Mainokset

Trollhättanissa suuri mellakka viime yönä-poliisi joutui raketti-iskun kohteeksi

SYLTE_5621_2

Trollhättanin kultaiset vuodet Saabin ajoilta ovat muisto menneisyydestä. Eilen illalla ja yön aikana harjoitettiin Trollhättanin ongelmalähiöissä monenlaista mellakkaa. Sylten kaupunginosassa tilanne äityi pahimmaksi.

Klo 22.30 aikaan uusruotsalaiset sytyttivät muutaman auton tuleen elintarvikekaupan parkkipaikalla ja kaupan takana lastauslaiturin kupeessa. Tästä palo levisi myös kauppakiinteistöön. Kun palolaitos saapui paikalle, se joutui suoranaiseen ristitulitukseen. Palomiehiä kohti ammuttiin raketeilla ja itsetehdyillä singoilla ja paukkupommeilla. Lisäksi palomiehiä kohtaan heitettiin kivillä.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että Trollhättanissa oli koko illan ja yön rauhatonta. Alueella liikkui useita partioita ja sekä poliiseja että palokuntaa kohtaan heiteltiin kiviä ja muita esineitä. Häiriömellakan taustalla kerrotaan olleen 20-30 henkilön porukan.

Kun poliisi saapui palopaikalle, sekin joutui tulitukseen. Lisäksi ympäri Trollhättania yksittäisiä partioita on kivitetty yön aikana. Puolen yön jälkeen poliisin erikoisjoukot koirineen ja kilpineen saapuivat alueelle, jonka jälkeen tilanne rauhoittuikin nopeasti ja liikehdintä siltä osin lakkasi. Paikallisbussiyhtiö katsoi kuitenkin, ettei toistaiseksi aja sotatoimialueelle. Ongelmalähiön laidoilla olevat pysäkit toimivat kuitenkin jo aamuyöstä, poliisin niitä vartioidessa.

SYLTE_5616_4

 

Kommentti: Poliisi toimi Trollhättanin tapauksessa samoin kuin viime talvisen Rinkebyn mellakan aikana. Uusruotsalaiset saivat mellakoida muutaman tunnin rauhassa ja kun puhti hävisi, saapui poliisi paikalle. Eli tämäkään mellakka ei loppunut siksi, että poliisi olisi sen lopettanut vaan siksi, että mellakkaporukalta loppui turnauskestävyys.

Kuvat: TTela

 

 

Mainokset

13 Comments on Trollhättanissa suuri mellakka viime yönä-poliisi joutui raketti-iskun kohteeksi

 1. Jarppa // 15/09/2017 09:29 // Vastaus

  Eikös Ruotsi olekkaan turvallisempi kuin koskaan, onko stupido kusettanut meitä? Ihmeen kusi sukassa on meidän valtamedia vaikka naapurimaamme on käytännössä sisällissodassa. Saas nähdä miten asiat selitellään mustasta valkoiseksi kun sama ilmiö rantautuu pikku viiveellä meille ja sehän tulee sieltä.
  ”Ei saa antaa pelolle valtaa idiootit” joutuukin laittamaan kaikki peliin selittäessään miksi Varissuo ja Itähelsinki palaa ja ovat muuttuneet ikäänkuin muka yllättäen ”no go” alueiksi ilman lakeja.

  Tykkää

 2. DUMARI // 15/09/2017 10:12 // Vastaus

  Sama sisällissota on alkanut Suomessakin. Se alkoi, kun Porissa 17-vuotias tyttö poltettiin elävältä mattoon käärittynä. Tekijä oli, yllätys, yksittäistapaus muslimi, joka nyt istuu puolet lyhyestä tuomiostaan.

  Tykkää

  • orbanisti // 15/09/2017 19:02 // Vastaus

   No tuolla määritelmällä matalan intensiteetin sisällissotaa on käyty 90-luvulta lähtien, kun Abdiqadir Osman Husseinin kaltaisten somalien on annettu liikkua suomalaisten joukossa. Autopolttoja ja lähiömellakkoja täällä ei ole kuitenkaan (vielä) nähty.

   Tykkää

 3. Voimavarat // 15/09/2017 10:28 // Vastaus

  Pitäisiköhän veronmaksajien kustantaa treenikortti kaikille matupojille 10-30 v.?
  Onhan se paljon mukavampaa rötöstellä kun on hyväkuntoinen ja karkuunkin pääsee paremmin. Useampi autokin saadaan palamaan kun sytyttäjä on nopea kintuistaan. Ja raiskaaminen; se vaatii kuntoa jo useamman meinaa kellistää.

  Tykkää

 4. Arto Koistinen // 15/09/2017 11:27 // Vastaus

  Alexander Stub…voitko vähän avata tätä ?

  Tykkää

  • Suomi FInland // 15/09/2017 23:16 // Vastaus

   Se on rikkautta. On razzizmia väittää mitään muuta. Tämän täytyy tapahtua välttämättä eikä vaihtoehtoja ole. Koska ihmisoikeudet.

   Miksi siis kuitenkin vituttaa tämä touhu?

   Alex voisi todellakin hieman kommentoida. Olisi mielenkiintoista nähdä ja kuulla ne aivopierut.

   Tykkää

 5. Numento // 15/09/2017 12:03 // Vastaus

  Rauhanomainen joukkokokoontuminen viilenevässä syysillassa tarvitsee tietenkin autogrillien lämmikettä. Poliisin kunniaksi ammuttiin ilotulitteita ja kivitykset hoiti takariviin hiippailleet uusnatsit. Sillain se meni niinko oikeesti. Sillai suvaitsevaisen oikeesti.

  Tykkää

 6. Ei voi olla totta. Eihän Ruotsissa eikä Euroopassa tällaista tapahdu. Tämän täytyy olla valemedian valeuutisia tai ainakin Tajukankaan mielikuvitusta. Vai mitä sanoo Uuninpankkopoika?

  Tykkää

 7. Jari ”känni-itkijä” Tervon tulevaisuuden visio parin vuoden takaa. Todella vihainen rasisteille.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110121-jari-tervolta-suorat-sanat-tvssa-suomesta-voi-tulla-ihan-siedettava-maa-kun-taalla
  Ja tässä YLE:n asiantuntija Malkki suvakin logiikalla ja käsittämätön vertaus: Hän huomauttaa, että Suomessa kuolee vuosittain henkirikoksiin keskimäärin enemmän ihmisiä, kuin Euroopassa on kuollut terrori-iskuissa vuonna 2005 Lontoossa tehtyjen iskujen jälkeen.
  https://yle.fi/uutiset/3-7744856

  Tykkää

  • Suomi Finland // 16/09/2017 10:40 // Vastaus

   ”Uutista korjattu 19.1. klo 09.45: Tutkijan aiempi väite, jonka mukaan Suomessa kuolisi vuosittain henkirikoksiin noin tuhat ihmistä, oli virheellinen. Oikea määrä on alle sata.”

   Tuo Malkin jutustelu oli kyllä täydellistä paskan ulostamista aivojen kautta. Ei enää pelkkää piereskelyä.

   Eurooppalaisten jo edesmenneiden tai kuolemassa olevien terroristijärjestöjen iskut eivät koskaan ole vertailukelpoisia siihen, mitä muslimiterroristit voisivat tehdä, jos pystyisivät.

   Muslimien iskut ovat toistaiseksi olleet Euroopassa pienehköjä (jos vertaa vaikkapa WW2 ilmapommitusten tuhoihin). Mutta kuvitteleeko kukaan, että tämä johtuisi siitä, että muslimeilla olisi jokin raja, jota he eivät ylittäisi? Ehei. He ovat tehneet iskuja, joita rajoittaa ainoastaan heidän kykynsä tehdä niitä. Jos he saavat kyvyn tehdä massiivisen iskun, he tekevät sen armotta.

   Tässä on jälleen yksi erittäin painava syy rajoittaa maahanmuuttoa. Mitä enemmän potentiaalisia terroristeja on, sitä vaikeammaksi käy heidän valvontansa ja sitä helpommin ja nopeammin he kehittävät kyvyn iskeä raskaasti.

   Muistakaa 911. Muslimiterroristit eivät kaihda mitään ja ovat valmiita aiheuttamaan niin paljon uhreja kuin vain suinkin on mahdollista. Ja se, että iskussa kuolisi myös paljon muslimeja ei ole heille mikään este. Ei edes hidaste. Joten ’asiantuntija’ Malkki: tuki vittu turpasi.

   Tykkää

 8. Kallepalle // 17/09/2017 23:00 // Vastaus

  Sipilän ja orpon haavemaa…..

  Tykkää

 9. Stulex Abido // 20/09/2017 01:39 // Vastaus

  Näissä uutisissa saisi kyllä olla julkaisupäivä näkyvissä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: