Alahärmän perjantainen Joukkovoimannäyttö on rauhallinen syystapahtuma

0

Kuvakaappaus 2017-09-19 15:27:56.png

Alahärmän tulevan perjantain Joukkovoimannäytön järjestäjän pyynnöstä ilmoitan seuraavaa:

Kyseessä on poliittisesti täysin riippumaton tapahtuma. Minkäänlaisia oman poliittisen linjauksen ajamisia tai kannattajakorttien keräämisiä oman poliittisen asian edistämiseksi ei sallita. Myöskään minkään jengin tai muun tunnetun klikin tunnuksia ei sallita. Tällaiset henkilöt tullaan ohjaamaan välittömästi pois tilaisuudesta.

Joukkovoimannäyttö on tavallisten pohjanmaalaisten ihmisten tapahtuma. Tapahtumaan ollaan tulossa Alahärmästä ja naapurikunnista. Lisäksi tilaisuuteen on tulossa paikallis- ja maakuntatason politiikkoja, jotka haluavat kuulla mitä ihmisillä on sanottavaa. Paikalletulijat voivat halutessaan allekirjoittaa oheisen koulurauhan julistuksen:

 

Suomalaisten lasten koulurauhan julistus

Me allekirjoittaneet olemme kokoontuneet paikalle vaatimaan ja varmistamaan että suomalaisten lasten koulurauha toteutuu ja heidän äänensä tulee kuuluviin. Heidän turvallisuudestaan ei enää tingitä. Heidän vastuulleen ei jätetä turvapaikanhakijoiden kotouttamista. Heillä tulee olla oikeus omaan koskemattomuuteensa ja koulun henkilökunnan tulee siitä myös huolehtia.

Heidän syyllistäminen lopetetaan ja he saavat vapaasti puhua myös koulussa kohdanneistaan ongelmista. Jos rehtorin johdolla koulun henkilökunta ei tähän pysty, niin vaadimme heidän korvaamistaan sellaisilla ihmisillä kenelle suomalaisten lasten etu on tärkein. Lupaamme tarvittaessa saapua paikalle, niin monta kertaa kun asian kuntoon saattaminen vaatii.

 

Julistus allekirjoituksineen jätetään tapahtuman jälkeen koulun rehtorille, jonne sen toimittaa 2-3 henkilöä.

Tilaisuus järjestetään Alahärmän Keskusurheilukentän parkkipaikalle osoitteessa Pirintie 8, 62300 Alahärmä. Tilausuus alkaa 22.9.2017 klo 12:00 ja jatkuu parisen tuntia. Tilaisuutta ei siis järjestetä koulun alueella eikä oppilaiden koulurauhaa häiritä millään tavalla.

Kuvakaappaus 2017-09-19 15:28:56

 

Kenenkään vanhemman ei tarvitse pelätä lastensa puolesta eikä kieltää lapsiaan menemästä kouluun kokoontumisen takia. Tilaisuuden järjestäjät ja osallistujat ovat tavallisia pohjalaisia. Laita lapsesi kouluun ja tule itse paikanpäälle keskustelemaan.

 

5 thoughts on “Alahärmän perjantainen Joukkovoimannäyttö on rauhallinen syystapahtuma

  1. On ylioppilaskirjoitukset joo…

   Mahdollisesti siellä lasten seassa valmistellaan jälleen terroritekoa, mutta siitä ei onneksi kukaan tunnu olevan huolissaan (mielenilmaisijoita lukuunottamatta). Ei välttämättä tuossa koulussa, mutta 100% varmuudella jossain koulussa Muhamed/Mihemed/Mohammad nimellä varustettu 20-35 v lapsi suunnittelee kurkkujen viiltoharrastuksen aloittamista.

   1. Eikä edes ole. Tavanomaisesti pääosa ylioppilaskirjoituksista on vasta keväällä. Vetoaminen kirjoituksiin on yksi monista oljenkorsista joita nämä epätoivoisesti yrittävät käyttää.

 1. Päivän Ilkassa KAUPUNGINJOHTAJA MARKKU LUMIO on kieltänyt mielenosoittamisen koulun alueella.

  Uutisessa myös kerrotaan ”neljän alaikäisen pojan erottamisesta koulusta”. Ei siis mitään mainintaa turvapaikanhakijoista, ovatko he edes alaikäisiä ja kuka oli tehnyt ja mitä tehnyt. Hämärretään siis tarkoituksella rikoksen tekijät ja koko rikos.

  Media, opettajat, rehtorit kaikki ovat yhdessä kimpassa puolustamassa tätä mielettömyyttä.

  ILKKA-LEHTI 20.9.2017 sivu 2

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.