Falunilainen vasemmistopolitiikko väittää tulleensa takapuoliraiskatuksi

13

1200.jpg

Falunilainen vasemmistopolitiikko ja kunnanvaltuutettu Patrik Liljeglöd väittää tulleensa kesällä raiskatuksi. Ja että raiskaus johtui siitä, että hän on vasemmistolainen. Kyseessä olisi siis viharikos.

Liljeglöd on tehnyt asiasta rikosilmoituksen ja Falunin poliisi tutkii todellakin ilmoitusta. Liljeglödin mukaan hän oli kesäyönä palaamassa kotiinsa kaverinsa kanssa kun pensaikosta hyökkäsi tuntematon mies ja puukolla uhaten raiskasi Liljeglödin. Mies oli haukkunut Liljeglödiä ”vasemmistovituksi” ja raiskauksen aikana sanonut, että ”tuollaiset vihervassarit” tykkää tästä.

Liljeglöd piti asiasta lehdistötilaisuuden, jossa kertoi asiasta. Tilaisuudessa Liljeglöd kertoi, että hän oli pakotettu kertomaan asiasta julkisesti, koska yhteiskunnassa on voimia, jotka toimivat demokratian vastaisesti.

Raiskattiinko Liljeglöd? Ei tietenkään raiskattu. Kun katsoo kuvaa mies on 100-kiloinen järkäle, joka olisi kaverinsa kanssa yhdessä huitonut raiskaajan tiehensä. Raiskaaja olisi siis joko pakottanut Liljeglödin riisuutumaan tai riisunut uhrinsa itse, sen jälkeen pakottanut uhrinsa kontalleen ja yhtynyt tähän. Oliko Liljeglödin kaveri vain vierestäkatsoja vaiko juoksiko hän tiehensä? Miksi Liljeglöd ei juossut tiehensä?

On vaikea arvailla miehen motiiveja, niitä voi vain arvailla varsinkin kun kyseessä on vasemmistopolitiikko.

 

Advertisements

21 thoughts on “Falunilainen vasemmistopolitiikko väittää tulleensa takapuoliraiskatuksi

 1. Biologisesti miespuoliselle ruotsalaiselle (ehkä suomalaisellekin?) vihervasemmistopoliitikolle ominainen seksuaalinen fantasia? – Oli motiivi mikä sitten onkaan, mutta ei tällainen voi aiheuttaa muuta kuin myötähäpeää: satakiloinen jätkä ihan vakavissaan julkisesti itkee tulleensa pannuksi perseeseen.

  Häiskä ei ilmeisesti lainkaan tajua, miten naurettavaksi tekee itsensä. Mutta eipä looginen ajattelu toisaalta vihervasemmiston vahvimpia ominaisuuksia olekaan missään päin maailmaa.

 2. No mutta raiskaus kestää vain hetken mutta rasismi jättää ikuiset arvet.Eikös se niin mädättäjäretoriikassa mennyt??Joten toivottavasti pitää paikkansa ja toivottavasti herralle maistui ihan se mitä on itse ollut muillekin tilailemassa.Ei mitään sympatiaa.Ei sitten mitään.Itseasiassa toivottavasti sai HIV:n.

 3. Ei kai kukaan raiskaisi tuon näköistä jätkää? Mietitäämpä hetki: Ulkomuoto on muutenkin ruokoton joten olettaa sopii että edessä olisi paskanen karvanen persereikä. Ei paljon sytytä. Ei ainakaan minua.

  Ehkä jätkä on nähnyt märän unen jossa kävi juuri näin. Emmehän voi sitä kiistää koska se itse pitää sitä totena. Tällaista tapausta kutsutaan lääketieteellisesti ”harhaisuudeksi”. Ja tällä on vielä itsemäräämisoikeus.

 4. Jos tulee vielä raskaaksi, putkahtaako sieltä han, hon, hen vai normaali potra vasemmistolaisen kunnallispolitiikon alku?

 5. Taalainmaalla (dalarna) asuu kaikenlaisia sisäsiittoisia kummajaisia joten eipä ihme.

 6. ”Mies oli haukkunut Liljeglödiä ”vasemmistovituksi” ja raiskauksen aikana sanonut, että ”tuollaiset vihervassarit” tykkää tästä”
  Kuka kumma haluaisi sekaantua tuollaiseen iljettävyyteen. Selitys ontuu pahasti.

 7. Jälleen äijä muijallensa kiinni.spermat parrassa on paremman luokan todiste ! Yrittää kusettaa fyllimakkaraa ( akkaansa ) vai toista hanuriin vetäjää puolisioa.. Ota nyt näistä geenivammaisista selvää, Onhase kivaa kun on tuplat mahiksia baanalla ,voi antaa ja ottaa miltä ja keneltä vaan.se on ihmisoikeus. Että kehtaa multi multi pervertti tulla julki.Kalastelee vissiin mulkkuva hanuriin alvariinsa siltä tämä avautuminen vaikutaa ,oottais mies hyvä eikä ala mainostamaan että paikat ehtiiparantuva ,taikka galvanoittais peräsuolensa,niin silloin tauti tartu ei. Ootellaan mistä maasta ensimmäinen ruumiinmakaaja avautuu,kertoilee
  Kuinka raato veti perseeseen,kiitteli kyydistä,ja pomppi takaisin kuoppaan.Ootellaan!!tasan Varma Vihervassari.Siihen gängiin ei normaali ihminen kelpaa,eikä toisaalta haluakaan kuulua . No nämä ja musut kotoutetaan bakdatiin .siellä riittää korjattavaa ajatus maalimoissa!!! PS. Paljon hanuria tarjolla ,siitä vaan ei haluva jäädä kiinni,viskotaan katolta! JÄNSKÄÄ ! Sanoi yks Jari kun tuli keikalla JOEN suuhun..

 8. Onpas himmeä tarina. Samaan aikaan todella epäuskottava – poliittisia hyökkäyksiä ei ole Skandinaviassa tavattu perseraiskauksilla hoitaa eikä iso mies kaverineen sellaiseen alistu puukon takia eikä sellaista halua kukaan tehdäkään -, mutta myös motiivi tarinalle on hakusessa: Miksi joku yrittäisi mustamaalata vastapuolta valheella, jota ei voi uskoa? Patrik ei oikein mielenterveystapaukseltakaan vaikuta. Ehkä julkisuus oli vain liian houkuttelevaa tai ideologian ajamiseen kaikki keinot ovat sallittuja. Noh, toivottavasti poliisi saa asian selvitettyä.

 9. Hämmästyttävillä asioilla ruotsalaiset haluavat julkisuutta nykyään.
  Maahan hiljattain tulleet antavat tietysti uhrille sympatiaa. Ja lisää munaa…

 10. Yksi mahdollinen selitys olisi, että sai arabirakastajalta saddarit ja tartutti ne puppelipoikaystäväänsä. Joku hätävalhe piti keksiä ja siinä sivussa syntyi varsinainen ahaa-elämys! Sverigedemokraatternas palkkasi kolmimetrisen väkivaltahomon antamaan tukkahulmua, yhyy.

  Vielä kun on dialogpolicen, joka ”tutkii” asiaa, ei voi kinnikään jäädä valheestaan. Lopulta aika nerokas juoni.

 11. Joka tapauksessa tämä keissi meni ainakin oikeaan osoitteeseen, vielä kun oletettavaksi raiskaajaksi osoittaituisi joko Abdullah tai toinen paikallinen pottunokkainen vassaripoliitikko. Välillä on vaikeaa tulla kaapista ulos, jopa Ruotsissa….

 12. Perseraiskattu yli 100 kg viherkommunisti, on tainnut antautua vapaaehtoisesti ja pyytänyt vielä uusintaa. Että nauroin tälle tarinalle joka täytyy olla satuja ja tarinoita. Oliko raiskaaja joku natsi, sehän olisi tälle jutulle kuin piste iin päälle.

 13. Tyyppi jäänyt poikakaverinsa kanssa kiinni persepaneskelusta julkisella paikalla ja nyt on sitten hätävalheita keksimässä että joku Aatu yhtynyt väkisin samalla siegheilia huudellen.

 14. No joo! Joka ton näköstä ”kamelia”raiskaa, täytyy olla joku kamelin kasvattaja Afrikasta. Jos hekään. -Jätkällä on seksuaalivaikeuksia, kun naishuoratkaan eivät nussi sikojen kanssa. Joten apua on haettava jopa Afrikasta ja Arabiasta, ja niitähän on Pohjoismaat pullollaan. Älä jätkä valita: ” Mitä tilasit, sitä sait”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.