Landskronassa kranaattiharjoitukset yöllä-muutama auto palasiksi

0

M9ZK1uafG0kauD8pY3vJusqtrxI

Landskronassa räjäyteltiin viime yönä kranaatteja. Poliisi sai klo 23.00 aikaan hälytyksen Silverängenin ongelmalähiöön, josta oli kuulunut useita räjähdyksiä.

Paikanpäällä selvisi, että kolme autoa oli räjäytetty pienempiin osiin. Poliisi tutki paikanpäällä tilannetta ja päätti pyytää paikalle pommiryhmän. Tällä haluttiin tarkistuttaa oliko paikalla räjähtämättömiä latauksia.

Aamuun mennessä poliisi siirteli autoja varikolle tarkempaa tutkimusta varten. Sinikantiseen vihkoon kirjailtiin nimike törkeä vahingonteko.

Kuvakaappaus 2017-09-13 09:06:37

12 thoughts on “Landskronassa kranaattiharjoitukset yöllä-muutama auto palasiksi

 1. Otsikko sattuu paikalleen. Kysymys on nimenomaan harjoituksesta, jolla valmistellaan tehokkaampaa toimintaa. Nyt paukkuvat dynamiittipötkyt ja käsikranaatit. Seuraavaksi ammutaan singolla, jolla jo ohittaa vartioinnitkin.
  On siinä vielä sinikantiseen kirjoittamista.
  Dagens Nyheter kertoo, että poliisi ei ehdi tutkia raiskauksia, vaikka sille vietäisiin tekijän nimi.
  Jos Ruotsi lakkauttaisi poliisin ja armeijan, sille jäisi enemmän resursseja ”kotouttamiseen”…

 2. Eivät tainneet landskronalaisetkaan tajuta, mitä tekivät, kun Refugees Welcome -kylttien kanssa pönöttivät hyvinä ihmisinä – tuskin tajuavat vieläkään.

 3. Ennen muinoin poliisi tuli ja tutki rikokset. Sitten asiat menivät siihen jamaan että poliisi ei enää vaivautunut edes paikalle tai jos tuli niin ei tehnyt mitään. Meilläkin oli talon kellarissa murto jossa noin kymmeneltä asukkaalta oli häkki murrettu ja tavaroita varastettu. Poliisi tuli paikalle mutta sanoi vain: ”Tämän saatte ratkaista itse!”. Mitähän sillä tarkoitti?

  Tulevaisuuden scenario on se etteivät poliisit tällaisia räjäytettyjä autojakaan tutki. Kansalaisille on jo hyvissa ajoin jaettu työmateriaalia. Kun paukku tulee, kansalaiset valokuvaavat kännyköillään todistusaineistoa ja keräävät muovipusseihin autonpaloja poliisin ohjeiden mukaan ja lähettävät poliisille pussissa tai paketissa paukusta riippuen. Sitten jännätään miten käy, vähän niinkuin veikkauksessa tai lotossa.

  1. Päivän Hesarissa kerrottiin, että Meri-Rastilan oppilaista 41 % valitsee peruskoulussa islaminopetuksen ja 35 % kristinuskon ja loput sitten elämänkatsomusta tai vastaavaa. Etta jos Itä-Helsingissä satut asumaan, niin kannattaa pitää joka kodin todiste- ja pomminpurkusetti valmiina.

 4. Sehän vaan vaatii Ruåtsalaisilta totuttelua.että osaavat suhtautua pommeihin ja kranuihin.Luotiliivit ja kypärät päälle kun kauppasn ja töihin menee.kyllä se siitä..

 5. Miksi muuten niiden pitää polttaa autoja? Miten autot ovat heitä vahingoittaneet? Onko tähän olemassakaan vastausta?

  1. En tiedä mistä yleinen tuhoamisvimma johtuu, mutta autot valikoituvat kohteeksi koska niitä löytyy aina paljon, kiinnijäämisriski on olematon ja niistä aiheutuu iso omaisuusvahinko ja vitutus omistajille, kun eivät pääse vapaasti liikkumaan.

 6. Edelleenkin.Montako tuollaista pikku sattumusta pitää tapahtua että sitä voi alkaa kutsumaan jonkinasteiseksi aseelliseksi konfliktiksi?Nuo ovat kuitenkin sotilasaseita ja noita tapahtuu käytännössä jo lähes päivittäin.

  1. Niin monta että Sverigedemokraterna saa 67 % äänistä. Sitä ennen ei ole syytä odottaa muuta kuin tilanteen jatkuvaa pahentumista.

 7. Lakinimikkeitä tulee muuttaa rankemmiksi samoin rangaistuksia ja maastakarkoitus tehtävä normiseuraukseksi. Nyt tekijät luottavat siihen etteivät jää kiinni ja jos jäävät niin rapsut ovat niin lievät että se riski otetaan.

  Lööperin hallitus aikoo nyt syytää ison kasan rahaa oikeuslaitokseen ja tulliin. Eikö olisi parempi laittaa rajat kiinni ja rikolliset matut ulos maasta niin voitaisiin nekin rahat käyttää hoitoon, kouluun, infraan jne. Nyt ne rahat menevät vain omien poliittisten virheitten paikkaamiseen eivätkä ne silti riitä eivätkä tule koskaan riittämään. Jos ei matuja olisi mielenmäärin otettu maahan ei rikollisuuskaan olisi mielinmäärin kasvanut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.