Mona Walter: ”Islam on epätasa-arvoinen ideologia”

13

scene-from-a-muslim-slave-market-of-white-women2-otto-pilny1

Mona Walterin mukaan lännen muslimit verhoavat islamin mannalla ja mirhamilla.

– Islamilainen propaganda huijaa ihmisiä väittämällä, että islam kuin kristinusko, vapauden ja kaikkien ihmisten tasa- arvon uskonto. Mutta kun katsomme tarkemmin Muhammedin asennetta orjia ja orjakauppaa kohtaan, saamme hiukan paremman kuvan islamin väitetystä vapaudesta, Walter sanoo.

Muhammed omisti monta orjaa ja hän oli orjakauppias. Ibn Qayyim al-Jawziyy kirjoittaa Muhhammedin biografiassa, että hän omisti neljä naispuolista ja 27 miespuolista orjaa. Kirjassaan Zad Al- Miad, joka on yksiä islamin suurimpia historian opuksia, hän kirjoittaa, että Muhammedilla oli monta orjaa, joita hän osti ja myi. Hän osti usemman kuin myi sen jälkeen kun hän tuli profeetaksi.

Muhammed ja islam tekee suuren perustavanlaatuisen eron eri ihmisten kesken. Muhammed oli puhdasverinen rasisti. Hän kutsui mustia plättynenäisiksi orjiksi ja kertoi heillä olevan rusina-aivot. Edelleen Muhammed osti valkoisen orjan ja maksoi tästä kaksi mustaa orjaa. Vielä tänäänkin kutsutaan mustia arabikielessä ”abd”, joka tarkoittaa orjaa.

Tätä taustaa ajatellen, että Muhammedin ja islamin näkemys mustista on koiran luokkaa, on käsittämätöntä miten niin monet mustat voivat olla muslimeja ja kääntyä islamiin. Valkoiset ovat nykyään tunnustaneet epäoikeudenmukaiset orjatoimet mustia kohtaan ja ottaneet etäisyyttä tapahtumiin. Milloin islamilainen maailma tekee saman ja lopettaa väittämisen, että islamilla ei ole mitään tekemistä alistamisen ja orjuuden kanssa.

– Kysymys teille kaikille mustille ympäri Ruotsin moskeijoita, jotka kuuntelette imaamienne opetuksia, mitä ajattelette tästä ja miten aiotte puolustaa Muhammedin ja islamin rasistisia näkemyksiä mustia kohtaan, Walter kysyy.

Alkuperäinen juttu täällä: https://www.facebook.com/mona.walter.182?fref=nf

 

Advertisements

8 thoughts on “Mona Walter: ”Islam on epätasa-arvoinen ideologia”

 1. ”on käsittämätöntä miten niin monet mustat voivat olla muslimeja ja kääntyä islamiin” noh, kun lukee toisen lauseen niin sekin selviää: ”Hän kutsui mustia plättynenäisiksi orjiksi ja kertoi heillä olevan rusina-aivot. ” Rusina-aivoilla ei mitään järkevää tehdä.

  1. ”Rusina-aivoilla ei mitään järkevää tehdä”

   Hmm.. No jaa..

   Luonto ja evoluutio näyttää keksineen noille vähä-älyisille, ”rusina-aivoisille” murjaaneille melko tehokkaan kompensaation, ainakin kaikkein isovittuisimpien ja lörppätoosaisimpien naaraiden kannalta?

   https://www.redtube.com/2813221

   Huh! Huh! Siinä taitaa loppua virtsankarkailuun tarvittavista tena-vaipoistakin koot kesken jotka tuommoisen airon survomaksi joutuu. Sairasta?

 2. Eikä tarvitse edes kaivautua historiaan.Esim. Malissa yms. ihanissa monikulttuurisissa eli islamilaisissa paratiiseissa orjuus on edelleen voimissaan ja voi hyvin.Ihana arabikevät on jo palauttanut vanhoja käytäntöjä jopa paikoitellen välimeren etelärannoillekin.Saudi Barbariankin 60-luvulla rasistien eli vääräuskoisten tekemän painostuksen jälkeen lopettamasta orjuudesta voidaan olla perustellusti varsin montaa mieltä sen suhteen että loppuiko se oikeasti…Huomatkaa siis että se oli sielläkin vielä 60-luvulla täysin laillista.Esimerkkejä riittää ihan minne vain tätä mädättäjien palvomaa hienoa ja ylivertaista kulttuuria katsookaan.Mutta muslimit ovatkin tietysti niitä todellisia uhreja ja syy on aina ja iankaikkisesti vääräuskoisten.Aina.

 3. Eli mustia saa erittäin perustellusti kutsua orjiksi ja rusina-aivoiksi. ”Poliisin” tullessa väittää olevansa muslimi ja täten koskematon.

 4. Mihinkäs se tilanne olisi muuttunut vuodesta 2011 ? Husu heitti tämän artikkelin lisäämisestä juttuketjuun minut seinältään, eikä ihme. Nääs se rasismi on vain meiltä pottunokilta heille mutta ei heiltä bantuille. Vai olisiko se niinko parempaa rasismia tuo somaleiden vieläkin harjoittama toiminta ? Tästä syystä muut afrikassa vihaavat somaleita. http://minorityrights.org/minorities/bantu/

 5. Somalit näyttävät tuntevan suvaitsemattomuuden ja rasismin todella hyvin, tosin eri näkökulmasta kuin Hölmölän suvaitsevaiset luulevat.
  Mutta sehän on kusettajien vanha temppu syyttää muita ennenkuin itse paljastuu.
  Somppu huutaa vaan: ”kytät, natsit, rasistit…”

 6. Pedofiili profeetta Venäjän vankilaan ,voi voi voi miten persereikä sitten kipeä .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.