Filmi: laiton muslimi noudetaan Metsälän vokista raudoissa säilöön

13

Kaksi laittomien muslimien kuvaamaa filminpätkää Helsingin Metsälän vokista. Poliisi hakee ainakin yhden arabin säilöön. Miehet valittavat kuinka ruoka on paskaa ja hammaslääkäriinkään ei pääse.

Filmiltä voidaan huomata ainakin se, että laittomat muslimit ovat oppineet kiroilemaan Suomessa olonsa aikana.

 

 

Advertisements

28 thoughts on “Filmi: laiton muslimi noudetaan Metsälän vokista raudoissa säilöön

 1. Todella moni näistäkin lienee tullut tänne jostain Turkista/Arabiemiraateista joissa ei mitään sotaa ole. Dubaissa taitaa olla ainakin erittäin hyvä hammashoidon taso, verrattuna Suomen julkisen puolen pelleilyyn. Menkööt sinne takaisin jos haluavat laadukasta hammashoitoa.

  1. Mutta Dubaissa se ei olisi ilmaista, eikä poliisia voisi lukita tuntikausiksi johonkin koppiin seuraamuksitta. Nytkin siellä oli puolet Helsingin partioista kyselemässä yhtä äijää kyytiin.

 2. Kunniakansalaiset tietävät oikeutensa. Poliisien olisi pitänyt palvella heitä ja viedä leegoremonttiin. Meno VOK:ssa alkaa olla melko samanlaista kuin Ruotsissa ja Saksassa koska neuvojia löytyy mitä Poliisi SAA tehdä. Pian touko pouko tekee eduskunnassa välikysymyksen poliisin toiminnasta ja organisoi mielenosoituksen poliisin rasistisesta toiminnasta.

  1. Oletteko huomanneet, kuina Vihreät ovat vaihtaneet agendansa luonnonsuojelusta mamunsuojeluun.

 3. Lomakeskus Metsälä – vielä tasku-, ei kun discorahaa kaupan päälle. Ennen oltiin kesät töissä, että oli varaa Interrail-lippuun. Kyllä täytyy sanoa, että ajat ovat muuttuneet. Tai tavat.
  Röyhkeydellä ei rajoja.

  1. Ei pelkästään päästetty vaan he ovat tulleet maanpetturin kutsumana.Maanpetturi lupasi heille asuntonsakin.

 4. Oliko nuo lääkitty, vai kenties malttimuslimeja? Oudon rauhallisia olivat, epäilen vilppiä.

 5. Videoista huomaa selkeästi sen, että poliisien lepsuilu on tehnyt nämä tyypit entistä röyhkeämmiksi. Näiden kanssa EI saa käydä mitään dialogia! Vain käskyttämällä pitäisi mennä. Ruotsin virheitä toistellaan…

  1. Adblock pääällä video ei näy, ainakaan minulla. Toisella selaimella missä estoa ei ole päällä, näkyy

 6. Ei sais antaa pelolle valta, mut ku Suomen poliisitkin ovat peloissaan, niin että matuakin naurattaa (viel yksin). Vai, että 30 000 ylimäärästä, vastaavaa pitäis viel poistaa? Saanen nauraa, sillä se lieneekin ainoa naurunaihe koko maassamme. Politiikkojen puheet naurattivat joskus myös, muttei enää. Puheet ovat muuttuneet teoiksi! Mutta, millaisiksi teoiksi? Ei tätä tilannut kukaan. Orpo, Sipilä & heidät muutkin ko. puolueista (Vanhanen Katainen ym, ym.) Ja demarit+ muut vassarit Halosineen+RKP+”kristillisineen”. Hallituspuolueet since 1944.

 7. Onko poliisi todellakin nuin nyhverö. Nuin perkeleen noloa videota en muista ihan hetkeen nähneenikään

 8. Hyvin oppineet käyttämään sosiaalietuuksia pojat ja kirosanat on tietty must ” Vittu vittu yo! ”

 9. Viimeikin tapahtuu!! Antaisivat kansalle vapaat kädet, homma hoituisi viikossa . Yhtään muslimit jätettä ei hengailisi Suomessa! Joko kotia kohti tai kettu,supikoira kasvattamolle bio jätteeksi villisiat kin popsisi mielellään arabi ja Niger jätettä

 10. Äbläwäbäblää tunkee suusta kirosanoilla höystettynä. Kiitos kahden vuoden täysihoidosta ja kuukausirahasta. Matut eivät ole kiitollisia mistään.

 11. Tarvitaan tusina terävää poliisia kertomaan yhdelle, että läpyttelehän takaisin meidän piikiin.

 12. Suomen armeijan sotilaat pitäisi olla mukana auttamassa ja palvelemassa vaikka laukkujen pakkaamisessa ja kannossa.

 13. Näistä moni, ja afrikkalaisista suurin osa, ei ole eläissään käynyt hammaslääkärissä. Siinä suomalainen hoitohenkilöstö on ihmeissään kun kaverit suunsa avaavat. Afrikkalaisilta on esim. noitatohtori nyhtänyt irti kaikki sairaat hampaat. Hienoa että saavat täällä kunnollista hoitoa.

 14. Huomaa, että poliisitkin ymmärtäneet, ettei kyseessä ole enää hädänalaiset viattomat pikkupojat.
  Varusteet ja miehitys sitä luokkaa.

  1. Mitä niillä varusteilla ja miehityksellä, kun oma kehonkieli on kuin hädänalaisella pikkupojalla?

 15. Turha vaatia hammashoitoa, nykyisin kunnallisella puolella on kantasuomalaisillekin uusi ohje hammastarkastus tehdään, joka 3 vuosi Jos mamu haluaa hammashotoa, menkööt yksityiselle ja maksakoot laskun omasta pussista, kuten minäkin teen. Viimeksi 2 hampaan paikkaus maksoi 230 € En ole koskaan saanut ilmaiseksi mitään, jokaisesta terveydenhuoltopalvelusta olen joutunut maksamaan. Joten maahamme laittomasti tulleet mamut voivat palata omaan kotimaahansa paikkauttamaan hampaitaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.