Mainokset

Sverigedemokraatit tekivät aloitteen yksintulleiden iän valehtelusta rikosilmoitukset

jamaluddin-16-c3a5r.png

Malmön Sverigedemokraatit ovat jättäneet kaupunginvaltuustolle aloitteen, jossa yksintulleista sotalapsista, jotka ovat valehdelleet ikänsä, pitää jatkossa tehdä rikosilmoitus.

SD perustelee aloittettaan sillä, että Ruotsin Oikeuslääketieteellisen laitoksen mukaan 83 % hakijoista valehtelee ikänsä, joten kyse on systemaattisesta ikävalehtelusta. Myös erikoisohjelma Uppdrag Granskning paljasti kesällä kuinka enemmistö lapsista ei ole lapsia ja kuinka huijaus toimii.

SD:n mukaan tällainen systemaattinen huijaus maksaa Ruotsille valtavat summat rahaa ja rikosilmoitus on yksi tapa yrittää saada ongelmaa aisoihin.

Malmön suuri yksintulleiden tulijoiden määrä, jotka ovat saaneet taloudellista tukea esittämällä nuorempaa kuin todellisuudessa ovat, on maksanut suuria summia Malmölle, aloitteessa kerrotaan. Lisäksi niiltä, joille on jo maksettu perusteettomasti tukia, pitää velvoittaa maksamaan tuki takaisin.

Tässäpä myös Perussuomalaisten suuntaa vähän ideaa. Suomen lain mukaan henkilö, joka valehtelee ikänsä ja mahdollisesti nimensä syyllistyy tiettyihin rikoksiin saadessaan tästä etua itselleen. Näin ollen jokainen ikänsä ja nimensä valehteleva laiton muslimi olisi saatettava oikeuden eteen kuten kuka tahansa kantaväestöönkin kuuluva sinne joutuu tehdessään rikoksia.

Mainokset

12 Comments on Sverigedemokraatit tekivät aloitteen yksintulleiden iän valehtelusta rikosilmoitukset

 1. Kantaväestöön kuuluvan pervon pyrkiessä 14v tyttöjen läheisyyteen, häntä paheksutaan. Muslimin väittäessä olevansa pikkutyttö, hänet suorastaan pakotetaan samaan suihkuun ”ikäistensä” neitojen kanssa. Jos kantapervo palaa islamiin ja väittää samaa, hänelle sanotaan, että on väärän värinen? Rasismia!

  Tykkää

 2. Tervehenkisiä ehdotuksia ja järkeviä // 08/09/2017 00:12 // Vastaus

  Menee jopa minun kaaliin. Väärä merkintä viranomaisen rekisteriin on kriminalisoitu melko ankaran kautta, koska haluttu taata luotettavuus.Ja opetettu, että pitää puhua totta. Mutta mitäpä se noita valehtelukulttuurin kasvatteja koskee, koska ihmisoikeudet yli muun.

  Tykkää

  • punavihreää_isänmaallisuutta // 08/09/2017 07:10 // Vastaus

   Pitäishän tuo nyt olla päivänselvää,että väärällä nimellä esiintyvä tekee rikoksen olkoonpa sitte vaikka retliinin värinen.Sama asi tietenki on kun hyötyäkseen siitä,ilmoittaa väärän iän.
   Tottakai heitä on neuvottu, että 17 vuotiaana kannattaa esiintyä kaikkien alle nelikymppisten.
   Onhan niitä kaikenlaisia ”vihreitälankoja” jotka kyllä neuvovat auliisti.

   Tykkää

 3. Iän valehtelu on tullut omilta kotisuvakeilta, kuten kristinuskoon kääntyminen, mielenosoitukset, sosiaalihuollon kusettaminen ym. sonta. Nuo maanpetturit pitää laittaa vastuuseen viranomaisten harhauttamisesta. Käänteisesti, jos joku kantaväestöön kuuluva tekisi tällaista haittaa, olisi kutsu raastupaan välitön.

  Tykkää

 4. Petoksen tunnusmerkistö // 08/09/2017 11:07 // Vastaus

  Ruotsidemokraatit ovat oikealla asialla. Mutta sen sijaan että he vaativat muiden tekemään asioille jotain, heidän itsensä pitäisi tehdä jokaisesta ikänsä valehdelleesta loisesta rikosilmoitus.

  Niin Suomessa kuin Ruotsisakin on nyt sellainen tilanne että virheellisesti luullaan ”jonkun toisen tekevän asioille jotain”. Jos Ruotsidemokraattien lakiesitys meneekin joskus läpi, niin se vaatii kahden kansankäräjän hyväksynnän. Aivan kuten Suomessakin. Ja siksi siihen kuluu aikaa …ehkä 8 vuotta. Ehkä enemmän.

  Joten, jos jotain halutaan saada aikaiseksi, niin silloin pitää toimia. PItää tehdä ne rikosilmoitukset. Eikä odottaa että ”joku toinen tekee”. Ruotsidemokraatit ovat kuitenkin vähemmistönä ja siksi on erittäin epätodennäköistä että aloite menee läpi. Mutta saahan sillä näkyvyyttä vaaleja ajatellen. Ja ihmiset tykkäävät kun puhutaan kauniilla sanoilla.

  Jos siis Suomessakin tiedän jonkun loisen joka on valehedellut ikänsä, niin tee siitä tutkintapyyntö. Eli poliisille tutkintapyyntö:”Onko xxx syylistynyt rikokseen (esim. petos) valehdellessaan ikänsä.” Petos siksi että ”itselleen tai toiselle taloudellisa etua hakeakseen”. Ja sitähän nämä täälä ovat hakemassa. Rahaa toimiakseen terrotisteina.

  Tykkää

 5. JKH1975 // 08/09/2017 11:12 // Vastaus

  Nyt on oikea meininki.

  Tykkää

 6. Bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande ja ANSTIFTAN till bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande // 08/09/2017 11:25 // Vastaus

  Tämä on todella hyvä aloite ja ihmeellistä onkin ettei kukaan ole ajatellut asiaa aikaisemmin eikä kenellekään ole tullut mieleen että rangaistavan rikoksenhan valehtelijat tekevät. Samoin suvakit, yllyttäessään rikoksentekoon. Suvakit on siis myös saatava edesvastuuseen. Useampi rikosnimike voi tulla kysymykseen: bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande ja ANSTIFTAN till bedrägeri, bidragsbrott, osant intygande. Vielä muitakin rikosnimikkeitä saattaa löytyä.

  Siitä vaan kääntämään suomeksi ja ilmoituksia tekemään joka iikasta punapääpapista ja vehkottajista alkaen. Saapi poliisikin tositekemistä niin ei ehdi vihapuhetta kyttäämään?

  Tykkää

 7. Todellista rikosaihetta vihapuheen kyttäämisen sijaan // 08/09/2017 11:45 // Vastaus

  Ruotsissa kustantamo pysäytti rikollisista verkostoista kertovan kirjan koska rikolliset uhkasivat kustantamoa. Nyt, luojan onneksi, toinen kustantamo julkaisee. Luojan kiitos! Onhan se häpeä jos annetaan rikollisten päättää. Silloin ollaan tosi vaarallisella tiellä kohti oikeuslaitoksen totaalista rappiota.

  https://www.svt.se/kultur/bok/tidigare-stoppad-bok-om-sodertaljenatverket-ges-ut

  Pienestä se rikollisuus alkaa, iän ja nimen valehtelemisesta… ”Kas! Kävipäs helposti, kukaan ei huomaa joten jatketaan valehtelua!” Alkakaa ilmoitella näitä tyyppejä kun saatte vihiä:

  http://www.poliisi.fi/brott/forteckning_over_tipstelefoner

  https://polisen.se/Kontakta-oss/Tipsa-polisen/

  Tykkää

 8. Todellista rikosaihetta vihapuheen kyttäämisen sijaan // 08/09/2017 11:53 // Vastaus

  Nyt kaikki rikollisia ja fuskaajia ilmiantamaan ja vihjeitä lähettelemään. Ruotsissa pysäyttivät rikolliset (matut) kirjan julkaisun uhkailemalla kustantamoa. Nyt onneksi toinen kustantamo julkaisee:

  https://www.svt.se/kultur/bok/tidigare-stoppad-bok-om-sodertaljenatverket-ges-ut

  Ensin valehdellaan ikä ja nimi (”olipas helppoa!”), sitten aletaan rahanlypsy veronmaksajilta, ruvetaan myymään huumeita, diilaamaan varastettua tavaraa, aseita, suojelutoimintaa, kiristystä…

  Tykkää

 9. Tee kansalaisvelvollisuutesi: ilmoita vilpilliset, rikolliset matut ja heidän tukijansa:

  https://www.poliisi.fi/nettivinkki

  https://polisen.se/Kontakta-oss/Tipsa-polisen/

  Tykkää

 10. Vihdoinkin joku uskaltautuu SDn rinnalle mädätystä vastaan // 08/09/2017 13:10 // Vastaus

  Ruotsin kristillisen puolueen KDn nuorisoliitto haluaa nyt rajoittaa maahanmuuttoa ja pysäyttää islamismin:

  https://www.svt.se/opinion/christian-carlsson-om-kd

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: