Uusruotsalaisilla monenlaista häiriökäyttäytymistä viikonlopun aikana

13
024T4S_ZnvKSoqLb4qZiRwUg41Q
Malmön akuutti laitettiin erityisvartioon ampumisen jälkeen.

Viikonlopppuna on Ruotsin maahanmuuttajalähiöissä elosteltu. On ammuttu, on rikottu autoja ja kivitettu kaikkea liikkuvaa.

Lauantai-iltana harjoitettii Rosengårdin Ramelsin tiellä (!) ammuntaa. Klo. 22.30 aikaan tuli hälytyskeskukseen soittoja, että alueella ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle alueelta ei kuitenkaan löydetty mitään.

Sen jälkeen odottettiin. Hetken päästä kilautettiinkin Malmön akuutista, että sinne oli tuotu 23-vuotias nuorukainen täynnä reikiä. Ainakin jalkoihin oli tullut osumaa.

Tapaus on siinä mielessä poikkeuksellinen, että poliisin mukaan uhri oli kertonut poliisille keitä tekijät ovat. Sen perusteella poliisi otti kiinni kaksi henkilöä ja etsintäkuulutti kolmannen. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä.

Kuten aina ampumistapauksissa niin tälläkin kertaa akuutti suljettiin turvatoimenpiteenä. Sivullisia ei siis päästetty sairaalan alueelle.

Kuva yllä: Poliisit piirittävät taloa Tenstassa ja kantavat rynnäkkövarustuksia.

Sunnuntai-iltana ammuttiin Tukholmassa Tenstassa. Klo 20.40 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa nuorukaiseen tehtiin pistoolinreikiä. Uhri vietiin nopeasti Karoliiniseen ja poliisi laittoi Tenstassa suuroperaation pystyyn. Poliisi piiritti Tisslingeplanilla kerrostaloa. Hetken piirityksen jälkeen vahvastivarustautuneet poliisit tekivät rynnäkön huoneistoon ja yksi henkilö otettiin kiinni.

Kuvakaappaus 2017-09-18 12-31-08

 

Sunnuntain hiljaiseloa rikottiin Uppsalan Gottsundan ongelmalähiössä mm. kivittämällä liikkeessä olleita linja-autoja. Klo 21.00 aikaan yhdeen bussiin saatiin napakymppiosuma ja bussin tuulilasi pölähti siruiksi. Tämän jälkeen linjaliikenneyhtiö lopetti ajamisen Gottsundaan Fiolbackenille ja Gottsundan uimahallin pysäkeille.

Myös perjantaina harrastettiin bussien kivitystä. Tuolloin linjaliikenneyhtiö lopetti illan ajaksi liikennöinin Gottsundaan, mutta jatkoi taas aamuyöstä liikennettä.

Sture Jonsson Uppsalan liikenneyhtiöstä kertoo, että alueen turvallisuus ei ole bussiyhtiön vastuulla.

– Ja jos sinne ei ole turvallista ajaa niin joudumme lopettamaan liikennoinin aina toistaiseksi.

Advertisements

13 thoughts on “Uusruotsalaisilla monenlaista häiriökäyttäytymistä viikonlopun aikana

 1. Ehkä pitäs bussit vaihtaa Pasi panssariautoihin..ehkä ne kestäis paremmin.vai onko Ruåtsissa omiakin..

  1. Samaa mieltä: natolankaa ja miinakentät sairaaloiden ympärille, ulkonaliikkumiskielto iltaviidestä aamuviiteen, kevlaria tavisten vaatteisiin, autoihin panssarointia ja pomminkestävyyttä, kypärät päähän ja sähköä käteen ja Ruotsi on turvallisempi kuin koskaan!

 2. Lisää häiriökäyttäytyjiä päästetään Ruotsiin yli 600 tyypin viikkovauhdilla ja vuoden 2016 lukumäärät kesä-heinä-elokuulle on ylitetty. Eli lisää porukkaa maahan tietää myös lisää porukkaa ghettoihin. Lööperiä viedään kuin pässiä narussa ja Lööperi vie meitä kuin pässejä narussa.

  https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

  1. Luvut ovat kyllä täysin järjettömiä – eihän Ruotsin olisi mahdollista integroida tuollaisia tulijamääriä, vaikka tulijoilla olisi jotain annettavaa työmarkkinoilla ja haluaisivat integroitua!

