Mona Walter: ”Islam on paholaisen ideologia”

13

images

Ruotsin piikki lihassa on Mona Walter, joka islamkriittisyydellään aiheuttaa harmaita hiuksia ruotsalaisille. Walter on syntynyt Somaliassa ja on entinen muslimi. Hän kirjoitti 25.1. jutun, joka on kääntämisen arvoinen. (Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 2015)

Mona Walter kirjoittaa:

”Hyvää huomenta FB- kaverini.

Minulla oli tänään mielenkiintoinen keskustelu 16- vuotiaan tyttäreni kanssa. Hän kertoi, että uskonnonopettaja oli oppitunnin aikana kertonut, että tietyissä Euroopan valtioissa, kuten Englannissa, on voimassa muslimeille sharia- laki. Opettaja oli myös kertonut, että Koraanissa ei kehoiteta alistamaan naisia vaan se opettaa rakastamaan ja osoittamaan arvostusta kaikkia ihmisiä kohtaan.

Tyttäreni oli mietteliäs asioista, sillä olen näyttänyt hänelle ne koraanin säkeet ja haditit, joissa naista alistetaan ja solvataan.

Kysyin häneltä miksi hän ei ollut pyytänyt opettajaa näyttämään lähteitä väitteilleen? Ei, sanoi hän, en halunnut, että opettaja olisi leimannut minut rasistiksi kaikkien luokkakavereideni edessä, enkä halunnut hänen tietävän, että tiedän enemmän islamista kuin hän.

Ihmettelen nyt, miksi ruotsalaiset uskonnon opettajat eivät tunne naisten oikeuksia islamissa ja mitä sharia tarkoittaa naisille, lapsille ja ei- muslimeille, vai onko nyt niin, että valtio opettajien suulla tietoisesti hiljentää tulevaisuuden islamkritiikin. Tiedän, että istuva hallitus ja media tekee nykyään mitä tahansa vaientaakseen islamkritiikin.

Ehdotan, että opetatte lapsillenne miten islam käyttäytyy länsimaissa, demokratiaa, ihmisoikeuksia ja sananvapautta. Ehdotan myös, että annatte lapsenne kyseenalaistaa opettajien väitteitä, joissa he kertovat islamin opettavan rauhaa, rakkautta ja kaikkien ihmisten tasa- arvoa taustasta ja uskonnosta riippumatta.

Minä olen kertonut lapsilleni mitä sharia tarkoittaa naisille ja lapsille ja olipa henkilö muslimi tai ei- muslimi. Ehkä olettte sitä mieltä, että olen fanaatikko, mutta minä opetan lapsilleni allahin ja Jeesuksen erot. Opetan heille miten tärkeää on eroittaa muslimi individuaalina ja islam ideologiana. Muslimeja on pajon hyviä, mutta islam on paholaisen ideologia.

Terveisin Mona”

Advertisements

9 thoughts on “Mona Walter: ”Islam on paholaisen ideologia”

 1. Islam on alistva ihmisvastainen ideologia, ei uskonto. Tämä kun ymmärretään niin siitä saastasta on mahdollista päästä irti.
  Valitettavasti ilman sotaa se ei enää ole mahdollista. Meistä on kiinni kuinka siinä sodassa käy.

 2. Mona on yksi niitä harvoja somaleja ja muslimeja jotka oikeasti sopeutuvat sivistyneisiin länsimaihin. Mona on myös päässyt eroon lapsuudessa alkaneesta aivopesusta jota tämä kivikautinen aavikkouskonto vieläkin harjoittaa ja jota jopa feministit käsittämättömästi tukevat.

  1. Niinpä. Mona on sopeutunut länsimaisen sivistyksen luomaan kulttuuriin tekemällä täydellisen irtioton omasta somali- ja muslimikulttuuristaan. Sitä se länsimaihin kotoutuminen kaikilta kehitysmaamuslimeilta vaatii ensimmäiseksi ja viimeiseksi: oman pronssikautisen barbaarikulttuurinsa ja kuujumalan palvonnan täydellistä hylkäämistä.

   Jokaiselle länsimaihin pyrkivälle kehitysmaalaiselle, joka ei osoita merkkiäkään tästä, on osoitettava ovea mieluimmin jo maahan pyrkiessään, eikä mistään pysyvistä oleskeluluvista saati kansallisuuden myöntämisestä tulisi olla puhettakaan, ennen kuin kehitysmaalainen on tämän Monan tavoin käytännössä todistanut.

   Tämä on toki aikaaviepä ja tietyiltä osin epävarma prosessi. Täydellisessä maailmassa se toimisi epäilemättä loistavasti. Tässä epätäydellisessä maailmassa, jossa me elämme nyt ja toistaiseksi, on parasta soveltaa Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan maahanmuuttopolitiikkaa.

 3. Opettajan mielestä lapsenraiskaaminen on rakkautta puhtaimmillaan. Kannattaako tuommoiseen kouluun lastaan päästää.

 4. Ja rauhanuskonnon edustajat vastaavat näihin törkeisiin väitteisiin tappouhkauksilla ja murhayrityksillä todistaen väitteet todeksi. Jonkun pitäisi kysyä heiltä, ’miksi ihmeessä he palvovat niin heikkoa jumalaa, että ihmisen täytyy häntä/sitä puolustaa?’.

 5. Islam on paholaisen ideologia joten joten koraani on musta ”raamattu” ja muslimit ovat paholaisenpalvojia.
  Muslimien puheet, käytös ja teot todistavat tuon lauseen oikeaksi.
  Joku yksittäismuslimi voi tehdä hyviä tekoja, saattoi yksittäisnatsikin pelastaa juutalaisen hengen.

 6. ”Mona Walter: ”Islam on paholaisen ideologia” ”
  Sitähän se on, hedelmistään puu tunnetaan.

 7. Huomiota uskonnoista.
  Kun rikollinen kokee herätyksen ja tulee kristinuskoon, hän luopuu rikoksista, lopettaa huumeiden käytön ja raitistuu alkoholista.
  Kun muslimirikollinen kokee herätyksen, hän alkaa tappamaan viattomia ihmisiä.
  Onkohan uskonnoilla eroja?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.