Malmön keväisen raa’an raiskauksen käsittely alkoi käräjillä

12

Kuvakaappaus 2017-09-09 23:03:04Viime marraskuun 18. päivä kaksi sotaa ja vainoa paennutta raiskasivat ruotsalaisen naisen sellaisella tavalla, joka päässee Ruotsin raiskauslistan kärkeen.

Tapahtuma alkoi Malmön Borgmästaregårdenissa kun 16- ja 23-vuotiaat miehet murtautuivat uhrin asuntoon keskellä yötä. Nainen oli nukkumassa. Kun miehet pääsivät asuntoon ja nainen heräsi niin miehet löivät heti alkutuimaan naiselta molemmat silmät mustaksi. Sen jälkeen uhria pahoinpideltiin lyömällä tätä ylävartaloon ja kuristamalla. Toinen miehistä myös istui naisen vatsan päällä.

Kun uhria oltiin pahoinpidelty alettiin seksihommiin. Uhri riisuttiin ja hänet raiskattiin useaan otteesen. Raiskauksen aikana uhrin suuhun työnnettiin pistooli ja uhattiin ampua, jos tämä päästää ääntäkään. Lisäksi raiskauksen aikana miehet vetivät uhria hiuksista päätä taaksepäin, jotta tämä olisi ollut hiljaa.

Teon aikana miehet uhkasivat useaan otteesen tappaa naisen, jos tämä ei olisi hiljaa ja ei antaisi miehille rahaa.

Nyt jutun alkaessa oikeudessa molemmat miehet kiistivät teon ja kertoivat naisen olleen vapaaehtoisesti mukana seksileikissä. Syyttäjä kuvailee tekoa erityisen raakana ja osoittaa tekijöissä piittaamattomuutta ketään kohtaan. Molemmilla miehillä oli ennen tätä raiskausta ainakin yksi raiskaus kummallakin muutaman päivä taaksepäin tekohetkestä. Ovat siis erityisen raiskaushalukkaita.

Syytettyjen penkillä istuivat uusruotsalaiset miehet vangittuina:

Al-Ali Ali, synt. 22.02.2001, Syyrian kansalainen.

Adam Hamlaoui, synt. 12.7.1994, Ruotsin kansalainen.

9 thoughts on “Malmön keväisen raa’an raiskauksen käsittely alkoi käräjillä

  1. Poikkeuksellinen tapaus – kertakaikkiaan.Kummankaan tekijän nimissä ei hämmästyttävästi ole mohammedin variaatiota eivätkä synttäritkään ole osuneet tammikuun alkuun ihmeellistä kyllä.Äärimmäisen harvinaislaatuinen yksittäistapaus siis.

    1. Ja nuita kehitysmaaroistoja sitte pitäs rakastaa ja kunnioittaa ??? Pikkusen liikaa vaadittu ainaki minulta henkilökohtaisesti.Ei maha mitään, inhoa ja pelkoa nuita kohtaan normaalijärkinen ihminen tuntee.

  2. Pikku korjaus, syyrialaisen syytetyn nimi on Ali Al-Ali eikä Al-Ali Ali. Puhuttelunimeksi on yllättäen kirjattu Ali.

  3. Sairaaksi on mennyt Eurooppalainen meiniki. Vastaavat tapaukset ova pian myös Suomessa arkipäivää kunhan nämä kehitysmaalaiset kotoutuvat kunnolla. Valtiovallan ja viranomaisten suurin huolenaihe ovat kuitenkin vihapuheet näistä saastoista. Kun meiniki alkaa olla että koteihin murttaudutaan röyhkeästi raakaa väkivaltaa käyttäen myös omiasuusrikos tapauksissa, päätin että hommaan laumanvartija koiran seuraavaksi, tuon uskollisen Saksanpaimenkoiran jälkeen. Myös ampumaharrastukset tulevat lisääntymään.
    http://www.podhalanski.fi/rotuinfo/

  4. Ennen oli turvaseksi, nyt turpiin- seksi. Kiitos hallituksen pitää naisten nukkua nykyään puukko kädessä. Tai mieluiten molemmissa.

  5. Ei vittu…Al-Ali Ali ja vielä sitä kunnon -01 vuosikertaa,lähi-idän lämmössä kypsytetty.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.