Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00

13

 

Kuvakaappaus 2017-09-07 21:53:14

Etelä-Pohjanmaalta tulleessa tiedotteessa sanotaan:

Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa.

Mitä ja miksi?

On tullut aika näyttää, että me pohjalaiset aikuiset välitämme suomalaisista lapsista, emmekä jätä
heidän turvallisuuttaan enää kyvyttömien päättäjien tuhottavaksi. Suomalaiset lapset eivät saa enää olla pelinappuloita tässä olemattoman pienen itseään hyvinä ihmisinä pitävien ihmisten unelmassa, jossa he joutuvat kärsimään seuraukset muutamien rikastuessa.

Jokaisella toivon mukaan on vielä tuoreessa muistissa mitä tapahtui Alahärmän koulukeskuksessa 4.9.2017. Samanlaista on tapahtunut muuallakin Suomessa ja tulee tapahtumaan jatkossakin, ellemme tee siitä loppua. Suomalaisten lasten pitää saada olla lapsia ja koulurauha on heidän oikeutensa. Heidän ei tule joutua pelkäämään oppilaitoksiin sijoitettujen turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten vuoksi enää yhtään kertaa.

Sen sijaan, että koulun rehtori olisi tarttunut tapaukseen tiukalla otteella, hän jopa kielsi oppilaita puhumasta koulun tapahtumista missään. Tämä oli se hetki, kun meille riitti. Meitä ei rehtori hiljennä. Lähdemme tekemään tämän selväksi myös paikanpäälle asianomaisille henkilöille. Saavutaan paikalle niin monta kertaa, että tilanne muuttuu ja tehdään sama muuallakin.

Me aikuiset voimme taata suomalaisten lasten turvallisuuden.
Joukkovoimannäyttö tapahtuu Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00.

Paikalle saapuessamme edustamme ennen kaikkea pohjalaisia, mutta myös Suomen kansaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki järjestöjen ja muiden ryhmien tunnukset jätetään pois.

Aina sanotaan, että Pohjanmaalta on lähdetty ennenkin. Nyt on aika päivittää tuo sanonta nykyaikaan, niin ei tarvitse muistella menneitä urotekoja. Paikalle saapuu ihmisiä ympäri Pohjanmaata ja innostus asiaan on ollut suurta. Kaikki muutkin ovat tervetulleita, koska asia on yhteinen.

alaharma

Joukkovoimannäyttöön on vielä sen verran hyvin aikaa, että työssäkäyvät ehtivät sopia työnantajansa kanssa vapaasta tuolle päivälle. Osa on jo ottanut jopa palkatonta vapaata päästäkseen paikalle, koska katsovat suomalaislasten turvallisuuden olevan tärkeämpi kuin omat tulot.

Ajatelkaapa kuinka hienoa onkaan sanoa myöhemmin, kun puhutaan joukkovoimannäytöstä, että olin mukana, eikä keksiä tekosyitä poissaololleen. Suomalaisten lasten turvallisuus, hyvinvointi ja tulevaisuus ovat sellaisia asioita, että niiden pitäisi riittää kaikille syyksi paikalle saapumiseen.

NYT RIITTÄÄ!!!

Huom! Pt-media ei ole tapahtuman järjestävä taho.

Advertisements

20 thoughts on “Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00

 1. Teillä ei mahra se selkä ja niska ensinnä taipua vinkkelin suorakulmaan.

 2. Olen joskus miettinyt miten on mahdollista, että meillä Suomessa on ollut huutolaislapsia ja miten kaltoin heitä on kohdeltu aikoinaan. Myös lastenkoti- sekä huostaanotettuja lapsia on kuritettu, nöyryytetty jopa julkisesti jouduttu pyytämään heiltä anteeksi. Lisäksi on tiedossa, miten joissain uskonlahkoissa lapsia käytetään hyväksi. Tämä kaikki mahdollista Suomessa. Nyt sota-alueilta tulleita sotilaista on lykätty samaan kouluun lasten kanssa ja taas kerran historia toistaa itseään, ihmiset katsovat hiljaa tätä showta. Päättävässä asemassa olevat kieltävät puhumasta, kertomasta, puolustautumasta, mitä ihmettä?

  MIKSI ME ANNAMME TÄMÄN KAIKEN TAPAHTUA?

  1. Oikeastaan juttu kertoo juuri siitä, että nyt aiotaan puolustaa lapsia.

   Se että miksi kaikki tähän asti tapahtunut on annettu tapahtua, on vaikea kysymys. Yksi puolue lupasi, että tälle kaikelle pannaan suitsia, mutta lupaukseen sijaan kuka tahansa sai tulla Suomeen. Moni suomalainen siis vaaleissa yritti vaikuttaa. Demokratia on aika heikko ääriliikkeiden kanssa – niiden toiminnan estäminen on helposti ristiriidassa demokratian sääntöjen kanssa. En oikein tiedä, mistä monikulttuurisuuden kritiikitön palvonta tuli – yhtäkkiä kaikki etninen oli ihanaa, vaikka se olisi konkretisoitunut huumediilerinä ja sosiaalipummina, monesti heidän yhdistelmänään.

   Mutta koetetaan nyt me tehdä parhaamme Suomen eteen, kuten Alahärmässä yritetään – Ruotsi on jo hävinnyt pelinsä, mutta meillä lopputulos on vielä määrittämättä – etnoghettoja on vasta syntymässä ja suurmoskeijaa ei rakennettane. Minulla on lapsia, teen kaiken mahdollisen heidän eteensä vanhoillista islamia sisältämättömän Suomen eteen. Menen vaikka vuodeksi makaamaan suurmoskeijan työmaalle, jos vihreät päättävät sellaisen sallia.

 3. Rehtoreille ei näköjään tehdä mitään testejä. Tämä on jo toinen sadistirehtori, josta olen tänä vuonna joutunut lukemaan. Lastenvihaajat ja terroristit pistetään lasten sekaan, ei voi mennä pieleen?

 4. täällä lakeuksilla on aina oltu suoraselkäisiä ja oikeudenmukaisia, jos ei hyvällä niin sitte pahalla ja voimalla

 5. Tehkää nyt ihmeessä ja äkkiä Facebook sivut tätä varten, ja käyttäkää muutakin sosiaalista mediaa hyväksi twitterin ja instagramin muodossa. Tästä se muutos on lähtevä nykyiseen menoon!!

 6. RASISMIA!!!!!!!!!!! Kyllä Suomalaisetkin aikuiset miehet käyvät yläasteella kuolaamassa pikkutyttöjen perään ja sylkevät tyttöjä naamaan ja huorittelevat kun ei heti fjötökkää irtoa, ja vetävät pikkupoikia turpaan!!!!! TE RASISTIT OLETTE UNOHTANEET ETTÄ ITSEKIN TEITTE NIIN!!!!!!!!!!!

   1. Taitaa olla Katajaisen Ollin sarkasmitutkassa jotain snadia häikkää..

  1. Mega lol. Tuossa sarkasmintapaisessa tiivistyy hienosti koko fanakosuvaitsevaisen ääriliikkeen ydin ajattelu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.