Poliisi ja politiikko haluavat halata terroristin ehjäksi – toimiiko?

0

Muutaman päivän aikana ihmiset ovat voineet todistaa ainakin Twitterissä joidenkin suomalaisten poliisien ja politiikoiden mielipiteitä terroristeista. Heille halutaan koulutusta ja heidät nähdään ikäänkuin vahingossa pahoille teille ajautuneiksi nuorukaisiksi, jotka voidaan rakastaa ja helliä takaisin kultaiselle keskitielle.

 

Terroristeilla voi tietenkin olla monenlaista taustaa. Ensinnäkin hän voi olla, tai olla olematta turvapaikanhakija. Turun puukkoiskijä ja Tukholman rekkaiskijä olivat turvapaikanhakijoita. Molemmista oli varoitettu etukäteen.

osamaKun taas Brysselin yksi iskijä Ruotsissa 1992 syntynyt syyrialaistaustainen Osama Krayem oli syntynyt Ruotsissa. Krayem syntyi Malmössa syyrialaisten palestiinalaisten vanhempien lapsena. Hän kasvoi Rosengårdissa ja oli jonkinlaisen integraation keulakuva. 2005 hän oli mukana palkitussa dokumentissa ”Ilman rajoja- filmi urheilusta ja integraatiosta”. Filmin nuorukaisesta saa kuvan hyvänä ja rehellisenä nuorukaisena, jonka elämän tehtävänä on potkia palloa.

Terroristi Krayem siis kasvoi potkupallokentällä muiden rosengårdilaisten uusruotsalaisten kanssa. Krayem sai kaiken mitä nuorukainen tarvii elämän alkuun. Koulutusta, pään silitystä ja rakkautta. Hän tuskin on kokenut Malmössa rasismia, sillä hän kasvoi muiden uusruotsalaisten kanssa. Krayem oli siis jos mahdollista, erittäin hyvin sopeutunut ruotsalaiseen systeemiin.

Siitä huolimatta hän lähti 2014 isikseen Syyriaan, jossa oli ainakin vuoteen 2015. Hän laittoi Facebookiin filmejä isiksestä ja kertoi olevansa allahin soturi.

Joskus syksyn 2015 aikana Krayem lähti isiksestä ja palasi Eurooppaan turvapaikanhakijana. Hän tuli invaasiosyksyn aikana Turkista Kreikkaan väärillä papereilla ja esittäytyi syyrialaiseksi Naïm Al Hamediksi. Hän päätyi Belgiaan. Siellä hän aloitti terrori-iskun suunnittelun mm. Salah Abdeslamin kanssa. Abdeslam oli mukana Pariisin marraskuun 13. 2015 tehdyssä iskussa. Osama Krayem oli mukana omassa iskussaan 22. maaliskuuta 2016.

Mikä käänsi kiltin potkupallon potkijan ja Zlatanin fanittajan terroristiksi?

Koraani, imaamit ja islamilaiset opit.

Krayem kuunteli muuatta jemeniläistä ja amerikkalaista imaamia. Mitä syvemmälle hän uppoutui uskonnollisiin teksteihin sitä enemmän hänestä tuli muslimiaikapommi. Mitä enempi hän luki ja kuunteli islamilaisia saarnoja sitä enemmän hän halusi terroristiksi ja lopulta lähti isikseen ja sieltä palattuaan teki terrori-iskun.

Näin ollen vaikka Osama Krayemia olisi kuinka halattu Juhana Vartiaisen ja Jari Taposen toimesta, hänen kääntymistään terroristiksi ei olisi luultavasti muuten voitu estää kuin piilottamalla koraani ja kieltämällä kuuntelemasta imaameja.

20 thoughts on “Poliisi ja politiikko haluavat halata terroristin ehjäksi – toimiiko?

 1. Halaajan täytyy olla nopealiikkeinen, että hän saa radikaalimuslimista haliotteen ennenkuin tämä ehtii leikata kurkun veitsellä auki.

  Ehkäpä halaustekniikoita voisi kehitellä itämaisista itsepuolustuslajeista?

