Mainokset

Laittomilla muslimeilla tänään laajoja mielenosoituksia Helsingissä

Laittomat muslimit pitivät tänään laajan mielenosoitusprotestin Helsingin keskustassa. Yksi kulkue pysähtyi Tuomiokirkon eteen rääkymään stop diporteissonia. Lisäksi Esplanadilla huudettiin irakisnotseiffiä. Myös Kolmen sepän patsaalla ”talonrakennuspuuhissa” oli tapahtumaa. Ylläolevat kuvat Kolmen sepän patsaalta.

Nyt tällä joukolla, joka lähettää näitä filmejä livenä, on tiivis yhteys Ruotsin muslimeihin. He pitävät monta kertaa päivässä julkisia kiihotuspuheita keskenään. Tietenkään arabian kieltä ei voi ymmärtää, mutta seasta voi erottaa yksittäisiä sanoja kuten deportation, Helsinki yms.

 

 

Ne ovat siis tulleet laittomasti maahamme. Ilman mitään papereita. He ovat saaneet tähän asti kaiken ilmaiseksi. Nyt he vaativat loppuelämän kestävää täysylläpitoa.

Mainokset

19 Comments on Laittomilla muslimeilla tänään laajoja mielenosoituksia Helsingissä

 1. Jarppa // 11/09/2017 20:51 // Vastaus

  Ei muuta kuin rääkyvät loiset piikkilankojen taakse rääkymään ja paskaa puuroa syömään. Pois pääsee vain poistumalla maasta samantien. Näin toimitaan sivistysmaissa Kaakkosaasiassa, geelitukat olisivat jo aikoja sitten häipyneet sinne mistä tulikin.

  Tykkää

 2. Timppa100 // 11/09/2017 20:56 // Vastaus

  Totta helkatissa nämä mielenosoittaa. Osa heistä on taatusti rikollisia, joille Irakissa on kotiseudulla sanottu, että takaisin ei ole tulemista.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 11/09/2017 22:00 // Vastaus

   Mitä todennäköisimmin juurin näin. ”Arabikevään” yhteydessä epäilemättä lukuisia vankiloita ja vankimelisairaaloita tyhjennettiin yleisen anarkian ohessa kautta Pohjois-Afrikan, Irakin ja Syyrian.

   Näiden maiden viranomaiset saattoivatkin keksiä tehdä saman tempun kuin Castron hallitus Kuubassa vallankumouksensa jälkeen: siellä vankilat tyhjennettiin tarkoituksella ja asukkeja komennettin painumaan pakolaisiksi Floridaan. Heillähän oli jopa Geneven pakolaissopimuksen mukainen oikeus turvapaikkaan: jos heidät palautettaisiin, se tietäisi varmaa ja välitöntä teloitusta.

   Toimenpidettä nimitettiin hauskasti(?) ”vessan vetämiseksi Floridaan”. Muslimimaat voisivat vielä varmistaa, ettei Euroopasta palautettaisi niihin enää ketään vain ilmoittamalla, että he mielellään vastaanottavat jokaisen palautettavan – ja teloittavat nämä välittömästi.

   Palautettavien saattajat otettaisiin vieläpä teloituksen todistajiksi, kun palautetut kuskattaisiin lentoasemalta vähän syrjemmälle ja ammuttaisiin läjään. Lopuksi pyydettäisiin vielä kuittaus paperiin, jossa vahvistavat teloitukset tapahtuneiksi ja sitten turvallista kotimatkaa -toivotuksen kera vapisevin jaloin paluulennolle kertomaan näkemästään ja kokemastaan.

   Tällä he varmistaisivat itse asiassa jokaiselle lähi-itäläiselle ja pohjoisafrikkalaiselle ikuisen elatusautomaatin Euroopassa. Korjaan: Länsi-Euroopassa; Visegrád-maat kun eivät heitä jatkossakaan huolisi, ja jos huolisivat vain hylätäkseen turvapaikkahakemukset – luulenpa, että myös palauttaisivat! Näin lähetettäisiin se viesti toiseenkin suuntaan.

   Tykkää

 3. Nimetön // 11/09/2017 21:05 // Vastaus

  Ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa.

  Tykkää

 4. Veikko P. // 11/09/2017 22:11 // Vastaus

  Kotiin huutamaan joka iikka. Jos nuo saavat jäädä, meneo on aina samanlaista kun haluavat jotain.

  Tykkää

 5. Jumala on kuuro toisille // 11/09/2017 22:57 // Vastaus

  Mölyapinat sai taas torikokouksen aikaiseksi. Jos ei oteta huomioon lämmintä paskaa, niin juuri muuta ne eivät saakkaan aikaiseksi. Mutta mölytä ne osaa. Koska muulla tavalla ne ei osaa kommunikoida. Kai ne luulee että se joka huutaa kovimmin on oikeassa.

  Yksi lapsi totesi osuvasti:”Onko niiden jumala kuuro kun niiden pitää huutaa?”

  Tykkää

 6. Kuinka sen sanoisi? // 11/09/2017 22:59 // Vastaus

  On vihapuhetta, jos sanoo tuon kaiken vituttavan. Pakko sanoa, että pelkästään kyrpii kaiken vitutuksenkin edestä.

  Tykkää

  • hallelujaa // 13/09/2017 23:27 // Vastaus

   Vihapuhetta tai ei, mutta nuo minua vituttava vituttava vituttava ja vituttava.
   Saatana tuomoset paskaporukat hilluvat Suomen kaduilla.Ei ole väärin sanoa,
   että vituttaa ja raskaasti.

   Tykkää

 7. Hornsmith // 11/09/2017 23:54 // Vastaus

  Nämä pallerot eivät erityisemmin pidä kasvojensa menettämisestä, eivätkä siitä, että voimaansa ei arvosteta. Näiden mielenosoitusten liepeille pitää koota kunnolla porukkaa ja näille pitää nauraa oikein sydämensä kyllyydestä. Kunnon raikuvaa röhönaurua isolla joukolla. Nauretaan nämä ulos maasta!

  Liked by 1 henkilö

 8. Tollaiset huutajat nopeasti pois suomesta Huutaavat kolmea sanaa joita ei täällä ymmärretä Ovat olleet ruokittavana toista vuotta eivätkä kolmea sanaa ole oppineet Ripeyttä vain palautuksiin

  Tykkää

 9. Get TFOOH // 12/09/2017 02:55 // Vastaus

  We REALLY don´t care if Iraq and Afghanistan are safe or not!

  Tykkää

 10. Valtsu // 12/09/2017 03:11 // Vastaus

  Mitenhän se saattoikin kääntyä niin, että syyrialaislapset muuttuivat matkalla irakilaisiksi hiustaiteilijoiksi? Varmasti hieno taiteenlaji, mutta on outoa olla maksajapuolella, kun ei ole itse koskaan niin hirveästi jaksanut geelien ja lakkojen kanssa läträillä.

  Tykkää

  • Tötterötaide // 12/09/2017 09:45 // Vastaus

   Sama koskee entisiä iranilaisia, nykyään afghanistanilaisia hiustaiteilijoita. Meillä on kauhea matukampaamobuumi edessä ja kotimaiset yrittäjät menossa konkkaan.

   Tykkää

 11. Afgaani rääkyy, makin halua tulvapaikkaa, toinen tekee performanssin hirttätymisestä liian pitkällä ja heikolla narulla ja migri myöntää heti. Myös Sipilä haluaa nostaa kiintiön heti 10 000/vuosi

  Tykkää

 12. Nimetön // 12/09/2017 07:36 // Vastaus

  Mitähän hirveyksiä noi on tehnyt,kun ei uskalla mennä irakiin takas.Murhattu on ihmisiä varmasti.Piilossa ovat perkelet täällä.Nyt pitäs ottaa kuvia ja lähettää irakiin kuvia,että täällä ne murhamiehet on.Tulkaa ja hakekaa ja tappakaa.

  Tykkää

 13. Miksi laittomat maassaolijat saavat öykätä kaduillamme? Demokratia vain kantiksille. // 12/09/2017 11:18 // Vastaus

  ”Tuhoamme länsimaisen demokratian länsimaisen demokratian avulla”. Tästä juuri on kysymys. Osoitetaan mieltä ja mäikätään ja häiriköidään koska demokratia antaa siihen oikeuden:

  https://detgodasamhallet.com/2017/07/01/7994/

  Tykkää

 14. Nimetön // 12/09/2017 13:05 // Vastaus

  säälittävää!!!!lapset etulinjaan,säälikortti esillä.

  Tykkää

 15. Itämaan // 12/09/2017 19:57 // Vastaus

  Staat dipoteissöns.

  Tykkää

 16. Tarja-Maria Haapasaari // 12/09/2017 22:30 // Vastaus

  Missä on vastapuoli ? Tienaamassa rahaa näille loisille tietenkin. Missä on päättäjät, jotka ottavat vastuun tästä ? Ei missään, kun meillä ei ole Suomessa yhtään ainuaa päättäjää, joka ottaa vastuun tästä loputtomasta teatterista! Suomi on mädätetty piloille, niinkuin Ruotsikin ja loppua ei näy jos kukaan ei nosta kissaa pöydälle välittömästi!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: