Norjan vaalitulos nähdään Ruotsissa muukalaisvihamielisyyden lisääntymisenä

13

Kuvakaappaus 2017-09-12 14:20:10

Norjan vaalitulosta on keitetty Ruotsissa kitkerässä kattilassa. SVT nosti esille muukalaisvihamielisyyden, joka nyt entisestään nostaa Norjassa päätä. Haastatteluun pääsee muuan syyrialainen pakolainen, joka kertoo, että Edistyspuolueen ja Sylvi Listhaugin johdolla turvapaikanhakijoiden olot pahenevat.

– He varmaan karkoittavat meidät kohta, Mohammad Dawod kertoo SVT:lle.

– Vaikuttaa siltä, että Edistyspuolue haluaa tehdä turvapaikanhakijoille mahdottomaksi tulla Norjaan, Dawod, jatkaa.

Mohammad Dawod kertoo, että hän ja monet turvapaikanhakijat ovat nyt peloissaan ja näkevät tuleivaisuudennäkymät ei niin valoisana. Jo nyt Dawod ja monet sotaa paenneet elävät kolmen kuukauden jaksoissa, jonka verran oleskelulupa on kerrallaan voimassa. Syyrialainen kertoo, että hän kokee depressiota ja on etsinyt apua psykologilta.

– En toivo mitään muuta kuin saada päätöksen ja Norjasta tulisi uusi kotimaani.

Edistyspuolueen yksi kansanedustajista Christian Tybring-Gjedde sanoo, että Muhammadin ja muiden maahantulijoiden vaikututs Norjaan on huolestuttava:

– Voimme jo nyt nähdä kuinka kulttuurimme joutuu kaltoinkohdelluksi tietyillä alueilla. Norjalainen kulttuurimme on poispyyhkäisty jo parissa sukupolvessa.

Mohammad Dawod taas on peloissaan tällaisesta retoriikasta.

Advertisements

10 thoughts on “Norjan vaalitulos nähdään Ruotsissa muukalaisvihamielisyyden lisääntymisenä

 1. Eikö ole erikoista että nämä muukalaiset vihastuva demokratian toteutumisesta? Ja sitten ne hyökkää avoimesti arvostellen äänestäjiä. Muukalaiset suuttuvat mutta heidän aivopierunsa ei hetkauta kantaväestöä. No, ehkä muukalaiset ymmärtävät nyt lähteä maasta pois kosak heistä ei sielä pidetä.

  Toisaalta, suomalaisella ei ole mitään ongelmaan olla Norjassa. Ei lomalla eikä töissä. Kunhan ei vahingossakaan satu arvostelemaan hiihtojoukkuetta tai hiihtäjiä. Siinä ne on fanaattisempia kuin saksalaiset jalkapallosta.

  Toisaalta, ei minua ole kukaan kehoittanut Saksastakaan lähtemään pois. Vaikka sieläkin olen saunut vuosia muukalaisena.

 2. Muhiksella aivan turhat pelot. Ei Norja tule tekemään mitään suuria kiristyksiä. Edistyspuolue on samanlainen valekansallismielinen puolue, mitä Perussuomalaiset. Sen tehtävä on ainoastaan kerätä ääniä kansallismielisiltä ja estää norjalaisten radikalisoituminen.

  1. Edistyspuolueen kannatus hallituksessa olisi romahtanut, jos olisivat pettäneet keskeisimmät tavoitteensa. Onneksi nykyisessä Perussuomalaisissa valekansallismieliset häipyivät oma-aloitteisesti.

 3. Psykologilta varmasti voi hakea apua, mutta psykiatri olisi ehkä parempi? Onkohan tyyppi edes käynyt missään, vai yrittääkö saada säälipisteitä? Pelastakaa tuntematon muslimi, hänellä on depressio!

 4. ”…ja Norjasta tulisi uusi kotimaani.” Eihän tällainen ole mikään oikea turvapaikanhakija vaan siirtolainen. TP-hakija hakee turvaa ja palaa kotimaahansa kun lähtemään pakottava tilanne on ohi. Pelkästään tämän lausumansa mukaan häneltä voitaisiin turvapaikka evätä.

 5. Voimme jo nyt nähdä kuinka kulttuurimme joutuu kaltoinkohdelluksi tietyillä alueilla.

  Ratkaisu: Norjan suuri kansallissankari Anders Behring Breivik ottaa huipputietämyksellään, josta on erinomaiset faktiset näytöt vuodelta 2011, johtaakseen muslimien hävittämisen ensin Norjan, sittemmin eri puolilla planeettaa. Sitten voimme unohtaa koko saatanan aikakauden, jolloin muslimiterroristitorakat levittäytyivät györgyschwatzien rockefellerien ynnä rotschild globalistiroskajoukkojen verirahoilla.

 6. Eihän loiset lähde asunnoista, ellei niitä häädetä sieltä. Meilläkin on jostain kämpästä löytynyt luteita ja aloitettu tutkimukset. Jos loisia vielä ruokkisi, niin ihan varmasti jäisivät ilmaiseksi asumaan lopun iäkseen ja lisääntyisivät niin, että ruokkijat ei mahtuisi enää samaan tilaan. Pää jää siis vetävän käteen, jos ei tehdä radikaalia muutosta ja ajeta elukoita ulos saman tien. Puhun nyt siis vain loisista, en hyötyeläimistä, joista voi olla todellista iloa ja hyötyä, myös veronmaksajille.
  Mieli on pahoitettu norjalaisilla ja syystäkin he voivat tehdä jotain muutosta asiaan.

 7. Ennen kuin vellihousu-Dawod masentuu, peljästyy retoriikkaa ja menee psykologin tykö, vellihousu-Dawod voisi valjastaa koko aivokapasiteettinsa järkeilyyn.
  Järkeilyyn, ei lapselliseen tunteisiin vetoamiseen.

  Dawod hei! Järkeile tätä sanaa: oleskelulupa. Pinnistele nyt, stay with me.
  Se on lupa, LU-PA.
  Kaikilla tuntemillani kielillä se on LUPA. Varmaan norjaksi kans.

  On minullakin oleskeluLUPA, vaan jos Paskastaniassa päättävät ja miliisi tulee kolkuttelemaan, että se on nyt Leso sillä lailla että alas vetään täältä 24 tunnin sisällä,
  niin minä ymmärrän lähteä. Pari kyyneltä saattaa toki tirahtaa.
  Koska paskastaanit ovat niin päättäneet keskenään.
  Minun asia ei ole arvostella heijän keskenään tekemiä päätöksiä siitä, kuka käskee ja määrää ja mitä käskee ja määrää. Ihan itse ne sen päättää, onko MINUSTA heille hyötyä vai haittaa. Toistaiseksi näköjään hyötyä, koska LUPAA on annettu jatketusti.

  Dawod hei vielä! Minä olen jo ehtinyt RAKENTAA sosiaalisen verkoston ja kaivaa oman pikkupoteroni, jota kodiksikin kutsun kaikkine romppeineen.
  Vaan tiiätkös mitä, Dawod?
  Arvaa, mikä on punaniska-Leson ja nokinokka-Dawodin ero?
  Kuule, Dawod, se, että sinä pillität ja voivottelet, pelkäät ja vääntelet käsiäsi.
  Minulla on kaikkien näiden vuosien jälkeenkin toimintasuunnitelma valmiina, että jos vaikka seuraava lupani evätään tai nykyinen vedetään takaisin ja minut karkoitetaan.

  Sinulla ei. Arvaatkos miksi, Dawod? SIllä on tekemistä punaniskaisuuden kanssa…
  Okei, okei. Annan armoa ja sallin sinun järkeillä tuon lupa-asian ensin.
  En vaadi sinua edes niin abstraktia järkeilemään kuin että mikä on turvapaikanhakijan ja työperäisen maahanmuuttajan ero. Sekin on aika oleellista tuossa lupa-asiassa ja siinä, mitä siihen sisältyy silleen. Mutta kuten sanottua, liian abstraktia sulle, Dawod.
  Kai sä Dawod tiiät, mitä tarkoittaa abstrakti, tiiäthän?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.