Mainokset

Nackan kunta osti syyrialaisen miehen kolmelle vaimolle omat asunnot

Ljuskärrsberget_2015

Tässä esimerkki millaisia asuntoja uusruotsalaisille on ostettu.

Tukholman itäpuolella sijaitseva Nackan kunta sijoittaa tulevaisuuteen. Kunta nimittäin on ostanut kuluvan vuoden aikana 94 huoneistoa arvoltaan yhteensä 305 miljoonaa kruunua eli noin 32,1 miljoonaa euroa.

Suurin osa asunnoista annetaan oleskeluluvan saaneille turvapaikanhakijoille ja kolmansista maista perheenyhdistämisohjelman avulla tulleille tulijoille. Vaikka hankinnat ollaan tehty kaupunginhallituksen yhteisellä päätöksellä, joitakin eriäviä ääniä löytyy. Monet kunnallispolitiikot sanovat, että viime vuoden keväänä voimaan tullut asuntolaki on ajanut monet kunnat aivan järjettömään asemaan ja ruotsalaiset veronmaksajat ilmaisen ylläpidon kustantajiksi.

Laki velvoittaa kuntia hankkimaan kuntapaikan saaneille sotapakolaisille asunnon muutaman kuukauden viiveellä. Koska asiasta on olemassa lakiin merkitty velvoite, eivät kunnat taas voi rikkoa lakia. Tästä on seurannut, että suuren asuntopulan takia kunnat ovat alkaneet ostelemaan asuntoja uusruotsalaisille. Vertailun vuoksi niin Nackassa kunnallisen vuokra-asunnon jonot ovat noin 10 vuotta.

Nackan tapauksessa kunnassa herättää suurta raivoa se, että Nackaan saapui syyrialainen perhe, johon kuului mies, kolme vaimoa ja bussilastillinen lapsia. Jokaiselle vaimolle on ostettu kullekin huoneisto arvoltaan noin 5 miljoonaa kruunua (526 300 euroa). Eikä ihan mistä tahansa alueelta vaan mukavalta Fisksätran alueelta.

Mies saapui Ruotsiin 2016 ja ilmoitti olevansa syyrialainen. Saatuaan oleskeluluvan hän hoiti vaimonsa ja 16 lasta perheenyhdistämisohjelman avulla Ruotsiin. Käytännössä siis perhe sai ilmaiseksi kolme asuntoa, jollaiseen monella ruotsalaisellakaan ei ole varaa. Kun laskee näiden kolmen vaimon ja 16 lapsen yhteiset kulut veronmaksajille, niin voidaan puhua todellisista kultakimpaleista. Oletetaan, että lapset ovat jakautuneet tasan ja ovat kaikki 11-16 vuotiaita, yhdellä kuusi lasta.

mdiynnwwmdawmzm1mjg2m3w5ng..

Syyrialaiselle kolmivaimoiselle perheelle ostettu yksi asunto näyttää tällaiselta.

 

Asunto: 5 450 000, 3 300 000 ja 5 200 000 kruunua.

Etableringstöd = kototuttamisraha tms, jota saa, kun osallistuu erilaisiin puuhasteluihin, esimerkiksi kielikurssille: 6 160 kruunua per vaimo.

Kotouttamisrahan lapsikorotus 4 500 kruunua per vaimo.

Asuntolisä: 3 900 kruunua per vaimo.

Lapsilisää: 5 lasta: 8 240 kruunua per vaimoa ja 6 lasta 10 540 kruunua per vaimo.

Kaksi vaimoa saavat kuukaudessa veronmaksajien rahaa: 22 800 kruunua (2 400 euroa) ja kolmas vaimo 25 100 kruunua (2 642 euroa). Toisinsanoen kolme vaimoa heidän 16 lastaan maksavat ruotsalaisille veronmaksajille 70 700 kruunua kuukaudessa eli 7 442 euroa.

Laskussa ei siis ole edes miehen sosiaaliraha eikä muu perheelle tullut disco- ja huonekaluraha. Kuka sitä nyt tyhjään huoneistoon, sano.

Yli 20 000 kruunun käteenjäävä palkka on Ruotsin mittapuussakin hyvä palkka. Kun ottaa huomioon maiden väliset peruselintarvikekulut yms jokapäiväiseen elämiseen liittyvät kulut, niin Suomen ja Ruotsin välisiä eroja ei ole kuin yksittäistapauksissa suuntaan tai toiseen, joilla ei ole merkitystä kokonaisuudessa.

Näin ollen syyrialainen suurperhe sai lottovoiton.

Kuvakaappaus 2017-09-19 10:57:20

Mainokset

37 Comments on Nackan kunta osti syyrialaisen miehen kolmelle vaimolle omat asunnot

 1. Ja 30- kymppiset kantikset asuvat vanhempiensa luona kun ei ole asuntoja // 19/09/2017 11:10 // Vastaus

  Joka kerta kun kuvittelen ettei tästä hullummaksi voi poliitikkojen tekeminen- tai tekemättä jättäminen- enää mennä niin aina tulee uusi yllätys riippumatta siitä kuka on päättämässä.

  Tykkää

  • Valtsu // 19/09/2017 14:43 // Vastaus

   Maailma on hämmentävästi kääntynyt: ennen monet asiat olivat teoriassa mahdollisia, mutta käytännössä eivät vaikka hintansa takia. Nykyään asiat ovat teoriassa mahdottomia vaikka hintansa takia, mutta käytännössä ne toteutetaan.

   Poliitikot ovat toki tehneet typeriä päätöksiä ennenkin – kenelle on ollut ok ostaa ilmaa Saksasta miljardeilla ja kuka on jakanut rahaa sukulaisilleen jne. -, mutta nyt ollaan tuhoamassa koko Ruotsi, ruotsalaisten lasten tulevaisuus. Siihen verrattuna Stalinin vainot olivat kivoja kesäleirejä.

   Tykkää

 2. Puosuvaari // 19/09/2017 11:15 // Vastaus

  Kunpa tämä olisi vain niitä Tuhannen ja Yhden Yön tarinoita, mutta ei.. Niin totta, että jopa Metro-lehden vihreäpunahattuinen ”viraalitutkijakin” on todennut asian aivan todeksi. Näin sitä mennään monikulttuurisuuden nimissä. Tuolla alueella on muuten huutava työpula myös suomenkielentaitoisista – asuntoa vaan TÄYSIN mahdotonta saada (niin, ellei juuri ole lottovoittoa saanut…).

  Tykkää

 3. Ruotsin Centerpartiet ehdotti muutama vuosi sitten moniavioisuuden sallimista ja nyt alkaa syy selvitä. // 19/09/2017 11:22 // Vastaus

  Haaremiukko saa myös kaikki sossu- ynnämuutatuet mitä ikinä on keksitty ja varmaan myös ilmaiset psykoterapeuttikäynnit ja golfinpeluutunnit koska on vaativaa hommaa päämiehittää kolmea vaimoa ja 20 kakaraa. Johan siinä stressaantuu…

  Samaan aikaan kidutetaan ruotsalaisia vanhuksia kuoliaaksi vanhainkodeissa:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/anhoriga-om-livet-pa-frosundas-aldreboende-ett-helvete

  Tykkää

 4. Myös suomessa // 19/09/2017 11:44 // Vastaus

  Itse tulin toimeen heinäkuun 360€ ja verorosentti 25 kun työkkäri pakotti sairauslomalle paskojen polvien takia. Meinas huumori loppua ja nailonköys tuntua ainoalta ystävältä joka ymmärtää.

  Liked by 1 henkilö

  • Nimetön // 19/09/2017 12:30 // Vastaus

   Varmasti se nailonköysi ymmärtää mutta niin ymmärtää vaikkapa naulapommikin.Se ei pelkästään ymmärrä vaan kertoo sopivassa paikassa samalla kertaa hieman totuuksia laumalle mädättäjiäkin sillä heidän ainoalla ymmärtämällään kommunikaation muodolla.Esimerkkejä tästä ymmärtämisestä ja tiedostamistahan löytyy loputtomasti ja jokaisen yksitättäistapauksen jälkeen niitä tulee lisää. – En toki ehdota mitään,kunhan vain ihailen ääneen mädättäjien palvoman paremman ja rikkaamman kulttuurin väreileviä aikaansaannoksia..

   Tykkää

   • Sama luuseri // 19/09/2017 18:05 // Vastaus

    Niin, kyllä usko on lähtenyt oikeudemukaisuuteen kun olet tehnyt töitä koko ikäsi (34 vuotta) ja kun paska paikka tulee, ei saa kun vittuilua sieltä mistä apua pitäisi saada ja epäillään että olet vain laiska kun et saa työpaikkaa. Minulla on kyllä suunnitelma B jos liikaa ahdistavat, sen takia otin henkivakuutuksen pahan paikan varalle. Ei ainkaan akka kärsi jos oma elämä valuu viemäriin lopullisesti.Mutta niin kuin yleinen mielipide on ainakin Suomessa, kaikki on omaa syytä ja elämä on vain valintoja. Paskaan paikkaan tippuneet ovat luusereita. Yöt ovat mukavia hetkiä miettiä asioita kaikelta kantilat.

    Tykkää

 5. Puosuvaari // 19/09/2017 11:47 // Vastaus

  Selvästi kahden kerroksen väkeä… Saapa nähdä mitä herra ja rouva Svensson sanovat seuraavissa vaaleissa. Viikonvaihteen kirkollisvaaleissa nämä Ruotsidemokraattiset fasistit (ainakin pääministeri Löfvenin mukaan, se on s-tana sitä vihapuhetta…) nostivat prosenttiosuuttaan lähes 50:llä (kuudesta yhdeksään). Jos sama linja jatkuu – kumpa jatkuisi – eduskuntavaaleissa, niin tämä persujen ”sisarpuolue” keikkuisi jo 25%:n tasolla.

  Tykkää

  • Kansa joka ei tajua omaa parastaan // 19/09/2017 12:30 // Vastaus

   Kansa on tyhmää mutta helposti vaikutettavissa. Toivokaamme jotain kansalaisia mielettömästi raivostuttavaa matutempausta päivä pari ennen äänestyspäivää. Ei liian aikaisin siis koska tyhmä kansa unohtaa nopeasti ja palautuu lausumaan niitä tavanomaisia mantrojaan ”kukaan ei ole laiton”, ”rajat auki” jne.

   Tykkää

 6. Fjollbögen // 19/09/2017 12:04 // Vastaus

  On se jumalauta rasismia kun apina ei saanut kolme omakotitaloa! Ruotsi on maailman paskin maa. Piste.

  Tykkää

 7. Nacka pitäisi laittaa holhouksen alle // 19/09/2017 16:26 // Vastaus

  Normaalit ihmiset- myös aikaisemmin maahanmuuttaneet- ovat raivoissaan Nackan kunnan asuntosuvakoinnista:

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/05aQ6/manggifte-i-nacka-da-jublar-islamisterna

  Tykkää

  • En osaa ruotsia: oliko siis valtamedian julkaisu tässä asiassa samoilla linjoilla kuin maahanmuuttokriittiset?

   Liked by 1 henkilö

   • Femakot hoi // 20/09/2017 02:07 // Vastaus

    No oli, kerrankin.

    Vaan mitä sanovat feministit? Ovat aivan hiljaa kuten tavallista. Miksi ei kukaan feministi tuomitse moniavioisuutta jossa naista käytetään vain lapsentekokoneena ja siivoojana ja jota saa vetää turpiinkin jos siltä tuntuu?

    Tykkää

 8. Nimetön // 19/09/2017 16:44 // Vastaus

  Kyllä suomessakin osataan. Kävin juuri Tampereen keskustan Kelassa, paikka oli aivan täynnä neekeriä ja arabia. Kaikki kopio- ja tietokoneet olivat näillä ihmisillä ja henkilökunta opasti käytössä. Osa istuskeli penkeillä ja puhui puhelimeen. Mietin, että nämäkö suomen nostavat taloudelliseen kukoistukseen. Mutta ne markkinointipuheet työvoimapulan paikkaajista taisivat olla satua… todellisuudessa saatiin kelan asiakkaita.

