Malmön palolaitos ajoi ansaan ja joutui ”pullotuksen” kohteeksi-palopaikka jätettiin

13

Torstai-iltana pidettiin Malmön ongelmalähiössä Kroksbäckissä pullonheittopeijaiset. Ja tapahtui todella onnistunut ns. poliisi- ja palolaitoskalastus.

Palolaitos sai vähän ennen klo 21.00 hälytyksen Sörbäcksgatanille, jossa oli roskakatos tulessa. Kun palolaitos pääsi paikalle, se ajoi suoraan väijytykseen. Pensaikossa kytänneet uusruotsalaiset alkoivat heittelemään palomiehiä pulloilla. Tilanne oli niin paha, että palomiehet keskeyttivät sammutustyöt ja kiipesivät Scanian hyttiin turvaan. Palopäällikkö Torbjörn Krokström kertoi, että he tekivät sillä hetkellä päätöksen lähteä oman turvallisuuden vuoksi pois paikalta ja jättää palon palamaan.

Paikalle ajoi useita poliisipartioita, jotka joutuivat myös pullosateeseen. Kun uusruotsalaisten paukut loppuivat hetken päästä, siirtyi poliisi autoista pihalle ja varmisti alueen. Vasta nyt palolaitos pääsi palaamaan palopaikalle. Roskakatos kuitenkin ehti palaa käyttökelvottomaksi.

Palopäällikkö Krokström kertoo:

– On kurjaa kun tällaista tapahtuu maassamme. Samanlaista se on jokaisessa suurkaupungissa. En tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.

Vähän ennen roskakatos-tapahtumaa poltettiin lähistöllä kolme autoa. Nämäkin palot olivat tuhopolttoja.

Kuvakaappaus 2017-09-08 14:17:19

 

Advertisements

22 thoughts on “Malmön palolaitos ajoi ansaan ja joutui ”pullotuksen” kohteeksi-palopaikka jätettiin

 1. Lähi-idän ja Afrikan väki on vaarassa jäädä vaille mukavuuksia, joita kantiksilla on. Tämä tietenkin katkeroittaa osan tästä väestöstä. Epäilemättä he eivät riehuisi tällä tavalla, jos heidän tulevaisuutensa näyttäisi hyvältä.

  Mutta koska suuri osa maahanmuuttajista ei etene hyviin ammatteihin, kierre jatkuu ja jatkuu.

  On sitten meidän tehtävämme miettiä, haluammeko antaa oman maamme muuttua samanlaiseksi. Koska nyt näyttää siltä, että pakkopalautussopimuksia on vaikea solmia, on ainoa keino rajoittaa omaehtoista maahantuloa.

  Ei ole oikein muuta vaihtoehtoa.

  1. Tietääkö Tanskan poliisi jotakin mitä Ruo-polpo tai Suo-polpo ei tiedä/ ole tietävinään/ ei halua tietää? Onko tulossa taas jokin ”yllätys-yllätys”?

   1. Malmön ja Helsingborgin sekopäätouhut syynä Tanskan armeijan rajahommiin? sanoo:

    Tanskan poliisi ei SVTn teksti-TVn mukaan tykkää siitä että sotilaat tulevat jelppimään. Miksi eivät tykkää? Eikö apu ole aina tervetullutta, oman maan hyvinvointihan on pääasia? Ilmeisesti Tanskan poliisikin on polpo.

    1. Jos ne tanskalaiset sotilaat tuleekin kantamaan tulijoiden kasseja, niinku Suomen Torniossa tapahtui?
     Jää tanskalais-Taposten hommaksi vaan kirjata tulijoiden nimet ja iät ylös?

 2. Niillä palomiehillä on käsissään letku letkeä. Miksi ihmeessä eivät lakaise pulloja viskovia moniosaajia vesisuihkuilla huut helkkariin? Kyllä paloruisku kantaa huomattavasti kauemmas kuin käsin heitetty lasipullo.

  1. No mulle on palomiehet sanoneet tuota kysyttäessä, että he eivät missään nimessä haluaisi profiloitua osaksi ”järjestyksenpitokoneistoa” ja tulla osapuoleksi mellakoissa jne…

   Valitettavasti se juna on jo tainnut lähteä ajat sitten ja kait mikä tahansa univormupukuinen koetaan ”kytiksi”. Vaikka posteljooni tai kiinteistöhuoltaja.

   Sinänsä kyllä varmaan yksikin tollanen brankkarin hööki miehistöineen pistäisi nippuun isommankin keppostelun, siellä on aika saatanan kovia kavereita duunissa, Ja autot täynnä kaikenlaisia välineitä joita voisi soveltaa kurmootukseen!

 3. Palopäällikkö Cuckstorm kertoo:

  – On kurjaa kun tällaista tapahtuu maassamme. Samanlaista se on jokaisessa suurkaupungissa. En tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.

  Mulla olis idea Cuckstorm ! Äänestä kaikkia muita Ruotsin puolueita mieluummin kuin niitä ilkeitä rasisti Ruotsidemokraatteja .

  1. Myös ryhdikäs vi gillar olika marssi rasismia vastaan ja ehkä joku kiva kissan kuva facebookissa varmasti auttaisivat.

 4. Tiedetään minkä vuoksi sitä tapahtuu, mutta ei tiedetä mitä sille voidaan enää tehdä.
  Myrkyn joitte ruotsalaiset, vain oksennus pelastaa enää, ehkä.

 5. Palopäällikkö ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Ratkaisu on yksinkertainen, poistaa joka ainoa muslimi koko Pohjolasta ja Euroopasta.

  1. Samanlaista se on jokaisessa suurkaupungissa. En tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.

   Todella ongelmallista? Vaiko onko sittenkään. Joku esitti yksinkertaisen reseptin: 1. kaikki suvakkifemakkovitunpaskaläjähyyssärit ja löfvenit ym päiviltä 2. sitten muslimien ja kädellisten lähi-itä ja somalihaittaneekereiden metsästys käyntiin ja peijaiset ennen joulua.

 6. Samanlaista se on jokaisessa suurkaupungissa. En tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.

  Todella ongelmallista? Vaiko onko sittenkään. Joku esitti yksinkertaisen reseptin: 1. kaikki suvakkifemakkovitunpaskaläjähyyssärit ja löfvenit ym päiviltä 2. sitten muslimien ja kädellisten lähi-itä ja somalihaittaneekereiden metsästys käyntiin ja peijaiset ennen joulua.

 7. No men härregud! Gillar vi inte olika? Nej nej, vi gillar olika! Kjäh häh häää… Nauttikaa nyt, sitä saitte mitä tilasitte. Valitettavasti Suomi tulee perässä, vaikka vähän hitaasti, mutta sama se on meillä edessä ja onhan siitä viitteitä, Oulu kai alkaa olla jo osittain no go, Vuosaari, Itäkeskus, mitä näitä nyt on, autoja poltettu Oulussa, espoossa, jne. by rikastuttajat.

 8. Palopäällikkö Cuckström kertoo:
  ”– On kurjaa kun tällaista tapahtuu maassamme. Samanlaista se on jokaisessa suurkaupungissa. En tiedä mitä tälle pitäisi tehdä.”

  Te tiedätte varsin hyvin, mitä pitäisi tehdä. Ette vain aisankannattajat uskalla.

 9. Palopäällikkö ei tiedä, poliisi ei tiedä. No, kohta tulee sellaisia miehiä, jotka tietävät. Voivat olla isiksen veteraaneja tai sitten viikinkejä. Libanonin tie on meidänkin tiemme?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.