Kalmarin lauantainen Pride-paraati oli todellinen koko perheen juhla

13

Kalmarin eillinen Pride-paraati oli todellinen koko perheen juhla. Seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta ja afgaanimiesten palautuksia vastaan oli marssimassa arviolta 1 500 ihmistä. Mukana oli myös perheitä lapsineen ja nuorineen osoittamassta tukea.

Tapahtuma vietiin läpi ilman häiriöitä ja kaikilla oli hauskaa.

5ea94cf976392df409018df798a486a3-1024x683

d826faf9f14652a67f4561bd5bd78bdb-1024x683

c176a1b2d1418a047c36af2c251367fb-1024x683

b457aadba5421a63468c86e64436d0e5-1024x683

 

0536058d359f30d48aee12acdb2361e8-1024x683

 

Myös eläimet ottivat osaa paraatiin. Tätä eläintä voi kutsua proniminilla ”hon”, ”han” tai ”hen”. Kaikki käy.

7cfb1ed94ea49a94066d7b738c5b126e-1024x683

 

Myös laittomien muslimien puolesta heiluteltiin plakaatteja ja vaadittiin pakkopalautusten lopettamista Afganistaniin.

03c8bd9d0c85c419de2721a8d82f5aa9-1024x683

 

Advertisements

17 thoughts on “Kalmarin lauantainen Pride-paraati oli todellinen koko perheen juhla

 1. Pride on täysin menettänyt alkuperäisen merkityksensä ja muuttunut tavalliseksi suvakkivajakkivihervassarifemakko- paskajippoksi.

 2. Höh, eihän nuo pärjänneet suomalaisille alkuunkaan. Helsigissähän näytettiin julkisesti tissiä ja tussua. Se on sitä homojen oikeuksien esilletuomista. Ja seassa marssivat juutalaiset, jotka ovat uskontonsa mukaan jyrkästi homoutta ja masturbaatiota vastaan.

 3. Toivotaan että Ruåtsi saa muutamia satojatuhansia Afgaaneja lisää.niistä kun niin kovin tykkäävät..

 4. Taas ammuttiin oma maali: seksuaalivähemmistöjen ja kehitysmaamuslimien vapaan maahantulon yhdistäminen on varma tappio seksuaalivähemmistöille, mutta sitä ei taida huomata ennen katolta ”putoamista”. Tämän kulkueen kombinaatiossa homoilla on vain hävittävää ja multikulteilla voitettavaa – ei kovin hyvä diili.

  P.S. Minua ei jaksa homoseksuaalisuus häiritä – aikuiset ihmiset voivat itse päättää, jos lain puitteissa mennään -, mutta minkä helkutin takia lapset ovat hurraamassa yhtään minkäänlaiselle seksuaalisuudelle?

 5. Ruotsi on lääpällään ählyihin.Pitäskö perustaa laivayhtiö ja rupee roudaamaan afrikasta rättipäitä ja nekruja.

 6. Tämä on kuin palomiehet fanittaisivat tuhopolttajia. Vittu on sekopäistä porukkaa Ruotsissa. Tosin samanlaisia idiootteja Suomessakin on yhä enemmän. 17 prosentin kannatus Vihreillä, siinä jo riittää ääliöitä toisille jakaa.

 7. ”Seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta ja afgaanimiesten palautuksia vastaan”

  Kertoiko kukaan niille afgaaneille että heitä käytetään homoilun mannekiineina?Ai eikö?Kuinka yllättävää.No kannattaisiko kertoa koska kyllähän allah homoilua ja sen edistämistä ihanan maltillisesti ymmärtää ja tiedostaa eikös niin?Oikeastaan afgaanien kotipuoleen asti kannattaisi matkarahoja odottelevalle perheellekin ilmoitella.Mukavahan se pikku afgaanilapsostenkin sitten jatkossa ottaa kotiin yhteyttä sillä uudella iphonella kun voivat ylpeillä olevansa homoilun erikoisasiantuntijoita ja moniosaajia.

  1. Ei afgaaneille tarvitse kenenkään länsimaalaisen todellakaan kertoa yhtään mitään homoilun ja pedofilian kulttuurista:

   Bacha bāzī on Afganistanissa käytetty slangisana, jolla viitataan erinäisiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön ja pederastian muotoihin. Termi pohjautuu persian kielen sanoihin bacha (lapsi) ja bazi (peli, leikki). Bacha bazin harjoittajaa kutsutaan nimellä bacha baz, joka tarkoittaa persian kielessä pedofiiliä.

   Toimintaan saattaa liittyä jossain määrin lapsiporno, seksiorjuus ja lapsiprostituutio, jossa esimurrosikäisiä ja teini-ikäisiä poikia myydään varakkaille tai korkeassa asemassa oleville miehille viihdyttäjiksi ja seksikumppaneiksi.

   Bacha bazi on vanha perinne(!), ja nykyään sitä esiintyy monilla seuduilla Afganistanissa. Pakottaminen on yleistä hyväksikäytön yhteydessä. Turvallisuusviranomaisten mukaan he eivät voi estää hyväksikäyttöä, koska sitä tekevät johtavissa asemissa olevat aseistetut sotapäälliköt.

   Talibanin vallan aikana (1994–2001) bacha bazi määriteltiin luonteeltaan homoseksuaaliseksi ja näin ollen kuolemalla rangaistavaksi rikokseksi, mutta rangaistuksia ei useinkaan pantu täytäntöön. Bacha bazin vastustus oli kuitenkin yksi mullah Omarin motiiveista hänen perustaessaan Talibanin, ja hänen joukkonsa vapauttivat taistelujen edetessä tyttöjä ja poikia, joita oli hyväksikäytetty.

   ”Tanssivien poikien” käyttö on nykyään kielletty Afganistanin siviililainsäädännöllä sekä šaria-lailla, mutta lakia ei juuri sovelleta korkea-arvoisiin miehiin, ja poliisin on todettu itse toisinaan osallistuvan tämäntyyppisiin rikoksiin.

   Vuonna 2013 Vice Media julkaisi dokumenttielokuvan This Is What Winning Looks Like. Dokumentissa yhdysvaltalainen sotilasneuvonantaja tivaa paikalliselta poliisipäälliköltä selvitystä, miksi poliisiasemalta pakoon yrittänyttä nuorta poikaa ammuttiin jalkaan, ja vaatii päästä tutkimaan poliisien parakit ja pidättämään kaikki pedofiliaa harjoittavat henkilöt.

   Poliisipäällikkö vastaa, että poikien ja turvallisuusjoukkojen väliset suhteet perustuvat vapaaehtoisuuteen (”The boys like being there and giving their asses at night”). Hänen mukaansa kyseessä on historiallinen ja tarpeellinen tapa (”If they don’t fuck the asses of those boys, what should they fuck? The pussies of their own grandmothers?”).

   Kaikki edelämainittu on siis aivan yleistä tietoa, jonka kuka tahansa voi tarkistaa. Älkää hyvät ihmiset enää kysykö ainakaan ilman sarkasmia, mistä johtuu afgaanijätkien tolkuton väkivalta- ja seksuaalirikollisuus. Se kun on heihin kirjaimellisesti jyystetty lapsesta asti.

   1. Niinpä, tuosta ”Bacha Bazista” löytyy mielenkiintoinen dokkari Tuben puolelta (ellei sitten ole poistettu ”jostain kumman syystä”). Jotta sanoisin, että eräät islaamin suuntaukset ovat erittäin ristiriitaisia.

    Mutta tuota Suomen seksuaalivähemmistöjen ihqutusta islaamin puolesta, en voi kuin pudistella päätäni epäuskossa. Ehkä se on sitä kognitiivistä dissonanssia ja pahinta laatua?

    Juri Bezmenovin haastatteluista on löydettävissä hyvä ilmaus sille kun utopiat romahtavat kasaan hyödyllisille idiooteille…

 8. Sääliksi käy näitä lapsia kun he aikanaan heräävät karuun todellisuuteen josta heitä nyt vierotetaan.

  1. Epäluuloinen voisi ajatella että lapset on tuotu tarjolle että afgaanimatut ja ”taipumuksia” omaavat suvakit pääsevät luomaan ”suhteita” lapsiin, Jammu-setäkin olisi paikalla jos voisi…

 9. Tämä länsi-eurooppa on täysin rappiotilassa. Parastahan tässä on se että nämä idiootit kuvittelevat että he voivat saada samaan valtioon julkisen homostelun ja lähi-itäläisen islamin elämään rinnakkain.Siinä vaiheessa kun lopullisesti muslimit ottaa vallan niin tämä sateenkaari väen irstailu loppuu.Homot saa ihan rauhassa homostella kotonaan mutta en ymmärrä tätä helvetinmoista markkinointia ja lasten aivopesua johon ei mikään lasten suojelujärjestö puutu.Tulee elävästi mieleen poru joka tuli Venäjän homolaista jolla haluttiin estää alaikäisille tarjottava homo propaganda.Tämä on mielestäni ihan oikein.Todella pieni vähemmistö on homoseksuaaleja ja sitä ei tarvitse missään nimessä normalisoida niin että sitä pakkosyötetään pikkulapsille.Joissakin marsseillahan on ollut todella irstasta touhua ja pikku lapset on katselleet vierestä ja mikään lastensuojelu järjestö ei ole asiaan puuttunut.Tälläinen homostelulla ylpeily ja normalisointi kuvaa hyvin meidän länsi-euroopan rappiotilaa.Tehkööt ihmiset makkareissaan mitä haluavat mutta turha sitä on kaikille kuuluuttaa ja yrittää normalisoida.Suurin osa kuitenkin ihmisistä suorittaa luonnollista lisääntymis ja parisuhde stradegiaa.

 10. Kiitos jutusta. Kuvasi kiitosten kera huomioitu myös muissa täyspäisten sivustoissa (esim. yrjöperskeles).
  Eikö noi perkeleen paska-aivot voisi jättää lapset ulos tästä sodasta, joka on jo julistettu meitä ihmisiä vastaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.