Mainokset

Joukkoraiskaus tällä kertaa Kalmarissa-40 vuotiaan naisen kimppuun 3 miestä

Kuvakaappaus 2017-09-14 21-52-37

Päivän joukkoraiskaus tulee Kalmarista, jossa 40-vuotias nainen joutui kolmen miehen yllättämäksi, jotka raiskasivat naiset pyörätien heinikossa.

Nainen oli kävelemässä kotiin Norrlidenin kaupunginosassa klo 02.00 aikaan kun pensaikosta hyökkäsi kolme entuudestaan tuntematonta miestä naisen kimppuun. He kaatoivat naisen kumoon ja raahasivat pensaikkoon, jossa raiskaus toimitettiin. Nainen oli pahassa shokkitilassa tapahtuman jälkeen.

Heti ilmoituksen jälken poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten. Poliisi vetoaa nyt yleisöön, jotta nämä ilmoittaisivat mahdollisista havainnoista tekoaikaan. Poliisi ei kuitenkaan kerro tekijöiden tuntomerkkejä.

Mainokset

20 Comments on Joukkoraiskaus tällä kertaa Kalmarissa-40 vuotiaan naisen kimppuun 3 miestä

 1. Avatkaa sydämenne!!!! // 14/09/2017 22:20 // Vastaus

  Varmaan TAAS Kurt-Göran, Klas-Petter sekä Karl-Lennart joilla oli taas mustat peruukit, naamat tummiksi meikatut sekä puhuivat tahallaan huonoa ruotsinkieltä kun vuorotellen raiskasivat anaalisti ja huorittelivat. Se on pöyristyttävää kuinka alas valkoiset rasistit ovat vajonneet antaakseen tulevaisuuden maanpelastajista huonon kuvan!!!!

  Tykkää

  • maksamme velkaa // 14/09/2017 22:38 // Vastaus

   Näin on!11! Iljettävät natsisiat.Nyt on laitettava äärioikeisto keskitysleireille jotta palleroiden iloinen väreily ei vaarannu.Myös lisää rahaa kotouttamiseen olisi nyt pikaisesi saatava.Esimerkiksi vanhuksilta voisi omaisuuden tekohampaita myöten takavarikoida tähän koska sellaiset joille sitä on kertynyt ovat natseja kun eivät ole viimeistään 60-luvulla jo jakaneet sitä kaikkea Afrikkaan.Oikeus elää!1!!

   Tykkää

   • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 16/09/2017 20:09 // Vastaus

    Heh heh, mitään yläikärajaahan ei ole muslimeille. Kun on uutisia esim. lähes 100 -vuotiaista raiskatuista hautausmailla käyntien yhteydessä, niin oottakaamme luottavaisina vanhainkodeissa, minkä väriset värisijät tulee meitä ”hoitamaan”, heh…. juu nou!
    On meillä syytäkin pahoittaa mielemme! Toivotaan, että nämä ”hoitelee” samalla hjallituspoliitikotkin.

    Tykkää

 2. ”Poliisi” etsii kolmea näkymätöntä puskamuslimia. Varmaan löytyy, kun laitetaan pää partiokaverin pyrstöön ja huudellaan kimeällä äänellä syyttömiä ilmoittautumaan.

  Tykkää

 3. Joe Langley // 14/09/2017 22:39 // Vastaus

  Vitub takia niitä tutkitaan kun kenellekkään kuitenkaan ei anneta rangaistusata. Ehdollinen EI OLE RANGAISTUS.

  Tykkää

  • Munat hyllylle // 15/09/2017 01:59 // Vastaus

   Kun munat kuohitaan niin raiskaamiset loppuu ja samalla myös liukuhihnalisääntyminen sossuvaroilla.

   Tykkää

 4. - Soomepois Eestist - // 14/09/2017 22:54 // Vastaus

  ”Poliisi ei kuitenkaan kerro tekijöiden tuntomerkkejä.”

  Eli suoraan rivien välistä luettuna, tekijät ovat joko ”yön timoja” tai ”välimerellisen tummia” sekä puhuivat ruotsia murtaen/huonoa englantia. Eli juurikin näitä haittamaahanmuuttajia, jotka läsnäolollansa rikastuttavat meidän näivettynyttä kylddyyrielämää.

  Ei mulla muuta…..

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 15/09/2017 07:31 // Vastaus

   Uhrin ja tulevien vaarassa olevien kannalta polliisin toiminta herättää taas kummastusta. Miksi ihmeessä ei kerrota tuntomerkkejä??? Miksi polliisi piilottelee rikollisten tuntomerkkejä, haitaten näin rikollisten kiinni saamista ja aiheuttaen lisävaaraa kaikille ihmisille? Eikö tuo ole virkarikos? Mitä mieltä uhrit ja uhreiksi vielä joutuvat ovat pölliisin toiminnasta? Kunnioitetaanko uhreja vai onko tarkoitus syyllistää uhrit? On meillä mielipahaa aiheuttavat viranomaiset eri maissa.

   Tykkää

  • Itämaan // 15/09/2017 12:05 // Vastaus

   Jep, tämä on tätä orwellilaista tuntomerkkien antamista. Kun niitä ei kerrota, ne itse asiassa annetaan.

   Tykkää

 5. Valtsu // 15/09/2017 09:24 // Vastaus

  Sitten oli taas yksi ihmiselämä pilattu – varmaan aika harvalla psyyke enää koskaan palautuu ennalleen moisen jälkeen.

  Mitenhän tässä pääsi käymään niin, että entinen kallonmittauksen suurvalta, jossa vielä muutama vuosikymmen sitten ei ollut sosiaalinen itsemurha puhua finjäveleistä, ei saa kakaistua mitään tekijöistä ja ihan pokkana valehtelee itselleen kaljuuntuvien äijien olevan lapsia ja horisee raiskausten edessä tilastoharhasta? Itselläni on se käsitys, että nykyisen toiminnan juuret ovat Olof Palmessa. Mutta jos jollain on ajatuksia siitä, miten Ruotsi on päätynyt halaamaan itseään hengiltä, kuulisin niistä mielenkiinnolla.

  Tykkää

  • Pippi Långstrumps Pappa // 16/09/2017 02:44 // Vastaus

   Miten niin ”ihmiselämä”..? Nainen on islamin mukaan alinta kastia ( lue islam, puuro ) joten kunhan koira on syönyt, on naisen ja lasten vuoro. Nainen on kävelevä pillureikä, ei mitään muuta. Muslimimiehen lapset ovat sossu-ankkureita, eivät muuta.

   Tykkää

 6. Asianajajan mukaan hänen uransa kauhein juttu // 15/09/2017 10:17 // Vastaus

  Järkyttäviä yksityiskohtia paljastuu nyt raiskauksesta rappukäytävässä Fitjassa vuosi sitten:
  20 miestä paikalla kuka mitäkin tehden avuttomalle 30- vuotiaalle naiselle:

  https://www.metro.se/artikel/polisen-misst%C3%A4nker-v%C3%A5ldt%C3%A4ktsm%C3%A4nnen-riktade-in-sig-p%C3%A5-s%C3%A4rskilt-utsatta-kvinnor

  Tykkää

 7. Aika on toiminnan // 15/09/2017 11:00 // Vastaus

  Ruotsalaisten pelastukseksi ei voi oikeastaan muuta ajatella kuin Venäjän miehityksen ja sitä myötä taikaseinän lakkauttamisen. Torakat häipyvät kun leivänmurut loppuvat.

  Tykkää

 8. Numento // 15/09/2017 12:15 // Vastaus

  Toimittaja Joakim Lamotte soittaa poliisille ja kyselee 12 vuotiaan tytön raiskaustapauksesta Stenungsundissa. Naispoliisin vastaus on niin hirvittävää kuultavaa että vieläkin on tukka pystyssä kauhusta. Joakimilla ei ole tätä vaivaa koska kalju. Veti miehen hiljaiseksi. Toivon että juttu olisi tekaistu vaikka en Ruotsia liiemmin sympatiseeraa. https://www.youtube.com/watch?time_continue=153&v=9hmrbLIzLZs

  Tykkää

 9. Jarppa // 15/09/2017 13:36 // Vastaus

  Ruotsin poliisihan on juuri ilmoittanut, että murhia ja muuta kulttuurinvärinää on jo niin paljon, että pilluvarkaudet ei kiinnosta pätkääkään. Jatkossa ullatusseksi menee samaan ö-mappiin kuin polkupyörävarkaudet ja muu diskoläpsyttely. Tämä poliisin ulostulo lopettaa varmaan raiskaukset kuin seinään tai sitten ei. Taitaa olla tulossa sveamamman maalle oikein kunnon pilkuvarkausorgiat, tähän asti ollut vaan lämmittelyä.

  Tykkää

 10. Win-Win // 15/09/2017 16:29 // Vastaus

  Nyt kekseliäät kehittämään sellaista loukkua että kun sinne sormensa tai kikkelinsä työntää niin se napsaisee sen poikki.

  Tykkää

 11. Skep Tikko // 15/09/2017 17:50 // Vastaus

  Ruotsin poliisin lyhin komentti: I M G. Ingen misstänkt gripen. Suomeksi: Ei kiinniotettua epäiltyä.

  Tykkää

 12. No täällä hulluus leviää yhtälailla lasketaan elimen luvatttomaksi käytöksi korkeintaan nuhtelua jos jostainsyystä jää kiinni. Tuskin kukaan kohta tutkiikaan verrataan polkupyörävarkauteen.Uuusi normaali.

  Tykkää

 13. Huono tuulesi // 15/09/2017 19:44 // Vastaus

  Taas on jäänyt suvakkihuora™:ltä falafelit dippaamatta vitun ajatustyhjiöt.

  Tykkää

 14. Pippi Långstrumps Pappa // 15/09/2017 20:26 // Vastaus

  Vittuakos saatanan kevytkenkäinen Ruotsalainen alempiarvoinen HUORA käveli yksin ilman burkaa ISLAMISESSA MAASSA! Ainut oikea rangaistus on vitun huoran KIVITYS Kalmarin torilla sekä vitun huoran kaikkien naispuolisten sukulaisten JOUKKORAISKAUS perheen kunnian säilyttämiseksi! Kuten ihan normaaliin islamiin kuuluu. Ei tässä ole mitään mietittävää.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: