Mainokset

Sotapakolaiset lakkoilivat Evitskogin vokin jatkumisen puolesta

Eilen pidetiin Helsingissä Kalasatamassa Maahanmuuttoviraston edessä mielenosoitusprotesti. Pakolaiset vaativat, että Evitskogin vastaanottokeskusta ei suljeta kuten Maahanmuuttovirasto suunnittelee.

Paikalla lakkoilemassa oli 60 arabi- ja afrikkalaistaustaista henkilöä, jotka vaativat suomalaisilta ”yhteydenpito”. Tarkoittaa sitä, että sotaa ja vainoa paenneet halusivat keskustella Evitskogin jatkamisesta.

KORJAUS JUTTUUN: Aiemmat kuvat olivat virheellisesti Aavarannasta, jonka sekoitin käsittämään nyt käytössä olleen vokin.

 

 

 

 

Mainokset

21 Comments on Sotapakolaiset lakkoilivat Evitskogin vokin jatkumisen puolesta

 1. Hotellistako tässä savimajaan? // 09/09/2017 22:42 // Vastaus

  Kelpais kyllä mullekin. Saavutetusta edusta pidetääb kiinni. Ja eikös kaikki raha ollut yhteistä?

  Tykkää

  • Kimppakämppä // 10/09/2017 13:02 // Vastaus

   Allahin rahoja.

   Tykkää

  • Valtsu // 10/09/2017 20:06 // Vastaus

   Eipä itseäkään naurattaisi, jos tulisi ahneuksissaan hassattua hyvätasoinen hotelli murjaanien tuhottavaksi ja sitten homma loppuukin muutamassa vuodessa. Että jos ei ole hotellitoiminta kukoistanut ennen ählyjä, niin nyt ei kannata enää edes yrittää.

   Tykkää

 2. Kohta vaativat vessanpönttöjä kullasta tehtynä.

  Tykkää

  • Nimetön // 09/09/2017 23:19 // Vastaus

   No onhan tuo nyt varmasti aika ankea paikka ihanille pikku palleroille.Ei ole pomppulinnaa eikä kunnollisia legojakaan – niitä isoja sellaisia siis.Riisikin on ihan paskaa kun fasistit ei osaa keittää sitä kunnolla.Varmaankin pitäisi joku keräys järjestää suloisille pikku sotalapsosille että saataisiin leluja kun rasistit vihalavasti ja maalitti sen lelusalakuljettajankin ammattirikolliseksi…Ehkä joku hoplop lähtisi sponssaamaan jotta pienokaisten oikeus elää ei vaarannu.

   Tykkää

   • Valtsu // 10/09/2017 10:52 // Vastaus

    Niitä suussa olevia legoja on sitten laitettukin yksityislääkärillä – jos on viitsitty mennä varatulle ajalle. On tyhmää maksaa poppamiehen hammasrempoista, koska homma hoituu Suomessa ilmaiseksi.

    Tykkää

 3. Jaska Jokunen // 09/09/2017 23:46 // Vastaus

  Pikkulinnut lauloivat, että Evitskogissa ollaan nyt vihaisia ja uhka on todellinen. Se johtaja siellähän jo kulkikin aiemmin luotiliivit päällä, mutta mites aikoo kaulan katkaisun ehkäistä? Kuulemma pelottaa ja lähiasukkaitakin nyt pelottaa vähän enemmän…soitapa Paavo Evitskogiin ja kysele vähän…niin ja mitä muuten mahtaa kuulua niille Evitskogista kultamurujen tieltä ajetuille virolaisille ja puolalaisille työmiehille?

  Tykkää

 4. Tuolla kelpaa makoilla ja laittaa uusia ja uusia hakemuksia menemään hölmölän viranomaisille.

  Tykkää

 5. Kuvitelkaa miten tällaisista loistohotelleista, matujen majoittajina leviää maailmalle. Ei tarvitse ihmetelle mikä tunku Ruotsiin on. Suomi teki saman virheen matukiiman alussa, majoitti viittävaille konkurssi kypsiin kypylöihin porukkaa. Hotellitason palvelut ja ruokatarjoilut kaikkine lisukkeineen.Ahneet liikemiehet laskuttivat surutta valtiota kaikesta luksuksesta, vaikka noille loisijoille olisi kelvannut normaali laitosruoka, se mitä kouluissa ja vanhuksille tarjotaan.Sitten ihmeteltiin matukuljen tähtitieteellistä summaa ensimmäisten kuukausien aikana.

  Tykkää

 6. Puosuvaari // 10/09/2017 09:59 // Vastaus

  Kirjoitit ”ahneet liikemiehet” – se on hivenen vinoutunut näkökulma, sillä kyllä Pohjoismaissa politiikot, ex-poliitikot ja nykypolitiikkojen rouvat firmoineen ovat tiukasti mukana tässä bisneksessä. Esimerkkejä löytyy niin meiltä kuin Ruotsistakin kuten Reinfeldtin ex-rouva Filippa joka on businesskehityspäällikkö miljoonaluokan hoitofirmassa Aleris (mikä tietenkin toimii verorahoin kustannettuna…).
  Mutta matu-kulujen tähtitieteellisistä summista olen tasan oikeassa – monin paikoin yhden, etenkin sellaisen ”nuorukaisen” kulut päivää kohti nousevat pitkästi yli Scandic-hotelliyön standardihintojen… Ja tämä ei kuulu niihin Tuhannen ja yhden yön tarinoihin, valitettavasti.