  2. Tuo syyrialaisten loputon virta se vaan jatkuu ja jatkuu… Vuonna 2010 Syyriassa syntyneitä oli Ruotsissa reilut 20 000 ja nyt he ovat jo maan suurin etninen ryhmä (155 000) eikä loppua näy. Mitäs sitten kun sota loppuu ja olisi tarvetta jälleenrakentajille? Hallitus ei tietenkään lähetä takaisin, vaikka turvapaikan tarve lakkaa, vaan tarjoaa ilmaisen ylläpidon loppuelämäksi. Moni saattaa myös olla kotoisin muista arabimaista, mutta valehtelemalla saavat automaattisen turvapaikan.

 3. Hanki 3-4 vaimoa ja 20 kakaraa niin KENENKÄÄN PERHEESSÄ ei tarvitse tehdä työtä sanoo:

  Kaikki eivät joudu häirikkölähiöihin vaan joillekin onnekkaille kunta ostaa talon tai monta asuntoa koska perhe on niin suuri, kuten Nackan kunnassa jossa matuperheeseen kuuluu mies, hänen kolme vaimoaan ja 16 lastaan. Pitäähän sellaista ahkeruutta kunnanisien palkita, saadaan laakista 20 uuttaa kulttuuri-ilmentymää, kuluttajaa ja äänestäjää! Tutkippa tätä Paavo vaikka kysymällä Gerdaulta:

  ”Apropå trigamisten i Nacka som nu med sina tre fruar och 16 barn får disponera tre bostadsrättslägenheter i två år som Nacka kommun inköpt för närmare 14 miljoner kronor, har ju Nackas kommunalråd Moderaten Mats Gerdau skrivit att om två år skall familjen ut i den vanliga bostadsmarknaden och det mycket kan väl vara så att kommunens köp av lägenheterna kan ha visat sig vara en god affär för Nackas kommuninvånare” (100% luotettavasta lähteestä)

  Tässä toinen tapaus 100% varmasta lähteestä (tunnettu journalisti): Mies, neljä vaimoa, 17 lasta, kaikilla oleskelulupa:

  ”En man. Fyra fruar. 17 barn. Alla kom till Sverige och alla fick uppehållstillstånd. Hur gick det till? Mannen kom först. Han har rätt att ta hit sina barn. Barnen har rätt till sina mödrar. Tidigare var en kvinna registrerad som maka i folkbokföringen och de andra soma mödrar till hans barn. Nu kan alla kvinnor registreras som hans fruar. Jag har intervjuat mannen, intervjun kommer att publiceras framöver. Obs, detta är inte familjen i Nacka.”

 4. Voivoi nyt vaarantuu uuden pyhän herrakansan ihmisoikeudet ja kotoutuminen kun tuolla lailla mennään linja-autovuorojakin lopettamaan.Ruotsistanissa valtion täytyy nyt pikaisesti ryhtyä toimiin ja laittaa vaikkapa natsisiat eli työttömät juopot riksakuskeiksi uudelle pyhälle herrakansalle koska oikeus elää.

  1. Värinä oli aivan käsinkosketeltavaa, kun tuota listaa selailin.

   Nyt kun värinä ja rikkaus on näinkin ylenpalttista, niin kyllä kansankodin kelpaa nautistella tästä monikulttuurisesta unelmasta.

   Jos ruotsalaiset vielä äänestävät seuraavissa vaaleissa muita kuin Sverigedemokraatteja niin kylläpä ovat rikkautensa ansainneet.

 5. Hyvä raportti Ruotsin nykymenosta. Ruotsissa käytiin eilen myös kirkkovaalit. Ruotsidemokraatit nosti eniten kannatustaan 5,97 -> 9,22 %. Ympäristöpuolue puolitti osuutensa 4,69 -> 2,33 %. Superalhainen äänestysprosentti ja paljon kirkosta eronneita, mutta suunnat ovat oikeita. Vuoden päästä sitten SD:lle superjytky.

 6. Aika epätoivoista menoa. Bussit eivät voi mennä tiettyihin paikkoihin, pelastuslaitos ei voi mennä myöskään kaikkiin paikkoihin, ensihoitajatkaan eivät voi ilman poliisisuojausta mennä, ja kun kohta poliisit eivät voi mennä muutenkaan, saati turvaamaan ensiapua tai palonsammutusta, niin johan ovat ongelmissa.
  Sääliksi käy alkuperäiskansalaisia, joita ei tietenkään ole ajateltu. Eivät pääse mihinkään pakoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.