Suomesta lähteneet laittomat muslimit saivat valtavaa huomiota Ruotsin mediassa

0
Kuvakaappaus 2017-09-06 18:38:00.png
Hussein oikealla.

Suomesta Ruotsiin sotapakolaiseksi lähteneet laittomat muslimit ovat saaneet Ruotsissa valtavaa huomiota niin mediassa kuin somessa. Sosiaalisen median eri kanavilla on ollut raivoisa myrsky. Ruotsalaiset eivät voi käsittää miten joku tulee Suomesta negatiivisten päätösten jälkeen Ruotsiin hakemaan turvapaikkaa. Ja miksi tällaisten henkilöioden hakemukset edes otetaan vastaan. Raivo on käsinkosketeltavissa.

Mediassa laittomat muslimit taas nähdään jonkinlaisina uhreina, kuinkas muuten. Esimerkiksi Norrbottenin lehti NSD on käynyt Bodenin vastaanottokeskuksessa haastattelemassa irakilaisia. Muuan Hussein kertoilee ruotsalaisille:

– Pakenin Irakista sotaa tarkalleen kaksi vuotta sitten ja saavuin pakolaisvirran mukana Helsinkiin. Ainoa keino saada Suomesta turvapaikkaa on vaihtaa uskontoa ja alkaa kristityksi tai sitten homoseksuaaliksi.

Hussein tarinoi ruotsalaisille Suomen epähumaanista kohtelusta:

– Olemme täällä Ruotsissa siksi, että Suomen hallitus ja Maahanmuuttovirasto antaa useimmille negatiivisen päätöksen. 20:stä henkilöstä vain ehkä yksi saa jäädä. Tulin Eurooppaan saadaksen elää rauhassa, joten en ymmärrä heitä. [suomalaisia]

Hussein kertoo edelleen, että Suomen poliisi kohtelee sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita epähumaanisti. Käsirautoja käytetään ja vöitä. Husseinin mukaan paluu Irakiin on sama kuin kuolema.

– Ja Suomi ei välitä meistä eikä siitä, että Irakissa on sota.

Hussein kertoo olevansa optimistinen Ruotsin suhteen.

– Valitsimme Ruotsin koska maa on humanitäärinen suurvaltio. Ei kuten Suomi.

Ruotsin Maahanmuuttoviraston Bodenin kansliapäällikkö Jan Tornéus kertoo NSD:lle, että Bodeniin saapui eilen 47 turvapaikanhakijaa, jotka jättävät hakemukset. Heiltä on otettu myös sormenjäljet. Jan Tornéus jollain tavalla tyrmää Husseinin haaveet:

– Me käsittelemme jokaisen hakemuksen individuaalisti. Jos joukossa on sellaisia, joilta ei läydy hakemuksia toisesta EU-maasta niin se etenee. Mutta jos henkilö on hakenut turvapaikkaa toisesta EU-maasta niin asia hoituu Dublin-tapauksena.

– Se ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sitä, että henkilö tullaan lähettämään takaisin Suomeen. Me arvioimme jokaisen tapauksen erikseen.

27 thoughts on “Suomesta lähteneet laittomat muslimit saivat valtavaa huomiota Ruotsin mediassa

 1. Heinäsirkkaparvi lentelee edestakaisin mutta turhaan. Jos ei asylsyitä ole niin ei niitä ole Suomessa sen kummemmin kuin Ruotsissakaan koska samojen lakien perusteella pelataan. No, ainahan voi yrittää lahjusta…?

  1. Ja se Torniosta tulleiden matujen ”valtava huomio” tarkottaa sitä,että kuukauden sisälle ruotsalaiset rahtaavat tämän lauman takasin Haaparantaan ja siitä Suomeen.

   Suvakin ei tartvitse ola huolissaan,että olis jotaki Ruotsille menettänyt.

 2. No en minä kyllä Ruotsissa asuvana ole mitään suurta mediahaloota huomannut. Lyhyt maininta oli eilen SVT- uutisissa (Rapport) ja TV4 Nyheter ei tainnut sanoa mitään (surevat vissiin mikkisuojustaan). Expressen ja Aftonbladet- en löytänyt mitään yliloikkauksesta.

 3. Miksi lähteä kun voi vetää itkupotkuraivarit näinkin https://static.mvlehti.net/uploads/2017/09/Tulvapaikka-video-Jyvaskyla.mp4
  Antakaa nyt herranjestas miehelle ja koko suvulleen ilmainen loppuelämä Suomessa kun kerran noinkin antaumuksella sitä haluaa!!!! Toimiiko tommonen muuten taloesittelyssä, Gigantissa tai autokaupassa? En ymmärrä miksi ei toimisi. Suomalaiset pienet tyhmät vääräuskoiset rasistilapset tekevät sen väärin kaupan karkkitiskillä, olisi opittavaa muslimi-ammattilaisilta!

  1. Rykii ja selvittää kurkkuaan ennen ulinaa, sitten haluaa tulva paikkaan. Lähettäkää poika hurrikaani alueelle kun noin kovasti tahtoo.

  1. Mitä ihmeen tekemistä irakkilaisilla, syyrialaisilla, sompuilla jne. on Euroopassa? Hoitakoot itse omat ongelmansa omien mantereittensa sisällä.

  1. ei mikään, ovat ”sotineet” jo yli 4000 vuotta….eihän nää tuu edes keskenään toimeen…..

 4. Suomi sai Nordean ja Ruotsi 47 dipl. taikaseinäinsinööriä. Kyllä Ruotsin nyt kelpaa!

  1. Niin, mikä sota siellä, jalkapalloilun MM-karsinnastakin tuli eilin 3 pistettä kuin Suomelle konsanaan, Arabiemiraatit kaatuivat Ammanissa pelatussa ottelussa 1-0..
   https://www.youtube.com/watch?v=aoV2goVCYHI
   Taitaa olla isompi tarvis turvatoimille futisotteluissa ja muissakin massatapahtumissa täällä Euroopassa tuon hallitsemattoman maahanmuuton ansiosta. Kädetön hallitus, vielä kädettömämpi EU.

 5. Ämmät lampsii tuhansia kilometrejä ruikuttamaan elämän epämukavuuksia. On kyllä niin munatonta porukkaa että…

 6. Husseinikin pakeni puolen maailman haki Suomeen, mutta passi hukkui vasta Tornion siltaa ylitettäessä. Pakolaisia noista ei ole yksikään, vaan juhlapaikanhakijoita, mutta oikein hyvä kun haukkuvat Suomea ja kertovat sontaa käsiraudoista ja vöistä. Aina vähemmän porukkaa haluaa tänne.

 7. Ja ruoka oli paskaa ja diskoraha liian pieni. Sipiläkin petti meidät, ei omaa taloa nyyyh.

 8. Olisiko norja myös rasistinen tanska venäjä viro.ei taida olla kuin yksi humanitäärinen supervalta pohjolassa.

 9. Oli sota tai ei, niin se ei ole syy turvapaikan saamiselle. Tästä on väärä käsitys monella, joten siksi ihan vaan tiedoksi. Ja toisekseen esm Somaliassa ei ole mitään sotaa ollut aikoihin.

 10. valheita, valheita ja valheita. Iraksissa ei ole mitään sotaa. Hädässä ovat vain ne jotka ovat tehneet sotarikoksia tai muuten kepostelleen ja on lähdetty seuraamuksia karkuun.
  Irakissa on 20 miljoonaa ihmistä joista vain pienen osan mielestä Irakissa ei voi mitenkään elää, tietenkin, siellä joutuu tekemään työtä elantonsa eteen, Euroopassa eletään herroiksi ja loisitaan kaduilla ja kuppiloissa tukat liimassa ja kädet somettamisesta hellänä, siinä on ruskeitten käsien työpanos euroopan yhteiskunnissa.
  Oliko siitä nyt pitkä aika kun Irakiin palasi takakaisin joukko elintasoturisteja Suomesta ja suutelivat Irakin maaperää heti lentokentällä. Lomat ohi ja kotimaa kutsuu….

 11. Ja minä kun luulin että kansankodin veronmaksajat olisivat iloisia saadessaan kultamunansa takaisin. Ruotsistahan ne tuli tänne Suomen puolelle.

 12. Mahtavaa promootiota Suomen kannalta! Mitä enemmän sana kiertää, sitä enemmän matuilla kasvaa into poistua fasistisesta Suomesta!

 13. Irakissa miehet taistelee daesh-isis vastaan ,mutta hussein pelkuri mokkakkeli paska yritä löytää pelastus suvakihorojien jalkojen välissä .

 14. Nämä henkilöt ovat entisiä ISIS ja muslimiterroristeja jotka ovat paenneet oikeuteen joutumista Suomeen. Todellisia aikapommeja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.