Ruotsi johtaa kirkkaasti Pohjoismaista turvapaikkamaaottelua

13

Pohjoismaisessa turvapaikkamaaottelussa Ruotsi johtaa selvästi. Ruotsiin on tullut kuluvan vuoden 2017 aikana 16 596 turvapaikanhakijaa joten Ruotsi on selvä humanitäärinen suurvaltio.

Suomi on toisella sijalla 3 560:llä henkilöllä, Norja kolmantena 2 865:llä henkilöllä ja kunniamaininnan saa Tanska saadessaa 1 918 turvapaikkahakemusta.

Kaikkien maiden top-sijoilla killuvat samat maat Irak, Syyria, Eritrea ja Afganistan hiukan eri järjestyksessä. Suomi poikkeaa siinä, että Suomeen haetaan turvapaikkaa Venäjältä, jota ei tapahdu muihin maihin merkittävästi..

Kaikkiin maihin sotaa ja vainoa paenneet ovat enemmistöltään miehiä. Suomessa turvaahakeneista miehiä on noin 68 % ja Ruotsissa 60 %.

 

Kuvakaappaus 2017-09-11 13:23:44
Ruotsin, Suomen ja Norjan tulijamäärä on 1.9.2017 mennessä kun Tanskan tulijamäärä on 31.7. mennessä. Lukuihin ei ole laskettu ns. perheenyhdistämiohjelman avulla tulleita.

Lähteenä kunkin maan maahanmuuttoviraston tilastot:

Ruotsi

Suomi

Norja

Tanska

 

Advertisements

14 thoughts on “Ruotsi johtaa kirkkaasti Pohjoismaista turvapaikkamaaottelua

 1. Ei taida tämä ruotsistanin toinen suurvaltakausi jäädä historiaan kovinkaan kunniakkaissa merkeissä.Yhteistä edellisen kanssa on että tapattavat taas toimillaan naapureitaankin sitten kun koko tuo heidän korttitalonsa romahtaa.

 2. Mutta kun YK tykkää että Ruotsi toimii oikein!!!

  Miten kovaa pitää näiden ihmisten kalloon takoa ettei tämä ole oikea keino eikä ollenkaan hyvä ajatus? On aivan mieletöntä suvakoida ihmisiä jotka parin sukupolven kuluttua ovat vallanneet koko kulttuurin ja tehneet siitä jotakin aivan muuta.

  1. Taoppas nyt järkeä tuomosen kommunistiporukan päähän, jotka eilen lauantaina mm Tampereella riehuivat. Väkivaltaa vastaan ne muka mieltään osoittavat ja itse riehuvat,
   melkonen ristiriita.Kukaan muu heidän mielestään ei sais mieltään Suomessa osoittaa kun he ja kehitysmaalaiset maahantulijat.

 3. Mitä näistä, lauletaan mieluummin:”We are the World, we are the children! Heijajjaa, Kumbayaa!”

 4. 2450 eli yli 2/3 Suomen hakijoista on miehiä. Ruotsissa miespuolisia 10 016 eli hieman alle 2/3. Mutta siellä kaikista tp-hakijoista 3049 on 0-6 -vuotiaita, joissa suhde menee lähes tasan. Mikä hulluinta, alle 7-vuotiaista 23 on sijoitettu kategoriaan yksintullut lapsi. Huippuosaajia pienestä pitäen!

  Suomen tp-hakijoista 1028 on tullut EU:n sisäisinä siirtoina eli ei ole tarvinnut lompsia Ruotsin tai Venäjän kautta. En tiedä paljonko Ruotsissa.

 5. Jatketaan maaotteluhengessä. Luvut järjestyksessä Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska.

  Syyria: 3306 – 691 – 895 – 494

  Irak: 1237 – 800 – 119 – 72

  Eritrea: 890 – 416 – 787 – 121

  Afganistan: 1171 – 314 – 93 – 117

  Turkki: 592 – 98 – 109 – ?

  Kansalaisuus ei tiedossa: 848 – 66 – 102 – 76

  ”Yksintulleet alaikäiset”: 867 – 106 – ? – ?

  Miesten osuus: 60% – 69% – 59% – ?

  Humanitäärinen suurvalta Ruotsi ”voittaa” kisan murskalukemin. Väkilukuun suhteutettuna Suomi ottaa eniten irakilaisia ja Norja eritrealaisia. Tanskan toiseksi suurin tulijaryhmä on marokkolaiset (197), mutta muuten maltilliset luvut.

  1. No ei se nyt kannata yksin Sipilää ja Orpoa syytellä,sillä syyllisiä on paljon muuallakin.
   Kukaan ei ole myötämielisempi keharien maahantunkeutumiselle kun punavihreä vasemmisto.
   Heillä kun on tarve saada lisää äänestäjiä ja näin saavat,mutta mikä on hinta?

   Vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen mm lausui suorassa tv lähetyksessä näin.

   ”RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN” Kuinka vastuuton on ihminen jolla on tuomoset mielipiteet ?

 6. Mielenkiintoista seurata, kuinka kauan Ruotsin yhteiskunta kestää tätä hulluutta. Nyt on jo kolmas apinatarhakaaosmainen kouluvuosi alkanut monissa kouluissa.

  Kuvittele, että vaikka 13-vuotias poikasi tai tyttösi v. 2015 ei ole käytännössä oppinut mitään kahtena edellisenä vuonna kaaoksen takia ja nyt aloittaa 9. luokan. Tunnit menevät tapellessa tai ahdisteluja vältellessä. Suvakkiopettajian tukevasti sulkien silmät kaikelta paskalta, mitä tunneilla ja välitunneilla etenkin tapahtuu. Jotenkin pitäisi muka valmistautua vaikkapa lukioon…

  Muutaman vuoden päästä on 18-vuotiaita ruotsalaisia, joiden tulevaisuus on pilattu täysin näiden matuapinoiden takia.

  1. Linja-autossa oli taas tunnelmaa eli apinatarhan kokous. Laskin että puolet matkustajista oli arabeja ja mustia ja varsinkin jälkimmäisiä. Kälkätys oli sen mukainen, hiljaista ei ollut sekuntiakaan. Ruotsalaiset pälyilivät vaivihkaa penkkien välistä bussin takaosaan jossa pikkuserkut pitivät mäikkäänsä ilman estoja.

 7. Kolmen viimeisen viikon aikana on Ruotsiin tullut tunki(j)oita 606-685 kpl per viikko ja sekä heinä- että elokuun tulijamäärät olivat suurempia kuin vuonna 2016. Tämä on aivan järjetöntä että tilanteen annetaan sekä jatkua ja pahentua. Kaikki (velka-) rahat menevät matujen veivaamiseen edestakaisin systeemeissä.

  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.