  Radikaali muslimi on tehty halaamista varten. Se tykkää kun sitä halataan.

  1. Onko tässä sittenkin mennyt sekaisin halaaminen ja halal: jälkimmäinenhän on muslimien ”puhtausvaatimus” (paskassa rypeviltä apinaolennoilta!) syömälleen lihalle, joka varmistetaan leikkaamalla tajuissaan olevalta teuraseläimeltä kurkku auki allahuakbaria joikuen.

   Menettely rikkoo ainakin Suomessa lain vaatimia teurastustapoja, mutta ei nyt juututa tällaisiin pikkuasioihin. Eiväthän ne muslimeja muutenkaan koske? He siis saapuvat maahamme ryhtyen rakentamaan kalifaattia niin pyssyin, pommein, scanioin kuin kurkunleikkuiden kera.

   Meillä on näistä nähty vasta viimemainitut, mutta jahka tässä odotellaan, tottapa näemme loputkin. Niitä odotellessa voivat kaikki tulevat uhrit lohduttaa itseään Hyvän Ihmisen statuksestaan: onhan heidät sitten halal-uhrattu heidän uusien johtajiensa, afgaani-, arabi ja somalijätkien Allahin pedofiiliprofeetta Muhammadin oppien mukaisesti!

 2. Ei tunnu Taposta huolettavan, että Turun terroristi ”opiskeli” suomalaisten lasten keskellä. Suomalaisilta vaaditaan puhtaat rikosrekisterit kaikissa viroissa, joissa on alle kilometrin päässä lapsista – ja sitten yhtäkkiä on aivan ok, panna aikuisia miehiä, joista ei tiedetä mitään muuta kuin, että osa on varmuudella sotarikollisia, lasten joukkoon! Mikä helvetti näitä Taposia vaivaa?!

  1. Aika monta suomalaista on nämä halal lihalla ruokittavat tappaneet, siitä lähtien kun niitä entisestä” ihannemaasta” Neuvostoliitosta alkoi Suomeen valua.Suomalaiset ei ole taineet minun tietojeni mukaan ainuttakaan näitä tappaa.Kommunistinen Neuvostoliitto keikahtaessaan aiheutti sen,että sen entiset kommunistioppilaat esim somalit alkoivat etsiä uutta ylläpitäjää.Ja kas kummaa,sehän löytyikin ihan siitä rajan takaa hölmöläisten maa Suomi.

 3. Polpo on terroristi.Tuon kusipään viimeinen työpäivä poliisina on syytä olla maanantaina.Ei kiinnosta mitkään selitykset.Tuon kusipään on mentävä.Heti.

  1. Ei se mene minnekään ennen kuin me kansalaiset vaihdamme hallituksen sellaiseen, joka ajaa Suomen kansan ja valtakunna asiaa. Unkarissa on sellainen, koska unkarilaiset äänestivät sellaisen valtaan ja haluavat sen siinä myös jatkavan .

   Niin voimme tehdä mekin keväällä 2019 eduskuntavaaleissa, jos niin haluamme. Ei ole sen vaikeampaa. Meistä se on vain kiinni.

   1. No ei tässä nyt vuositolkulla ryhdytä odottelemaan ja katselemaan tuollaista joukkomurhaajien paapojaa.Jos kansalaisten turvallisuus on tosiaan tuollaisten paskajätteiden käsissä se on sitten parempi ottaa niistä omiin käsiin.

 4. Sotarikolliset naisten ja lasten murhaajat saavat etuilla asuntojonoissa, saavat kalliit kämpät ilmaiseksi kalusteineen, discorahaa, ilmaisia lippuja joka paikkaan. Nämähän ovat tärkeämpiä kuin Mannerheim ristin sotilaat! Kannattaa oikeesti sanoa rajalla että ei mitään vitun asyl paskaa vaan että I RETURN FROM SYRIA, I WAS IN ISIS! Niin saa kuninkaan kohtelua. Mahtaa jätkiä naurattaa kun joutuvat sitten jonkin ymmärtäväisen kuraattorin puhutteluun jossa keskustellaan mitä kaikkea terroristi saa ilmaiseksi jos lupaa ettei tapa Suomessa ketään. HERÄTKÄÄ NYT SAATANA! SOTARIKOLLISET SOTAOIKEUTEEN MAASSA JOSSA RIKOKSET TEKIVÄT! Tottakai ilmainen kolmio Turun keskustassa kiinnostaa enemmän kuin Syyrian tai Irakin joukkojen teloituskomppanian edessä seisoskelu paskat housussa. VITTU TÄMÄ MUSLIMIEN PERSEIDEN NUOLESKELU ON JO KAMMOTTAVISSA MITTASUHTEISSA! Yksikään muslimi ei ole tehnyt yhtäkään tekoa mistä olisi länsimaille minkäänlaista hyötyä ikinä koskaan. eikä tule tekemään. Muslimit ovat jätettä. Älykääpiöitä, loukkaus ihmiskunnan kehitystä kohtaan. Kaikki muslimit ulos Euroopasta, piste.

  1. Kriminaalipsykologi Jaana Haapasalo on jo ajat sitten ehtinyt esittää tätä aivan vakavissaan, samoin kuin metsästyksen kieltämistä. Rikolliset ovat hänen mielestään yhteiskunnan viattomia uhreja, kun taas metsästäjät hän diagnosoi reippaasti mielenterveysongelmaisiksi, vaikka hänellä ei psykologina ole minkäänlaisia diagnosointioikeuksia. – Mikäli joku ei vielä tiedä, kerrataan nyt:

   psykiatri on erikoislääkäri, joka on valmistunut lääkäriksi ja erikoistunut psykiatriaan, eli hoitamaan mielenterveyteen liittyviä sairauksia.

   Pysykologi on käyttäytymistieteilijä, joka on kouluttautunut tutkimaan ihmisen korvien välisiä mielenliikkeitä, jotka saavat hänet käyttäytymään niin kuin käyttäytyvät.

   Psykiatri ja psykologi eivät ole millään tavalla rinnastettavia. Psykologi ei ole mikään lääkäri. Hänen koulutuksensa on vain murto-osa yleislääkäristä, saati psykiatrian erikoislääkäristä.

   Nämä asiat menevät sekaisin monella kadunihmisellä, enkä ketään siitä moiti: psykologit nimittäin eivät ole millään tavalla aloitteellisia purkamaan tätä yleistä väärinkäsitystä. Päinvastoin heille sopii oikein hyin suuren yleisön luulevan heidän olevan lääkäreitä, ja tätä he myös mielellään hyödyntävät julkisessa sanassa.

 5. Jos typeristä lausunnoista sakotettaisiin, kumpaisenkin tili tyhjenisi. Notkuisivat sossun luukulla ruokarahaa kerjäämässä.

 6. Mistäs tässä nyt oikein on kyse?

  Sen porukan, joka tätä matuaaltoa pyörittää Suomessa, Ruotsissa, kuten muissakin Euroopan ”sivistysmaissa”, tarkoituksena on ensin luoda korkeat odotukset luonnostaan agressiivisen käytöksen omaaville matuille. Eli haetaan lentokentältä, ilmaiset asunnot, rahaa taikaseinästä, ruoka valmiina, taksikuljetukset kauppaan, siivous ym. ym. hotellipalvelut. Jossain vaiheessa kun esim. Ruotsin ja Suomen yhteiskunta väistämättä romahtaa kun ei enää kestä tätä massiivisesti kasvavaa taakkaa, matujen standardiodotukset ovat jo siinä vaiheessa äärimmäisen korkealla. Yhtäkkiä vedetään matto pois alta eikä jäljelle jää mitään. Tästä alkaa suunnitellusti raivoisat mellakat ja yhteiskuntajärjestelmän romahdus.

  Tämä on tarkoituksenakin ja osa paljon suurempaa geopoliittista kuviota. Katsokaa kuka pyörittää ja syytää rahaa näille NGO:ille Välimerellä ja pyörittää rekrytointikampanjaa Saharasta etelään. USA:n puolustusministeriö uusin 2012 doktriini puhuu eurooppalaisten maiden yhteiskunnallisesta romahtamisesta 2028 mennessä (ikään kuin se oli jo ennalta suunniteltu, jo ennen suurta ensimmäistä matuaaltoa 2015 kesällä), joka luo sitten edellytykset sotilaalliselle interventiolle/miehitykselle. Poliitikot ja ministerit vain pelaavat tämän pussiin ja saavat matkan varrella muutamia keksinmuruja palkinnoksi matubisnesten/lahjusten ym. muodossa. Myös Suomen mamuvirasto laati jo massamuuttoa varten suunnitelmia jo lähes vuotta aiemmin.

 7. Ei ole Vartiainenkaan ihan tässä maailmassa: jos ihminen lähtee joukkomurhaamaan toisia ihmisiä, niin sen jälkeen on aivan se ja sama, onko ollut tuuliajolla vai ei. Ihan samalla tavalla voimme miettiä, olivatko kouluampujat koulukiusattuja vai mitä, mutta ei se sitä tekoa anteeksi anna – ja ihan viimeiseksi aletaan ymmärtämään ja pannaan nuorempien lasten sekaan. Mutta sama mies näki lukutaidottomissa kehareissa, joista puolet liikkuu säkissä, valtavan voimavaran, jotta ei kai tässä jaksa enää mistään yllättyä.

 8. Kyllähän ISIS:n päänkatkoja eheytyy kun saa pullahaleja palattuaan häntä koipien välissä teurastusmatkaltaan. Vartiainen näyttäköön mallia ja majoittakoon muutaman tuuliajolla olleen poloisen pullahalien kera. Jos ne nyt sitten sattuvat leikkelemään koko Vartiaisen perheen riekaleiksi niin ei saa antaa pelolle valtaa ja vihaan ei pidä vastata vihalla, me tienataan tällä ja multikulti on rikkaus. Mulla ei muuta.

 9. Taponen tykkää, kun aikuiset äijät pyörivät lasten kanssa, mitähän se kertoo Taposesta? Kenen pitäisi suvaita Taposen ihania terroristeja? Lasten vanhempien?

 10. Vartiainen sairastaa jotain harvinaista aivosairautta jota ei ole vielä lääketieteelisesti diagnosoitu. Oireisiin kuullu valtava nykiminen ja innostuminen puhuttaessa köyhien kyykyttämisestä. Myös matu fantasiat ja heidän käyttämistä matalapalkka alan luomiseen suomen työmarkkinoille kuuluu sairauden harhoihin.

 11. Harmi että Taposia ja Vartiaisia ei ollut 30-40 luvulla, niin olisivat kertoneet juutalaisille että ei heidän tarvitse kun vaan halia natseja niin he olisivat säilyttäneet henkensä.

 12. Tämä alkaa mennä jo liian pitkälle. Isikseen liittyjälle lyödään ensiksi satsi huumeita käteen, näin saadaan nöyriä aivopestäviä, jotka tekevät mitä tahansa saadakseen seuraavan satsin. Ties mitä kamaa Isis oikeasti valmistaa. Nämä tarvitsevät ihan ensiksi huumeista vieroituksen eikä ole lainkaan varmaan onko näistä ikinä eläjiksi eikä missään tapauksessa saa päästää edes kadulla kulkemaan saati sitten koulun penkille lasten sekaan, herra varjele!!! Tutun psykologin mukaan ihmisellä on ennestään ollut ongelmia, henkisesti rikki. Tarvitaan pitkäkestoista terapiaa, jopa parikymmentä vuotta. Eikä tuloksesta ole takuita.

  Sitä paitsi nämähän on sotarikollisia, jotka pitäisi lähettää perse edellä Irakiin, kuoleman tuomion uhalla, jossa Irakilaiset saavat tuomita rikoksista irakin kansaa kohtaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.