 2. Ei Kiitos, Ruotsi ei tarvitse yhtään ainoaa lisämuslimia. Haitta suuri, hyöty nolla. Ulos Euroopasta koko lössi!

 3. Irak (”Irak is not safe”, joku rääpäle huusi siellä) pelaa tänään jalkapalloilun MM-karsintaottelun kotikentällään Yhdistyneitä Arabimiraatteja vastaan, vedonlyöjät arvioivat maan pieneksi suosikiksi.., niin, että on siellä varmasti vaarallista..

 4. Onko niillä rukousmatot mukana? Niidenhän on pakko pitää pyllistelutauot jos meinaavat siellä koko päivän luuhata.

 5. Tottakai Ruotsin poliisin on pakko viedä matut lähimpään huostaanottokeskukseen jos he menevät Ruotsin puolelle. Muutenhan matut voisivat häivitä kuin pieru Saharaan, maan alle, eikä heitä sen jälkeen edes löydettäisi ennenkuin vasta seuraavan terrori-iskun yhteydessä…

 6. Ton NELJÄ KIELTEISTÄ PÄÄTÖSTÄ saaneen irakilaisen kääpiön voisi vaikka HEITTÄÄ rajan yli niin Ruotsi saa roudata sen takas himaansa. Pikku paskiainen on maksanut Suomelle jo ihan saatanasti.

 7. Todella, todella upeaa duunia Junes, Tiina ja Hra Kukkaruukku!

  On mahdotonta liioitella sen asian merkitystä, että olette saaneet kamerat sinne Tornioon, ties minkälaista paskaversiota totuusmediasta rohjettaisiin kertoa ilman vihamedian dokumentointia.

  Olisi muutenkin tärkeää saada kameroita myös pohjoiseen Suomeen, että kaikki ymmärtävät, ettei tämä ongelma ole jäämässä vain pääkaupunkiseudulle tai isoimpien kaupunkien ympäristöön!

 8. Siinä käy niin kuin ennustin, paljon porua vähän villoja. Eli tapahtuu kuten erään naispapin Tansaniaan muutto, tänne jäävät meidän riesaksemme.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.