  Tykkää

  • Nimenomaan // 10/09/2017 13:05 // Vastaus

   Poliitikot nimenomaan kuuluvatkin juuri joukkoon ”ahneet liikemiehet”.

   Tykkää

  • No se on kyllä tiedossa että ainakin suomalaiset poliitikot ovat hyvin kytköksissä matubisnekseen. Tämä iltalehden uutinen on vuodelta 2015 ja sen jälkeen on lisää yrittäjiä takuulla tullut. Ainakin Orpon eukko on mukana lakimiespalveluiden osalta.
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092020382471_uu.shtml
   Muistaakseni 2016 maahanmuuttokiimassa Suomessa oli joku tapaus kun ”liikemiehet” olivat ostaneet jokun ison liikekiinteistö rotiskon ja aikoivat tehdä siitä valtavan mamu keskuksen, mutta valtio vetäyty siitä pois ilman että migri olisi kirjoittanut mitään kirjallista sopimusta, vain suullinen lupaus.Silloin ainakin nämä bisnemiehet valittivat kovaa kohtaloaan ja ja aikoivat viedä asian raastupaan. Olisi hauska tietää miten ukkojen kävi kun siitä ei puhuttu enää mitään sen YLE:n jutun jälkeen. Olisiko valtio maksanut nämä kaverit hiljaiseksi. Nuo kuluthan olisivat uponneet sopivasti siihen avoimeen piikkiin jonka Migri sai 2015 hallitukselta.

   Tykkää

   • Puosuvaari // 10/09/2017 13:21 // Vastaus

    Piti muuten kirjoittaa ”olet” oikeassa niistä kuluista. Eli ei tosiaankaan ole mitään järkeä touhussa, että yksi tumma pärstä maksaa päivää kohden suorina kuluina veronmaksajille enemmän kuin yö Scandicissa (eikä edes kampanjahinta-sellaista).. Näistä sitä päästään sinne tähtitieteellisiin..

    Tykkää

 7. Valtsu // 10/09/2017 11:23 // Vastaus

  Eikös Kyyjärvellä vapautunut huoneita? Pojat sinne mieltä osoittamaan, kunhan saadaan selvitettyä, missä Kyyjärvi on.

  Tykkää

 8. Puosuvaari // 10/09/2017 13:15 // Vastaus

  Ei tosin kovin paljon – isolla äänellä ainakaan – puhuta näistä vallassa olevien politiikkojen (perhe)kytkennöistä maahanmuuttajabisnekseen. Ei juuri ”tutkivasta” journalistiikasta vilaustakaan tuolla alueella, korkeintaan artikkeli kerran parissa vuodessa korkeintaan valtamediassa.
  Kunpa vain kansa tietäisi.

  Tykkää

 9. Dirty dog oroguius kad say's : // 10/09/2017 14:09 // Vastaus

  Buhenvald ,Auschwitz, dahau, triblink, paljon vapaita paikkoja ,sitten matut vapaaehtoisesti
  lähtee takaisin mistä saapuneet .

  Tykkää

 10. DUMARI // 10/09/2017 17:34 // Vastaus

  VOK:ja pitävät poliitikot maksattavat kansalla Suomen miehityksen islamin palkkasotilailla. Järjettömän tyhmää. Kala katkeaa lopulta VOK:in omistajaltakin. Miljoonia hän on sitä ennen saanut verorahoja tuhlata.

  Tykkää

 11. Tota, evitskog on paljon ankeampi kuin aavaranta, tässä paavolle linkki

  http://www.letsbookhotel.com/fi/finland/kirkkonummi/hotel/kn-keskus.aspx

  Aavarantahan oli ihan toimiva hotelli, jossa oli majoitusta lähinnä johtamistaidon opiston ihmisille, evitskogissa virolaisille raksamiehille sopivammat puitteet.

  Tykkää

  • Eikö tuo Aavaranta siis tarkastiottaen olekaan vokkina vai onko siellä useampi rakennuksia?

   Tykkää

   • Aavaranta ei ole enää vokkina ja sijaitsi kirkkonummen veklahdessa. Kirkkonummen evitskogin vok on eri rakennus ihan täysin, entinen aktiiviopisto muinoin, jonka omistaa joku bulvaani, huhuja venäläisomistuksestakin on ollut. Evitskogissa noissa tiloissa on ollut koulua, päiväkotia ja sitten virolaisille raksamiehille suunnattu majoitus, ennen vokkia. Tilat on kohtuu ankeat, ehkä 70-luvula ihan ok tilat, siellä oli ainakin aiemmin kahden ja yhden hengen huoneita, loosseja, ehkä maksimissaan reippaat kolme leveitä. Jonkinverran opetustiloja, liikuntasali ja ainakin joskus oli kohtuuhyvät saunatilat, joista uima-allat tyhjättiin joskus -05….

    Tykkää

 12. mieisse // 11/09/2017 07:24 // Vastaus

  Joo tässä kuvaa majoitustiloista opiston luokkkahuoneissa. Olisiko paikallaan poistaa nuo täysin virheelliset kuvat?Herran uskottavuus kärsii.

  :http://www.viisykkonen.fi/uutiset/t%C3%A4llaisen-majapaikan-aavaranta-tarjoaa-turvapaikanhakijalle

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: