Solnassa tusinan verran autoja porohommiin

0

solnabrand-jpg

Solnassa grillattiin useita autoja viime yönä. Huvudstadin kaupunginosassa sytytettiin autokorjaamon pihalla 12 autoa tuleen. Palolaitos sai hälytyksen klo 01.00 aikaan, että paikalla palaa muutama auto. Mutta palomiehet pääsivätkin tositoimiin, sillä tulessa oli 12 autoa.

Kuvakaappaus 2017-09-12 16:22:53

 

Palon pelättiin leviävän korjaamorakennukseen, mutta palo saatiin kuitenkin klo 02.30 aikaan hallintaan. Korjaamorakennuskin kuitenkin sai palovaurioita. Savunmuodostuksen takia poliisi kehoitti ihmisiä pitämään ikkunoita kiinni. Paloalueen ympäristössä on korkeita tiheään rakennettuja kerrostaloja, joten savusta aiheutui asukkailla haittaa.

11 thoughts on “Solnassa tusinan verran autoja porohommiin

  1. Jaaha ,onkohan Yle .uutisoinut..hah hah ,tämä oli vitsi ,,,sitten kun helvetti jäätyy ,sit varmaan Yleki jotakin muuta kuin matujen ylistystä päivästä päivään..

  2. Välillä vähän lähempääkin Tukholman keskustaa. Sitä päivää odotellessa että kehitysmaalaisten aivokapasiteetti riittäisi edes mennä polttamaan Södermalmin eliittialuetta eikä omaa naapurustoaan.

  3. Kyse lienee Touko Aallon hellimästä kansalaistottelemattomuudesta. Taas sai yksityisautoilu iskun. Seuraavaksi siirrytään kaksipyöräiseen ja lopulta aletaan miettimään pyörän keksimistä. Näin se kehitys näyttää rullaavan.

  4. Kun autot on poltettu alkaa polkupyörien poltto. Onhan se aika himoja herättävä vehje kun siinä satulassa hingataan. Siksi polkupyöräily on Iranissa naisilta kiellettyä, tai on ainakin ollut.

    1. Ruotsissa on poltettu satoja. Onhan ampumisiakin ollut tänä vuonna jo yli 200 vaikka ”vain” runsaat 30 on kuollut vammoihinsa.

  5. Täällä Södertäljessä ku palaa auto/autoja niin ei paikallislehdet, eikä edes poliisi kirjoita asiasta mitään, niin tavallista se tänä päivänä täällä on…

  6. Mitä opimme tästä? Älä vie autoasi korjaamoon missä se voidaan polttaa vaan opettele korjaamaan itse. Pidä myöskin huolta siitä että autosi kulkee riittävän lujaa jotta pääset karkuun kaikilta gangstereilta ja tiepiraateilta jotka saattavat ajaa sinua takaa jos osut väärille alueille. Seisoessaan parkissa auto kannattaa sopivalla pressulla tai kuorella naamioida vaikkapa kiveksi, puskaksi tai santakasaksi etteivät kehitysmaalaiset huomaa sitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.