Muuan Ruotsiin lähtenyt sotapakolainen oli ammattitason bodari-mitä Suomi menettikään

12

Yksi Suomesta Ruotsiin lähteneistä turvapaikanhakijoista on muuan bodausta harrastava Ali Abdul Jabbar. Kuvassa mies istuu ns. pukumiehen kanssa punainen paita päällä Haaparannasta lähteneessä bussissa.

21442800_10156084239389239_159092347_n

 

Se mikä on varmaa on se, että Jabbar on ollut ainakin ruoka-aikaan vokissa. Nimittäin mies on kovakuntoinen ammattibodari.

Ammattibodarin suurin erityispiirre, tai heikkous, miten vaan, on se, että henkilön pitää syödä valtavat määrät hyvälaatuista proteiinipitoista ruokaa. Jabbarin tapaiseksi lihaksikkaaksi mieheksi ei kasveta yhdessä yössä vaan siihen tarvitaan vuosien treeniä ja ennenkaikkea proteiinipitoista ruokaa, lisää proteiinipitoista ruokaa ja vielä lisää proteiinipitoista ruokaa. Facebook-päivityksissä ajalta ennen sotapakolaiseksi alkamista Jabbarilla on ollut hyvin tarkka ammattibodarin ruokavalio vähintään 5-6 laadukasta ateriaa päivässä.

 

 

Jabbarilla ei siis ole siis ollut mitään mahdollisuuksia pitää yllä lihaksikasta kuntoaan Suomessa pelkällä vokkiruualla, ei edes sillä rahamäärällä, mitä vastaanottorahana annetaan. Ammattibodari syö kuukaudessa jo vähintään tonnin edestä. Siihen päälle palautusjuomat ja muut salitilpehöörit niin Jabbarin tapaisen kunnon ylläpito imee siis vähintään pari tonnia jo kuukaudessa. Mies ei ole hormooninkäyttäjä eivätkä lihakset ole tulleet syntoolilla. Kun tutkii Jabbarin taustaa niin selviää, että hän on tinkimätön treenaaja.

Joten Jabbari on rikas mies tai hänellä on ollut hyvät sponsorit takanaan.

 

 

Eikä varmaan ihme. Nimittäin Jabbar tuntee Arabimaailman bodausmaailman huiput. Mies itse kiertänyt ympäri maailmaa treenailemassa, mm. Turkissa on vietetty hyvää laatuaikaa saleilla. Siis ennen Suomeen sotapakolaiseksi lähtöä.

Olisi kiva tietää miksi Jabbari lähti Suomeen sotapakolaiseksi, vaikka hänellä ei ole ollut mitään syytä lähteä Irakista. Tai Turkista.

Nyt Jabbar on Ruotsissa sotapakolaisena. Toivottavasti treeni luistaa.

 

16 thoughts on “Muuan Ruotsiin lähtenyt sotapakolainen oli ammattitason bodari-mitä Suomi menettikään

 1. Jos Jabbar edustaa Ruotsia tulevissa Finnkampeneissa kuulassa, moukarissa tai limpunheitoitossa rakasta naapuria, peli menetetty taas kerran.

  1. Ja pas! Ihan sama jollekki kuulantyönnölle kuka ne voittaa.
   Pääasia että päästään nuista elintasohuijareista erilleen keinolla millä hyvänsä.
   Mutta eihän siinä mene kun hetki, niin Ruotsi palauttaa nuoki Suomeen,vaikka
   juuri tuota samaa reittiä ne on Suomeen läpsytelleet tulemaankin.

 2. Tyypillinen sotaa ja vainoa pakeneva joita tuli Suomen rajan yli Ruotsista 2015 yli 30 000. On ollut henkisesti raskasta surffaillessa pitkin Eurooppaa löytää tarpeeksi tasokas kuntosali ja ravitsevaa ruokaa että muskelit turpoavat. Ehkä Ruotsi antaa tälle tyhjäntoimittajalle ne resurrssit mitä vaatii. Läskipäälle oli järkytys se todellisuus ja Sipilän lupaama onnenmaa. Oli itsemurhan partaalla kun selvisi VOK:en puurotarjoilu. Ei rapeaa kanaa tai muita bodarien tarvitsemia proteiiniopitoisia herkkuruokia. Tässä on se todellisuus ja YLEN tarjomat jutut itkunsekaisten vuodatusten kera sotapakolisista ja vainotuista. Hyvä Paavo.

