Korjaus aiempaan Evitskogia käsittelevään juttuun

13

vastaanottokeskus-evitskog3_0

Korjaus aiempaan juttuun. Evitskogin vokkia käsittelevässä jutussa olin ottanut virheellisiä kuvia Aavaranta hotellista, joka on eri laitos kuin itse vastaanottokeskus.

Evitskogin tilat eivät siis ole niin prameat kuin jutun tulleissa kuvissa annetaan ymmärtää. Alla kuva paikasta Viisykkönen lehdestä.

Pahoittelemme erehdystä.

aavaranta-markus-ulan

Advertisements

4 thoughts on “Korjaus aiempaan Evitskogia käsittelevään juttuun

  1. Hatunnostonarvoinen nopea asiavirheen korjaus PT-Medialta. Olisi siinä Turun Sanomilla ja muillakin valtamedian edustajilla opittavaa.
    Toisaalta varsin monta ”oikeaa” hotellia on ollut matujen tuhottavina niin Suomessa kuin Ruotsissakin ja moni hotellinomistaja on katunut sopimuksen tekemistä maahanmuuttoviranomaisten kanssa. Remonttikustannukset kovemmat kuin ahneen kevyesti tienatut ansiot.

  2. Vanha media ei olisi tuotakaan korjannut. Olisi vaan kertonut unohtaneensa viitekuva sanan.
    Ylen TV uutiskuvista tiedämme, että nainen ja lapsi kuvassa tarkoittavat todellisuudessa matumiesjoukkoa. Tämän Yle on opettanut meille.

  3. On todellakin liian hyvä.Suosittelisin ihan telttaa ja mahdollisimman nopeaa käännytystä kotipuoleen.Sääli,että tuohonkin petiin on käytetty metsiemme hyvää puuta.Lattiallakin tulee uni yhtä hyvin.Siis nyt vaan reppu selkään ja kohti kotia.Siellä jo omaiset oottaa sankareita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.