Mainokset

Mitä Alahärmässä oikein tapahtuu? Laita viestiä jos tiedät jotain

Kuvakaappaus 2017-09-07 21:53:14

Alahärmässä kuohuu selvästi, mutta on vaikea saada oikeita tietoja. Jos lukijoiden joukossa on alahärmäläisiä tai muita henkilöitä, jotka tietävät mitä Alahärmän koululla on tapahtunut ota yhteyttä: sähköposti: tajukangas@mail.com. Kaikki vihjeet ja tietolähteet pysyvät halutessa salassa.

Tietojen mukaan Alahärmään järjestettäisiin 22. päivä jotain mielenosoitusta koulukeskuksen pihalla klo 12.00. Mielenosoituksella halutaan selvitää asioita ja saada koulun henkilökuntaa, etenkin rehtoria vastuuseen asiasta. Tietojen mukaan hän on kieltänyt oppilaista puhumasta asiasta sivullisille.

Jos tiedät jotain ota yhteyttä!

Mainokset

18 Comments on Mitä Alahärmässä oikein tapahtuu? Laita viestiä jos tiedät jotain

 1. Pankaas asia reilaan // 08/09/2017 00:27 // Vastaus

  Jos Härmässä tilanne karkaa, paha.

  Tykkää

 2. Peittelyä,vähättelyä,suorastaan valehetelua. Kukaan ei uskalla puhua totuutta koska voi menttää työnsä, joutua vainon kohteeksi.Tämä turvapaikkabisneksetä hyötyvä taho on hyvin järjestätynyt, kuin Italian mafia.

  Tykkää

 3. Sama juttu niin ikään maanantaina Alahärmän yläkoulussa tapahtuneiden turvapaikanhakijoiden riehumisten suhteen. Monikulttuurista unelmaa suojellakseen koulun rehtori kielsi oppilaita puhumasta tapahtumista, ja vaikeni myös itse kertoen, että viranomaiset hoitavat tiedottamisen. Viranomaiset olivat harvinaisen vaiti, ja muun muassa Iltalehti uutisoi asiasta ”oppilaiden ja opettajien välisenä nujakointina”.

  Oikeasti tilanne sai alkunsa turvapaikanhakijoiden törkeästä käyttäytymisestä suomalaista tyttöä kohtaan. Suomalaisten poikien mentyä väliin turvapaikanhakijat riehaantuivat, ja turpaan saivat niin suomalaispojat kuin tilannetta rauhoittamaan menneet opettajatkin. Nykysuomi kertoi näidenkin tapahtumien todelliset taustat, kun valtamedia vaikeni niistä.

  Puolueetonta tiedonvälitystä ei ole enää olemassakaan. On järkyttävää huomata, kuinka isojen medioiden edustajat lähtevät mukaan tällaiseen lavastettuun turvapaikanhakijoiden propagandaan. Kuinka he uskovat kaiken, mitä heille kerrotaan ja mitä näytelmää heidän edessään näytellään.

  Mitään ei kyseenalaisteta, kaikki julkaistaan sellaisenaan tai jopa keksitään omia tarinoita siihen vielä lisäksi. Nostetaan ulkomaalaiset jalustalle ja syyllistetään omaa kansaa.

  Näin luokatonta on suomalainen valtamedia vuonna 2017. Hävetkää.

  Lähde:
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/06/nakokulma-valtamedian-alennustila/

  Liked by 1 henkilö

  • Sananvapaus // 08/09/2017 12:06 // Vastaus

   Rehtori pitää rikosilmoittaa jos on painostanut oppilaita vaikenemaan tai kertomaan muunneltua totuutta.

   Tykkää

 4. Turvapaikanhakijat olivat +20v partalapsia, jotka ovat valehdelleet ikänsä 15 vuotiaiksi, jonka kaikki suvakit uskovat.

  Tykkää

 5. Kaikki erotettu oppilaat olivat kantasuomalaisia, koska kantasuomalaiset ovat aina syyllisiä kaikkeen suvakki rehtorin mielestä

  Tykkää

  • Tytön äiti // 08/09/2017 21:21 // Vastaus

   Nyt meni vikaan! Erotetut ovat niitä mamuja. Nämä samat mamut ovat useasti käyttäytynyt huonosti suomaisia – varsinkin tyttöjä kohtaan. Useasti joutunut selvittelemään. Muutama päivä ennen tätä välikohtausta kävin selvittelemässä asioita samoista ”pojista”. Jos kouluun tulevat takaisin, eivät tämän perheen lapset sinne mene. Jatkossa teen rikosilmoituksen jokaisesta kosketuksesta mitä tekevät, se on varma!

   Tykkää

 6. Hornsmith // 08/09/2017 10:42 // Vastaus

  Tämä sattumus on taas malliesimerkki siitä mihin salailu ja asioiden peittely johtaa. Puskaradio laulaa ja erilaisia versioita tapahtuneesta ja taphatumien seurauksista on sen seitsemää sorttia. Kaikki tämä herättää epäluuloa, turvattomuutta ja vihaa. Vokkiparoneiden ympärillä hääräävät ”hyväveli” verkostot pitää tuoda päivänvaloon ja kaikki perseilyn mahdollistaneet tulee laittaa vastuuseen teoistaan. Näin annetaan hyvää esimerkkiä asiallisesta toiminnasta ja samalla ehkäistään uusien virheiden tekemistä.

  Tavallisen kansalaisen ei tule suojata, eikä hyssytellä näitä tapahtumia, eikä näihin syyllisiä tahoja. Siinä tulee silloin ottaneeksi itsekin syytä niskoilleen.

  Mikä voisikaan olla tärkeämpää kuin omien lastemme ja nuortemme turvallinen ja hyvä tulevaisuus.. Sitä vastuuta emme saa väistää.

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 10/09/2017 22:08 // Vastaus

   Vaikken ole alahärmäläinen, niin tiedän nyt päivänselvästi, että siellä islamisaatio on jatkumassa ja jotkut suomalaiset ovat tätä vastustaneet, kuten kuuluukin. Ja sellainen ei sovi suvakeille, jotka suvaitsevat vain omia ajatuksiaan. Alahärmäläisilläkin on syynsä pahoittaa mielensä.

   Tykkää

 7. Paikallisten FB:ssa aiheesta käymä keskustelu siivottiin bittiavaruuteen keskiviikkona. Samalla tuli bännejä joillekin tileille. Totuuden kertomiskielto on viestitty oppilaille ja koteihin sanktioiden uhalla.

  Tykkää

 8. Dirty dog oroguius kad say's : // 08/09/2017 16:05 // Vastaus

  Marsalkka Mannerheim please come back and show how to ” put on ice” thouse matu saasta.

  Tykkää

 9. Nimetön // 08/09/2017 16:14 // Vastaus

  Peittelystä päätellen valveutuneiden kansalaisten pitäisi varmaankin alkaa organisoimaan pientä ekskursiota alahärmään vähän isommalla joukolla.Omat aseet mukana..

  Tykkää

  • Stulex Abido // 15/09/2017 03:10 // Vastaus

   Nyt taitaa päästä perkeleet ja isowiha irti. Kansan kusetus, vedätys, pakkomatutus ja alistaminen saavuttaa hurjia mittoja!

   Veikkaanpa vaan että pian alkaa näennäissuvaitsevaiset ahneet matuttajat saamaan mitä ovat pitkään ja huolella tilanneet. Ei kukaan edes enkeliluonteinen kestä jatkuvaa vittuilua ja alistamista ikuisesti.

   Tykkää

 10. Nimetön // 08/09/2017 17:45 // Vastaus

  Onko ne nyt sitten rantaruottiin sijoitettuja mamuja jotka oli kuvannu yläastelaisia likkoja joista yks oli kimpaantunu. Mamut oli alkanu huorittelemaan ja räkimään päälle. Siihen oli menny yks paikallinen väliin ja oli saanut nokkiinsa. Opettajat ei ollu saanu tappelulle mitään ja poliisit oli pitäny pyytää paikalle. Ne vei pari mamupoikaa mennessään ja kun loput mamut kuuli tämän niin olivat alkaneet porukalla rähistä. Kouluradiossa oli sanottu ettei kukaan saa poistua luokistaan ennenkun tilanne on rauhoottunu. Toinen maija oli sitten käyny rauhoittamassa älämölön. Oli sitten kans sanottu ettei tästä episodista saa puhua kenellekkään eikä myös tiedotusvälineille.

  Tykkää

 11. Hieno mies // 09/09/2017 07:15 // Vastaus

  Minä tiedän siellä on paikallisille kudottu kulttuuri ULLATUUUS!!!!

  Tykkää

 12. KalleK // 09/09/2017 16:49 // Vastaus

  Onko mielenosoitusta tulossa?

  Tykkää

  • Pasi Mäkelä // 09/09/2017 23:13 // Vastaus

   Ei ole mielenosoitus. Kannanotto, tai voimannäyttö. Paikalle tullaan koko Pohjanmaan alueelta antamaan tukea ja sanomaan että nyt riittää. Lasten ei kuulu olla tässä surkeassa näytelmässä sijaiskärsijöitä. Pohjanmaan miesten on aika päivittää tähän päivään sanonta että täältä on ennenkin lähdetty.

   Tykkää

   • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 10/09/2017 22:11 // Vastaus

    Mutta kun…nimenomaan jälkipolvemme tulevat eniten kärsimään tämän hetkisestä hulluudesta, jota on politikoiden viety eteenpäin ainakin 80 -luvun lopulta alkaen, jolloin säädettiin suomalaisten perusoikeudet koskemaan koko maailmaa, jos vain hiukankin pääsevät rajan yli tänne. On meillä syytäkin pahoittaa mielemme!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: