Mainokset

Imaami kertoi koululaisille moskeijavierailulla: ”Sika on homoseksuaali”

680.jpg

Mahmood-moskeija.

Kun malmölaisen Bulltoftakoulun viidesluokkalaiset tekivät vierailun Ahmadiyya-liikkeen Mahmood-moskeijaan viime viikolla niin oppilaat saivat kuulla mm. että ”siat ovat homoseksuaaleja”.

Koululaiset tapasivat moskeijan imaamin, joka esitteli moskeijaa ja kertoi islamista. Imaami kertoi mm. miksi muslimit eivät syö sikaa. Imaami kertoi tälle syyksi sen, että siat ovat homoseksuaaleja ja ne syövät omia lapsiaan. Koulun rehtorin mukaan imaami oli hyvin puheliaalla tuulella ja kertoili juttujaan homoseksuaaleista sioista. Imaami kuitenkin kertoo, että hän ei varsinaisesti tarkoittanut sanoa kuten sanoi, vaan asiat vain tulivat ulos kun oppilaat kyselivät sian syömisestä:

– Päässäni ei pyörinyt tämä asia sanoa se näin vaan se vain pölähti ulos ilman, että ajattelin asiaa sen kummemmin.

Bulltoftakoulun rehtori Monica Germundsson laittoi kuitenkin stopin moskeijavierailulle ainakin toistaiseksi, sillä Arvo Pohja ei sovi yhteen koulun kanssa ja tuollaisen sanominen on liian provosoivaa.

Sydsvenskanin mukaan, joka kertoo jutusta, moni viidesluokkalainen oli kummissaan imaamin lausunnoista. Muuan 11-vuotias tyttönen, itsekin muslimi, kertoo:

– Elikkä siis, menin aivan shokkiin ja olen järkyttynyt. Useimmilla muslimeilla ei ole tuollaisia sääntöjä. Islam on hyvä asia, mutta se, mitä imaami sanoi oli hyvin vihamielistä.

Mainokset

25 Comments on Imaami kertoi koululaisille moskeijavierailulla: ”Sika on homoseksuaali”

 1. "Pierun isäntä pierun ilmoittaa" // 15/09/2017 16:49 // Vastaus

  Mitä oppilaat tekevät moskeijassa?! Jos suvivirrestä ja piparkakku-ukoista urputetaan niin ei sitten pidä mennä moskeijaankaan. Eivätkä ne kuulu meidän maihimme, kulttuureihimme tai elämäämme muutenkaan. Tekevät sitäpaitsi eroa miehen ja naisen välille mikä ei sovi demokratiaan eikä näinollen myöskään koulun opintokohteeksi.

  Tykkää

 2. Nimetön // 15/09/2017 17:04 // Vastaus

  Tottakai.Täytyy vaan ymmärtää ja tiedostaa.Kenelläpäs sitä nyt ei jatkuvasti pyörisi päässä että ”siat ovat homoseksuaaleja,siat ovat homoseksuaaleja,siat ovat homoseksuaaleja”.Monta kertaa kahvipöydässäkin ollut niiiiiiin lähellä ettei ole alkanut epähuomiossa selittämään asiaa.Perkele että alkaa riittämään noiden ali-ihmisten touhut.Jättiyllätys muuten taas loppuun eli muslimi ja vieläpä lapsi joka on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin shokissa ja järkyttynyt koska oikeastihan islam on taas ihan vaan rauhan uskonto ja sillä ei ole mitään tekemistä taas minkään kanssa eikä varsinkaan taas tämänkään kanssa.Hyi helvetti.

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 16/09/2017 19:16 // Vastaus

   Mitä yhteistä on sääennustajilla ja poliitikoilla??? Noh, kumpikaan porukka ei koskaan pyydä anteeksi pieleen menneitä arvelujaan. Niinpä suomalaisetkaan eivät ikuna tule kuulemaan, että Sipilä tai Urpo pyytäisivät anteeksi meiltä. Heidät pitääkin saattaa vastuuseen valtakunnanoikeudessa, kunhan PS saa sen 101 edustajaa eduskuntaan, mikä tapahtuu jo seuraavissa vaaleissa.
   On meillä syytäkin pahoittaa mielemme, kun meitä pidetään huijattavina!

   Tykkää

 3. Nimetön // 15/09/2017 17:08 // Vastaus

  Elikkä siis, menin aivan shokkiin ja olen järkyttynyt. Useimmilla muslimeilla ei ole tuollaisia sääntöjä. Islam on hyvä asia, mutta se, mitä imaami sanoi oli hyvin vihamielistä.
  Taattua taiquaa

  Tykkää

 4. Imaami ei taida juurikaan ymmärtää sitä että on itse sianruokaa kuten kaikki Eurooppaan tulleet musut….Ei biologista jätettä kannata käyttää hyödyntämättä !!!,Pohjanmaalla on paljon kysyntää kettu ja supikoira tarhoilla,tulisivat musut hyötykäyttöön ,jotain hyötyä maahan tunkuoista…

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 16/09/2017 08:57 // Vastaus

   Mistä rehtori päätteli, että ”islam on hyvä asia”? Mikä siinä on hyvää?

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 16/09/2017 21:03 // Vastaus

    Islam on hyvää, koska siitä on viranomaispäätös. Koska viranomainen ei koskaan voi olla väärässä, on islamin oltava hyvää. Aivan samoin kuin Koraani on totta, koska se on Allahin sanaa, ja koska se on Allahin sanaa, se on totta.

    Tykkää

 5. Valtsu // 15/09/2017 17:39 // Vastaus

  Islam on hyvä asia, vaikka se ei ole koskaan ikinä missään konkretisoitunut hyvänä asiana, se on hyvä asia.

  Tykkää

 6. Nimetön // 15/09/2017 17:47 // Vastaus

  On korkea aika siis täyttää tuo moskeija sioilla.Pikkutyttöhän kertoi etteivät siat liity mitenkään islamiin joten mitään ongelmaa ei ole sillä kyllähän me nyt pikkutytön taqiyyaa uskomme emmekä imaamia.Mädättäjien oman liki legendaarisen kohtaamisteorian mukaisesti muslimitkin oppivat suvaitsemaan sikoja sitten ajan kanssa kun moskeijassaan pyörivät samoilla pahnoilla joten mädättäjilläkään ei varmasti ole mitään ulisemista.Win win.

  Tykkää

 7. Allah miettii vittu mikä tunari // 15/09/2017 19:04 // Vastaus

  Päässäni ei pyörinyt tämä asia sanoa se näin vaan se vain pölähti ulos ilman, että ajattelin asiaa sen kummemmin.
  Nyt vaan sitten selvittämään totuus.jos ei uskonnollinen johtaja tiedä niin asiasta pitää ottaa selvää.

  Tykkää

 8. Saattaa pitää // 15/09/2017 19:54 // Vastaus

  Muslimi harrasti vihapuhetta sikoja kohtaan. Siitä hyvästä hänet pitää sitoa nelinkontin häkkiin, valella anuksensa ympärystä kiimaisen naaran virtsalla ja odottaa mitä karjut tekevät. Pitäähän imaamin väitte todistaa todeksi ettei sitä pääse syyttämään vihapuheesta.

  Tykkää

 9. Nyt täällä vaihtui joulupöytään kalkkuna // 15/09/2017 20:12 // Vastaus

  En halua vainota vähemmistöjä juhlapyhinäkään.

  Tykkää

 10. Pippi Långstrumps Pappa // 15/09/2017 20:21 // Vastaus

  Tietääkseni muslimit ovat homoseksuaaleja ja tappavat lapsiaan. Ironia on jännä juttu. Muslimit nussivat miehiä perseeseen ja vastaanottaja on muka ainut homo tilanteessa, ja jos muslimin tyttäret haluavat valita omat miehet niin muslimi isät veljet ja serkut hyvin mielellään tappavat tämän tytön. Päätelmä: MUSLIMIT OVAT SIKOJA.

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 16/09/2017 19:21 // Vastaus

   Kun oikein muistelen näitä turistien kertomuksia, niin toreilla oli muslimimiehille tarjolla pikkupoikia ja pojat jopa istutettiin kuulemma sellaisiin penkkeihin, joista nousi ylös puinen seiväs, jottta nähtiin, mihin asti pikkupojan takapuoli pystyi ottamaan vastaan. Jos nämä turistien kertomukset nyt yhtään kertovat suvakeillekin, mitä on islam tai muslimi, niin hyvä niin. Mutta todennäköisintä on, etteivät nämä puupäät mitään opi koskaan. On tässä syytäkin pahoittaa mielensä meidän suomalaisten puolesta.

   Tykkää

 11. Naurattaisi mutta tuo maa on länsinaapurissa.

  Tykkää

 12. Dirty dog oroguius kad say's : // 16/09/2017 01:35 // Vastaus

  Imaami must be put to live with pig’s and feed to pig’s alive .

  Tykkää

 13. Stobelius // 16/09/2017 09:44 // Vastaus

  Hei kamoon, eikö meidän kaikkien tulisi olla iloisia siitä tiedosta että siatkin vihdoin päästetään ulos kaapista peräti imaamin toimesta! Onhan sateenkaariporukka tunnetusti sitä parasta A-ryhmää maapallolla. Nyt vaan siat pridettämään siitä…

  Tykkää

 14. GAY PIG // 16/09/2017 09:59 // Vastaus

  Tanssi ja lauluyhtye KLAMYDIA saa tästä uuden hitin. SIAT ON HOMOJAAAAAAA, SIAT ON HOMOOOOJAAAAAAAAAAA!!!!! SIKAHOMO SIKAHOMO SIKAHOMOOOOOOOOOOOOO!!! HOMO! SIKA! HOMO! SIKAAAAAAAAAAAAAA! SIKAHOMOÄPÄRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
  Riffi lähtee A:sta.

  Tykkää

 15. GAY PIG // 16/09/2017 10:01 // Vastaus

  Odotan innolla kun tulee Ruotsinmaalta uutisia että muslimit heittelevät homosikoja katoilta.

  Tykkää

 16. Jarppa // 16/09/2017 11:42 // Vastaus

  Taitaa olla niin, että Suomen olisi jatkossa mietittävä sotilaallista uhkaa myös lännestä. Aikaisemmin tähän ei ollut tarvetta mutta veikkaan Ruotsin olevan Islamilainen valtio jo vuonna 2030. Aika moni muukin tutkija on samaa mieltä. Se, että suvivirret on kielletty mutta käydään pilttien kanssa kuuntelemassa moskeijassa juttuja homosioista vauhdittaa vaan sitä islamisaatiota mikä naapurissa on meneillään.
  Huhtasaaresta voi olla montaa eri mieltä. Itsekkään en pressaksi äänestä mutta. Siinä hän on oikeassa, että Suomeakin yritetään islamisoida. Imaamit telkkarissa uikutti, että heitähän on niin vähän mutta entäs jos se luku nouseekin sinne kriittiseen 20%.
  Kannattaa käydä Helsingin Itäkeskuksessa, vuosaaressa oikeasti katsomassa mitä siellä on meneillään. Ne kadut toimivat jo nyt shariapoliisin mielivallassa. Käykää katsomassa.

  Tykkää

 17. Nimetön // 16/09/2017 17:06 // Vastaus

  ja linkki juttuun?

  Tykkää

  • Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 16/09/2017 19:25 // Vastaus

   Nimenomaan on lännestä, ryåtsalaisten taholta pahin uhka meille tulossa. Aina ennenkin ovat ryåtsalaiset taistelleet viimeiseen suomalaiseen asti sotansa, mutta nyt ne on liittoutuneet islamistien kanssa ja sitä ei suomalaiset voi enää pitää ihan suvaittavana. Olisiko meillä nyt aihetta tehdä laulu tai kesänäytelmä näistä ryåtsalaisista? Vaikka mielemme on syystäkin pahoitettu, niin ollaan iloisia se aika, mitä voidaan nauraa länsinaapureille. Itse en sinne menisi enää turistina mistään hinnasta, anteeksi… hinurista.

   Tykkää

  • Qroquius Kad // 16/09/2017 21:10 // Vastaus

   En tiedä mihin juttuun linkkiä pyydettiin, mutta tuossa on sellainen, joka laittaa taatusti purkan pysähtymään jo pelkällä otsikollaan:

   https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

   Artikkeli on pitkänpuoleinen, mutta jokaisen olisi totisesti syytä jaksaa lukea se läpi. Siinä on väännetty rautalangasta, mikä meitä odottaa, ellemme ryhdy vähän helvetin äkkiä kurssinmuutokseen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: