Kaarnalaivan kapteeni laati Ylelle populistin pikaoppaan

13

kaarnavene-riku-rantala-620x330

Kaarnalaivan kapteeni Riku Rantala on julkaissut Ylessä leikkimielisen populistin oppaan. Siinä leikkimielisesti voi testata onko todellakin populisti.

Jotta oikeistopopulistin ei tarvitsisi olla yksin oppaineen, muutimme populistin opasta sopivaksi vihervassareillekin.

Kuvakaappaus 2017-09-20 11:46:53

 

Vihervassarin pikaopas

 1. Vetoa ihmisiin, että sotapakolaisia pitää ottaa mahdollisimman paljon, koska ne ovat naisia ja lapsia.
 2. Harjoittele imagoasi. Mitä tahansa tyhmää päästät suustasi ”sotapakolaisten kaarnalaivaprojektin avulla Suomi nousuun” niin se pitää osata esittää pokerinaamalla.
 3. Hauku kaikkia, jotka ovat eri mieltä. Kerro heidän olevan fasisteja, rasisteja ja isäm maan pulustajia.
 4. Vaikka ajatuksesi olisi kuinka typerä ”Ne_ovat_korkeastikoulutettuja_moniosaajia” niin anna ymmärtää, että kansan enemmistö todellakin uskoo tämän.
 5. Käytä estoitta karkeaa kieltä. Tarvittaessa vetoa Geneven sopimukseen, ihmisoikeuksiin ja siihen, että partalapset ovat oikeasti lapsia.
 6. Tarjoa tosi yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin. Esimerkiksi, että kaarnalaivoja rakentamalla lukutaidottomat muslimit saadaan moniosaajiksi. Ammenna perinteisistä arvoista ja hyveistä kuten karjalan evakoista.
 7. Jos kontollasi on talousrötöksiä, päihderiippuvuuksia, tai kuulut seksuaalivähemmistöön, hauku ko. tahoja erityisen kärkkäästi.
Advertisements

16 thoughts on “Kaarnalaivan kapteeni laati Ylelle populistin pikaoppaan

  1. On matkoillaan pilannut eri aineilla aivonsa lukusilla huumekoiluilla. Myös kaikki se moska mitä on mättänyt kurkustaan alas ”hauskoissa” paikallisissa ruokakokeiluissa, on edesauttanut aivojen nopeaa rappeutumista. Se riittää YLE:lle ja on vakio kamaa kanavilla. Ura jatkuu YLE:llä ja uran huipennus on joku toimittelijan vakanssi tai oman keskusteluohjelman vetäminen kovalla palkalla, aiheena pakolaiset ja monikulttuurisuuden renesanssi Euroopassa.

 1. Eihän tuota oikeasti tarvitse edes muuttaa :

  1 – Näinhän mädättäjät juurikin tekevät.Heidän uskollisten seuraajiensa älykkyyttä ja hyvyyttä on loputtomasti imarreltu esim. median toimesta ja nykyään he harhaisessa narsismissaan röhkiessään kuvittelevat olevansa lähinnä jotain allahin lahjoja maailmalle – toisin kuin ne pahalle haisevat,iljettävät,tyhmät,pahat rasistit.
  2 – Niin,mikäänhän ei ole mädättäjälle tärkeämpää esimerkiksi paremman kulttuurin edustajan tekemän joukkomurhan yhteydessä kuin oma tiedostava hyvesignalointi sosiaalisessa mediassa.
  3 – Mädättäjät nimenomaan haukkuvat omasta mielestään eliittiä eli kaikkeen pahaan syyllistä valkoista heteroa ja patriarkaattia.Esiintyvät tässä roolissaan myös aina suurina sankareina,tabun rikkojina ja ennenkaikkea rohkeina.
  4 – No jos paskaideologian käytännössä tarvitsee tuoda omat äänestäjänsä Afrikasta sekä Lähi-idästä ja silti esiinnytään kansan mandaatilla niin…
  5 -Mädättäjät käyttävät tilaisuuden tullen erittäinkin karkeaa kieltä mutta sitä kutsutaan toki tiedostavissa piireissä rohkeaksi,suuntaanäyttäväksi tai vaikkapa tabuja rikkovaksi kielen käytöksi.
  6 – Pelkistetään vaikkapa rikollinen maahanmuuttobisnes kaikkine haitallisine lieveilmiöineen muotoon: oikeus elää.Niinno kukahan sellaista mahtaisi harrastaa käytännössä joka asiassa?
  7 – Myöskin mädättäjien harrastamaa toimintaa.Itseasiassa aina kun mädättäjä syyttää muita jostain täysin käsittämättömästä voi noin 100% varmuudella tietää että he lähinnä projisoivat omaa toimintaansa.Ihan viimeaikaisina esimerkkeinä vaikkapa: maalittaminen,poliittinen väkivalta,valhemediat ja POPULISMI.

  1. Sen sijaan tuo ”Vihervassarin pikaopas” kaipaa pientä korjausta kohdan 5 osalta:

   missään nimessä EI saa vedota Geneven sopimukseen! jos näin erehtyy tekemään, innostuu aivan liian moni kuulija ottamaan selvää, mitä kaikkea ko. sopimuksessa on pakolaisuudesta itse asiassa säädetty havaitakseen, etteiväthän discoläpsyttelijät todellisuudessa täytäkään pakolaisen kriteerejä.

   Ei. On vedottava vain ja ainoastaan ”kansainvälisiin sopimuksiin”, joita ei vahingossakaan aleta millään muotoa eritellä, mutta silti painotetaan niiden ehdottomasti velvoittavan vastaanottamaan ikuisen elatusautomaatin passattavaksi jokaisen muslimi- ja afrokehitysmaalaisen, joka jalkansa onnistuu maaperällemme laskemaan.

 2. Oikeamielisten klikki alkaa olemaan jo niin läpeensä ahdistunut kun eivät keksi mitään perusteluita agendalleen. Metatason tokaisu ihmisioikeuksista ei ole perustelu.

  Suvi Auvinen on ehkä tämän madcook osaston terävin veitsi. Jakaa myötätuntoa Turun puukotusten jälkeen olemalla piittaamaton itse teosta, ja haistattamalla vitut ihmiselle joka kehtasi sanoa olevansa sukupuolensa takia (n) etuoikeutettu Suomessa. Unohtamatta tottakai rinnastaa suomalaisia naisvihaajia puukottajiin.

  Kannattaa katsoa kyseinen julkaisu. Otin kuvakaappauksetkin ihan vain muistoksi siitä, miten pahassa solmussa voi omasta oikeutuksestaan hyvä ihminen olla.

  Kommenteissa tusinoittain suomalaisia haukkuvia hyviä ihmisiä, joista yksikään ei puhu sanaakaan puukotuksista, mutta ovat kauhuissaan suomalaisisten vihaisista sanoista ja palautteesta Auviselle, kun hänen reaktionsa terrori-iskuun oli mennä syömään ja leffaan.

  Semmoista parempaa myötätuntoa.

 3. Rantalan opas:

  1. Myy vaikka mummosi h**raksi, jos ne idiootit maksavat siitä jotain.

  2. Toista, kunnes idiootit tajuavat kusetuksesi ja vetäydy sitten jollekin hyvin trooppiselle saarelle dokaamaan ja pajauttelemaan. Tee siitä ohjelma ja rikastu lisää.

 4. Lollot, megapopulisti Rantala lol. Eikä yhtään yllätä ettei hänkään eikä taaskaan näe malkaa omassa silmässä ja glowstickiä omassa ahterissaan.

  Voi Riku raukkaa kun syntyi väärään aikaan ja paikkaan. Marxilaista unelmaansa olisi voinut saada elää Stalinin kaverina tai edes Itä-Saksassa Stasi-miehenä, mutta ei. Kohtalo pisti hänet ironisesti yhden maailman fiksuimmista kansoista joukkoon, joista vain kaikkein henkisesti heikompien ja lahjattomimpien sekä fanaattisimpien mieleen vetoaa Rikun naivi punapropaganda. Lollot!!!

  Hänen ohjelmiaan joskus uteliaisuudesta vilkaisseena kiinnitin heti huomiota hänen naivin tyhjään katseeseensa, josta sanojensa tukemana suorastaan hehkuu ignoranssin iloiset säteet.

 5. Onkohan Rantalan sitkeä yrittäminen matujen kouluttamisen/työllistämisen saralla tuottanut minkäänlaisia tuloksia?

  Saa nähdä. Ettei vielä joskus tajuaisi yrittävänsä itsensä Tom Cruisen saappaisiin, jonka jälkeen ainoa looginen askel on astua Juho Eerolan jalanjälkiin…

  1. Ainakin veronmaksajien rahaa paloi 150 000. Kulut menivät epämääräisiin hallintomenoihin, kuten juopotteluun ja huumeisiin ja SYÖMISEEN. Onhan ukko turvonnut kuin pullataikina. Voi tosin olla mielialalääkkeiden turvotusta. pallenaama pääsi varmaan osingoille.

 6. Niin tuota 150.000 euroako se Riku Rantala, kaarnalaivan kapteeni, sai kaarnalaivoihin? Voisiko joku linkata varustamon viime vuoden tilinpäätöksen? ;D ;D ;D

 7. ”Riku Rantala työskenteli rikostoimittajana Helsingin Sanomissa vuosien 1999–2001 aikana ja teki yhden vuoden 2001 merkittävimmistä uutisista, joka liittyi Lahdessa samana vuonna pidettyjen hiihdon maailmanmestaruuskilpailujen dopingskandaaliin. Rantala paljasti Suomen Hiihtoliiton silloisen päävalmentajan, Kari-Pekka Kyrön, unohtaneen Ala-Tikkurilan Shell-huoltoasemalle lääkärinlaukun, joka sisälsi dopingaineita”

  ”Lisäksi Riku Rantala on opiskellut tiedotusoppia Tampereen yliopistossa[4] ja käynyt sitä ennen vuoden kadettikoulua.”

  Tämä Riku Rantala on saanut suomalaisille paljon pahaa aikaan. Miksi Riku Rantala ei paljasta norjalaisten dopingia? Miksi hän paljastaa suomalaisten omien?

  Mikä tämä oikein on lopulta miehiään?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.