Sverigedemokraatit tekivät aloitteen yksintulleiden iän valehtelusta rikosilmoitukset

13

jamaluddin-16-c3a5r.png

Malmön Sverigedemokraatit ovat jättäneet kaupunginvaltuustolle aloitteen, jossa yksintulleista sotalapsista, jotka ovat valehdelleet ikänsä, pitää jatkossa tehdä rikosilmoitus.

SD perustelee aloittettaan sillä, että Ruotsin Oikeuslääketieteellisen laitoksen mukaan 83 % hakijoista valehtelee ikänsä, joten kyse on systemaattisesta ikävalehtelusta. Myös erikoisohjelma Uppdrag Granskning paljasti kesällä kuinka enemmistö lapsista ei ole lapsia ja kuinka huijaus toimii.

SD:n mukaan tällainen systemaattinen huijaus maksaa Ruotsille valtavat summat rahaa ja rikosilmoitus on yksi tapa yrittää saada ongelmaa aisoihin.

Malmön suuri yksintulleiden tulijoiden määrä, jotka ovat saaneet taloudellista tukea esittämällä nuorempaa kuin todellisuudessa ovat, on maksanut suuria summia Malmölle, aloitteessa kerrotaan. Lisäksi niiltä, joille on jo maksettu perusteettomasti tukia, pitää velvoittaa maksamaan tuki takaisin.

Tässäpä myös Perussuomalaisten suuntaa vähän ideaa. Suomen lain mukaan henkilö, joka valehtelee ikänsä ja mahdollisesti nimensä syyllistyy tiettyihin rikoksiin saadessaan tästä etua itselleen. Näin ollen jokainen ikänsä ja nimensä valehteleva laiton muslimi olisi saatettava oikeuden eteen kuten kuka tahansa kantaväestöönkin kuuluva sinne joutuu tehdessään rikoksia.

Advertisements

13 thoughts on “Sverigedemokraatit tekivät aloitteen yksintulleiden iän valehtelusta rikosilmoitukset

 1. Kantaväestöön kuuluvan pervon pyrkiessä 14v tyttöjen läheisyyteen, häntä paheksutaan. Muslimin väittäessä olevansa pikkutyttö, hänet suorastaan pakotetaan samaan suihkuun ”ikäistensä” neitojen kanssa. Jos kantapervo palaa islamiin ja väittää samaa, hänelle sanotaan, että on väärän värinen? Rasismia!

 2. Menee jopa minun kaaliin. Väärä merkintä viranomaisen rekisteriin on kriminalisoitu melko ankaran kautta, koska haluttu taata luotettavuus.Ja opetettu, että pitää puhua totta. Mutta mitäpä se noita valehtelukulttuurin kasvatteja koskee, koska ihmisoikeudet yli muun.

  1. Pitäishän tuo nyt olla päivänselvää,että väärällä nimellä esiintyvä tekee rikoksen olkoonpa sitte vaikka retliinin värinen.Sama asi tietenki on kun hyötyäkseen siitä,ilmoittaa väärän iän.
   Tottakai heitä on neuvottu, että 17 vuotiaana kannattaa esiintyä kaikkien alle nelikymppisten.
   Onhan niitä kaikenlaisia ”vihreitälankoja” jotka kyllä neuvovat auliisti.

 3. Iän valehtelu on tullut omilta kotisuvakeilta, kuten kristinuskoon kääntyminen, mielenosoitukset, sosiaalihuollon kusettaminen ym. sonta. Nuo maanpetturit pitää laittaa vastuuseen viranomaisten harhauttamisesta. Käänteisesti, jos joku kantaväestöön kuuluva tekisi tällaista haittaa, olisi kutsu raastupaan välitön.

 4. Ruotsidemokraatit ovat oikealla asialla. Mutta sen sijaan että he vaativat muiden tekemään asioille jotain, heidän itsensä pitäisi tehdä jokaisesta ikänsä valehdelleesta loisesta rikosilmoitus.

  Niin Suomessa kuin Ruotsisakin on nyt sellainen tilanne että virheellisesti luullaan ”jonkun toisen tekevän asioille jotain”. Jos Ruotsidemokraattien lakiesitys meneekin joskus läpi, niin se vaatii kahden kansankäräjän hyväksynnän. Aivan kuten Suomessakin. Ja siksi siihen kuluu aikaa …ehkä 8 vuotta. Ehkä enemmän.

  Joten, jos jotain halutaan saada aikaiseksi, niin silloin pitää toimia. PItää tehdä ne rikosilmoitukset. Eikä odottaa että ”joku toinen tekee”. Ruotsidemokraatit ovat kuitenkin vähemmistönä ja siksi on erittäin epätodennäköistä että aloite menee läpi. Mutta saahan sillä näkyvyyttä vaaleja ajatellen. Ja ihmiset tykkäävät kun puhutaan kauniilla sanoilla.

  Jos siis Suomessakin tiedän jonkun loisen joka on valehedellut ikänsä, niin tee siitä tutkintapyyntö. Eli poliisille tutkintapyyntö:”Onko xxx syylistynyt rikokseen (esim. petos) valehdellessaan ikänsä.” Petos siksi että ”itselleen tai toiselle taloudellisa etua hakeakseen”. Ja sitähän nämä täälä ovat hakemassa. Rahaa toimiakseen terrotisteina.

 5. Bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande ja ANSTIFTAN till bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande sanoo:

  Tämä on todella hyvä aloite ja ihmeellistä onkin ettei kukaan ole ajatellut asiaa aikaisemmin eikä kenellekään ole tullut mieleen että rangaistavan rikoksenhan valehtelijat tekevät. Samoin suvakit, yllyttäessään rikoksentekoon. Suvakit on siis myös saatava edesvastuuseen. Useampi rikosnimike voi tulla kysymykseen: bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande ja ANSTIFTAN till bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande. Vielä muitakin rikosnimikkeitä saattaa löytyä.

  Siitä vaan kääntämään suomeksi ja ilmoituksia tekemään joka iikasta punapääpapista ja vehkottajista alkaen. Saapi poliisikin tositekemistä niin ei ehdi vihapuhetta kyttäämään?

 6. Ruotsissa kustantamo pysäytti rikollisista verkostoista kertovan kirjan koska rikolliset uhkasivat kustantamoa. Nyt, luojan onneksi, toinen kustantamo julkaisee. Luojan kiitos! Onhan se häpeä jos annetaan rikollisten päättää. Silloin ollaan tosi vaarallisella tiellä kohti oikeuslaitoksen totaalista rappiota.

  https://www.svt.se/kultur/bok/tidigare-stoppad-bok-om-sodertaljenatverket-ges-ut

  Pienestä se rikollisuus alkaa, iän ja nimen valehtelemisesta… ”Kas! Kävipäs helposti, kukaan ei huomaa joten jatketaan valehtelua!” Alkakaa ilmoitella näitä tyyppejä kun saatte vihiä:

  http://www.poliisi.fi/brott/forteckning_over_tipstelefoner

  https://polisen.se/Kontakta-oss/Tipsa-polisen/

 7. Nyt kaikki rikollisia ja fuskaajia ilmiantamaan ja vihjeitä lähettelemään. Ruotsissa pysäyttivät rikolliset (matut) kirjan julkaisun uhkailemalla kustantamoa. Nyt onneksi toinen kustantamo julkaisee:

  https://www.svt.se/kultur/bok/tidigare-stoppad-bok-om-sodertaljenatverket-ges-ut

  Ensin valehdellaan ikä ja nimi (”olipas helppoa!”), sitten aletaan rahanlypsy veronmaksajilta, ruvetaan myymään huumeita, diilaamaan varastettua tavaraa, aseita, suojelutoimintaa, kiristystä…

 8. Väärien henkilötietojen antaminen on aina rikos,tehköönpä sen sitte vaikka afkaani.Syntymäaika kuuluu taatusti henkilötietoihin,joten sen valehtelu on takuuvarmasti rikos.Kummallisia nämä pohjoismaiden lakejalukevat,toiset lakeja saavat vapaasti rikkoa,toisilta lakien rikkominen on rikos.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.