Joukkoraiskaus tällä kertaa Kalmarissa-40 vuotiaan naisen kimppuun 3 miestä

0

Kuvakaappaus 2017-09-14 21-52-37

Päivän joukkoraiskaus tulee Kalmarista, jossa 40-vuotias nainen joutui kolmen miehen yllättämäksi, jotka raiskasivat naiset pyörätien heinikossa.

Nainen oli kävelemässä kotiin Norrlidenin kaupunginosassa klo 02.00 aikaan kun pensaikosta hyökkäsi kolme entuudestaan tuntematonta miestä naisen kimppuun. He kaatoivat naisen kumoon ja raahasivat pensaikkoon, jossa raiskaus toimitettiin. Nainen oli pahassa shokkitilassa tapahtuman jälkeen.

Heti ilmoituksen jälken poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten. Poliisi vetoaa nyt yleisöön, jotta nämä ilmoittaisivat mahdollisista havainnoista tekoaikaan. Poliisi ei kuitenkaan kerro tekijöiden tuntomerkkejä.

20 thoughts on “Joukkoraiskaus tällä kertaa Kalmarissa-40 vuotiaan naisen kimppuun 3 miestä

 1. Varmaan TAAS Kurt-Göran, Klas-Petter sekä Karl-Lennart joilla oli taas mustat peruukit, naamat tummiksi meikatut sekä puhuivat tahallaan huonoa ruotsinkieltä kun vuorotellen raiskasivat anaalisti ja huorittelivat. Se on pöyristyttävää kuinka alas valkoiset rasistit ovat vajonneet antaakseen tulevaisuuden maanpelastajista huonon kuvan!!!!

  1. Näin on!11! Iljettävät natsisiat.Nyt on laitettava äärioikeisto keskitysleireille jotta palleroiden iloinen väreily ei vaarannu.Myös lisää rahaa kotouttamiseen olisi nyt pikaisesi saatava.Esimerkiksi vanhuksilta voisi omaisuuden tekohampaita myöten takavarikoida tähän koska sellaiset joille sitä on kertynyt ovat natseja kun eivät ole viimeistään 60-luvulla jo jakaneet sitä kaikkea Afrikkaan.Oikeus elää!1!!

   1. Heh heh, mitään yläikärajaahan ei ole muslimeille. Kun on uutisia esim. lähes 100 -vuotiaista raiskatuista hautausmailla käyntien yhteydessä, niin oottakaamme luottavaisina vanhainkodeissa, minkä väriset värisijät tulee meitä ”hoitamaan”, heh…. juu nou!
    On meillä syytäkin pahoittaa mielemme! Toivotaan, että nämä ”hoitelee” samalla hjallituspoliitikotkin.

 2. ”Poliisi” etsii kolmea näkymätöntä puskamuslimia. Varmaan löytyy, kun laitetaan pää partiokaverin pyrstöön ja huudellaan kimeällä äänellä syyttömiä ilmoittautumaan.

 3. Vitub takia niitä tutkitaan kun kenellekkään kuitenkaan ei anneta rangaistusata. Ehdollinen EI OLE RANGAISTUS.

  1. Kun munat kuohitaan niin raiskaamiset loppuu ja samalla myös liukuhihnalisääntyminen sossuvaroilla.

 4. ”Poliisi ei kuitenkaan kerro tekijöiden tuntomerkkejä.”

  Eli suoraan rivien välistä luettuna, tekijät ovat joko ”yön timoja” tai ”välimerellisen tummia” sekä puhuivat ruotsia murtaen/huonoa englantia. Eli juurikin näitä haittamaahanmuuttajia, jotka läsnäolollansa rikastuttavat meidän näivettynyttä kylddyyrielämää.

  Ei mulla muuta…..

  1. Uhrin ja tulevien vaarassa olevien kannalta polliisin toiminta herättää taas kummastusta. Miksi ihmeessä ei kerrota tuntomerkkejä??? Miksi polliisi piilottelee rikollisten tuntomerkkejä, haitaten näin rikollisten kiinni saamista ja aiheuttaen lisävaaraa kaikille ihmisille? Eikö tuo ole virkarikos? Mitä mieltä uhrit ja uhreiksi vielä joutuvat ovat pölliisin toiminnasta? Kunnioitetaanko uhreja vai onko tarkoitus syyllistää uhrit? On meillä mielipahaa aiheuttavat viranomaiset eri maissa.

  2. Jep, tämä on tätä orwellilaista tuntomerkkien antamista. Kun niitä ei kerrota, ne itse asiassa annetaan.

 5. Sitten oli taas yksi ihmiselämä pilattu – varmaan aika harvalla psyyke enää koskaan palautuu ennalleen moisen jälkeen.

  Mitenhän tässä pääsi käymään niin, että entinen kallonmittauksen suurvalta, jossa vielä muutama vuosikymmen sitten ei ollut sosiaalinen itsemurha puhua finjäveleistä, ei saa kakaistua mitään tekijöistä ja ihan pokkana valehtelee itselleen kaljuuntuvien äijien olevan lapsia ja horisee raiskausten edessä tilastoharhasta? Itselläni on se käsitys, että nykyisen toiminnan juuret ovat Olof Palmessa. Mutta jos jollain on ajatuksia siitä, miten Ruotsi on päätynyt halaamaan itseään hengiltä, kuulisin niistä mielenkiinnolla.

  1. Miten niin ”ihmiselämä”..? Nainen on islamin mukaan alinta kastia ( lue islam, puuro ) joten kunhan koira on syönyt, on naisen ja lasten vuoro. Nainen on kävelevä pillureikä, ei mitään muuta. Muslimimiehen lapset ovat sossu-ankkureita, eivät muuta.

 6. Ruotsalaisten pelastukseksi ei voi oikeastaan muuta ajatella kuin Venäjän miehityksen ja sitä myötä taikaseinän lakkauttamisen. Torakat häipyvät kun leivänmurut loppuvat.

 7. Toimittaja Joakim Lamotte soittaa poliisille ja kyselee 12 vuotiaan tytön raiskaustapauksesta Stenungsundissa. Naispoliisin vastaus on niin hirvittävää kuultavaa että vieläkin on tukka pystyssä kauhusta. Joakimilla ei ole tätä vaivaa koska kalju. Veti miehen hiljaiseksi. Toivon että juttu olisi tekaistu vaikka en Ruotsia liiemmin sympatiseeraa. https://www.youtube.com/watch?time_continue=153&v=9hmrbLIzLZs

 8. Ruotsin poliisihan on juuri ilmoittanut, että murhia ja muuta kulttuurinvärinää on jo niin paljon, että pilluvarkaudet ei kiinnosta pätkääkään. Jatkossa ullatusseksi menee samaan ö-mappiin kuin polkupyörävarkaudet ja muu diskoläpsyttely. Tämä poliisin ulostulo lopettaa varmaan raiskaukset kuin seinään tai sitten ei. Taitaa olla tulossa sveamamman maalle oikein kunnon pilkuvarkausorgiat, tähän asti ollut vaan lämmittelyä.

 9. Nyt kekseliäät kehittämään sellaista loukkua että kun sinne sormensa tai kikkelinsä työntää niin se napsaisee sen poikki.

 10. Ruotsin poliisin lyhin komentti: I M G. Ingen misstänkt gripen. Suomeksi: Ei kiinniotettua epäiltyä.

 11. No täällä hulluus leviää yhtälailla lasketaan elimen luvatttomaksi käytöksi korkeintaan nuhtelua jos jostainsyystä jää kiinni. Tuskin kukaan kohta tutkiikaan verrataan polkupyörävarkauteen.Uuusi normaali.

 12. Vittuakos saatanan kevytkenkäinen Ruotsalainen alempiarvoinen HUORA käveli yksin ilman burkaa ISLAMISESSA MAASSA! Ainut oikea rangaistus on vitun huoran KIVITYS Kalmarin torilla sekä vitun huoran kaikkien naispuolisten sukulaisten JOUKKORAISKAUS perheen kunnian säilyttämiseksi! Kuten ihan normaaliin islamiin kuuluu. Ei tässä ole mitään mietittävää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.