Filmi: Arabit uhoilevat Kolmen sepän patsaalla

0

Kuvakaappaus 2017-09-16 23-22-49.png

Lyhyt filmiklippi Kolmen sepän patsaalta, jossa laittomat muslimit pitävät tällä kertaa majaa. Pari laitonta muslimia kiihtyy suomalaisille ja näyttelee keskisormea. Arabit näyttävät todellisen ylimielisen luonteensa.

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155212878528533/

 

 

19 thoughts on “Filmi: Arabit uhoilevat Kolmen sepän patsaalla

 1. Johan tästä Nostadamuskin ennusti eli barbaariaaltoa idästä. Nimenomaan sitä tämä on.

 2. Jaa, että hätää kärsiviä, no ei. Se on jännä miten teeskentely näkyy matun ilmeistä. Suvakit ei tuota ilmeisesti nää, mutta normaalit ihmiset sen huomaavat.

  1. Pelkästään se, että eri maiden hiustaiteilijat kykenevät tekemään tuhansien kilometrien matkan Suomeen, osoittaa kirkkaasti heidän kykynsä huolehtia itsestään. Vielä silloin kun hädänalaisina ihmisinä autettiin hädänalaisia ihmisiä, tuli itsekin osallistuttua rahalahjoituksilla. Sitten Suvaitsevaisto onnistui pilaamaan tämänkin homman eikä enää tulisi mieleenkään lahjoittaa SPR:lle, Amnestylle tai vastaaville järjestöille, jotka tekevät kaikkensa, että vahvat ja varakkaat äijät saavat jyrätä heikot ja köyhät naiset ja lapset. Helvetillistä toimintaa.

 3. Hän on siis omien sanojensa mukaan tullut meitä ”auttamaan”. Missä suhteessa? Näyttämällä miten helposti veronmaksajien raha palaa pelkkään paskaan?

 4. Tässä vähän miettinytkin, kuka meitä elättää, kuka pelastaa? Ja nythän sekin selvisi ja vakuuttavasti. Joskus ymmärtämättömyyksissäni ajattelin erilailla, mutta klippi käänsi pääni. Nyt nukkumaan hyvillä mielin ja näkemään unta, että niitä tulee lisää ja lisää loputtomasti.

 5. Miten noilla typeryksillä on varaa tulla meitä neuvomaan kun hoitavat oman maansa asiat päin peetä. Ai niin, onhan meillä typerääkin typerämmät suvakit. Jonkilaista hoitoonohjausta tarvittaisiin, mutta ennen kaikkea rajakontrolli.

 6. Miettikääpä hetki sitä tosiasiaa että maassa laittomasti loisiva arabi se siinä uhoilee soittavansa poliisit kansalaisten kimppuun jotka eivät ole tehneet mitään rikollista…Mukavia nuo arabien loputtomat ”ihmisoikeudet” jotka aina menevät aivan kaiken ohi.Kelpaisivat varmasti vääräuskoisille valkoihoisille kansalaisillekin.Olisikohan aika ryhtyä oikeasti tekemään maanpetturihallitukselle joka on vastuussa jo jotain muutakin kuin vain kuunnella sen vähä-älyistä saatanan lässyttelyä?

 7. Katsoin videota puoleen väliin äänettömällä (en kestä kuunnellä arabikälätystä).

  Oikeastaan minua ei kiinnosta, miten arabit ja/tai afrikkalaiset käyttäytyvät provosoituina tai ilman provosointia. Kuka tahansa käyttäytyy provosoituna hyvin helposti aggressiivisesti. Pointti on siinä, etteivät heidän työpanoksensa tule koskaan rikastuttamaan tätä maata vaan pelkästään aiheuttamaan lisää ja lisää kustannuksia. Eli jo sen takia heidän tulonsa pitää torjua.

  Muutaman arabin tai afrikkalaisen maahan muuttaminen silloin tällöin ei olisi niin kamalaa, jos he olisivat sitä ammattitaitoista porukkaa. Mutta sadat tai tuhannet vuosittain muuttavat ovat kerta kaikkiaan liikaa.

  Ja lopuksi. Liian suuri osa tulijoista aiheuttaa ongelmia Ruotsissa, kuten näistä Paavon artikkeleista voi todeta. Ja sitä porukkaa ei taida provosoida kuin heidän oma kyvyttömyytensä saada aikaan mitään muuta kuin ongelmia.

 8. He tietävät asemansa ja käyttäytyvät sen mukaisesti, eli saavat olla rauhassa vaikka hylsy tulisi. Röyhkeitä paskiaisiahan nuo ovat ja viranomaiset ja poliisi ovat vielä kusessa näiden maassa laittomasti olevien järjestäytynieden valloittajien kanssa. Jyväskylä oli vasta esinäytös tulevaan vastustamiseen. Ovat varmaan siinä luulossa suvakkien agitoinnin takia että ovat omalla maaaperällään ja poliisi on valloittaja.

  1. Miksei voisi sanoa? Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola sanovat ja tekevät juuri niin, eikä siellä nähdä allahuakbarien pommi- ja puukkoriekkujaisia eivätkä scaniat ajele ihan issekseen ihmisjoukkojen sekaan.

   Jos nämä neljä EU-maata voivat menetellä koko ajan oman kansansa ja valtakuntansa turvallisuus lähtökohtana, miten kukaan voi enää valehdella ettei Suomen poliittinen ja hallinnolinen eliitti muka voisi tehdä samoin?

   Mikä eliittiämme muka tosiasiallisesti voi estää, kun kaikki EU-maat kuitenkin ovat allekirjoittaneet ja hyväksyneet kaikki todellisuudessa olemassaolevat kansainväliset sopimukset?

   Oikea vastaus: ei mikään. Miksi he sitten tekevät tätä; tuhoavat Suomen kansan ja valtakunnan olemassaoloa itsetarkoituksellisesti? En tiedä. Mitä tälle voi tehdä? Äänestää Jussi Halla-ahon Perussuomalaisille seuraavissa vaaleissa niin suuri äänipotti, ettei sitä voi pyyhkäistä sivuun vuoden 2019 hallitusta muodostettaessa.

   1. Milloin tämä ”vaikuta vaaleilla” -sössötys loppuu? Milloin?
    Vuoteen 2019 on pitkä aika, ja se on aikaa, jota ei ole.

    Semmoista kyllä-minäkin-sitku-elämää: herättäkää minut, kun vallankumous alkaa.

     1. Voi vinde, kun osuikin kohdalle kova pala purtavaksi, tämä toveri Nimetön!
      Niin on noheva tyyppi, suvereenin immuuni kaikelle agitaatiolle.
      Onhan se hyväksi havaittu keino olla sisälukematta, mitä minä kirjoitan, ja sisäistämättä, mitä ja mistä minä puhun tuolla ulkona.

      ”Nimetön // 17/09/2017 01:02:
      — Olisikohan aika ryhtyä oikeasti tekemään maanpetturihallitukselle joka on vastuussa jo jotain muutakin kuin vain kuunnella sen vähä-älyistä saatanan lässyttelyä?”

      Noo-oh? Olisikohan?

      Jos toveri Nimetön sinä mokaat raskaasti töissä, niin joudutko siitä edesvastuuseen?
      Joudut. Todennäköisesti heti, ellet välittömästi.

      Poliitikot ovat MEILLÄ JA MEILLE töissä. Ymmärrätkö?
      Vaan heijän kohdallaan ootellaan jopa vuosia, että saadaan uusi työntekijä, joka sitten ihan satavarppina syöksyy päin vastuunkantoa. Kädet ristiin ja rukoillaan, että alkusyksy 2015 ei päivity ennen vuoden 2019 vaaleja. Se voisi nakertaa työnantajan luottamusta.
      Mä kekkasin! Entäs jos ne nykyiset antais lausuntoja ja twiittailis äkäisesti? Joo!
      Se vastuunkantojen pelto on kuin miinakenttä, hikeä pukkaa väistellessä.

      Niin että Nimetön, mitäs sinä olet tehny muuta kuin vihapuhunut ja ehdotellut itsestäänselvyyksiä — netissä?
      ”Olisikohan aika?”
      Olisikohan? Kysyt sä multa?

 9. Islamin tagyya. Matu paska valmis vaihtamaan uskonto ,tehdä kaikki että saisi KELA GOLD .Sen jälkeen lisääntyy miten rotat. Naaras istuu kotona ja vetää matuja perseestä ,ei milloin tekee töitä ja sano Suomalaiset rasisti ,rasisti ,fasisti ,siat ….. .This is a last chance ( to be or not to be ) . WAR Year’s 1918 , 1939-1944 must not be FOUGHT FOR NOTHING !!!

 10. Islamin tagyya. Matu paska valmis vaihtamaan uskonto ,tehdä kaikki että saisi KELA GOLD .Sen jälkeen lisääntyy miten rotat. Naaras istuu kotona ja vetää matuja perseestä ,ei milloin tekee töitä ja sano Suomalaiset rasisti ,rasisti ,fasisti ,siat ….. .This is a last chance ( to be or not to be ) . WAR Year’s 1918 , 1939-1944 must not be FOUGHT FOR NOTHING !!! Mielikuvita ,paikalla sama matu paska olisi ollut vain 1000 mutta maassa niitä on 40 000 .

 11. Suurin osa kansaa ei heistä tykkää vaikka he niin kuvittelevat suvakkien kiehnäämisen perusteella sanoo:

  Täällä he uhoavat ja valittavat niin että parta väpisee ja tötterö heiluu. Luulevat omistavansa koko paikan ja olevansa voittamattomia. Ei meillä ole heitä kohtaan mitään velvollisuuksia, he ovat laittomasti tunkeutuneet maahamme.

  Se, että moni on onnistunut keplottelemaan ja lieroilemaan täällä kuukausia, jopa vuosia, ei asiaa muuta. Ovat- ja tulevat aina olemaan- itsekkäitä ja koppavia paskiaisia jotka vain haluavat käyttää kaikkea ja kaikkia hyväkseen. Heistä ei koskaan tule suomalaisia vaikka saisivat minkä hyvänsä paperin narautettua viranomaisilta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.