 3. Macho-pullistelija jättää naiset ja lapset taakseen ja rientää Pohjolaan narisemaan kaikesta… noh, nyt meillä on edes jokin selitys ruokamiekkareille.

 4. Mistä tietää että ei muka käytä dopingia sillä käytännössä kaikkien ammattibodareiden on niitä käytettävä sillä muuten ei yksinkertaisesti pärjää kilpailuissa.

 5. Laittaakaa nyt ihmeessä viesti miehestä Bodenin vokkiin tai vaikka ylemmälle portaalle.., että tällaisia pakolaisia..
  (tai ehkä ei sittenkään, riski että tulee takaisin Suomen syötettäväksi, kalliiksi tulee…)

 6. Kyllä tämä on syntooli-mies. Katsokaa sitä kuvaa missä se seisoo auton edessä. Tavalliset ripakintut kannattelevat isoa mahaa ja syntooli-lihaksia. Voihan se olla että tämä kananjalka on treenannut vain ylävartaloa, mutta ulkoinen habitus muodostuu kyllä muusta kuin aidoista lihaksista.

  1. Niin on.

   Mitens se menikään sen Mustan Barbin kanssa kanssa…?
   Eikös se lopettanut treenin kun se leluroudaaja jäi kiinni laittomasta lisäainekaupasta?
   Eikö niillä ole joku ”ylävartalo-fitness-kilpailu” -kilpailu?
   En tiiä, kun ei kiinnosta kuin oma napa, massu ja pymppy.
   Tissit kyllä eniten. Vitun Newton, kun keksi painovoiman. Kirottu olkoon nimensä.
   On kyllä huonoin keksintö niinku ikinä.

   Seksistä vähäpätöisempiin aiheisiin kuten matutulvaan…

   Niin siis olemmeko todellakin menettäneet jotain nyt?

   Onko tosi, että meitä voi syyllistää jopa siitä, että joku pilleripelle ei saa mieleistään pilleriannosta? Että mahdolliset ruiskeet jää saamatta?

   Kiinnostavinta on, ja joku vastatkoon, mitä vittua me tehhään epäseksillä pojulla?
   Näin naisena on vaikea nähhä, miksi oisin hyysännyt sirkuksen friikkiä.

   Mitä hyötyä tuosta muka-muskelimiehestä oisi ollut?

   Olen tavannut näitä lihaskimppuja, jotka ei todellakaan pysty siirtämään 25 kg:n säkkiä paikasta A paikkaan B paria metriä. On pitänyt sitten siirtää itse.
   tv. nainen 152 cm, kilot valtiosalaisuus

   ÄÄh. Mä tiedän ja tiedostan, että olipas taas tyhjänpäiväistä ja -päistä löpinää.
   Mutku alkaa pinnat palaa.
   Ku mä en vaan enää ymmärrä.
   Mitä vittua minun pitäisi kiinnostua paskannäköisestä Jabbarista?
   Mitä vittua minä olen tässä menettänyt, kun se lähti huishelvettiin?

   Ei. Mä en vaan tajua.
   Täysin turha ihminen. Huisvittuun vaan pois pilaamasta mun tunnelmia.

 7. Mitäs se koraani sanoo tuollaisesta touhusta? Eihän islamissa sallita tatuoitejakaan. Ymmärtääkseni kroppaa ei saa muutella (muuten kuin laittamalla geelitötterön pään päälle).

  1. Koraanin määräykset ovat ehdottomia, jos ne eivät rajoita omaa elämään ikävästi. Pikku tömssy piilossa Allahin katseelta on ihan okei – itselle, ei muille etc.

 8. No ei kai? jos normi safkan lisäksi vetää vaikka 20 kananmunaa päivässä, niin kust anus kolmisen euroa per päivä

 9. koko bussillinen selvästi alaikäisiä lapsukaisia, pitäköön Ruotsi heistä huolta. Tuokin varmaan kotoutuu niin hyvin että se nähdään ensi kesänä Ikean varastolla töissä

 10. Söi Suomen kaapit tyhjiksi ja nyt siirtyy Ruotsin kaappeja kohnimaan ja sossutädiltä vaatimaan proteiinejä ja anapååleja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.