Tukholman poliisi on eristänyt puoli Rinkebytä

0

 

Tukholman poliisi on eristänyt puoli Rinkebytä. Tiedotteessaan Järvan poliisi kertoo, että alueelta on löytynyt ”vaarallinen iso esine”, jonka pois vieminen on haastavaa ja vaarallista puuhaa.

Poliisi ei kerro tarkemmin mistä on kyse, mutta luultavasti itsetehdystä pommista, jonka purkaminen ja poisvieminen toteutetaan hyvin turvallisesti.

18 thoughts on “Tukholman poliisi on eristänyt puoli Rinkebytä

 1. Vaarallinen iso esine..Sen täytyy olla täysikasvuinen sianruho joka on julmasti vaarantanut parempien ihmisten terveyden ja elinympäristön tavalla jota voi verrata vain hiroshiman tuhoon.

  1. Ai Ruotsissa vai :-)?! Vissiin he eivät sitten myyneet tarpeeksi rautamalmia ja SKF:n kuulalaakereita natsi-Saksalle, joten ”Aatu-vainaa” oli pakotettu pudottamaan pommeja Ruotsiin [sarkasmi]…

 2. Onko kaverit rakentaneet sinne kaikessa hiljaisuudessa ”Stalinin urut”? Jos katsoo hiekaamaan asukkaiden sota-videoita niin niiltä ei kauaa mene kun ne rakentaa minkä tahansa aseen. Rynkyn lukkokin syntyy parin minuutin puuhastelulla. Ja Stalinin urkujen tekeminen vaati pari päivää.

  Kaikkea rakennetaan kunhan saadaan malli mistä tehdä.

  1. Hyvä huomio: kun täytyy kehittää jotain veemäistä tai kusettaa etuuksia, taidosta ei tunnu olevan puutetta. Samaan aikaan lukutaidon hankkiminen voi olla liikaa vaadittu.

 3. Putin ajanut karille sukellusveneellään. Tai sitten Kimin pommi tullut väärään suuntaan.

  1. Jollet pahastu, niin varastan tämän kommenttisi!

   Eikös se aikaisempi ”tovaritshien” sukellusvene joutunut karikolle Karlskronan edustalla joskus silloin kultaisella 1980-luvulla? Ja tietenkin neukku-sukellusveneen navigointisysteemi kompasseineen oli kärsinyt vahinkoja, joten sen takia he ajoivat ”hassusti” karille. Kaiken kaikkiaan nolo keissi Itänaapurille

   1. Ehkä vekkuleinta tuossa tapauksessa oli Pravdan uutinen: Amerikkalainen sukellusvene häiritsee kalastusta Ohotan merellä.

 4. Taisi olla ns. väärä hälytys, mutta eiköhän tuosta joku paikallinen saa inspiraatiota ja poliisi saa ravata tuolla alvariinsa.

 5. ”vaarallinen iso esine”, jonka pois vieminen on haastavaa ja vaarallista puuhaa. Olikohan se 170 senttinen blondikantaruotsalainen joka oli pari folkööliä juoneena tullut siihen tulokseen että menee yksin kännipäissään korjaamaan ruotsin ongelmia?

 6. Varmaan joku isänmaallinen ruotsalainen heilutellut Ruotsin lippua. Vakavan rikollisuuden yksiköt palokuntineen laitettu sitten paikalle. Robotti joutui tekemään kiinnioton kun kukaan ei uskalla koskea noin vaaralliseen äärinatsiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.