Rosengårdissa satakunta autoa lunastukseen suuressa autotallipalossa

0
eXeIoF64l0CprRbSXu5Tne3upaA.jpg
Kuvat: Patrik Persson

Malmön Rosengårdissa saatiin eilen illalla taas sellainen määrä autoja lunastukseen, että oksat pois. Arviolta 10-15 autoa paloi poroksi ja savu-ja nokivahinkojen takia 50-100 autoa meni käyttökelvottomaksi.

Tapahtumat alkoivat Von Rosenin tiellä kun palolaitos sai hälytyksen klo 22.10 aikaan. Heti alkuun palopaikan selvittely vei aikansa, sillä maanalainen talli on iso ja savunmuodostus oli erittäin voimakasta. Savusukeltajat yrittivät muutamaan otteeseen eri keinoin saada selville palopesäkkeet.

unIZTCKuLdqJlEnsXoCdoqVZr7U.jpg

 

Palopaikalle kerääntyi satoja epätoivoisia ihmisiä, jotka yrittivät pelastaa autojaan tupaten täynnä savua olevasta tallista, mutta ihmiset eivät voineet mennä sisälle savun takia. Pitkä pätkä Von Rosenin tietä suljettiin palolaitoksen esteettömän kulun ja savunmuodostuksen takia.

Palolaitoksen kenttäjohtaja Mats Nilsson kertoi tiedotteissaan Twitterissä ja medioissa, että tulessa oli 10-15 autoa, mutta käytännössä kaikki autotallin auton 50-100 autoa ovat käyttökelvottomia savun ja noen takia.

Puolen yön jälkeen palo saatiin sammumaan ja poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten.

13 thoughts on “Rosengårdissa satakunta autoa lunastukseen suuressa autotallipalossa

 1. Ilmassa oli siis sellaista suuren urheilujuhlan tuntua.Hieman ihmettelen tosin että mitähän helvettiä se ruotsistanin poliisi sieltä nyt sitten tutkii?Etsii jotain Olof Palmen murhaajaa varmaankin?Nimittäin jos ne 3 vuotiaat sotalapsukaiset (tai mitä nyt sitten ovatkaan iäkseen valehdelleet) jotka paikan polttivat kiinni jäisivät niin mitä sitten?Mitään tuomiota ei voi antaa koska lapsosten ihmisoikeudet ja rasismi eikä mitään korvauksia voi saada koska sossusta rahat.

 2. Mahtaa von Rosen, olettaen, että hän on joku vanha kenraali tai kreivi, pyöriä haudassaan sellaisilla kierroksilla, että kun äijän yhdistäisi sähköverkkoon, niin muut energiavuodot voisi lopettaa.

   1. Qroquius, tuota sinistä hakaristi-tunnusta Suomen ilmavoimien koneissa on ollut hauskaa selitellä ulkomaalaisille kavereille, varsinkin jenkeille ja saksalaisille. No, historia on mitä on jollei mene pintaa syvemmälle, ja toi tunnus kun ilmaantui koneisiin ennen Aatua ja hänen NSDAP-puoluetta. Hakaristi on muutenkin jo vanha hyvän onnen merkki muinaisesta Intiasta, tuhansia vuosia ennen natseja.

    Loppuu nopeasti toi suomalaisten natsiksi mollaaminen kun näyttää hieman faktoja historian syövereistä.

    Puhumattakaan sitten Ave Caesar tervehdys ja (aarni)kotkan ottaminen mukaan natsien joukkokouksiin, univormuihin ja lippuihin, kummatkin oli apinoitu muinaisilta roomalaisilta. Jo Asterixista tuttu roomalaisten sotalippu jonka huipulla komeili kotka ja lipussa teksti SPQR (Senatus Populusque Romanus)…

 3. Ja vielä kaiken lisäksi von Rosenin tiellä, von Rosenin joka auttoi mmm. biafralaisia Nigerian sisällissodan aikana ja ja kuoli somalisissien iskussa Ogadenissa. (Wikipedia muistaakseni totta) Että eivät häpeä edes tuon vertaa. Toin tämäkin autojen poltto ei ole todellisuutta jos on uskominen Uuninpankkopoika Sakari Timosen kirjoituksia.

  1. Kolikolla on myös toinen puoli.

   Useimmiten en ”ota” juttuja mistään toisesta julkaisusta, mutta jos teen, silloin mainitsen sen alkuperäisen lähteen.
   Useimmat ”uutisjutut” tulevat uutistoimistolta, josta tulevat kaikkien muidenkin medioiden uutiset.

   Lisäksi juttuja löytyy poliisin, palolaitoksen tms twitteristä, facebookista, yms somesta sieltä täältä. Kuulun kymmeniin eri ryhmiin, joista saa tietoa.

   Näissä tapauksissa en tietenkään viittaa mihinkään toiseen mediaan. Eihän iltasanomatkaan linkitä iltalehteen, jos se löytää jonkun hyvän jutun. Joka sattuu olemaan toisessakin lehdessä.

   Jokainen uutinen löytyy kuitenkin jokatapauksessa useasta ruotsin mediasta, kyseinen uutinenkin löytyy eri sanamuodoin jokaisesta valtamedian uutissivulta.

   Eli ns, valtamedia on puhtaasti kilpailija ja mielelläni en pelaisi heidän pussiin…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.