Kuinka ruotsalaisia vietiin kuin pässiä narussa – afgaanilakko

13

Fatemeh-Khaveri-800

Tukholmassa yksintulleiden afgaanilasten jo toista kuukautta jatkunut istumalakko on jotain sellaista, joka menee typeryydessään kaiken edelle. Lakon ympärillä on tapahutnut niin kummallisia asioita, että on suoranainen ihme miten lakko edelleen jatkuu. Mutta ennenkaikkea miten valtamedia nielee kaiken kyseenalaistamatta.

Afgaanit aloittivat lakkonsa toista kuukautta sitten Mynttorgilla, josta lakkopaikka muuttui Medborgarplanille poliisin toimesta. Nyt lakko on siirretty vielä Bantorgille Vasastaniin.

Ensimmäinen typeryys on se, että media on esitellyt lakkoa yksintulleiden lasten lakkona. Lehdistö kirjoittaa lapsista, mutta kuvissa on aikuisia miehiä. Jossain vaiheessa tämä aiheutti vastareaktion, joka on nyttemmin hiipunut. Mutta tapahtumasta syntyi urbaani vitsi: afgaanilasten mielenosoitus. Mielenosoittajat ovat yhtäkaikki aikuisia miehiä vaikka media puhuu lapsista.

Se mikä ällistyttää on se, että yksikään ns. journalisti ei ole kyseenalaistanut tapahtumajärjestäjän taustoja. Lakon takana kerrotaan olevan Ung i Sverige (Ruotsin nuoret) niminen järjestö, joka on rekistetöitynyt yhdistys. Mutta sellaista yhdistystä ei löydy Ruotsin patenti- ja rekisterihallituksen yritys- ja yhdistyshausta. Tällaista yhdistystä ei löydy mistään sellaisista rekistereistä, joista voi etsiä yhdistyksiä. Tällainen yhdistys on kyllä ollut olemassa vuodesta 2007, mutta yhdistys on poistettu rekisteristä.

Hulluus jatkuu. Ung i Svergien johtajan kerrotaan olevan nainen nimeltä Fatemah Khavari.  Öö nainen? Vasemmanpuoleisessa kuvassa Khavari on kuvan keskellä valkoinen huivi päässään.

 

Khavari on oikeasti mies, mutta esiintyy naisena. Media puhuu hänestä ”hon”ina eli kuten ruotsin kielessä puhutellaan naista. Khavari on kuitenkin mies. Kummallista on se, että tämän nimistä henkilöä ei löydy Ruotsin maammekirjoista. Samannimisiä henkilöitä kyllä löytyy, mutta ei 17-vuotiasta Fatemah Khavaria kuten hänen iäkseen kerrotaan. Hänen kerrotaan tulleen Ruotsiin 2015. Miten hän olisi voinut perustaa yhdistyksen 2007 jos on tullut Ruotsiin 2015?

Ung i Sverige-yhdistys on siis olematon yhdistys, mutta silti Khavari kerää rahaa yhdistyksen nimissä. Olematon yhdistys kerää rahaa yksintulleille.

Luultavasti kyseessä on jonkilainen puhallus, mutta kuvio ei ole vielä auennut. Kuitenkin on mielenkiintoista, että kyseiset tiedot pystyy selvittämäänn viidessä minuutissa ja silti yksikään oikea media ei ole asiaan puuttunut.

Advertisements

17 thoughts on “Kuinka ruotsalaisia vietiin kuin pässiä narussa – afgaanilakko

 1. Ei saa antaa totuuden pilata hyvää tarinaa. Ei media mokutuskiimassaan usko tyyppiä mieheksi vaikka se moloaan heiluttelisi niiden edessä. On puhdasta rasismia epäillä matua mieheksi jos se väittää olevansa 17v nainen.
  Kerayksellä rahat pois suvakeilta ja nauraen pankkiin.

 2. Tsing, Tsing, Tsingis Khan
  Kaikkien naapurikansojen alistaja
  Tsing, Tsing, Tsingis Khan
  Hirveän miekkansa hilpeä kalistaja
  Sapelia käytti, vuoh hoh hoh hoh hoo
  Maan kauhulla hän täytti, ah hah hah hah haa
  Elintilaa huusi tullessaan.

  Tsing, Tsing, Tsingis Khan
  Kaikkien naapurikansojen alistaja
  Tsing, Tsing, Tsingis Khan
  Aikamme valtiomiehien valistaja
  Sapelia käytti, vuoh hoh hoh hoh hoo
  Esimerkin näytti, ah hah hah hah haa
  Hommat niin myös tänään hoidellaan

 3. 7 vuotias transumuslimi pistänyt yhdistyksen pystyyn ja nyt kyylää hemmetin agressiivisen näköisenä torin laidalla näyttäen lähes kolmikymppiseltä. En ihan kaikkea sontaa niele, mitä lautasella eteen kannetaan.

  Daeshpojille jos rahaa lähettää, niin onneksi olkoon! Terrorismin tukeminen ei ainakaan Suomessa ole rikos (lyhyt matka uida tälle puolen).

 4. Journalismihan oli alunperin neljäs valtiomahti, joka valvoi kaikkia kolmea ja kirjoitti niiden väärinkäytöksistä. Journalismia ei kukaan muistanut vahtia, joten siitä pääsi kasvamaan valtion ykkosmahti, yksin vallan ylimmälle paikalle, eli nimensä veroinen valtamedia. Valtamediasta on tullut jättimäinen otus jonka toiminta on välillä niin härskiä ja epäilyttävää että jokin siellä mättää ja pahemman kerran. (ja mättää niissä kolmessa muussakin, kun niitä ei ole vahdittu journalismiunohduksessa vuosiin). Jos valtamedia on päässyt vallan ykköspaikalle, niin ihan tahatonta huolimattomuutta niitten uutisointi-räpellykset tuskin on.

 5. On todella uskomatonta, että media kertoo tarinaa, jonka jokainen näkee omin silmin valeeksi. Aiemminkin on tullut todettua, että ilmeisesti Tukholman-syndrooma, samaistuminen ryöstäjiin, saattoi tapahtua vain Ruotsissa. Todennäköisesti vain Ruotsissa kyetään symppaamaan aseella uhkaavaa ryöstäjää. Vain Ruotsissa kyetään uskomaan pain naamaa valehtelevaa afgaania nykyisessä laajuudessa.

  Suomessa on näkynyt toivonpilkahduksia: muutama valtamedian journalisti on jo suostunut näkemään islamilaiset terrori-iskut nimenomaan islamin ilmentymänä, Jaakko Hämeen-Anttilalle on semikohteliaasti sanottu Turun terrori-iskun ja kouluampumisten rinnastamisesta, että ’nyt turpa kiinni’. Jopa Hesarissa muutama nuorempi journalisti sanoo asiat suoraan niin kuin ne ovat, ja Askolan terroristiymmärrykset on myös uskallettu torpata.

  Uskon, ettei Suomi tee Ruotsin tapaista hidasta itsemurhaa, mutta hieman ihmetyttää vihreiden gallup-menestys (Haluavatko ihmiset oikeasti lisää terroristeja?!) ja Sipilän toteamus, että hän on tiukoissa paikoissa yhteydessä Löfveniin (Kas kun ei ota meedioiden avulla yhteyttä Neville Chamberlaineen).

  1. Mitähän ne tiukat paikat mahtava olla,missä Juha Sipilä ottaa yhteyttä Löfeniin joka junaili 33000 elintasopakolaista Suomen elätettävä’ksi 2015 syksykkä?
   Erkki Tuomiojakin pahoitti mielensä siitä kun Soini kävi ruotsalaisia moittimassa kehitysmaalaisten junakuljetuksista Suomeen.Soinin käytös oli kuulemma moukkamaista jolla suututti ruotsalaiset.Onhan ne huolet Tuomiojallaki,ei muuta voi sanoa.

   1. Mistä lie pirauttelee, mutta niin jossain haastattelussa totesi – sellaista asiaa ei olekaan, missä pitäisi Löfveniä kuulla, mutta tp-asioissa se olisi jo vaarallista.

 6. Nykyjournalismi on saman ongelman kanssa kuin se oli Vietnamin sodan aikoihin.
  Sodan aikaan syntyi myös ns. rauhanliikkeitä joista monet oli ”Uuden vasemmiston” maailmanlaajuista vallankumousta havitteleviä höyrypäitä. Nämä asettuivat rauhan nimessä tukemaan kommunistista Vietkongia. Jotkut rauhanuskovaiset uskoivat sinisilmäisesti näihin rauhanliikkeiksi naamioituneisiin maailmanlaajuista vallankumousta havitteleviin uusvasemmistolaisiin ja rauhanuskovaisista kasvoi älyttömän iso hyödyllisten idioottien sopulilauma. .(vrt. joidenkin hyväntekeväisyysjärjestöjen toiminta massamaahantunkeutumisesen edistäjinä) Vietnamin sotaa on sanottu ensimmäiseksi mediasodaksi, jossa koko maailma saattoi lähes reaaliaikaisesti seurata television tai lehdistön välityksellä sodan kulkua. Media asettui, totta hitossa kommunistisen Vietkongin ja rauhanliikkeitten puolelle. Olihan kaikki se sentään rauhan asialla. Lopussa kävi niin että sota loppui. Itse sananmukainen rauhanliike ei voittanut, vaan kommunistinen Vietkong voitti.
  Nykyjournalistit havaitsee botoxit Kim Kardashianin takapuolessa, mutta ei sitä, että nyt on menossa jonkin tason maailmanvalloitus menossa, eikä todellakaan meidän eduksi. Journalismi on taas vaihteeksi hyödyllinen idiotismi. Onneksi joissain lehdissä jotkut ovat luopumassa tästä humanistisuususkovaisuudesta ja ovat palaamassa perinteiseen journalismiin

 7. Suvakeilla on paljon pikku apulaisia medioissa. Yksi hyvä esimerkki on pohjanmaalla oleva Ilkka. Kun päätoimittaja vaihtui suvakki naiseen, alkoi mokutus uutisia tulla lähes päivittäin. Onnellisia tarinoita maahanmuuttajista ilman minkäänlaista kriittistä suhtautumista. Yleisönosasto jutuista karsittiin kaikki maahanmuuttoon kielteisesti viittaavat kirjoitukset. No nyt on taas sallittu hieman kriittisemmätkin jutut, koska lehden levikki alkoi laskea huolestuttavasti.

  1. Joo! mutta Ilkan kirjoitukset on apuna karkottamassa äänestäjiä kepulta,tuo niiden kannattais muistaa.Enhän minä muiden äänestä pysty päättämään kun omastani, joka melkein 100% on mennyt kepulle näihin saakka. Synnyinmaani mädättäjiä en äänestä jatkossa,se on varmaakin varmempi asia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.