Merit Wager: ”Ikätestaukseen ilmiselviä aikuisia afgaanimiehiä”

0
eBKNRSA05r99F4JHcsAtQfkhf_Y.jpg
Kuvan lapset ilmoittivat olevansa 14-15 vuotiaita tullessaan Ruotsiin.

Merit Wager on Ruotsissa asuva suomalainen ns. migga, joka kirjoittaa arvostetussa blogissaan mitä ”migat” saavat tietoonsa. Migga on maahanmuuttoviraston slangia ja tarkoittaa henkilöä, joka työskentelee maahanmuuttoviraston käsittelijänä. Wager kirjoittaa toiselta migalta viimeksi saamastaan postista:

Monet niistä afganistanilaisista, jotka tulevat yksikköömme juuri nyt, ovat ilmiselvästi maassa [Ruotsissa] siksi, että he haluavat asua ilmaisen ylläpidon maassa.

Meillä on täällä juuri nyt viisi noin 30-vuotiasta afgaania, jotka haluavat olla edelleen lapsia. Kyseessäolevien henkilöiden turvapaikkahakemusta ei ole vielä käsitelty, mutta he ovat meidän vastaanotolla. Kaikilla on harmaita hiuksia ja kun kysyin miksi he haluavat päästä Oikeuslääketieteelliseen ikätestattavaksi, vastasivat he silmää räpäyttämättä: ”Koska me olemme lapsia”.

Joten nyt olemme varanneet heille matkoja kahteen eri paikkaan, jossa polvilumpiot ja viisaudenhampaat tutkitaan, joista ikä määritellään.

Meillä on täällä siis harmaahiuksisia ”huoltajattomia vanhuksia”, joihin tuhlataan aivan turhaa rahaa. (BUV-gamlingar = barn utan vårdnadshavare, suomeksi lapsi, jolla ei ole huoltajaa). Matkat maksavat noin 2 000- 3 000 kruunua per henkilö ja tutkimukset päälle. Kukaan ei tähän asti ole saanut ikätesteissä arviota ”alle 18”, kaikkien iäksi on arvioita 18 tai vanhempi.

Nämä viisi afgaania ovat olleet Ruotsissa jo pari vuotta ”lapsina”. He näkevät mahdollisuuden käyttää hyväkseen Ruotsin todella typerää naiviutta.

Merit Wager jatkaa omassa kommentissaan, että afgaanit nauravat ruotsalaiselle systeemille ja maahanmuuttoviraston virkailijoita pakotetaan leikkimään mielisairasta teatterileikkiä ja toimimaan kieli keskellä suuta vastoin kaikkea tervettä järkeä ja vastuullisuutta. Wagerin mukaan tämä tekee migoista pikkuhiljaa raunioita.

Wager jatkaa:

– Nämäkin viisi miestä ovat eläneet täällä ilmaiseksi, saaneet ilmaisen asunnon, sairaanhoidon, hammashoidon, salikortin, bussikortin, uskotun miehen, käyvät koulua ja saavat ilmaista oikeudellista neuvoa. Ovat saaneet sitä kaksi vuotta noin 1,5 miljoonaa kruunua per henkilö per vuosi.

Wagerin tyly laskelma on, että nämä viisi miestä ovat maksaneet ruotsalaisille veronmaksajille 15 miljoonaa kruunua ottaen huomioon muut kulut. Ja jokatapauksessa tuomio tulee olemaan Oikeuslääketieteellisestä se, että he eivät ole lapsia.

Linkki alkuperäiseen juttuun täältä:

http://meritwager.nu/allmant/en-migga-vi-har-just-nu-fem-afghaner-i-30-arsaldern-hos-oss-som-vill-bli-barn/

20 thoughts on “Merit Wager: ”Ikätestaukseen ilmiselviä aikuisia afgaanimiehiä”

   1. Sellaista ei saa edes ajatella. Se on kauheaa razzizmia. Ja koska kotimaissa viranomaiset ovat korruptoituneita ja epäoikeudenmukaisia, täytyy tämä täällä tapahtuva viranomaistoiminta olla täysin toisesta ääripäästä, etteivät kovia kokeneet ihmiset traumatisoituisi yhtään piirua enempää.

    Tämä kaikki on lisäksi tehtävä täysin kustannuksista välittämättä, koska iSlam ja koska razzizmi.

  1. Petturi Urpohan sanoi, että tulokkaiden taustojen kysely olisi rasismia. Siis näin urpoja poliitikkoja, kun omat taskut on lähinnä. Mitään ei merkitse Suomi eikä Suomalaiset näille olioille.
   On meillä syytäkin pahoittaa mielemme!

 1. Itsekin haluaisin muutaman ikävuoden antaa pois. Harmaa hiuksissa kertoo vain charmanttisuudesta, ei iästä. Vaippoja käyttävät taaperot ja vanhukset. Aikakäsityskin voi olla erilainen. Miksemme siis uskoisi, jos joku väittää olevansa alaikäinen. Ei yksinkertaisesti osaa laskea tai lukea. Löytyykö edes viisauden hampaita?

  1. Hampaita löytyy muttei viisautta. Ehkäpä niillä onkin kieroudenhampaat?

 2. Toi on jänskää, sitku noi kiintiöapinat ovat veivanneet pitsaa niska limassa koko ikänsä ja yrittävät ujuttautua eläkkeen piiriin, niin tulee vähän takapakkia. Se on 75 vuotiaalle afghaanille kova paikka kun järjestelmä sanoo että sinähän olet vasta nelikymppinen! Mee vitun laiska paska töihin vielä 30 vee! Saatana kun tekee sit mieli PUUKOTTAA NAISIA TORILLA!

  1. ”Se on 75 vuotiaalle afghaanille kova paikka kun järjestelmä sanoo että sinähän olet vasta nelikymppinen! Mee vitun laiska paska töihin vielä 30 vee! ”

   Afgaani kertoo silloin, että on harhauttanut viranomaisia ja on oikeasti 75-vuotias. Tämän hän todistaa esittämällä Marokon passinsa, jonka kadotti Englannin kanaaliin tullessaan Ruotsiin.
   Seurauksena saa vuoden ehdonalaista, nostamatta jääneet eläkkeet 65-75 ikävuoden välillä ja paikan ilmaisesta hyvälaatuisesta hoitokodista.

 3. Pitää muistaa se, että jotkut tienaavat tulla pelleilyllä.
  Jahka tässä eläkkeelle pääsee niin aion hakea diskopaikkaa Ruotsista. Katotaan miten homma toimii. Vedän kenkälankit naamaan ja en puhu mitään.

 4. Joskus 90-luvulla joku toimittajahan teki ns. ählytestin. Naama plankattiin ja nenään laitettiin tutit leveemmän efektin takia. Kihara peruukki päähän. Eivät päässeet Joensuun kapakoihin.

  1. Yks keissi tais olla AMOK, tai joku vastaava ohjelma ylellä. Toimittelija meikattiin afrikkalaisen näköiseksi, ja sitten se lähti ostamaan mustaamakkaraa tamperelaisesta kojusta. Se oli aika nolonnäköistä hommaa, kun yrittivät saada rasismia aikaiseksi.

 5. Tehtäköön ne ikätestit viisaudenhampaista ja polvilumpioista jatkossa repimällä ne irti kehosta ja tutkimalla sitten.

 6. Ei saisi tietenkään arvostella kenenkään ulkonäköä, mutta kaikki afgaanit ovat lievästi sanoen erikoisen näköisiä.

  1. Ainakin kaikki tämän median kuvissa esiintyneet afgaanit, kieltämättä. Liekö se tuota etelän kuuman Auringon vanhentavaa vaikutusta, joss’ vanhana jo syntyy sylilapset, ja nuori mies jo hautaan valmis on?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.