Mainokset

Uppsalan palolaitos joutui pullotuksen kohteeksi-useita autoja poroksi

Kuvakaappaus 2017-09-14 09:55:57

Uppsalan palolaitos joutui viime yönä ns. maalituksen kohteeksi. Palokunta sai klo 23.30 aikaan hälytyksen Valsätran ongelmalähiöön, jossa tulessa oli auto. Kun palolaitos pääsi paikalle ja jalkautui ajoneuvoista, joutuivat he tulituksen kohteeksi. Kymmenkunta uusruotsalaista nuorukaista viskoi heitä kivillä ja lasipulloilla.

Väijytyksen jälkeen palomiehet kiipesivät paloautoihin odottamaan iskujoukkoja. Paikalle saapui useita poliisipartioita, jotka dialogin avulla saivat tilanteen rauhoittumaan siinä määrin, että palomiehet pääsivät tekemään jälkisammutusta jo palaneelle autolle.

Kuvakaappaus 2017-09-14 09:53:55

Valsätrassa poltettiin kaksi muutakin autoa illan mittaan ja Tunabergin koulun pihalla tuikattiin roskalavalla olleita pöytiä tuleen. Poliisin mukaan palot olivat tuhopolttoja, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä rikoksista.

Mainokset

10 Comments on Uppsalan palolaitos joutui pullotuksen kohteeksi-useita autoja poroksi

 1. Valtsu // 14/09/2017 10:48 // Vastaus

  Pitäisköhän porukalla järkätä joku kynttilämuistokulkue solidaarisuuden osoituksena edesmenneelle Ruotsille?

  Tykkää

 2. Nimetön // 14/09/2017 11:18 // Vastaus

  Dialogipoliisi sai tilanteen rauhoittumaan…Erittäin vakuuttavaa toimintaa.Varmasti ovat kansalaiset tyytyväisiä ja tuntevat olonsa turvalliseksi kun poliisi jaksaa diskuteerailla taparikollisten ja terroristien kanssa.

  Tykkää

 3. Oli onni onnettomuudessa ettei palomiesten korkeapaineinen sammutusvesi ruiskahtanut vahingossa nuorukaisten suuntaan. Vahinkoja voi sattua varsinkin jos saa kivestä päähän ja horjahtaa.

  Tykkää

 4. Timppa100 // 14/09/2017 11:50 // Vastaus

  Noihin ghettoihin pitäisi mennä kovalla voimalla, näyttäen kuka on pomo. Dialogipoliisit vain pahentavat ongelmaa. Tuskin ruotsalaiset tissiposket tähän tosin pystyvät, kun on leikitty lauppiasta maailmanparantajaa 40 vuotta.

  Tykkää

 5. Tämäkin on taas valeuutinen eli vain Tajukankaan mielikuvitusta, jos uskoo Uuninpankkopoikaa.

  Tykkää

 6. Kuula kalloon niin loppuu pahanteko // 14/09/2017 13:16 // Vastaus

  Tämä jatkuu samanlaisena for ever. Uusi autonpolttaja- kivityssukupolvi on jo kasvanut ja vanhemmat jätkät siirtyvät raskaampiin rikoksiin. Ei tätä puhumalla pysäytetä vaan ghettojen saneeraamisella ankaralla kädellä. On se kummaa ettei 10 miljoonan ihmisen valtio pärjää muutaman räkänokan kanssa.

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 14/09/2017 23:13 // Vastaus

   Kyllä se kuule sitten loppuu kun Ruotsista on tullut islamisoitu valtio ja kantaruotsalaiset ovat suurimmaksi osaksi muuttaneet väljemmille vesille, käännytetty islaamiin tai ”poistettu kuvasta”.

   Ai niin olinpas hupsu, sittenhän niillä alkaa sunni vs. shiia päähänlyöntikisat. Ehkä sitten kun ja jos taikaseinä menee umpeen, niin sitten näiden pitää autojen polttamisten ja kivitysten asemesta alkaa tienaamaan niin veroäyrejä?

   Ja sitten heräsin toiveunistani, nämä keppostelijat vain muuttavat muualle EU:hun kun Ruotsi on kupattu tyhjiin ja siitä on tehty asuinkelvoton eräillä alueilla. Kuten kunnon loiset näin tekevätkin vrt. kulkuheinäsirkka, käki tai loispistiäiset…

   Tykkää

 7. SDn paras vaalityöntekijä on matu // 14/09/2017 13:31 // Vastaus

  Miksi ihmeessä näiden idioottien kanssa lässytetään vuodesta toiseen? Nehän haluavat vain huomiota ja saavat sitä joka kerta tyhmiltä virkamiehiltä. Sama raiskauksien kanssa jotka tulevat jatkumaan maailman tappiin asti koska poliisi priorisoi murhia ja jengisotia. Kolme jätkää raiskasivat 40- kymppisen kävelyllä olleen naisen:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/kvinna-valdtogs-av-tre-man-polisen-soker-vittnen

  Matut tietävät että mitä enemmän tekevät rikoksia sitä pienempi kiinnijäämisen vaara koska poliisi, joka muutenkaan ei ole maailman huippuluokkaa, ylikuormittuu eikä saa mitään aikaiseksi. Suurin osa tapauksista menee roskikseen, pahimpienkin käsittely kestää vuoden.

  Tykkää

  • SÅ JÄVLA TRÖTT! // 14/09/2017 21:07 // Vastaus

   Toimittaja soitti Stengungsundin poliisille 12-vuotiaan tytön raiskauksesta, miksi epäiltyä ei 2 kuukauden aikana ole viety edes kuulusteluihin, vaikka hänen henkilöllisyystiedot on tiedossa. Poliisi vastasi että he eivät ehdi tutkia edes 3-vuotiaiden lasten raiskauksia.

   https://samnytt.se/polisen-hart-pressad-hinner-inte-utreda-valdtakter-pa-barn/

   Ruotsi on romahtanut. Video on saanut yli 800 000 näyttökertaa, mutta mitään vaikutusta politiikkaan sillä ei tietenkään ole kuten ei ollut Springaren facebook-tukiryhmälläkään.

   Tykkää

 8. Miksei autoja saisi polttaa ja kivittää? // 14/09/2017 21:16 // Vastaus

  Moni sivistyskansa ilmaisee itseään tuhoamalla. Se on sekä ihmis- että eläinoikeus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: