Torstain vihaepistola: ”Niiden pitääkin tuntea hieman rasismia nahoissaan!”

13

10926443_170828676595572_5169691207238830519_n

Turun puukkoiskun jälkeen tietyt tahot ovat olleet huolissaan vihapuheen lisääntymisestä. Esimerkiksi Ruotsin SVT kirjoitti kuinka Suomen muslimit ovat huolissaan lisääntyvästä rasismista. Eilen poliittiset johtajat toivat esille huolensa vihapuheen lisääntymisestä.

Vihapuheen ja rasismin pitääkin lisääntyä!

Ruotsin valtamedia uutisoi tällä viikolla kuinka yli 90 % kaikista maan murhista, murhan yrityksistä ja muista ampumistapauksista ovat maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemiä. Ja että niitä tapahtuu maailman mittakaavassa paljon. Ampumistapaukset ovat todellinen ongelma maahanmuuttajalähiöissä.

Ruotsin suurten maahanmuuttajalähiöiden väestö koostuu pelkästään henkilöistä jotka tulevat Irakista, Somaliasta, Syyriasta, Iranista, Afganistanista jne. Eivät siis Saksasta tai Hollannista vaan ns. kehitysmaista. Mitä yhteistä näillä henkilöillä on? Islam.

Ne, jotka ammuskelevat ja harjoittavat äbäläwäbälää eivät ole sellaisia oikeita uskovaisia muslimeja. He ryyppäävät viinaa eivätkä rukoile viisi kertaa päivässä. MUTTA siitä huolimatta he jokatapauksessa identifioituvat muslimeiksi.

Muslimien kuva meistä länsimaalaisista perustuu islamilaisen maailman vihamieliseen kuvaan vääräuskoisista ei-muslimeista. Länsimaalainen ei-muslimi on huonompaa sorttia. Muslimit eivät näe meitä kuffareita, vääräuskoisia, samanarvoisina ihmisinä. On joitakin yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat meidän puolellamme, mutta mitä isommaksi kehitysmaista tullut populaatio lännessä kasvaa, sitä suuremmaksi kasvavat antipatiat vääräuskoisia kohtaan. Kehitysmaiden ihmisten ihmiskuva on moninkertaisesti rasistisempi kuin jonkun valkoihoisen pohjoismaalaisen perusrasistin.

Kuten myös muslimimiesten naiskuvansa on islamilaisen maailman sävyttämä. Yksikään pohjoismaalainen sovinisti ei ole niin sovinisti kuin aito ehta Lähi-idän mies.

Kuvakaappaus 2017-09-04 21:38:46

 

Jos musliminainen joutuisi sellaisen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi kuin muslimimiehet harrastavat länsimaalaisia naisia kohtaan, niin naisen veljet, isä, serkut jne kostaisivat. Muut muslimimiehet myös tietävät tämän ja eivät siksi koske huntunaisiin. Mutta länsimaalaisen naisen kimppuun voi käydä miten huvittaa. Naisen perhe korkeintaan soittaa poliisille, jos nainen uskaltaa edes kertoa asiasta. Nainen voi pelätä jopa kostoa.

Poliisi tulee ja menee, mutta ne eivät päätä mistään mitään näillä maahanmuuttaja-alueilla. Tavalliset ihmiset ovat niitä, jotka kohtaavat heidät päivittäin. Tavis alkaa muuttua näillä alueilla entistä taviksemmaksi. Tavis ei halua herättää huomiota yhtään ollenkaan, sillä tietää, että huomio muuttuu vainoksi. Tavis ei missään nimessä halua olla heidän vihollinen. Kuka muka puolustaisi sen jälkeen? Ei kukaan. Ei poliisi ja turvapaikkaakaan ei voi hakea mistään humanitäärisin syin.

Niin Ruotsin, Suomen kuin muidenkaan Euroopan maiden poliisit ja hallitukset eivät puolusta teitä. Joten ainoaksi keinoksi jää – kun se Suomessa vielä on mahdollista – lisätä näkyvää rasismia ja vihapuhetta. Se, joka määrää kaapin paikan, selviää. Ruotsalaiset eivät halunneet määritellä sen paikkaa eivätkä selvinneet jatkoon.

Niiden pitääkin olla varuillaan ja hieman hermostuneita, jotta ne eivät ala hyppimään silmille. Niiden pitääkin pälyillä ympärilleen hieman pelokkaina, sillä toinen vaihtoehto on se, että suomalaiset pälyilevät pelokkaina.

Advertisements

11 thoughts on “Torstain vihaepistola: ”Niiden pitääkin tuntea hieman rasismia nahoissaan!”

 1. Kerrankin kunnon vihapuhetta. Noinhan se asia on, ei yhtään siimaa muslimeille. Ruotsista näkee, miten siinä käy, kun nöyristelee. Ruotsalaiset ovat päättäneet olla orjakansaa, heille se kohtalo suotakoon.

  Sitten ei yhtään ruattalaista pakolaista Suomeen, hollitupalaiset muuttavat salinkin jne…

 2. Näinhän se on. pientä painetta arabeille ja neekereille.ei väkivaltaa vielä ! mulkaisuja ja tuijottelua aluksi että ymmärtää ettei ole toivottu kunniakansalainen ! koskee lähinnä näitä sotilaskarkureita, kriminaaleja ja tur soppailioita.eli bioloogista jätettä(.parasiitteja).

 3. Aivan totisinta totta haastat Paavo.

  On järkyttävää miten naispuolinen tuttavani kertoi kulkevansa iltaisin työmatkansa huppu päässä ettei vaan herättäisi kenenkään muslimin huomiota sekä ettei kukaan tunnistaisi häntä ja huomaisi missä hän asuu ja että asuu yksinään. Tähän on siis tultu. Järkyttävää. Kymmenessä vuodessa on kaikki mennyt perseelleen ja naisten vapaus hävinnyt, syynä vihervassarivajakkisuvakkifemakot.

 4. Dog doesn’t bite hand who feed ,but muslims does .That is why muslims don’t deserve to be called a dog .They come to destroy our society .No mercy in love ,no mercy to kill .

 5. Dog doesn’t bite hand who feed ,but muslims does .That is why muslims don’t deserve to be called a dog .They come to destroy our society .No doubt in love ,no doubt to kill .

 6. Päättäjien mukaan realismi on vihapuhetta. Minun maahanmuutonvastaisuus alkoi, jo 1991 lähtien, kun maahamme otettiin Afrikkalaisia pakolaisia elätettäväksi. Koskaan en ole mitään rotua kohtaan tuntenut vihaa, vaan olen ainoastaan halunnut, että emme joutuisi elättämään muiden maiden kansalaisia. Päättäjät elävät verovaroillamme ja kehtaavat ottaa vielä muiden maiden ihmisiä elämään meidän verovaroillamme. Meitä on jo vuosi kymmeniä sitten varotettu, tänne tulleiden erilailla uskovien ottavan vallan Euroopasta, ja sen ovat Merkel ja EU kumppanit sallineet. Sitä ihmettelen, kuinka Euroopan kansat ovat alistuneet tähän touhuun.

 7. ”Ruotsin valtamedia uutisoi tällä viikolla kuinka yli 90 % kaikista maan murhista, murhan yrityksistä ja muista ampumistapauksista ovat maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemiä.”

  Kyllä ruotsalaisetkin.. Eikun.

 8. Maassa maan tavalla. Joko tämä sanottiin, millon otetaan käytäntöön? Saa tänne tulla turvaan, mutta Suomi on pidettävänä SUOMENA. Perkele!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.