Uppsalan Valsätrassa mellakat jatkuivat taas viime yönä – poliisia kivitettiin

12

Uppsalan Valsätran ongelmalähiössä mellakat jatkuivat jo toista yötä peräkkäin. Linrepevägenilla paloi auto ja palolaitoksen saavuttua paikalle, joutui se kivityksen kohteeksi.

Sen jälkeen paikalle saapui poliisin mellakkaryhmä, joka suojasi palolaitoksen toimintaa. Palolaitos sai auton sammutetuksi ja poistui paikalta. Uusruotsalaisten viha kohdistui nyt paikallaolleisiin poliisivoimiin. Poliisia kohtaan heiteltiin kivillä ja yksi miehistönkuljetusauto rikottiin.

Poliisi kirjasi ritsivihkoon vahingonteon, mutta ketään ei osattu ottaa kiinni epäiltynä rikoksista.

6 thoughts on “Uppsalan Valsätrassa mellakat jatkuivat taas viime yönä – poliisia kivitettiin

  1. Mietin tässä että joko Ruotsissa on ylitetty se piste jonka jälkeen muslimit radikalisoituvat vaatien valtion muuttamista islamilaiseksi valtioksi? Eli, nyt riehutaan niin pitkään että Ruotsi tunnustaa islamilaisen kalifaatin ja sharia-lain. Ja sen jälkeen kaikkien maailman muslimien silmissä Ruotsi on musulmaani-maa, jossa ruotsalaisten pitää elää musulmaanien mukaan ja maksaa almua musulmaaneille, että he saavat elää (omassa maassaan).

    Tai sitten vain alkaa sota aan rajojen sisällä. Se ei ole kansannousu eikä sisällissota, koska sitä ei aloita ruotsalaiset. Vaan ihan jotain muuta koska sen aloittavat ulkomaan passin omistavat henkilöt. Olisiko se silloin vain ”sota”. Sitähän se on kun tunkeudutaan väkivalloin toisen hallinnoimalle maa-alueelle ja otetaan se käyttöön.

  2. Toiseudenpalvojien kielenkäytössä tämä oli vain rauhanomainen mielenilmaus ja poliisikin oli turhaan paikalla sekä syyllistyy tiedotuksessaan liioitteluun. Ja pitää vielä lisätä ettei nämä Paavo Tajukankaan uutistelut ole totta koska ei JSN. Tietoja ei ole tarkistanut Suomen virallinen faktantarkistus™ Johanna Vehkoo und kameraden joten hyvää viikonloppua vaan ja toivokaamme Ruotsin pikaista romahdusta että täällä pikkuhiljaa herättäisiin mihin ollaan menossa. Dystopia on jo ovella, laskekaa sissään.

  3. Ai kas vain.Eikö dialogipoliisi auttanutkaan?No kukapa olisikaan arvannut.Hämmästyttävää.No hei lähettäkää seuraavaksi dialogiarmeija sinne voimavarojen persereikää nuolemaan ja diskuteeraamaan.Se varmasti auttaa ja voitte taas elää unelmassanne rauhassa ainakin huomisiltaan asti.

  4. No mutta jos eivät pollarit huomanneet tarjota kahveeta ensin??siitähän palaa hihat heti..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.