TORNIO EXTRA!! OSA LAITTOMISTA SIIRTYI RUOTSIIN

0

 

Juuri hetki sitten noin 50 laitonta muslimia ylitti rajan Torniosta Haaparantaan. Junes Lokan mukaan osa Tornioon tulleista tosiaankin poistui Suomesta. Joukossa oli joitakin lapsia ja yksittäisiä naisia, suurin osa oli kuitenkin miehiä. Joidenkin tietojen mukaan etelästä olisi tulossa vielä porukkaa.

Ruotsin poliisi otti turvapaikanhakijat vastaan ilmeettömästi. Porukka odottaa nyt bussikyytejä Haaparannan matkakeskuksessa. Porukka tullaan kuskaamaan Bodeniin noin 130 kilometrin päähän Haaparannasta. Monokulttuurin työryhmän mukaan paikalla on muutama nainen ja lapsi, loput ovat miehiä.

Tietojen mukaan muslimien turvapaikkahakemukset käsitellään Ruotsissa normaalista.

Paikalla Torniossa on ollut monta mielenkiintoista henkilöä. Tiina haastatteli yhtä kahden kielteisen päätöksen saanutta, joka toivoo parempaa tuuria Ruotsissa. Yksi paikallaolleista arabeista kertoo saaneensa Suomessa neljä negatiivista.

Seurataan tilanetta.

20 thoughts on “TORNIO EXTRA!! OSA LAITTOMISTA SIIRTYI RUOTSIIN

  1. Josta tuleekin mieleeni Ruotsin toinen kansallispeli, pöytätennis eli pingis. Saas nähdä jos nämä veijarit saavat sitten asyylia Ruotsista ja jos tulee hylsyt, niin pomppivatko he sitten pingispallon omaisesti takasin Suomeen turvapaikkaa hakemaan?

   Kas siinä heille uusi kansanhuvi, sik-sakkia pitkin poikin EU-maita….

   1. Hyvä puoli siinä että seuraavalla Suomikiertueella on vähän vaikeampaa taas väittää olevansa 17-vuotias, ja ehkä silloin Suomen saamattomat vellipersepoliitikot ovat hommanneet Irakin kanssa palautussopimuksen sekä keskuksia pakkopalautettavia varten.

    1. Myös betonin pallo-nilkkarenkaita on siinä vaiheessa riittävä määrä odottamassa. Sitten vaan Perämeren persereiän vesille ja ”mies=muslimi” yli laidan 208 metrin välein.

   2. Irakin mustalaisia. Kun tarpeeksi kauan ovat jouten niin eipä sitten enää heitä työhön saakkaan.

 1. Siinä sai Ruotsi laakista monen sadan miljoonan kr kustannukset niskaansa jos ei älyä junailla juttua oikein eli Ruotsi-Irak lentämiskoneella. Tuskin. Näistä 30 ihmisestä on 10 vuoden kuluttua vielä 80% sellaisia eivät maksa veroa.

 2. Sama pätee 50 ihmiseen ja joka ainoaan seuraavaan irakiniikkaan kääpiöstä käkikelloon.

 3. Vain 50 siirtyi Ruotsin puolelle, tuo määrä on, kuin hyttysen kakka valtameressä. Toivottavasti joku jää valvomaan, etteivät yön aikana tule takaisin.

  1. Ettei vaan se johanssons bussi kurvannut suoraan tornio-haaparanta golf kentän sivutielle ja muslimit tallustelivatten suomaliaan uusina asyyleina=torakoina. Ovat saaneet lakiavun asyylihakemukselle ennen kuin junes/tuukka ehtivät kissaa sanoa. Ja linnunpelätn utare-nerg tietää jokaisen henkilöyden taas.

   1. Se on vähintään 80000€ pernlärvinvuodessa javtämä edellyttää, että eivät tee mitään rikosta eli alakanttiin. Miten hallitus kuvittelee noista tulevan veronmaksajia? Nyt jo kaksi vuotta loisittu täysihoidossa ja puuro on paskaa.

 4. Tänään moni lihava kulttuuripatja-suvakkiakka tulee duunista kotiin huomatakseen että loverboy-Mohammed on livahtanut Ruotsiin laukut täynnä suvakin omaisuutta. Kannattais äkkiä kuolettaa luottortit ennenkuin Mohammed ehtii Ruotsin puolella shoppailemaan =)

 5. Entiset vokkikeisarit (joista osa niljakkaita matuja) ovat menettäneet bisneksiään kun migri on sanonut sopimuksia irti yksityisten vokinomistajien kanssa. Mielenkiintoista nähdä mihin nämä suomenirakilaiset päätyvät eli kuka yrittää tienata heillä rahaa. Saattaa olla sovittu juttu, kumminkaimalle menee.

  1. ”Paremmilla” papereilla tai tarinoilla uusina matuina Suomeen uuden matuvirran seassa, niitähän tulee ainakin 500 ja risat joka kuukausi…
   Sen lisäksi Euroopan muista maista Suomeen pakkopalautettavat ja taakanjako – eiku vastuunkantokiintiöt, sori siitä…

 6. En nähnyt yhtään varusmiestä Suomesta pakenevien irakinihmeiden matkalaukkuja/selkäreppuja kantamassa?

  1. Eihän hyvä hallituksemme toki sellaista viestiä halua antaa, että toivottaisi ihanat kulttuurinrikastuttaja-kultamunat maastamme tervemenneiksi samalla eleellä kuin syksyllä 2015 tervetulleiksi maamme herrakansaksi?

   Ruotsissahan taas ei varusmiehiä enää ole, kuten ei käytännössä oikein muutakaan maanpuolustusta.

 7. Hyvä alku.Loput torakat voivatkin lompsia perässä.Sen jälkeen onkin heidän maahan päästämisestään syyllisten rankaisemisen vuoro – ankarimman mukaan.

 8. Ikävä olla ilonpilaaja, mutta Ruotsi tulee lähettämään nämä vielä joskus takaisin Dublinin perusteella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.