Mainokset

Illan filmi: Uussuomalaiset huorittelevat vanhaa mummoa bussissa

Tästä vähän iltapalaa videon muodossa. Uussuomalaiset nuorukaiset huorittelevat ja vittuilevat vanhalle mummolle bussissa. Ei kannata kiihtyä filmin katsomisesta.

Huom! Jos joku tuntee kuvan nuorukaisen, ottakoot yhteyttä.

Kuvakaappaus 2017-09-19 22:19:52

 

Mainokset

28 Comments on Illan filmi: Uussuomalaiset huorittelevat vanhaa mummoa bussissa

 1. Suuri yleisö vaan kuunteli tuollaista kiltisti. Näin ne ovat oppineet, että mitä vaan voi tehdä ilman seuraamuksia.

  Tykkää

  • Matkustajien ja bussikuskin olisi heti pitänyt tehdä matuille selväksi miten kuuluu käyttäytyä. Tuohan oli matuilta vain testi että miten röyhkeä voi olla ilman että kukaan tekee mitään. Ja, kuten mainitsit niin oppivat taas hieman röyhkeämmiksi, kun kukaan ei asettanut heille rajoja. He ymmärsivät asian niin että nyt nousivat taas hieman suomalaisia korkeammalle arvoasteikossa. Harmi että Varg Vikernes tai The Golden One eivät olleet tuossa bussissa.

   Tykkää

  • Päät painuvat alistumisen merkiksi ja se on hallituksen poliittisen poliisin aikaansaannosta. Saa syytteen rasismista ja vihapuheesta jos noita röyhkeitä paskakasoja alkaa ojentamaan. He tietävät MYÖS sen ja käytös on sen mukaista. Kyllä keinoja olisi mutta ne tukahdutetaan heti alkuunsa.

   Tykkää

 2. Suomi Finland // 19/09/2017 22:38 // Vastaus

  Olisi mielenkiintoista nähdä poikien koulutodistukset.

  Lieneeköhän päästötodistus plakkarissa?

  Suomi nousuun 😉

  Tykkää

  • Ei kunniakansalaiset mitään todistuksia tarvitse. Kloppien ulkonäkö viittaa Irakin suuntaan. Turvattomuutta pakenivat tänne pohjolaan, mutta siitä huolimatta käyttäytyvät heikompia kohtaa turvattomuutta aiheuttaen . On se kumma, kun päättäjät eivät muka tätä vielä ole huomanneet. Käynnissä on Euroopan valloitus. Kas kummaa, missä noiden hemmojen reput ovat, kun niitä ei kuvassa näy.

   Tykkää

 3. DUMARI // 19/09/2017 22:46 // Vastaus

  Poikien rikosrekisteri kuudella eri nimellä olisi mukavaa nähtävää.

  Tykkää

  • Suomi Finland // 20/09/2017 23:16 // Vastaus

   Älkääs nyt! Pojat ovat älykkään näköisiä. En siksi usko, että heiltä löytyy rikosrekisteriä.

   Ainakin tuo lippalakkipäinen näyttää suorastaan huippulahjakkuudelta. Heidän kotimaansa on kokenut suuren menetyksen ja me luonnollisesti valtaisan voiton.

   Tykkää

 4. klaklak // 19/09/2017 22:51 // Vastaus

  Niskaperseotteella liikkuvan bussin ovesta ulos olisi ollut oikea ratkaisu, eikä vähiten oppimisen kannalta.

  Tykkää

 5. tapperlund // 19/09/2017 23:31 // Vastaus

  Missä on tuo niskaperseotteen osaajat. Kotona mahaa kasvattamassa…odotan tekoja muilta ja myös itseltäni. Suomen Sisuko avuksi,joopajoo – pelaavat lautapelejä Vanajanlinnassa..

  Tykkää

 6. Jarppa // 19/09/2017 23:32 // Vastaus

  Jos sattuisin kohdalle niin taatusti provosoisin geelitukat yrittämään käydä päälleni. Tuollaiset narukädet olisivat nätisti untenmailla yhdellä takimmaisella. Ei ne vaan meikäläisen näköisen ja kokoisen kaverin kimppuun uskalla, olisi kyllä kiva kun edes kerran yrittäisivät, vittuilla kyllä osaan ja tuikkia just silleen sopivasti, että tuollaisella ihmiskuonalla pitäisi oikein kivasti kiehahtaa.

  Tykkää

 7. Kyllä minä niin mieleni pahoitin... // 19/09/2017 23:53 // Vastaus

  Uskomattoman törkeää vanhan ihmisen rääkkäämistä ja suomalaiset matkustajat aivan kädettöminä katselevat ja kuuntelevat? Entä kuski? Miten kuski salli tuollaista käytöstä julkisessa liikennevälineessä? Jokainen näki, että mamut koettivat provosoida, syyllistyivät törkeään kunnianloukkaukseen ja raukkamaisina, kuten heidän tapoihin nähtävästi kuuluu, isolla joukolla kiusasivat yhtä puolustuskyvytöntä vanhusta. Suomalaiset paikka olleet, HÄVETKÄÄ!!!!

  Tykkää

 8. anonyymi // 20/09/2017 00:07 // Vastaus

  Näyttää kyllä keski-ikäiseltä naiselta eikä miltään mummolta, vaikka se nyt ei pääasia tässä ollutkaan.

  Tykkää

 9. Ällöttävää kuunnella suomenkieltä a la paskalakki // 20/09/2017 01:46 // Vastaus

  ”Mummo” ei ole iältään vielä mikään mummo mutta on se kumma ettei kukaan mene häntä jelppimään. Tuossahan olisi voinut läydä miten tahansa. Pelkkää onnea etteivät matut käyneet naiseen käsiksi. Ja ties mitä nyt hautovat kostoksi. Poliisi-ilmoituksen paikka!

  Tykkää

 10. Arto Davidsson // 20/09/2017 06:06 // Vastaus

  Näitä esimerkkejä ”rauhan uskonnosta” tullaan kokemaan ja karumpiakin, kun näille aavikon prinsessapojuille ja muhammedin ylivertaiseksi julistamille vuohipaimenille selviää se karu totuus, että Suomalaisten omatunto ei todista meitä syylliseksi ja siksi korvausvelvollisiksi mihinkään heidän kokemaansa.

  Silloin ei islamilainen itkupotkuraivari auta, kun Suomen lainsäädäntö saadaan ajan tasalle ja näiden maahantunkeutujien edesottamuksien seuraamukset ulotetaan heitä tukeviin (huom. heidän kollektiivinen ajattelutapansa) instasseihin esim:

  Ylimielinen, rasistinen, häpäisevä ja epäkunnioittava käytös valtaväestöä (yleensä Suomen lakia-) ja valtauskontoa kohtaan = Tekijä(t) karkoitetaan. Ryöstö tai pahoinpitely = 1 imaami ja tekijä(t) karkoitetaan. Raiskaus = 1 moskeija/rukouspaikka suljetaan + 1 imaami ja tekijä(t) karkoitetaan. Terroriteko/Murha = 10 moskeijaa/rukouspaikaa suljetaan, 10 imaamia, tekijä(t) ja Kaikki samasta maasta tulleet, samaa uskonnollispoliittista suuntausta edustavat karkoitetaan. Karkoitettavat imaamit, jos edustavat maltillista suuntausta voidaan korvata mahd. rikoksentekijän perheenjäsenellä jos heitä on jo maassa. Vielä aiheettomasta uhkauksesta (esim. fatwa) ja väkivallalla painostamisesta kollektiivinen rangaistus 1 imaamille ja 1 suopon ”uskonnolliset pahat pojat” listalla olevalle, sekä hänen perheen jäsenelleen. Jne, jne…

  Vasta edellämainitun kaltaiset toimenpiteet lisäävät heidän perheidensä ja uskonnollisten yhteisöjensä painetta näihin ”daeshvalloittajiin” ja kääntävät rötöstelijöiden statuksen omiensa silmissä ns. ”uskonsoturista” ja ”marttyyristä” rikolliseksi.

  Suomen on seurattava Italian (jossa islamia ei lueta uskonnoksi), Japanin ja Slovakian (tiukat lait islamia vastaan) ja Unkarin (aita hillitsemän muslimiaaltoa) kauaskantoisen patoamispolitiikan suuntaviivoja. OLEN SITÄ MIELTÄ, ETTÄ ISLAMIN USKONTOSTATUS ON POISTETTAVA.

  Tykkää

 11. Nimetön // 20/09/2017 08:41 // Vastaus

  Sanoivatko ne, että ”meillä on aseet”? Mielenkiintoista…

  Liked by 1 henkilö

 12. Onneksi haukuttava on valkoinen niin rhc ja rasmus posse välttyy hyperventiloinnilta. Saulikin säästää joporahat.

  Liked by 1 henkilö

 13. Olis ollut mielenkiintoista nähdä kuskin naama, tais olla värikyllästetty sekin.

  Liked by 1 henkilö

 14. Paul Kersey elokuvassa väkivallan vihollinen ja ratkaisu ongelmaan.

  Liked by 1 henkilö

 15. Matinkylä // 20/09/2017 11:50 // Vastaus

  Matinkylässä tämä siis tapahtui, nainenhan sanoo ”Sisupoikia on Matinkylässä”. No, pojat hakuseen. Kyllä ne löytyy kunhan levitätte naamaa matinkylälaisille.

  Tykkää

 16. Li Andersson // 20/09/2017 13:13 // Vastaus

  Kyllä saatana olis taas uuneille käyttöä!

  Tykkää

 17. Hanna kärki // 20/09/2017 14:51 // Vastaus

  Ja sitten ihmetellään miksi noita mamuja vihataan!!!Sinne mistään tullutkin

  Liked by 1 henkilö

 18. DUMARI // 20/09/2017 18:53 // Vastaus

  Ja sipilä haluaa vokkeihinsa lisää kehareita.

  Liked by 1 henkilö

 19. Olisinpa ollut samaan aikaan bussissa 🙂

  Liked by 1 henkilö

 20. Onkohan nää ne samat sankarit jotka riehuu ja sotkee paikkoja harvase päivä isossaomenassa, vartijat harvase päivä perässä

  Liked by 1 henkilö

 21. Toivottavasti joku vetää noita sontahousuisia pentuja oikein kunnolla nenään!!!

  Tykkää

 22. Monikulttuuri on rikkaus. Lisää muslimeja vaan.

  Tykkää

 23. Johanna // 22/09/2017 21:21 // Vastaus

  Hyvä etten ollut paikalla. Olisin voinut ottaa juippeja kraivelista kiinni ja siitähän olisi soppa tullut, kutsu poliisikuulusteluihin olis tulossa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: