Mainokset

Rosengårdissa satakunta autoa lunastukseen suuressa autotallipalossa

eXeIoF64l0CprRbSXu5Tne3upaA.jpg

Kuvat: Patrik Persson

Malmön Rosengårdissa saatiin eilen illalla taas sellainen määrä autoja lunastukseen, että oksat pois. Arviolta 10-15 autoa paloi poroksi ja savu-ja nokivahinkojen takia 50-100 autoa meni käyttökelvottomaksi.

Tapahtumat alkoivat Von Rosenin tiellä kun palolaitos sai hälytyksen klo 22.10 aikaan. Heti alkuun palopaikan selvittely vei aikansa, sillä maanalainen talli on iso ja savunmuodostus oli erittäin voimakasta. Savusukeltajat yrittivät muutamaan otteeseen eri keinoin saada selville palopesäkkeet.

unIZTCKuLdqJlEnsXoCdoqVZr7U.jpg

 

Palopaikalle kerääntyi satoja epätoivoisia ihmisiä, jotka yrittivät pelastaa autojaan tupaten täynnä savua olevasta tallista, mutta ihmiset eivät voineet mennä sisälle savun takia. Pitkä pätkä Von Rosenin tietä suljettiin palolaitoksen esteettömän kulun ja savunmuodostuksen takia.

Palolaitoksen kenttäjohtaja Mats Nilsson kertoi tiedotteissaan Twitterissä ja medioissa, että tulessa oli 10-15 autoa, mutta käytännössä kaikki autotallin auton 50-100 autoa ovat käyttökelvottomia savun ja noen takia.

Puolen yön jälkeen palo saatiin sammumaan ja poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten.

Mainokset

13 Comments on Rosengårdissa satakunta autoa lunastukseen suuressa autotallipalossa

 1. Edullista

  Tykkää

 2. Iso paukku // 19/09/2017 14:12 // Vastaus

  Eipä ole enää tapaa ja konstia millä keharit eivät tuhoaisi meidän yhteiskuntaamme. Rakettitieteilijä lienee myös Helsingborgin asuntoräjähdyksen takana. Tokko on ollut kyse viattomasta askartelusta ja valokuva-albumin järjestelystä:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MOebm/person-dod-efter-explosionsartad-brand-i-lagenhet

  Tykkää

 3. Tai Von Tunkion // 19/09/2017 14:14 // Vastaus

  Von Rosenin tien nimeksi pitäisi muuttaa Von Keharin tieksi.

  Tykkää

 4. Nimetön // 19/09/2017 14:20 // Vastaus

  Ilmassa oli siis sellaista suuren urheilujuhlan tuntua.Hieman ihmettelen tosin että mitähän helvettiä se ruotsistanin poliisi sieltä nyt sitten tutkii?Etsii jotain Olof Palmen murhaajaa varmaankin?Nimittäin jos ne 3 vuotiaat sotalapsukaiset (tai mitä nyt sitten ovatkaan iäkseen valehdelleet) jotka paikan polttivat kiinni jäisivät niin mitä sitten?Mitään tuomiota ei voi antaa koska lapsosten ihmisoikeudet ja rasismi eikä mitään korvauksia voi saada koska sossusta rahat.

  Tykkää

 5. Valtsu // 19/09/2017 14:27 // Vastaus

  Mahtaa von Rosen, olettaen, että hän on joku vanha kenraali tai kreivi, pyöriä haudassaan sellaisilla kierroksilla, että kun äijän yhdistäisi sähköverkkoon, niin muut energiavuodot voisi lopettaa.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 19/09/2017 21:09 // Vastaus

   Ainakin yksi von Rosen oli mukana vaikuttamassa Suomen Ilmavoimien syntyyn lahjoittamalla sen ensimmäisen lentokoneen:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Eric_von_Rosen

   Tykkää

   • - Soomepois Eestist - // 19/09/2017 21:31 // Vastaus

    Qroquius, tuota sinistä hakaristi-tunnusta Suomen ilmavoimien koneissa on ollut hauskaa selitellä ulkomaalaisille kavereille, varsinkin jenkeille ja saksalaisille. No, historia on mitä on jollei mene pintaa syvemmälle, ja toi tunnus kun ilmaantui koneisiin ennen Aatua ja hänen NSDAP-puoluetta. Hakaristi on muutenkin jo vanha hyvän onnen merkki muinaisesta Intiasta, tuhansia vuosia ennen natseja.

    Loppuu nopeasti toi suomalaisten natsiksi mollaaminen kun näyttää hieman faktoja historian syövereistä.

    Puhumattakaan sitten Ave Caesar tervehdys ja (aarni)kotkan ottaminen mukaan natsien joukkokouksiin, univormuihin ja lippuihin, kummatkin oli apinoitu muinaisilta roomalaisilta. Jo Asterixista tuttu roomalaisten sotalippu jonka huipulla komeili kotka ja lipussa teksti SPQR (Senatus Populusque Romanus)…

    Tykkää

 6. Ja vielä kaiken lisäksi von Rosenin tiellä, von Rosenin joka auttoi mmm. biafralaisia Nigerian sisällissodan aikana ja ja kuoli somalisissien iskussa Ogadenissa. (Wikipedia muistaakseni totta) Että eivät häpeä edes tuon vertaa. Toin tämäkin autojen poltto ei ole todellisuutta jos on uskominen Uuninpankkopoika Sakari Timosen kirjoituksia.

  Tykkää

 7. DuPont // 19/09/2017 21:24 // Vastaus

  https://www.sydsvenskan.se/2017-09-18/larm-om-brand-i-underjordiskt-garage-pa-rosengard
  PT, onko tämä se uutinen? Olen joskus aiemminkin sanonut, että laita linkit uutisten perään, koska se herättää luottamusta paljon enemmän. Itse linkkaan tämän uutisen eräälle foorumille, mutta se vaatii uutislinkin. Olen hyvin ilahtunut näistä uutisistasi ja komppaan kympillä,
  MUTTA: laita linkit uutisaiheisiin!

  Tykkää

  • Kolikolla on myös toinen puoli.

   Useimmiten en ”ota” juttuja mistään toisesta julkaisusta, mutta jos teen, silloin mainitsen sen alkuperäisen lähteen.
   Useimmat ”uutisjutut” tulevat uutistoimistolta, josta tulevat kaikkien muidenkin medioiden uutiset.

   Lisäksi juttuja löytyy poliisin, palolaitoksen tms twitteristä, facebookista, yms somesta sieltä täältä. Kuulun kymmeniin eri ryhmiin, joista saa tietoa.

   Näissä tapauksissa en tietenkään viittaa mihinkään toiseen mediaan. Eihän iltasanomatkaan linkitä iltalehteen, jos se löytää jonkun hyvän jutun. Joka sattuu olemaan toisessakin lehdessä.

   Jokainen uutinen löytyy kuitenkin jokatapauksessa useasta ruotsin mediasta, kyseinen uutinenkin löytyy eri sanamuodoin jokaisesta valtamedian uutissivulta.

   Eli ns, valtamedia on puhtaasti kilpailija ja mielelläni en pelaisi heidän pussiin…

   Tykkää

 8. Totuus ei saa tulla julki // 20/09/2017 16:31 // Vastaus

  Pariskunta kyllästyi kun autoa jatkuvasti vandalisoitiin. Laittoivat valvontakameran piiloon linnunpönttöön saadakseen selville tekijän. Pariskunta haastettiin oikeuteen! Ilmankos esim. autonpolttajia ei koskaan saada kiinni.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/par-gomde-kamera-i-fagelholk-atalas

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: