Mainokset

”Avoin yhteiskunta” on rekkaesteitä ja kyttäämistä

Kuva yllä: Rinkeby-akademia ennen ja jälkeen.

Tuonen Joutsen kirjoittaa:

Avoin yhteiskunta. 

Sitä massamaahanmuuttoa kannattavat päättäjämme toistelevat, kansallismielisyyttä kritisoidessaan. Meidän kuulemma tulee noudattaa avoimen yhteiskunnnan arvoja ja pyrkiä säilyttämään avoin yhteiskunta, ja kansallismielisyys on jollain tapaa tämän avoimuuden kanssa ristiriidassa.

Mietitäänpä hetki, mitä se avoin yhteiskunta käytännössä tarkoittaa.

 • Rekkaesteitä kaduilla.
 • Lisää kansalaisten valvontaa esim. televalvonnan keinoin.
 • Sananvapauden rajoittamista, joka viedään niinkin pitkälle, että pääministeri sekaantuu siihen, mitä kansallismielinen kansanedustaja saa työssään sanoa, vaikka lakikin jo antaa kansanedustajille vapaat kädet puheissaan eduskunnassa.
 • Kansalaisten nettikeskustelun kyttäämistä. Tuhmanpuhuminen muslimeista tai islamista kun voi laukaista terrorismia muslimeissa, vaikka muslimeilla ja islamilla ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa.
 • Naisten vapauden rajoittaminen. On vain luonnollista, että ns. avoimessa yhteiskunnassa ei nainen kaikkialla uskalla iltaisin liikkua, ja aina on hyvä olla lenkkarit jalassa siltä varalta, että tarvitsee juosta henkensä edestä.
 • Lisää naisten sosiaalista kontrollia. Avoin yhteiskunta luonnollisesti tuottaa kansanryhmiä, joissa naisten pukeutumista ja käytöstä valvotaan tarkasti, ja joissa edes puolison valinta, urasuunnitelmat tai lapsenteko eivät ole naisen itsensä päätettävissä.
 • Uusia lakeja ja lisää valtuuksia viranomaisille ihmisten kyttäämiseen, koska avoimen yhteiskunnan tuottamaa terrorismin riskiä on torjuttava.
 • Kalvavaa tietoisuutta siitä, että keskuudessamme on viiteryhmä, jonka ideologiaan kuuluu olennaisena osana se, että meitä tulisi ottaa hengiltä uskontomme vuoksi.
 • Aitoa islamofobiaa eli päättäjiemme niskavillat pystyyn nostavaa kauhua silloin, kun joku uskaltautuu puhumaan islamista millään realistisella tasolla.
 • Ghettoutumista, white flightia, kansanryhmien eriytymistä ja niiden välistä epäluuloa.
 • Poliiseja suojaamaan roskakuskeja mamulähiöissä, kuten Molenbeekissa, ja suojaverkkoja polttopulloja vastaan rakennusten seinissä, kuten Rinkebyssä.
 • Ensihoitajien ja poliisin kivitystä sekä pommiansoja palomiehille Järvan malliin.
 • Poliisin henkilökohtaista vainoamista rikollisten taholta, kuten Malmössä.

Siinä vain muutama esimerkki siitä, mitä avoin yhteiskunta tuottaa. Aika suljetulta ja ahdistavalta kuulostaa. Ja kansallismielisiä, jotka haluavat säilyttää vapautemme täällä, leimataan avoimen yhteiskunnan arvojen vihollisiksi.

http://tuonenjoutsen.blogspot.com.ee/2017/09/avoin-yhteiskunta-on-rekkaesteita-ja.html

Mainokset

8 Comments on ”Avoin yhteiskunta” on rekkaesteitä ja kyttäämistä

 1. Ei mitään yhteistä jäljellä // 19/09/2017 16:31 // Vastaus

  Yhteiskunta lakkaa olemasta yhteiskunta- jokainen hoitaa vain oman itsensä ja varmistaa oman selustansa. Kaikenlainen yhteishenki ja motivaatio häviää. Miksi tehdä töitä ja maksaa veroa kun niillä rahoilla ostellaan mm polygamistisille haaremimatuille asuntoja?

  Tykkää

  • Nimetön // 19/09/2017 16:53 // Vastaus

   Voidaan ajatella että aiemmin maksettiin veroja jossain määrin yleisestä turvallisuudesta eli että ihmisten ei tarvinnut ryöstää ja murhata saadakseen ruokaa tai buranaa tms. joten kaikilla oli suhteellisen siedettävät olot.Nyt maksamme veroja siitä että se turvallisuus poistetaan ja rahat laitetaan tuon paskasakin paapomiseen,propagandaan ja maanpettureiden tileille mitä oksettavimmilla tekosyillä.Ei – se ei kannata.Verojen maksu maanpetturihallinnolle on sen tukemista ja siten välillisesti maanpetoksellista toimintaa jo itsessään.Totean siis vain että Viro on hyvä maa.Suosittelen.

   Tykkää

  • Valtsu // 19/09/2017 20:15 // Vastaus

   Veronmaksuhalukkuuteni on selvästi laskenut. Suomen takia olin valmis kikyyn, uusien elättien jälkeen ei kiinnosta.

   Tykkää

 2. Yhteiskunnan tai valtion perustehtävä on turvata kansalaisten elämä ja tuottaa elämälle välttämättömät peruspalvelut. Nimenomaan siihen perustuu valtion oikeus verottaa kansalaisia. Jos valtio lakkaa turvaamasta kansalaistensa elämää, moraalinen pohja verojen maksulta putoaa pois.

  Tykkää

 3. Nimetön // 19/09/2017 17:43 // Vastaus

  Yhteiskunta siinä muodossa jonka minä käsitän on kuollut. Ajetaan hämärien bisnesmiesten eli oliarggien etuja. Kaikki on kaupan ja Suomi on kuin hajova neuvostoliitto aikanaan. Huonompiosaisa halveksitaan ja lyödään joka suunnalta. Päättäjät ovat härskejä liikemiehiä jotka ovat miehittäneet omillaan virastot ja päätöksenteko koneistot. Monikuluutturisuutta ajetaan yhteiskuntiin Euroopassa kuin käärmettä pyssyyn ja kansallisatteet tukahdutetaan. Seuraava askel on että heitä vainotaan ja vangitaan mielivaltaisesti muuttamalla lakia, tästähän on jo tihkunut julkisuuteen tietoa.

  Tykkää

 4. Valtsu // 19/09/2017 20:05 // Vastaus

  Itsenäisen valtion tärkein asia on yhtenäinen arvopohja. Se on se mille rakennetaan, se luo yhteenkuuluvaisuuden, antaa yhteisen päämäärän ja toiminnan. Etnopalvonta estää puupäitä huomaamasta, ettei suurimmalla osalla ole pienintäkään aietta puhaltaa yhteen hiileen.

  Tykkää

 5. DUMARI // 19/09/2017 22:48 // Vastaus

  Suomi on ilman arvopohjaa, vai mitä Sipilä? Sinä olet tähän tilanteeseen systemaattisesti maamme johtanut.

  Tykkää

 6. Kirvesmies // 20/09/2017 17:19 // Vastaus

  Avoin yhteiskunta koostuu mm kirvesmies- sompuista joita koko Euroopan poliisivoimat saavat jaakata kalliilla hinnalla (onpas muuten iso ja selvä kuva kerrankin eikä pixeleistä tietoakaan):

  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/en-av-sveriges-mest-jagade-man-gripen/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: