Mainokset

Solnassa tusinan verran autoja porohommiin

solnabrand-jpg

Solnassa grillattiin useita autoja viime yönä. Huvudstadin kaupunginosassa sytytettiin autokorjaamon pihalla 12 autoa tuleen. Palolaitos sai hälytyksen klo 01.00 aikaan, että paikalla palaa muutama auto. Mutta palomiehet pääsivätkin tositoimiin, sillä tulessa oli 12 autoa.

Kuvakaappaus 2017-09-12 16:22:53

 

Palon pelättiin leviävän korjaamorakennukseen, mutta palo saatiin kuitenkin klo 02.30 aikaan hallintaan. Korjaamorakennuskin kuitenkin sai palovaurioita. Savunmuodostuksen takia poliisi kehoitti ihmisiä pitämään ikkunoita kiinni. Paloalueen ympäristössä on korkeita tiheään rakennettuja kerrostaloja, joten savusta aiheutui asukkailla haittaa.

Mainokset

11 Comments on Solnassa tusinan verran autoja porohommiin

 1. Nimetön // 12/09/2017 16:47 // Vastaus

  hyvinhän ruotsalaiset pärjää uusruotsalaisten kanssa

  Tykkää

 2. Kun ei muuta osaa niin // 12/09/2017 17:34 // Vastaus

  Tuon autonkäristyksen kyllä osaavat ja… siinä se sitten olikin.

  Tykkää

 3. Jaaha ,onkohan Yle .uutisoinut..hah hah ,tämä oli vitsi ,,,sitten kun helvetti jäätyy ,sit varmaan Yleki jotakin muuta kuin matujen ylistystä päivästä päivään..

  Tykkää

 4. Välillä vähän lähempääkin Tukholman keskustaa. Sitä päivää odotellessa että kehitysmaalaisten aivokapasiteetti riittäisi edes mennä polttamaan Södermalmin eliittialuetta eikä omaa naapurustoaan.

  Tykkää

 5. DUMARI // 12/09/2017 18:34 // Vastaus

  Tarvitseeko Suomi täällä jo slkaneita autojen polttajaisia? Matut ulos!

  Tykkää

 6. Polttaa suomalainenkin kokkoja // 12/09/2017 21:10 // Vastaus

  Kyse lienee Touko Aallon hellimästä kansalaistottelemattomuudesta. Taas sai yksityisautoilu iskun. Seuraavaksi siirrytään kaksipyöräiseen ja lopulta aletaan miettimään pyörän keksimistä. Näin se kehitys näyttää rullaavan.

  Tykkää

 7. Syntinen peli // 12/09/2017 21:38 // Vastaus

  Kun autot on poltettu alkaa polkupyörien poltto. Onhan se aika himoja herättävä vehje kun siinä satulassa hingataan. Siksi polkupyöräily on Iranissa naisilta kiellettyä, tai on ainakin ollut.

  Tykkää

 8. paljonkos noita on poltettu tämän vuoden aikana?
  Entä suomessa?

  Tykkää

  • Meillä menee lujaa // 13/09/2017 11:08 // Vastaus

   Ruotsissa on poltettu satoja. Onhan ampumisiakin ollut tänä vuonna jo yli 200 vaikka ”vain” runsaat 30 on kuollut vammoihinsa.

   Tykkää

 9. Täällä Södertäljessä ku palaa auto/autoja niin ei paikallislehdet, eikä edes poliisi kirjoita asiasta mitään, niin tavallista se tänä päivänä täällä on…

  Tykkää

 10. Neuvoja // 13/09/2017 11:04 // Vastaus

  Mitä opimme tästä? Älä vie autoasi korjaamoon missä se voidaan polttaa vaan opettele korjaamaan itse. Pidä myöskin huolta siitä että autosi kulkee riittävän lujaa jotta pääset karkuun kaikilta gangstereilta ja tiepiraateilta jotka saattavat ajaa sinua takaa jos osut väärille alueille. Seisoessaan parkissa auto kannattaa sopivalla pressulla tai kuorella naamioida vaikkapa kiveksi, puskaksi tai santakasaksi etteivät kehitysmaalaiset huomaa sitä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: