Mainokset

Ruotsin sairaaloiden ja terveyskeskusten uhkatilanteet vain lisääntyvät

karolinska_akuten.png

Tilanne Karoliinisen sairaalan pihalla. Kymmenpäinen uusruotsalaisten joukko pyrki sairaalaan sisälle katsomaan ammuttua veljeä.

Malmön terveyskeskusten suurin ongelma tällä hetkellä on gangstojen harrastama monenlainen uhkailu ja uhoilu. Erityisesti Malmössä tämä katsotaan sellaiseksi ongelmaksi, että henkilökuntaa vaatii toimia.

Erilaisia ongelmakäyttäytyjiä on ollut ennenkin. Sellaisia ovat olleet mm. mielenterveyspotilaat ja päihdeongelmaiset tai jos henkilö on ollut tyytymätön hoitoon. Mutta nyt kyseessäoleva trendi on aivan erilainen luonteeltaan eikä sairaanhoitohenkilökunta osaa suhtautua siihen.

Uusruotsalaisten rikollisjengien keskinäinen ammuskelu ja siitä seuraava hoitotoimi terveyskeskuksissa johtaa siihen, että sairaaloihin saapuu kymmenpäisiä jengejä tervehtimään loukkaantunutta veljeään. He käyttäytyvät siten, että se aiheuttaa pelkoa potilaissa ja henkilökunnassa. Uusruotsalaisilla on usein näkyvästi luotiliivejä päällä, pistoolinperä saattaa törröttää housunkauluksesta tai käsissä pidetään vieteripamppuja.

Vierailijat saattavat ihan lämpimikseen uhkailla henkilökuntaa. ”Me otetaan selvää missä asut”, ”Sut tullaan tappamaan” jne. Varsinkin aulan infopisteen henkilökunnalle tällaiset uhkailut ovat jokapäiväistä.

Uutena trendinä on käyttää sairaalan aulaa hengailutilana. Jengit saattavat tulla aulaan istumaan ihan vain huvikseen. Koska se on julkinen paikka ja avoin tila. Aulassa mölytään ja aiheutetaan suurta häiriötä. Näissä yhteyksissä uusruotsalaiset tekevät pistoolilla ampumiseleitä henkilökuntaa kohtaan. Eli leikkisästi ammutaan kohti ihmistä.

Näillä henkilöillä ei ole minkäänlaista kunnioitusta, eli heidän kielellään rispektiä, ketään kohtaan. Tällaiset ”voimannäytöt” ovat reviirinmerkkausta. Sillä osoitetaan kuka määrää kaapin paikan.

 

Mainokset

8 Comments on Ruotsin sairaaloiden ja terveyskeskusten uhkatilanteet vain lisääntyvät

 1. Tuurilla vaan ei taidolla // 13/09/2017 12:04 // Vastaus

  Jos et ole todella sairas tai loukkaantunut sairaalaan mennessäsi niin voit siksi tulla myös paikan päällä. Voit jopa joutua huonompaan kuntoon kuin jos olisit pysynyt kotona. Ja jos oikein huonosti käy, että menetät henkesi sairaala-ammuskelussa, niin pakulla pääset kuoppaan ja matu on ratissa:

  http://www.is.fi/autot/art-2000005365620.html

  Tykkää

 2. Hai vei // 13/09/2017 12:07 // Vastaus

  Mitä sanovat feministit ja vihervassarit siitä että matugangsterit uhkailevat ja huorittelevat sairaalan henkilökuntaa? No eivät mitään tietenkään. Vei hai vei.

  Tykkää

  • Nimetön // 13/09/2017 12:12 // Vastaus

   Optimisti.He tietenkin ulisevat valkoisten vääräuskoisten rasismista joka on pakottanut ihanat pikku söpöliinit tuollaiseen epätoivoiseen toimintaan.

   Tykkää

 3. Veijo Hoikka // 13/09/2017 12:10 // Vastaus

  Johtuu huonosta kotouttamisesta. Jenkeistä pitäs ottaa mallia, videossa kurssi meneillään:

  Tykkää

  • Siinä hienosti otetaan ilman ennakkoasenteita toinen porukkaan mukaan ihonväriin katsomatta. Suomella on paljon opittavaa monikultturellista yhteiselosta.

   Tykkää

 4. Veijo Hoikka // 13/09/2017 12:57 // Vastaus

  Väärä opetusfilmi. Tässäpä oikea

  Tykkää

 5. Jos meikäläinen menee päivystyksen aulaan odottamaan lääkäriä selkä kipeänä, huudetaan, että turhaan olen siellä aiheuttamassa jonoa ja yhteiskunnalle kuluja. Kyllä sitä selkäsäryt buranalla hoituu, eikä tarvitse kipupiikkiä, että pystyy kävelemään. Mutta kun löyhät kaveriporukat hengailevat luotiliiveissä samaisessa aulassa, se on sitä ihmeellistä värinää, mihin alkaa jo suurin osa olla kyllästynyt

  Tykkää

 6. Dirty dog oroguius kad say's : // 14/09/2017 01:15 // Vastaus

  Democracy doesn’t work any more .It is time with no mercy to show ,who is the boss .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: