Alahärmän tapahtumien kulku selviää

0

thumb

Alahärmän tapahumien kulku alkaa selvitä. Kolmansista maista sotaa ja vainoa paenneet miehet tekivät suomalaiselle koulutytölle jotain eleitä. Tytön päälle myös syljettiin. Väliin meni suomalainen poika, jota sotapakolaiset löivät.

Homma jatkui vielä seuraavilla välitunneilla kahinointina. Nyt koulussa jo kauemmin olleet sotapakolaiset alkoivat riitelemään näiden ahdistelijamiesten kanssa. Asia on edennyt nyt niin, että ainakin neljä pakolaista on toistaiseksi erotettu koulusta.

Se mikä tekee asiasta mielenkiintoisen on se, että koululaisten joukkoon laitetaan toiselta puolen maailmaa tulleita itsensä alaikäisiksi esittäytyneitä aikuisia miehiä, joiden taustoista kukaan ei tiedä yhtään mitään. Nyt riehuneiden miesten kerrottiin olleen -01 syntyneitä eli 17-vuotiaita. He eivät ole ikinä ennen käyneet koulua ja heillä ei ole minkäänlaista suomen kielen taitoa.

Alahärmän koulukeskuksessa on opetusta esikouluikäisille 5-vuotialle sekä ala- ja yläasteikäisille. Lisäksi keskuksen piirissä on lukio. Tähän joukkoon sitten laitetaan ns. yksintulleita, jotka käyvät valmentavaa koulutusta. Jos valmennus onnistuu niin he pääsevät eräänlaiselle maahanmuuttajataustaiselle nivel-luokalle. Tällä luokalla on noin 20 oppilasta ja oppilaat voivat olla ihan oikeitakin maahanmuuttajalapsia esimerkiksi nyt vaikkapa Saksasta. Valmentavalla luokalla ovat sitten maahan hiljattain tulleet ja ns. yksintulleet. Heitä oli kuusi oppilasta, joista neljä siis toistaiseksi erotettiin. Erotetut oppilaat olivat Oravaisten vastaanottokeskuksen asukkeja.

Tapahtuman jälkeen koulun henkilökunta oli uhannut lapsia olla kertomatta tapahtumasta kenellekään ja varsinkin tiedotusvälineille. Rehtori vetosi johonkin lakiin, jonka mukaan oppilailla on vaitiolovelvollisuus. Tällaista lakia ei tietenkään ole.

Asian tiimoilta koulussa pidettiin tilaisuus, jossa oli sata osallistujaa. 22. päivänä kuluvaa kuuta Alahärmään kaavaillaan keskustelutilaisuutta, jossa oppilaiden vanhemmat voivat keskustella lastensa turvallisen kouluympäristön puolesta.

16 thoughts on “Alahärmän tapahtumien kulku selviää

 1. Voin vain kuvitella, miten mersutaxi kuskaa ”pojat” aamuin illoin Oravaisten ja Alahärmän välillä.

 2. Sinne päin lähti juuri palautetta. Meinasivat tietty, ettei kukaan saa tietää, kun aikuisille ukoille pakkoparitetaan lapsia. Huolestuttavinta on, että rehtori ja muut saavat jatkossakin puuhastella lasten parissa kenenkään estämättä. Olisivatpa edes lasten vanhemmat järkeviä. Kaikki uhkaisivat ottavansa lapset pois koulusta, ellei touhu muutu, niin varmasti lähtisi rehtori ainakin neljän erotetun aarremusliminsa kanssa läpsyttämään jonnekin toisaalle.

 3. Erotetaan koulusta+erotetaan Suomesta. Aikuiset oppivat lukemaan kotimaassaankin.

 4. Tämän kaiken selittäminen vain EU-n kyvyttömyyden kautta ei mahdu vanhaan kaaliini. Vaikka V. Orban pystyy olemaan sekä unionin jäsenmaan johtaja, että maansa hyvinvoinnin vetäjä, niin me muut emme vaan pysty.

 5. Sellainen valehteleva ja lapsia painostava rehtori tällä kertaa.:(
  Onneksi totuus tulee yleensä julki

 6. Google.Mapsin mukaan samassa osoitteessa on kirjasto. 😀
  Sieltä kaikki sivistystä hakemaan 22.9.2017 klo 12:00. 😉

 7. ”Se mikä tekee asiasta mielenkiintoisen on se, että koululaisten joukkoon laitetaan toiselta puolen maailmaa tulleita itsensä alaikäisiksi esittäytyneitä aikuisia miehiä, joiden taustoista kukaan ei tiedä yhtään mitään”,’
  -Mikä on on suomen laissa rikos! Jokaselta kusipäältä tutkitaan taustat jos suomessa lasten kanssa toimit… paitsi juuri suomeen tulleelta muslimilta näköjään. Mitä pitäis tarkastaa, olis suvakkien mielenterveys.

 8. Työskentelin koulussa yli 20 vuotta, joten on kokemusta tuosta salailusta. Kun koulumme kärsi sisäilmaongelmasta ja selvisi, että koulu oli homeessa, niin johto kielsi kenellekään kertomasta. Näin lapsien ja henkilökunnan terveys asetettiin vaaraan. Itse sairastuin astmaa, monen muun sairastuneen lisäsi. Miksi Suomessa on vallalla salailukulttuuri, jopa edellinen sisäministeri Orpo olisi kuulemma kieltänyt kertomasta maahan tulleiden tekemistä rikoksista, mutta onneksi on SOME jonka ansiosta saamme reaaliaikaista tietoa mitä maassa tapahtuu.

 9. Sääli että lasten tulevaisuus ja kouluopetus pilataan näillä VOK paikkakunnilla. Moni perhe on jo muuttanut ja suunnittelee muuttoa pois niille paikkakunnille joissa ei tätä ”ongelmaa” ole. Sääli myös niitä perheitä joilla on velkainen omakotitaloa rasitteena ja muutto on mahdoton.

 10. Mikä ihme saa suomalaiset virkamiehet valehtelemaan? Painostakaa nyt sitä rehtoria kertomaan syyt valehteluun.

 11. Koulun yhteystiedot ja vastuuhenkilöt löytyvät kyllä kun etsii.Sinne vaan palautetta ja linjat kuumiksi.
  Kaikilla päättäjillä ym.on pelko,että tulee rasistileima sekä pelko että tulee kosto jos käytetään tervettä järkeä.Sitä ei vaan uskalleta käyttää.Omat lapseni ottaisin heti pois tuosta koulusta ja rexille terveiset meiltä vanhemmilta.

 12. Tässä myöskin näkyy hyvin selvästi muslimiesten näkemys naisista, olette halpoja huoria ja jos on jotain mussuttamista niin tulee räkäflimppiä naamaan ja seuraavaksi nyrkkiä.

  1. Ja jos joku aivoton nainen aloittaa suhteen muslimin kanssa, tuloksena on orjuus. Muslimimiestä ei myöskään jätetä ikinä, rangaistuksena on kuolema. Ellei muslimimies sossurahojen menettämisen pelossa uskalla olla aito muslimi ja tappaa, niin seurauksena on loppuelämän kestävä sairaalloinen mustasukkainen vaino. Kysykää niiltä tuhansilta Suomalaisnaisilta jotka ovat tämän virheen kiimoissaan tehneet, kaikki voivat tämän todistaa. Monet eivät, sillä haudasta on paha lähteä huutelee. Muslimimies on primitiivinen eläin, hyeena, torakka, iilimato.

 13. Eivätkö tyhmät Suomalaiset ali-ihmiset ole jo ymmärtäneet että uudet johtajat ovat saapuneet ja AL-AH HHÄRRMAH on nyt islamilainen kalifaatti?!!!! Noh eiköhän Suomalaiset orjat opi kun hakataan ne yksitellen. Naiset ensin, sitten munattomat pikku homppelipojat. POLVILLENNE SIITÄ! SOSSUJUMALAT OVAT SAAPUNEET!!!! ANTAKAA MEIDÄN PILLUT JA RAHAT!!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.