Sotapakolaiset eivät aio lähteä Evitskogista-monet ovat jättäneet lapsensa Irakiin

0

Kuvakaappaus 2017-09-13 15:37:00

Evitskogin vastaanottokeskus aiotaan siis lakkauttaa. Mitäpä sanovat sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet siihen? ”Me emme lähde mihinkään!”

Ylen tietojen mukaan vastaanottokeskuksesta yritettiin kuskata eilen ensimmäinen linja-autolastillinen 50 miestä Espooseen Nihtisiltaan, mutta vain 11 henkilöä nousi autoon. Tänään toiset 50 miestä piti siirrettämän Kauhavalle, kyydissään kuitenkin vain yksi henkilö. Sotapakolaiset yksinkertaisesti kieltäytyvät siirtymästä muualle.

Protestiporukan lakkokenraali, irakilainen Yousif Hachim kertoo, että miehet eivät halua lähteä Evitskogista. He ovat ottaneet sen kodikseen ja heille on syntynyt hyvä yhteisö. Hän kertoo Ylelle:

– Meitä on täällä Irakista, Iranista, Afganistanista ja Somaliasta. Meistä on tämän yhdessä vietetyn kahden vuoden aikana muodostunut kuin iso perhe. Emmekä halua, että perheemme hajoaa jo toistamiseen. Me olemme joutuneet jättämään jo yhden perheen taakseen lähtiessämme hakemaan turvapaikkaa. Emme siis aio lähteä Evitskogista.

Nyt päästiin asiaan.

Muuan bagdadilainen Hussein Yousof kehuskelee vokin yhteishenkeä, jossa shiiat, sunnit ja kristityt muka ovat yhtä perhettä. Hussein Yousof on kuitenkin jättänyt oman perheensä Irakiin sodan keskelle. Miehellä on vaimo ja kuusi lasta. Hän ei ole nähnyt perhettään kahteen vuoteen. Evitskog on ollut hänelle kuin koti.

 

Hussein Yousof on kuitenkin jättänyt oman perheensä Irakiin sodan keskelle. Miehellä on vaimo ja kuusi lasta. Hän ei ole nähnyt perhettään kahteen vuoteen.

 

Kuinka kauan tällaista katsellaan? Aikuinen mies kertoo kirkkain silmin jättäneensä vaimonsa ja kuusi lasta, KUUSI LASTA, Irakiin lähtiessään Suomeen. Hän on matkustanut kymmenen turvallisen maan läpi ensin Turkista Kreikkaan, Balkanin läpi, huutanut Unkarin rajalla ”open border or die”, jatkanut Itävallan, Saksan läpi Tanskaan, Ruotsiin ja lopulta Suomeen.

Jos hän olisi oikea pakolainen, sellainen, joka tarvitsisi turvaa, mitä hän olisi tehnyt? Jäänyt tietenkin jonnekin lähistölle, auttanut KUUSI LASTAAN ja vaimonsa turvaan. Ja vanhempansa. Mutta hän lonni puoli maapalloa juuri Suomeen.

20 thoughts on “Sotapakolaiset eivät aio lähteä Evitskogista-monet ovat jättäneet lapsensa Irakiin

 1. Suvakkipimpsa ja luksus ylläpitö hotelleissa houkutti ählyäijät tänne.Nyt niistä paskaläjistä ei enää pääse eroon kuin syklon-Beelöä.No tämäkin käy.

 2. Mmmummmummmumummmummmutta hehän ovat kaikki itse pieniä orpoja,rampoja ja näkövammaisia sotalapsukaisia.Miten heillä nyt muka omia lapsia olisi?Selvää rasistista vihauutisointia Putinin hybridisotakoneistolta.Kuvankin ihanilta pikku ihmistaimilta on selvästi tipahtaneet jopa parranajovälineetkin välimereen kristallinkirkkaasti todistaen kuinka he ovat siellä hädissään paenneet julmien äärioikeistolaisnatsisikojen kuolemanpartioita.

  1. Merkellistä on sekin, että Helsingin yliopiston nk. tiedekulma -niminen rakennus avataan 22.9. ja tilaisuudessa keskustellaan varsin yksituumaisesti sotapakolaisista, jättäen kaikki kriittiset piirit keskustelusta ulos. Mitä tiedettä tällainen edustaa ja kuka on päättänyt, että meidän rahoillamme ääneen pääsevät vain yhden aatesuunnan edustajat? Esim. Helsingin kaupungin tiedostuslehdessä toimittelija valehteli, että kyse on sotaa paenneista pakolaisista. Kun tilastojen mukaan todellisia pakolaisia tulijoista on vain 3 prosenttia ja 97 prosenttia on elintasosurffareita, niin miksi ei tätä tosiseikkaa edes voida tuoda esiin. Toivottavasti paikalle menee runsaasti Persuja oikaisemaan väärät luulot nk. tieteilijöiltä.
   ON MEILLÄ SYYTKIN PAHOITTAA MIELEMME!

 3. M-m-mutta tulihan 40-luvulla Ruotsiinkin sotalapsia jotka jättivät Suomeen vaimonsa ja 6 lastaan!!1

 4. Tässä sitä heidän YHTEISÖÄ https://www.youtube.com/watch?v=tbgnjUbalag Kotouttamista parhaasta päästä. Siihen päälle sossurahat ja ilmaiset matkat Helsinkiin edestakaisin, niin eihän se ole ”kivaa” jättää jokapäiväiset bileet omassa suljetussa islamilaisessa varjoyhteiskunnassa kun ollaan jo KOTOUDUTTU IHAN HELVETISTI JA RAKENNETAAN UUTTA SUOMEA.. Suomeakin varmasti osataan puhua sujuvasti ja joka jannu on aamukuudelta polkemassa duuniin tai ammattikursseille. Vittumitäpaskaa. Se on vaan niin että torakat ovat pettyneitä kun nyt pitää vaihtaa hotellia. Tulee kiva lasku varmaan sitten myös Evitskogin totaalirempan jälkeen, noi on laittanu koko tönön ihan Bagdadiksi.

  1. No niin, taas tietää miksi veroja maksaa. Kivaa, että oli äijillä mukavaa – mutta nyt täytyy alkaa panemaan puljua kiinni, että voi taas aamusta hommata lisää verotettavaa.

 5. Kuvassa kunnon työmiehiä joilla kunnon työkengät jalassa!

 6. Ovet säppiin, soppatykki kiinni, kelagold kuoletettuun tilaan ja yöksipeittelijävosut pois niin eiköhän Abdullahit siirry tasan sinne missä taas 24/7 palvelu pelaa. Vittu mitä uikkuluusereita noi paskasäkit ovat.

 7. Noita ihmisiä pitää kohdella samoin kuin heitä kohdellaan lähtömaissaan. Pehmeät keinot eivät sovi sikäläisten hallintaan.

  Jossain rinnakkaistodellisuudessa suomalaiset olisivat jo menneet ylivoimalla, varoituksetta, ilman neuvotteluja ja suostutteluja Evitskogin vastaanottokeskukseen ja vanginneet kaikki asukkaat. Ei neuvotteluja. Heidät kaikki olisi sijoitettu eristykseen, etteivät pääse juonimaan keskenään mitään. Ainoa ulospääsy olisi maasta pois.

  On meillä toinenkin vaihtoehto. Alistutaan tulijoiden tahtoon. Se on loppumme.

 8. Kyllä niin ahdistaa nämä röyhkeät ja ylimieliset kehitysmaalaiset maahantunkeutujat.

 9. Silloin kun suomalaisten olisi pitänyt lähteä pakoon, lähtijät ammuttiin? Noita ei tarttisi ampua yhtäkään, varoituslaukaus riittäisi pitämään aarremuslimit loitolla.

 10. Menee 6-8kk ja koko helvetti purkautuu valloilleen.

  Nyt ollaan PIRI PINNASSA kuin Sillanpää. Ja hyvin pian alkaa läikkymään yli. Siinä kohdin ei ole kovinkaan monella kivaa. Nyt on enää kivaa vaan matuloilla ja niiden hyysäreillä ja taloudellisilla hyötyjillä.Ovat liian tyhmiä ja ahneita lopeettaakseen joten paska ja matutus jatkuu… kunnes kiehuu yli.

 11. On kyllä yksiä pölhökustaita koko porukka. Ei haluta lähteä rakkaasta vokista. En ihan usko että suurin osa tuolla sitä kahta vuotta on ollut, porukka tuolla on vaihtunut ihan jonkinverran, tilannetta melko läheltä seuranneena. Kevään ja kesän aikana on porukka muuttunut tummemmaksi, aikaisemmin ei siellä somppuja aikaisemmin edes ollut. Sen porukan perusteella joka tonnekin lompsii, siellä on yks pirun iso bodari merkkivaatteissa, vois veikata ettei niitä lähtömaita enää edes olisi, jos sen kokoiset äijät on hädänalaisia. Ja onpa yhdelläkin yksjalkaisella somalilla ollut työtä välimeren yli uida ja euroopan läpi kävellä, että on evitskogiin putkahtanut. Mut sen voi todeta, ettei nuo mitään työvoimapulaa tule paikkaamaan….

 12. Kauhava onkin sopiva paikka sissin kotoutua. Siellä tosin voi joutua tappeluun, koska pohojalaaset ovat huumorintajutonta sakkia. Ainakin Alahärmän alaluokilla.

 13. Eiköhän olisi prempi alkaa sonnustautua kotiin päin täällä ei sandaaleilla pitkälle pötkitä. Lama-aika tuo huonot ajat tullessaan kela menee kiinni jne

 14. Evitskogin vedentulo, lämmitys ja kaikki kunnallistekniikka voitaisiin katkaista. Samoin ruoka- ym. tarjoilu niin eiköhän porukka haluaisi poistua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.