EU-komissaari määräsi, että Ruotsin rajatarkastusten on loputtava marraskuussa

0

f15bf2e8-e6ea-4894-9a0c-3499a2ead9ca_800.jpg

Eu-komissio ilmoitti eilen Ruotsille maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulosin suulla, että Ruotsi ei saa enää jatkaa rajatarkastuksia Tanskan vastaisella rajallaan. EU päätti toukokuussa, että Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta ja Norja voivat jatkaa toistaiseksi rajatarkastuksiaan, mutta lupa umpeutuu 12. marraskuuta, jonka jälkeen lupa rajatarkastuksiin siis lakkkaa.

Ruotsissa asia on otettu vastaan helpottuneena. Näin voidaan välttää vastuunotto ja vedota EU:hun. Maahanmuuttoministeri Morgan Johansson sanoi, että Ruotsi ei aio käyttää muita ”laillisia perusteita”, kuten esimerkiksi Ranska, pitääkseen rajatarkastuksia yllä. Tosin SVT:lle antamassaan lausunnossa Johansson kuitenkin totesi, että on mahdollisesti olemassa muitakin laillisia perusteita jatkaa rajatarkastuksia ja se portti pidetään toistaiseksi auki.

Ruotsissa ollaan viitattu myös Unkariin ja muihin Visegrad-maihin, jotka itsepintaisesti kieltäytyvät ottamasta maihinsa kolmansista maista paremman elämän perässä tulleita muslimimiehiä. Avramopoulos kertoi, että tässä näemme mitä EU-maiden solidaarisuus toisia maita kohtaan käytänössä tarkoittaa.

– Solidaarisuus pitäisi olla vastavuoroista, toimia molempiin suuntiin.

 

22 thoughts on “EU-komissaari määräsi, että Ruotsin rajatarkastusten on loputtava marraskuussa

 1. On vissiin tätäkin sweamamman lasta Morgania liikaa kiikutettu kätkyessä ,niin on sekopäisiä dorgan lausunnot !

 2. Mistä lähtien Norja on ollut EU-maa?
  Vittuako EU sitä käskyttää?

  Oi kuinka odotan sitä päivää, kun rakkaat lutuset päättäjämme pääsevät ihannevaltioonsa Vastuuseen. Siellä on paljon kantoja. Käteviä pölkkyjä.

   1. Aha. Schengen, EU… vittua ihme termeistä. Pää hajoo.

    Heti kun saan ostettua kalashnikovin, minkä muuten saisin ostettua, poistan varmistimen.

    Onko kalashnikovissa varmistin?
    Mikä oikeastaan on varmistin?
    Pitänee jälleen varmaan kooveegee ennen kauppoja.

    1. On siinä varmistin. Se on eräänlainen katkaisin, joka asennostaan riippuen sallii tai estää laukaisun. Ehdottoman tärkeä osa. Ilman varmistinta ase voi laueta vahingossa, esimerkiksi perään kohdistuvassa iskussa.

   2. Schengen ja Dublinin sopimus on iso vitsi. Sen on näyttänyt tämä matuaalto Eurooppaan. Schengenistä hyötyvät eniten itärikolliset ja romanit jotka tekevät jatkuvasti keikkaa pohjois-maihin. Vakuutusyhtiöiden kohonneiden vakuutusmaksujen kautta joka ainut jamppa maksaa tämän mielettömyyden.

    1. Täällä yksi itärikollisten uhri. Kävivät keväällä pöllimässä mönkijämme ja kesällä kävivät tarkistuskäynnillä samassa varastossa, katsomassa ollaanko hankittu uusi mönkijä. Ei ollut mönkijää, mutta veivät moottorisahan ja muita työkaluja. Onneksi ohikulkija sai kahdesta virolaiskilvillä varustetusta autosta rekisterinumerot, jotka veimme poliisille. Vaikka luultavasti rekisterinumerotkin olivat varastettu. Meidän kylällä on moni joutunut näiden mönkijä varkaiden uhriksi.

 3. Kaikessa hiljaisuudessa ja näillä määräyksillä valmistellaan utta matutulvaa Pohjoismaihin, tällä kertaa afrikasta.
  Minä politiikkona haistattaisin pitkät paskat EU:n tuhopäätöksille ihan kuten Unkari tekee. Halvemmaksi tulee maksaa vähän sakkoja kuin elättää koko afrikkaa ja siinä sivussa tehdä myös omasta maasta paskastan.

  1. ”Minä poliitikkona…”

   Et. Et pistäisi tikkua ristiin.
   Kun sinä minun rahoilla olisit poliitikko päättämässä minuakin koskevista asioista, sinä saisit semmoisia hanoja auki omaksi eduksesi, että vain kommentti ”nää on vaikeita asioita joihin pitää paneutua perusteellisesti”, ois ihan paras vastaus.

   Ja kello kuluu samaan aikaan, neekerit lisääntyy, islami joikaa.

   (Tämä ei ollut henkilökohtaista, Jarppa, käytin sanatieteellisistä syistä hyökkäystä.)

  2. Myös Aasia on edustettuna, josta peräkammarinpojat ovat, jo vuosia hakeneet vaimoja. Kun ero erikuluttuurista tulleen naisen kanssa ei suju, niin erotaan ja naiset jäävät lapsineen yhteiskuntamme elätettäväksi.

 4. Eu politbyroo on taas päättänyt jotain sekavaa.Huomenna voimmekin lukea sitten päivän pravdasta miksi se on ihanaa ja valtava rikkaus.

 5. Sossut tietää että jos tilanne menee paskaksi SD saa lisää ääniä sanoo:

  Paavo missä lähde Morganin sanomisiin? SVTllä Morgan sanoo puhuu mahdollisuudesta jatkaa rajatarkastuksia, eikä sano ettei jatketa:

  ”Justiteministern öppnar också för fortsatta kontroller
  Även justitieminister Morgan Johansson menar att gränskontrollerna kan fortsätta, trots dagens besked från EU:s migrationskommissionär.
  – Vi har haft gränskontroller på en legal grund, den som nu kommissionen menar att man inte längre kan använda sig av. Men det finns en annan legal grund som man istället skulle kunna använda sig av om man vill fortsätta efter november, säger Morgan Johansson.
  – Man kan införa det här med hänvisning till den inre säkerheten, som till exempel Frankrike idag, säger han.
  November är ganska snart, vad säger du idag?
  – Det är ändå rätt lång tid kvar till november. Jag har inte så mycket att säga idag huruvida vi ska fortsätta efter november, säger Morgan Johansson.” (SVT)

  1. Rauhoittelee tuolla ulostulollaan SD:n äänestäjiä. Minä en usko yhdenkään päättäjän sanomisiin ovat sitten ruotsalaisia tai suomalaisia. Kysymys Morganille : onko Ruotsilla varaa pitää rajansa auki. Hyvässä lykyssä Tornion rajan ylittää taas monta linja-autolastillista täynnä kaltoin kohdeltuja ihmisiä. Melko varmasti 2015 invaasio maahamme oli EU:n järjestämä ja päättäjien hyväksymä, tuolloin rajan ylitti 32 000, eikä kukaan estänyt, vaan ottivat avosylin vastaan . Sen jälkeen maahamme on tullut yli 100 000 turvapaikanhakijaa, joten maamme on jo nyt täyttänyt monin kertaisesti sen määrän mitä EU:n määräysten mukaan pitäisi vastaanottaa. Sanoin EI EU:lle ja nyt sanon IRTI EU:sta ja RAJAT KIINNI.

 6. Siis ”voi vedota maan sisäiseen turvallisuuteen” jatkaakseen rajatarkastuksia. On se yhtä saatanaa että pitää jollekin typerälle EU- instanssille PERUSTELLA MIKSI ei halua että oma maa tuhotaan mielettömällä, fanaattisella, rikollisella, loisivalla matutulvalla.

 7. Kreikassa ei matu kauaa vanhene, jos pääsee etenemään ilmaista elämää kohti. Kulkukoirien syöminen on vain välivaihe matun elämässä. Kreikkajäbä siis pakottaa Ruotsin ottamaan vastaan laumat, joita ei itse viitsi elättää. Samat laumat jatkavat matkaansa, arvatkaa minne? Taas annettu valta sellaiselle, jolle se ei kuulu.

 8. Ei hätää. Luova ratkaisu on aloittaa rajoilla vaikkapa terveystarkastukset. Ja kun se kortti on käytetty, voidaan ottaa säilöön epäiltynä Tanskassa tehdystä rikoksesta tai jotain sinne päin. Tulijan papereita ja rahoja voidaan tutkia viikkokausia. Jos hermostuu säilössä, niin ei muuta kuin rauhoittavia. EU:lle voidaan voidaan laatia raportteja ja lyödä niihin kaikenlaisia leimoja. Brysselistä tulevia tarkastajia voidaan kestitä ja pitää hyvänä, jotta antavat hyvän raportin esimiehilleen. Luonnollisesti tarkastajia myös katoaa, mikä tietenkin on erityisen harmillista.

  1. Voidaan tehdä sitä ja tätä- just niin- mutta kuka toteuttaa käytännössä ideasi kun hallitus ja poliisi haluavat tulijoita paapoa ja hemmotella niin paljon kuin vain pystyvät joutumatta syytteeseen oman kansan diskriminoinnista.

   1. Miten ennen isänmaan pettureille tehtiin.
    Katsokaa YouTubesta Taikaluukku: Saatanan tunarit. Siinä historiaa, miten Kekkosen jälkeen on toimittu ja Suomea pilattu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.