Mainokset

Suomesta lähteneet laittomat muslimit saivat valtavaa huomiota Ruotsin mediassa

Kuvakaappaus 2017-09-06 18:38:00.png

Hussein oikealla.

Suomesta Ruotsiin sotapakolaiseksi lähteneet laittomat muslimit ovat saaneet Ruotsissa valtavaa huomiota niin mediassa kuin somessa. Sosiaalisen median eri kanavilla on ollut raivoisa myrsky. Ruotsalaiset eivät voi käsittää miten joku tulee Suomesta negatiivisten päätösten jälkeen Ruotsiin hakemaan turvapaikkaa. Ja miksi tällaisten henkilöioden hakemukset edes otetaan vastaan. Raivo on käsinkosketeltavissa.

Mediassa laittomat muslimit taas nähdään jonkinlaisina uhreina, kuinkas muuten. Esimerkiksi Norrbottenin lehti NSD on käynyt Bodenin vastaanottokeskuksessa haastattelemassa irakilaisia. Muuan Hussein kertoilee ruotsalaisille:

– Pakenin Irakista sotaa tarkalleen kaksi vuotta sitten ja saavuin pakolaisvirran mukana Helsinkiin. Ainoa keino saada Suomesta turvapaikkaa on vaihtaa uskontoa ja alkaa kristityksi tai sitten homoseksuaaliksi.

Hussein tarinoi ruotsalaisille Suomen epähumaanista kohtelusta:

– Olemme täällä Ruotsissa siksi, että Suomen hallitus ja Maahanmuuttovirasto antaa useimmille negatiivisen päätöksen. 20:stä henkilöstä vain ehkä yksi saa jäädä. Tulin Eurooppaan saadaksen elää rauhassa, joten en ymmärrä heitä. [suomalaisia]

Hussein kertoo edelleen, että Suomen poliisi kohtelee sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita epähumaanisti. Käsirautoja käytetään ja vöitä. Husseinin mukaan paluu Irakiin on sama kuin kuolema.

– Ja Suomi ei välitä meistä eikä siitä, että Irakissa on sota.

Hussein kertoo olevansa optimistinen Ruotsin suhteen.

– Valitsimme Ruotsin koska maa on humanitäärinen suurvaltio. Ei kuten Suomi.

Ruotsin Maahanmuuttoviraston Bodenin kansliapäällikkö Jan Tornéus kertoo NSD:lle, että Bodeniin saapui eilen 47 turvapaikanhakijaa, jotka jättävät hakemukset. Heiltä on otettu myös sormenjäljet. Jan Tornéus jollain tavalla tyrmää Husseinin haaveet:

– Me käsittelemme jokaisen hakemuksen individuaalisti. Jos joukossa on sellaisia, joilta ei läydy hakemuksia toisesta EU-maasta niin se etenee. Mutta jos henkilö on hakenut turvapaikkaa toisesta EU-maasta niin asia hoituu Dublin-tapauksena.

– Se ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti sitä, että henkilö tullaan lähettämään takaisin Suomeen. Me arvioimme jokaisen tapauksen erikseen.

Mainokset

26 Comments on Suomesta lähteneet laittomat muslimit saivat valtavaa huomiota Ruotsin mediassa

 1. Gräshoppor // 06/09/2017 18:59 // Vastaus

  Heinäsirkkaparvi lentelee edestakaisin mutta turhaan. Jos ei asylsyitä ole niin ei niitä ole Suomessa sen kummemmin kuin Ruotsissakaan koska samojen lakien perusteella pelataan. No, ainahan voi yrittää lahjusta…?

  Tykkää

  • paluupostia // 08/09/2017 17:23 // Vastaus

   Ja se Torniosta tulleiden matujen ”valtava huomio” tarkottaa sitä,että kuukauden sisälle ruotsalaiset rahtaavat tämän lauman takasin Haaparantaan ja siitä Suomeen.

   Suvakin ei tartvitse ola huolissaan,että olis jotaki Ruotsille menettänyt.

   Tykkää

 2. Turhanpäiväinen yliloikkaus // 06/09/2017 19:08 // Vastaus

  No en minä kyllä Ruotsissa asuvana ole mitään suurta mediahaloota huomannut. Lyhyt maininta oli eilen SVT- uutisissa (Rapport) ja TV4 Nyheter ei tainnut sanoa mitään (surevat vissiin mikkisuojustaan). Expressen ja Aftonbladet- en löytänyt mitään yliloikkauksesta.

  Tykkää

 3. MÄKIHALUA!!!!!!! // 06/09/2017 19:12 // Vastaus

  Miksi lähteä kun voi vetää itkupotkuraivarit näinkin https://static.mvlehti.net/uploads/2017/09/Tulvapaikka-video-Jyvaskyla.mp4
  Antakaa nyt herranjestas miehelle ja koko suvulleen ilmainen loppuelämä Suomessa kun kerran noinkin antaumuksella sitä haluaa!!!! Toimiiko tommonen muuten taloesittelyssä, Gigantissa tai autokaupassa? En ymmärrä miksi ei toimisi. Suomalaiset pienet tyhmät vääräuskoiset rasistilapset tekevät sen väärin kaupan karkkitiskillä, olisi opittavaa muslimi-ammattilaisilta!

  Tykkää

  • Rykii ja selvittää kurkkuaan ennen ulinaa, sitten haluaa tulva paikkaan. Lähettäkää poika hurrikaani alueelle kun noin kovasti tahtoo.

   Tykkää

 4. Ali kojonen // 06/09/2017 19:56 // Vastaus

  Kaikki vitun matut kuuhun täältä saatana

  Tykkää

  • Eivät kuulu Eurooppaan // 06/09/2017 20:50 // Vastaus

   Mitä ihmeen tekemistä irakkilaisilla, syyrialaisilla, sompuilla jne. on Euroopassa? Hoitakoot itse omat ongelmansa omien mantereittensa sisällä.

   Tykkää

 5. Valtsu // 06/09/2017 20:43 // Vastaus

  Mikähän sota Irakissa on?

  Tykkää

 6. 47 kultamunaa on enemmän kuin yksi Nordea // 06/09/2017 20:45 // Vastaus

  Suomi sai Nordean ja Ruotsi 47 dipl. taikaseinäinsinööriä. Kyllä Ruotsin nyt kelpaa!

  Tykkää

  • Puosuvaari // 06/09/2017 21:20 // Vastaus

   Niin, mikä sota siellä, jalkapalloilun MM-karsinnastakin tuli eilin 3 pistettä kuin Suomelle konsanaan, Arabiemiraatit kaatuivat Ammanissa pelatussa ottelussa 1-0..

   Taitaa olla isompi tarvis turvatoimille futisotteluissa ja muissakin massatapahtumissa täällä Euroopassa tuon hallitsemattoman maahanmuuton ansiosta. Kädetön hallitus, vielä kädettömämpi EU.

   Tykkää

 7. Caffè Corretto // 06/09/2017 21:37 // Vastaus

  Ämmät lampsii tuhansia kilometrejä ruikuttamaan elämän epämukavuuksia. On kyllä niin munatonta porukkaa että…

  Tykkää

 8. Eikö tämä sirkus lopu // 06/09/2017 22:06 // Vastaus

  En jumalauta halua maksaa, en.

  Tykkää

 9. Kyllä Husseini on oikeassa; Suomessa saa riisipuuroa ja Ruotsissa lihasoppaa. MOT

  Tykkää

 10. Veikko P. // 06/09/2017 23:40 // Vastaus

  Husseinikin pakeni puolen maailman haki Suomeen, mutta passi hukkui vasta Tornion siltaa ylitettäessä. Pakolaisia noista ei ole yksikään, vaan juhlapaikanhakijoita, mutta oikein hyvä kun haukkuvat Suomea ja kertovat sontaa käsiraudoista ja vöistä. Aina vähemmän porukkaa haluaa tänne.

  Tykkää

 11. (surevat vissiin mikkisuojustaan)

  Saitpas mut nauramaan :)))

  Tykkää

 12. Ja ruoka oli paskaa ja diskoraha liian pieni. Sipiläkin petti meidät, ei omaa taloa nyyyh.

  Tykkää

 13. Hannes // 07/09/2017 04:54 // Vastaus

  Olisiko norja myös rasistinen tanska venäjä viro.ei taida olla kuin yksi humanitäärinen supervalta pohjolassa.

  Tykkää

 14. Juho Leppä // 07/09/2017 08:47 // Vastaus

  Oli sota tai ei, niin se ei ole syy turvapaikan saamiselle. Tästä on väärä käsitys monella, joten siksi ihan vaan tiedoksi. Ja toisekseen esm Somaliassa ei ole mitään sotaa ollut aikoihin.

  Tykkää

 15. valheita, valheita ja valheita. Iraksissa ei ole mitään sotaa. Hädässä ovat vain ne jotka ovat tehneet sotarikoksia tai muuten kepostelleen ja on lähdetty seuraamuksia karkuun.
  Irakissa on 20 miljoonaa ihmistä joista vain pienen osan mielestä Irakissa ei voi mitenkään elää, tietenkin, siellä joutuu tekemään työtä elantonsa eteen, Euroopassa eletään herroiksi ja loisitaan kaduilla ja kuppiloissa tukat liimassa ja kädet somettamisesta hellänä, siinä on ruskeitten käsien työpanos euroopan yhteiskunnissa.
  Oliko siitä nyt pitkä aika kun Irakiin palasi takakaisin joukko elintasoturisteja Suomesta ja suutelivat Irakin maaperää heti lentokentällä. Lomat ohi ja kotimaa kutsuu….

  Tykkää

 16. Takaisin kotiin // 07/09/2017 10:11 // Vastaus

  Ja minä kun luulin että kansankodin veronmaksajat olisivat iloisia saadessaan kultamunansa takaisin. Ruotsistahan ne tuli tänne Suomen puolelle.

  Tykkää

 17. Aika on toiminnan // 07/09/2017 11:18 // Vastaus

  Mahtavaa promootiota Suomen kannalta! Mitä enemmän sana kiertää, sitä enemmän matuilla kasvaa into poistua fasistisesta Suomesta!

  Tykkää

 18. Dirty dog oroguius kad say's : // 07/09/2017 14:35 // Vastaus

  Irakissa miehet taistelee daesh-isis vastaan ,mutta hussein pelkuri mokkakkeli paska yritä löytää pelastus suvakihorojien jalkojen välissä .

  Tykkää

 19. Jari Taponen // 09/09/2017 23:51 // Vastaus

  Nämä henkilöt ovat entisiä ISIS ja muslimiterroristeja jotka ovat paenneet oikeuteen joutumista Suomeen. Todellisia aikapommeja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: