Poika tulee keskiviikkona takaisin kotiin

13

Pt-median saaman luotettavalta kuulostavan vihjeen mukaan alkuviikosta Ruotsiin loikanneet laittomat muslimit palautetaan keskiviikkona Suomeen. Molempien maiden maahanmuuttoviranomaisten toiminta on nopeaa.

Miksi näitä ihmisiä pallotellaan tällä tavoin? Jokainen tietää, että heihin käytetään Dublin-pykälää. Nyt heille annettiin taas väärää tietoa ja vääriä toiveita.

Onko viranomaisten todella noin vaikea vain yksinkertaisesti lennättää heidät takaisin kotiin Arabiaan?

Yhtäkaikki kuunnelkaamme sen kunniaksi 10 tuntia putkeen Poika saunoota. ”Poika on tullut kotiin”.

Advertisements

18 thoughts on “Poika tulee keskiviikkona takaisin kotiin

 1. Minua taas ihmetyttää, miten näin voi toimia kerta toisensa jälkeen veronmaksajien piikkiin? Etta kun äijät saapuvat Ruotsiin, heille järkätään matka Suomeen. Kun he tulevat Suomeen, heillä on hetikohta bussi alla. Kun he lähtevät Ruotsiin, Ruotsissa on bussi vastassa. Ja epäilemättä sama toistuu, jos pojat palaavat ”kotiin”. Miten helvetissä se kuljetus järjestyy, vaikka hyppäisi päivän välein rajan yli? Omistaako Berner tai joku Sipilän sukulainen bussifirman?

  1. Niin, tuli kans millisekunnissa ajatus, että kuka maksaa bussikyydit?

   Kavereiden palautus tulee olemaan haasteellista niin kauan, kunnes he haluavat palata ihan itse. Heidän asemansa pitää tehdä sellaiseksi, että heille tulee oma-aloitteinen ajatus palaamisesta kotosalle.

   Palautuskeskus, jossa tarjoillaan pelkkää puuroa olisi varmasti hyvä avaus.

  2. No mihis mahtaa pojat seuraavaksi haluta? Seuramatka Kanarialle? Saavatko keharit mitä vaan keksivätkin pyytää ja veronmaksajat toteuttaa kaikki toiveet ja maksaa kustannukset?

 2. Niin. Tämähän alkaa vaikuttamaan siltä, että Refugee Hospitality Clubin nimen voisi muuttaa Refugee Hollyday Clubiksi. Torniossakin haluaisin käydä mutta en tiedä mistä noita ilmaisia busseja saisi tilalta.

  1. Mahtava idea: olkoon tämän keharien paijausporukan nimi jatkossa: Refugee Holiday Club
   Niinkuin ehdotit 🙂
   Harmi että minulle ei järkätä ilmaisia bussiajeluja ja ilmaisia aterioita.

 3. Eihän nää Ruotsin ja Suomen väliset matkat ole mitään. Kun mennään ”lomille” kotikunnaille sinne Afrikkaan ja Arabian niemimaalle, Afganistanista puhumattakaan, niin miksei Sipilä ja hänen perikuntansa ja muut viherpiipertäjät ja kokoomuksen kannattajat siinä samassa, maksele näiden pummien matkoja? -Ja mitä tulee Sipilän ”bussifirmaan” ei taatusti maksa veroja. Vetää fyrkat omaan taskuunsa, ja Sipilä pesee kätensä kuten Pontius Pilatus. ”Eihän tämä minulle kuulu, se on arabien asia”.

 4. Näitä matu-massoja liikuttaa niin suuret tahot ja kauempaa meidän omien hyödyllisten idioottien avustuksella. Nykypolitiikot on täysin kädettömiä tämän ongelman edessä. Nykyiset Persut on oikealla asialla, mutta pelkäämpä että liian myöhään. (toivon että olen väärässä) Tämän ongelman tulee pistään lopulta järjestykseen erittäin kovan luokan toimijat, haluttiin sitä tai. Toinen vaihtoehto on, että yksinkertaisesti jäädään jalkoihin. Vähän kuin Saksa WW2 aikoihin bolshewikkien ja kommareitten yrittäessä tuhota sen aikainen Saksa. Kieltämättä nyt on niin pirullinen tilanne, tämän lapasesta karanneen ongelman kanssa. Mitä kaemmin tätä matu-pelleilyä kestään, sen kovemmat rytinät on edessä. Pelkästään jos nyt Euroopasta yritettäisiin karkoittaa kaikki karkoituspäätöksen saaneet, niin Eurooppa olisi sisällissodan kaltasessa tilassa. ja lisää sakkia vaan valuu koko ajan Eurooppaan.

 5. Ei jumaliste tollasta punapaitasta ahmeddi lapsukaista.
  Ne on sotapakolaiset niin muuttuneet 40 luvulta.

 6. Mannetkin voisi muuttaa takaisin ruotsiin kun niitä ei enää siellä vainota. sanoo:

  Ruotsi näyttää ”vanhalle” alusmaalleen että me lähetimme ne ja tehän otatta ne kuin kunnon alusmaa aikoina ja näin homma jatkuu tai muuten….

 7. Niin joo diibadaaba, kun ensin hakivat Suomesta turvapaikkaa diibadaaba.. MUTTA heillä ei ole täällä turvapaikkaa, vaan kielteisiä päätöksiä, joten eivät he ole kielteisen päätöksen jälkeen enää Suomessa turvapaikanhakijoita. Vai ovatko muka? Noi kaikki hakivat nyt Ruotsista turvapaikkaa ja ovat Ruotsin ongelma muutaman vuoden, rajat kiinni vaan, tänne ei asiaa. Tai sitten ilmoitetaan heille kaikille että Torniossa odottaa lentokone joka vie heidät kaikki kerralla kotiin Irakiin heti kun sandaali osuu Suomen maaperälle.

 8. Orpo huolestui perhebisnesten uhkaavan liikevaihdon laskun takia ja laittoi Riskon asialle. Näille kultamunille järjestetään joku huippukylpylä majoituspaikaksi kaikkine 5 tähden hotelli palveluineen ja bodarit saavat vielä henkilökohatiset kunto-ohjaajat. Etteivät vaan enää säikytä matubisneksen parissa puuhastelevia liikemiehiä ja naisia ja näin vaikeuta heidän helppoa toimeentuloaan.

 9. Varusmiehet pitää äkkiä tilata kasseja kantamaan kun lähtiessä se unohtui ja joutuivat raasut kantamaan itse, hävytöntä. On se niin kivaa kun näkee taas Cuningas Culuttaja Cääpiönkin👆🏾

 10. Junes, Tuukka ja Tiina kyltin kanssa vastaanottamaan suorassa lähetyksessä:

  Finland
  says
  WOI WITTU!

  #Justmoveyourarseawayfromhere

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.