  Tykkää

 9. ”Nackan kunta osti syyrialaisen miehen kolmelle vaimolle omat asunnot”
  Saivatko matut nämä asunnot omistukseensa vai onko asuntojen omistajuus edelleen Nackan kunnalla?

  Tykkää

  • Siis käytännössä omistavat asunnot vaikkeivät voi niitä myydä // 19/09/2017 17:20 // Vastaus

   No kaipa ne kunta omistaa mutta millä saat ulos matut kun ne ovat kerran pesiytyneet. Et millään. Joten periaatteessa kämpät ovat heidän vaikka eivät voi niitä myydä. Käytännössä on noin isolle porukalle vaikeaa löytää mitään muutakaan ja samaan pytinkiin asuttaminen olisi moniavioisuuden sallimista mikä taas on Ruotsin lakien vastaista. Toistaiseksi.

   Tykkää

   • Natisuta hetekata plus älämölö 24/7 // 20/09/2017 02:09 // Vastaus

    Eihän ne sitä kämppää omakseen saa (toivottavasti eivät…???!) mutta jumittuvat siihen kuitenkin vuosikymmeniksi sillä mihinkäs sijoitat 20-30- henkisen moniavioisen muslimiperheen jossa kaamea älämölö aamusta iltaan ja akat vetää persiistään uusia kersoja 3 kpl per vuosi parhaassa tapauksessa kunnes ukolta kutit loppuvat. Ja ukko ehtii sitä ennen ottamaan sen vaimon numero 4.

    Tykkää

  • Hyvä tarkennus. Asunnot ovat kunnan omistamia, mutta vuokrattu uusruotsalaisille.

   Liked by 1 henkilö

  • Nimetön // 19/09/2017 22:13 // Vastaus

   Kunta omistaa asunnot, jotka se ”vuokraa” näille henkilöille.

   Tykkää

 10. Sama Ruotsissa // 19/09/2017 17:15 // Vastaus

  Kelan tarkoituksena onkin elättää Kelan työntekijät ja matut. Pitikö jokin muukin tarkoitus olla…?

  Tykkää

 11. Seppo O Kosonen // 19/09/2017 18:16 // Vastaus

  Epäilen, että meillä on tärkeämpiäkin sijoituskohteita. Työttömät, eläkeläiset ja näin! Kaikessa ei tarvitse ottaa mallia länsinaapurista!

  Tykkää

 12. 300 samanlaista veijaria ruotsissa tällä hetkellä // 19/09/2017 19:17 // Vastaus

  Näitten miehienhän pitää olla todella varakkaita että voivat elättää haareminsa ja lottovoitto on tietysti yksivaihtoehto.

  Tykkää

 13. Juo kamelin kusta ja kuole // 19/09/2017 19:23 // Vastaus

  Afganistanilainen lottomainos.Lottoa niin sinullakin on vara omaan haaremiin

  Tykkää

 14. orbanisti // 19/09/2017 20:21 // Vastaus

  Ruotsissa on siis sama käytäntö kuin Suomessa, että lapsilisän määrä nousee progressiivisesti lapsimäärän noustessa. Täysin älytöntä, kun ensimmäiselle lapselle kaikki pitää hankkia ensimmäistä kertaa ja seuraavat voivat kierrättää samoja. Ruokakin on halvempaa ostaa bulkkina. Systeemi on luotu työssäkäyviä kansalaisia varten eikä moniavioisia ”sotapakolaisia”, jotka saavat muutenkin kaikki mahdolliset tuet, lisät ja diskorahat tekemättä päivääkään töitä.

  Tykkää

 15. rimpioja jarmo // 19/09/2017 20:35 // Vastaus

  Kunnalle hyvää Bisnestä ensin ostaa sijoitus asunnon ja sen jälkeen maksaa vuokraa itselle.
  Se on Ruotsalaista bisnestä.

  Tykkää

 16. Hyvin on hemmolla pullat uunissa // 19/09/2017 20:51 // Vastaus

  Eihän tässä jää kuin yksi ongelma: miten 16 lasta pakkonainetaan?

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 19/09/2017 21:13 // Vastaus

   Eivätköhän Ruotsin maahanmuuttoviranomaiset ja veronmaksajat siihenkin pulmaan ratkaisun löytäne…

   Tykkää

 17. Voi helevetin kuustoista // 19/09/2017 21:37 // Vastaus

  Ei tätä jaksa.. ruotsistanilaisilla on hyvät hermot vai onko nekin annettu neekereille.

  Tykkää

 18. Nimetön // 19/09/2017 22:11 // Vastaus

  Fisksätra ei ole tosiaankaan mitään ”mukavaa aluetta” vaan Nackan ghetto, jossa asuu tätä nykyä lähes yksinomaan muualta tulleita ja jossa on paljon ongelmia. Eikä näiden asuntokauppojen tapahtumapaikka edes ollut Fiskis vaan Saltsjö-Bo, joka onkin sitten paljon hienompaa seutua.

  Tykkää

 19. sitä saa mitä... // 19/09/2017 23:09 // Vastaus

  Nackan kunnan Moderat (Kokoomuslainen)kunnanjohtaja sanoi,että kahden vuoden päästä ukko on jo töissä.
  Täytyy olla aika raketinkeksijä jos aikoo elättää palkkarahoillaan 20 henkisen perheen (lisääkin voi vielä tulla).
  Eli kunta maksaa tappiin saakka!

  Tykkää

 20. Tämä on ihanaa signaalipolitiikkaa (a la autisti) kaikille maailman turhiksille ja kaikille ihmissalakuljettajille. Ruotsissa on tämänhetkisten tietojen mukaan yli 300 moniavioisuusperhettä (mutta ainahan totuus on paljon pahempi).

  Montako Suomessa? Onhan niitä, ette vain vielä tiedä koska avioliittokäsite on muslimeilla erilainen, sukunimet ovat mitä sattuu eikä asioista puhuta eteenpäin.

  Tykkää

 21. Kyllä meillä taloja ja rahaa riittää, tulkaa tänne vaan // 20/09/2017 02:19 // Vastaus

  Nyt kun tämä viesti on mennyt maailmalle että 14 miljoonalla kruunulla huoneistoja yhdelle perheelle, vassåkuu (ehkä köyhän maan koko BKT) niin eihän ählämitulvalle loppua näy seuraaviin 50 vuoteen. Jos enää koskaan. Kertokaa se lapsillenne ja lastenlapsillenne jos kehtaatte katsoa heitä silmiin.

  Tykkää

 22. Mis? Te olete seal Euroopas idioodid või? Oma rahvas on ilma kodude ja turvatundeta. Kui te lii lollid olete, siis paras teile.
  Are you stupid enough there in (Western, Northern) Europe. Maybe your own people suffer in lack of place where to live and what to eat. And you throw money with shovel out of window?

  Tykkää

 23. Kantiksille ei anneta paskankaan arvoa vaan heitä pilkataan // 20/09/2017 12:21 // Vastaus

  Haaremivaltio Swedustanin varakas kunta Nacka ei ole satsannut vain nämä 14 milj. kr haaremiperheen asuntoihin vaan on ostanut niitä yhteensä 350 milj. kruunun edestä. Siis yli kolmannesMILJARDILLA. Ja lähes kaikki annetaan matujen ja heidän omaistensa asuttaviksi. Kunnan omat asunnottomat ja nuoret voivat vaikkapa telttailla, ei se kiinnosta kunnanisiä.

  Koskaan ei ole kantiksiin satsattu Ruotsissa niin kuin matuihin on satsattu ja satsataan. 52 Ruotsin 290 kunnasta oli toukokuussa 2017 ostanut asuntoja ja pientaloja ”vuokratakseen” niitä matuille eli syyrialaisille, irakkilaisille, sompuille… Ruotsin omat kodittomat asuvat sensijaan edelleenkin kaduilla, siltojen alla ja yömajoissa.

  http://www.di.se/nyheter/nacka-kopte-lagenheter-for-350-miljoner/ (100% luotettava lähde)

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Meille valehdellaan, meille nauretaan, meitä hyväksikäytetään | Pauli Vahtera | Blogit | Iltalehti.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: